Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
02/12/08 14:43 Toplam 116 oyuncu 50 sunucu 803 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Team Fortress Classic
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Hwguy'ın bir kişi olamsı

[DmO]dr_doom
Oyuncu
20 Nisan 2003 19:10 %0
Bende leon a katılıyorum beyler hw guy sız olmaz bu oyun

Gesp
Oyuncu
20 Nisan 2003 21:20 %0
Niye aim gibi bi olayi olmasin ki hw'nin? lol.

@j@nb@h@dir
Oyuncu
20 Nisan 2003 21:24 %0
tamam da abicim HWGUY 3 tan olursa digerlerine haksızlık olmaskı en güçlü o hwguy oldugu için armor 3000 healt 1000 buna bakarak söylüyorum bence olmalı

@j@nb@h@dir
Oyuncu
20 Nisan 2003 21:27 %0
beyler bunları yazdıgınız için cok teşekkürler bye

[HoL]SeLiM
Oyuncu
20 Nisan 2003 21:33 %0
Bir düşünün Adamlar bu oyunun adını boşunamı team fortress koymuşlar bi düşünün...

I ChooSe The TeaM FortreSs!

-hydramarine-
Oyuncu
20 Nisan 2003 21:38 %0

alıntı:
Gönderen: maxFACTOR

hade len sen ilk önce mousenin kaç tuşu olduunu öğrende gel

zuhahahahahha

carc
Oyuncu
20 Nisan 2003 21:51 %0

alıntı:
Gönderen: @j@nb@h@dir
tamam da abicim HWGUY 3 tan olursa digerlerine haksızlık olmaskı en güçlü o hwguy oldugu için armor 3000 healt 1000 buna bakarak söylüyorum bence olmalı

Armor 3000? Hp 1000? Ya bu tanrı değil olm sadece HWguy

Only your hatred can destroy me...

.BOccOB.
Oyuncu
20 Nisan 2003 23:56 %0
Sniper kimsenin işine gelmedi, zar zor 1 kişi yaptınız. Şimdi de HWGUY'lar mı deşiyor da tek kişi olmasını istiyorsunuz?

Aynı şeyi neden soldier ya da medic için demiyorsunuz?

Hepsi çıkar meselesi, hw yi snip i nasıl alt ederim diye düşüneceğinize direk "limitlensin, kaldırılsın"...

[U-571]Mortyr[OwP] || BOccOB

-7-Bloody
Oyuncu
21 Nisan 2003 00:15 %0

alıntı:
Gönderen: [TcT]Fruko.
bence hwguy rahatsızlık edici bir durumu yoq
özellikle hwnin ateş et tara mantığı sayesinde aim gibi şeylere pek ihtiyacı duymadığı çin yeni başlayanlara oyunu sevdiren bir classtır. Tatmin edici bir classtır
Ayrıca hw lerle kapışmakta çok eğlenceli, en güzel birşeydir
HW LERi sevin!!! Hw leri Koruyun!! Hw lerin Soyu tükenMesiN!!

ahuah asagilamaya bak acaba conc olayı bulunmasada böle söylermiydin mrk ediorum fruko dopu..neyse bana göre hw bazı haritalar hariç (monkey_l,well)
gerçekten şu an gereksiz.fazla uzatmaya gerek yok herkes taqılsın serverda hw ye gelene kadar daha neler var of of osn tf public serverlari giderek dm ye dönüşüor.

[TcT]Fruko.
Oyuncu
21 Nisan 2003 09:31 %0

alıntı:
Gönderen: Gesp
Niye aim gibi bi olayi olmasin ki hw'nin? lol.

baba 2fortta sniper towerdan ateş et bi bak kurşunlar ne kadar geniş bir alana yayılıo
o açıdan diorum mousu admın üzeridne tutmuşun yada tutmamışın genede wuruyorsun..

abi sloganımızda war Hw Leri sevin!! Hwleri koruyun!!

bırakın yüz bin milyon tane hw olsun kimseye zararı yoq..

[TcT]Fruko.
Oyuncu
21 Nisan 2003 09:37 %0

alıntı:
Gönderen: [NoF]Bloody

ahuah asagilamaya bak acaba conc olayı bulunmasada böle söylermiydin mrk ediorum fruko dopu..neyse bana göre hw bazı haritalar hariç (monkey_l,well)

abi aşalamıyorum sadece yavaş olmaları gerçekten aşırı büyük bir dezavanTaJ. + olm ben ben conc özürlüyüm ne cj yapabiliorum nede concu adam gibi atabiliorum eheh. Ben hwleri soldla alırım flm eskinde spy olurdum ya eheh.. conc monc sizin sayenizde öğrendim walla bide biri bana cj nasıl yapılır bi gösterse ne mutlu olucam

Hem hwyi frag yapmaya ne gerek war çok yavaşlar wurmadan geç git yahu
Bu arada maçlarda ii hwler gerçeten kritik yerlerde kritik işler yapabiliolar. Conc monc fark etmiyor.

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
01 Kasım 2004 13:25 %0
ya zaten HWGuy güçlü ona bişi dediğimiz yok ama dezavantajıda var çok yavaş olması çok uzak mesaeden snipe ile HWGuy u zaten vurursunuz çok zor bişi değil ama TF yi CS gibi oynuyorsanız (yani CS deki AWP cilerin yaptığı gibi mp5 yada m4a1 li bir adamın önüne atlayıp ta vurup kaçıyorlar) bu biraz zor çünkü TF de ilk önce adamın iyice odaklanması lazım zaten ateş e basılı tutunca kırmızı ışık yanıyo sonra vuruyoruz zaten snipe ile fakat HWGuy un önüne atlayıp ta vurmak isteyenler için aynı şeyi söyliyemem onları için oldukça zor fakat snipe gerçektede sanal alemde de uzak mesafe den kullanılır ve kullanan adamda çok iyi bir şekilde gizlenir bu şekilde kullanıyorsanız sorun yok zaten(CS de böyle bişi olmuyo herkes adamın önüne atlıyo)
HWGuy larıda fazla suçlamayın dar alanlarda çok işe yarıyorlar ve uzak mesafede SHOTGUN kullanmadıkları sürece fazla bişi yapamıolar aim olmasına gerek yoktu falan filan bunları geçin adama tutmak zorunda hedefi ne olursa olsun FPS türünün ana maddesidir zaten aim

Castigater
Oyuncu
01 Kasım 2004 17:57 (01/11/2004, 17:58) %0
TR_LINKINSTEIN, tebrix sen çözmüşsün bu oyunu

[WwW]CacoDemoN
Oyuncu
02 Kasım 2004 13:25 %0
adama tapsak mı napsak?

Sert Kal Taviz Verme!

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
02 Kasım 2004 17:02 %0
tapmak konusu nerden çıkdı ramazan gününde sizin aklınız başınızda mı?

r3b.
Oyuncu
02 Kasım 2004 19:46 %0
abow lp ezmiş djksadnakjdn olmas olmas böyle yane mübarek ramasan siz gidin putunuza tapın fln dlksanda

Devlette benim,gelenekte benim,yenilikte benim Aslanım!!

maxigenous
Albay

Albay
03 Kasım 2004 00:37 %0
Hadi Bakayım herkes evine . kapattık kardesim .

Inaction is a weapon of mass destruction

HuorMiriel
Oyuncu
15 Kasım 2004 17:22 %0
Hebele hubele. bana dicek bişi bırakmamısınız. ben de ewwe gidem barii

Headmaster of Clan "Heroes of The Light"

[HoL]+M@jesTic+
Oyuncu
17 Kasım 2004 16:20 %0
hey prea sen yasıyonmu lem

McMenemen
Oyuncu
20 Mart 2005 15:46 %0
aslında 8 medic vs 8 hwguy maç. yapsak nası olur bi düşünün?

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön

Reklam: