| Yazar | Konu: Alien alınacak... |
| Oyuncu |  | 13 Nisan 2003 14:39 %0 | |
|
Mankind salak malak babandır.2.cisi ben alınganımdır azcık hakaret edilince dellenirim.Unutma sende hakaret etmiştin.Sonra yediremedin bana oyunun içine ettirmeye destroydan attırmasını istedin.Amauhauha insanda gurur olur.Ztn o gün annemle kavga etmiştim biliyon slk mlk deme amma azın bozuk lam senin tirbiyesiz KINIYORUZ CIK CIK CIK
Dı Oynasana Neyçırıl Selekşın Pıleyır...
|
| |
|
|
| Oyuncu |  | 13 Nisan 2003 15:29 %0 | |
|
Eziqqlik etme .. Baba Ns klanı 3 kişi mi olsun oynasana.. 52 kişilik bi klan kurcam hedefim idealim Yane 1 i aşmayacam oynasana yane anlamıyorum. Klana adam alıyorum çıkartmıyormuyum. (mesela Sen) Adam hala konuşuyor... Gelende benim deil senin annen sanırım !
...öNCe aLLaH SoNRa SaNaNe...
|
| |
Without Any Frontiers

|  | 13 Nisan 2003 22:41 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Ankh|imhoteP
Menejerlik oyunundaki scout gibi adam
Soyle guzel bir transfer borsasi acilsa kill win basina para verilse
var ki ilan verilebiliyor sonucta
>>>Kh@nJAr<<< the ultimate killing machine |H@nCEr
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 15 Nisan 2003 20:55 %0 | |
|
| !3RT clanına girmek isterim.tabi siz istermisiniz onu bilemem, bağlantım iyi olduğu sürece alien ı her zaman iyi oynarım , eski nickim Neuvill-Wyrm- idi. hemen hemen hergün ns deyim . gerisi size kalmış. |
| |
| Oyuncu |  | 15 Nisan 2003 21:19 %0 | |
|
O konu geçti seni bende istedim ama sen olayı biliyorsun demi baba yane neden almadıımı yane darılma yok ayrıldın klandan Olur böyle şeyler D4RK yane ben de isterdim ama sen -X- deidn ne diyeyim. Wyrm ne klanı ? Birde seni denemek isterim ya ben yada klanımdan bir oyuncu
|
| |
| Oyuncu |  | 16 Nisan 2003 09:00 %0 | |
|
Ücret konusunda anlaşabilirsek olabilir
Abi ne oyle o gazetelerdeki iş ilanı gibi olmuş. 10 parmak klavye kullanabilen falan 10 yıllık office 2000 tecrubesi falan. ( Office 2000 çıkalı o kadar olmadı ama neyse idare et ) |
| |
| Oyuncu |  | 16 Nisan 2003 12:21 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: !3RT.LoMBaK
abi ben takımın hem lerki hem skullu hemde gorgu olurum forumda adam aramak olurmu destroy abi kendin araştır forumla olmaz.İİ düşün en ii skullk ve lerk kim=lombak
her gördüğünüz alienı dedeniz zannetmeyin.
Dr.Lombak:her gün lombaktan bıçak yiyenerlin sayısı gittikçe artıyor
ben sıkıldım bu karganın ısırıkların ciddi ciddi sinir bozucu bir lerk
zaten bi bu bi zunta ikiside ayrı dert
siz kargalara takımını oluşturun bende sizi avlıyayım  |
| |
| Oyuncu |  | 16 Nisan 2003 18:28 %0 | |
|
Bi Bu 2 Zunta kıl oluyorum sizeee !
|
| |
| Oyuncu |  | 16 Nisan 2003 20:44 %0 | |
|
bab bana gore yanlıs bır yol ızledın.
Gazeteye (eleman alınacak) gıbı ılan verıyon.
aslında oyuncuyu gorursun teklıf edersın
kabul eder veya etmez.Senı bılmem ama ben oyle yapıyom.
1 kısı var 2 aydır pesındeyım ama okul yuzunden kabul edemıyo.
selamlar |
| |
| Oyuncu |  | 16 Nisan 2003 22:47 %0 | |
|
Ya zaten kimseyi almadım.. Forum bi silinmioki 
|
| |
. |
| Oyuncu |  | 18 Nisan 2003 15:34 %0 | |
|
Merhaba...
Yaklasık 7 yıl once quake ile baslayan multiplayer sevdam hiç korelmeden devam ediyor. cs de cok istesemde bir türlü tadamadığım takım olayı hadisesini sanırım ns de bi nebze olsun tadabildim..
bu nedenle dial up olmam (ki yakında kablo oluyorum) sorun deilse ve klana adam arayışın devam ediyorsa bende talibim...
|
| |
| Oyuncu |  | 18 Nisan 2003 16:49 %0 | |
|
Darılırmıyım 
|
| |
| Oyuncu |  | 18 Nisan 2003 16:58 %0 | |
|
| Destroy : Alacagin "adam"in once "adam" olmasina dikkat etmelisin. |
| |
| Oyuncu |  | 18 Nisan 2003 23:11 %0 | |
|
kolay gelsin beyler
bana soran olmadı ama bence bu şekilde adam almak çok yanlış
sana tavsiyem destroy teklifleri özel mesajla yapmandır çok daha etkili olacağına inanıyorum.
En azından düşünceli insanlar o tür mesajların kendilerine değer verildiği için gönderildiğini düşünürler ve bu mesajın etkisini ve size olan katkısını arttırır
kolay gelsin |
| |
| Oyuncu |  | 18 Nisan 2003 23:16 %0 | |
|
Buraya mesaj yazmış olan kimseyi yalmadım zaten.. Yaw atmayın artık mesaj almıyorum ! Baksana geliolar üstüme Locoste ve dierlei X e girdiler.. Bide ben gereken adamı alırım korma Jynx
|
| |
| Oyuncu |  | 19 Nisan 2003 01:54 %0 | |
|
bakın ben bunlardan emınım ve bunların uzerıne adam olamaz yoktur olmıycaktır zuahhaha alıen ın krallarını sıze tanıtıyım===
En iyi SKull==Crudgel TWP bu adamın ustune skull tanımam gormedım duymadım hatırlamıyorum adam 5 ksıyı aldıgı oldu 6 kısıde comm olunca lanet ettıgım ılk adam zuahahah
En iyi Lerk==tabıkıde Lombak bu adam hep ucan hem osuran bı tıp bole bısey olamaaz ya ısırır ucar az hp kaldımı kacar ole bırı bu cc de yukardan ates eder tf yı patlatır adamları alır sonra skullara bırakır bole bırı bu zuahha p
En iyi Gorg===aman86 zuahahah bu adam oyunu mahvetmede bıre bır oyuna gırer gırmez gorg olur hıc bısey yapmaz ortaada dolasır eger aman gorg olmussa aman cıkın f4 der herkes aman aman burda cıkalım vb artık herkes onu tanıyo burda zuhahahaha aman aman amannn..
En iyi Fade==En iyi fade bılmem ama hosuma gıden ılk duydugum FADEİNG zuahahahha bunu heralde ılk moroc solemıstı....
En iyi OnOs diyince==en ıyı onos monos olmas onos oldunmu zaten en baba olursun tartısmasız onun ıcın konusmak bıle luzumsuız onossan kralsın en ıyı onos nonos... |
| |
| |