Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
02/12/08 05:14 Toplam 7 oyuncu 50 sunucu 225 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Siberlig
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Eskisehir siberlig elemeleri dodo cafe sonucları

HoLy
Oyuncu
12 Mart 2003 10:29 %0
Merhaba...

Anlatılanlara gore herkesin cok gayretli oldugu bir turnuva olmus gercekten bu organizasyonu yapanlara tesekkur etmek lazim. Kazanan arkadaslara basarilar dilerim. Eskisehir'de cs ile ilgili boyle guzel olayların olması cok guzel.Bir gun orda butun Snn 'de oynayan arkadaslarla gorusmek konusmak oyun oynamak istiyorum..

Gorusmek Uzere.

Saygılarımla.
Bilgi : holy@oynasana.com
[mt] ....

-Hitokiri-
aLLy

12 Mart 2003 14:54 %0

alıntı:
Gönderen: HoLy
Merhaba...
Anlatılanlara gore herkesin cok gayretli oldugu bir turnuva olmus gercekten bu organizasyonu yapanlara tesekkur etmek lazim. Kazanan arkadaslara basarilar dilerim. Eskisehir'de cs ile ilgili boyle guzel olayların olması cok guzel.Bir gun orda butun Snn 'de oynayan arkadaslarla gorusmek konusmak oyun oynamak istiyorum..
Gorusmek Uzere.
Saygılarımla.
Bilgi : holy@oynasana.com
[mt] ....

Hafta sonları DODO dayız.

Maç yapmak isteyenler bana ya da |a| daki bir oyuncuya sölemeleri yeterlidir.Maçlar hafta sonları olsun..

If you can't win, never buzz off !

Req > Tr1dent
Oyuncu
13 Mart 2003 13:53 %0

alıntı:
Gönderen: -brujah-
Turnuva yı düzenleyen dodo cafe işletmecilerine ve çalışanlarına, turnuva da emeği geçen herkese teşekkürler.. Eskişehir de böyle ciddi bir turnuva ilk kez düzenlenmesine rağmen bence herşey olabildiğince güzeldi... Ayrıca turnuva da yarışan diğer klanlara ve oyunuculara da ayrıca teşekkürler en ufak bir tartışma anlaşmazlık çıkmadığı ve centilmenlikleri için... Gönül isterdi ki bu turnuva ya şimdilik en azından 2-3 klan daha katılsın ama eskişehir gibi potansiyeli olan bir şehirde bu biraz zaman alacak olsa da cs ve diğer oyunlarda türkiye çapında iddialı birçok klan çıkacaktır.. Bir de değinmeden edemeyeceğim birşey, projeksiyon ve kalabalık bir seyirci topluluğunun maçları cafe ortamında takip edebilmeleri ve oluşan atmosfer mükemmeldi... Umarım daha çok katılımla(ki bundan eminim) ileriki turnuvalarda en az bunun kadar sorunsuz ve güzel geçer....
Bu arada ödül falan olayı şehirde yapılan elemeler için söz konusu değildi.. Tabi istanbul daki finalin ödülünün 2500$ olduğunu ve istanbul a gidiş-geliş ve ordaki masrafların siberlig tarafından karşılanacağını ve bence en önemlisi türkiye çapında güçlü klanlarla maç yapma şansını göz önüne alırsak bence gayet ödüllü bir turnuvaydı...
|a|LLy klanı olarak finallerde esk.i iyi bir şekilde temsil etmek istiyoruz. Başarı dileyen ve bizi destekleyen herkese teşekkürler...
|a|-brujah

[a] clanını ve
özellikle mute'ye başarılar dilerim...

İstanbulda görüşmek üzere mute kalın sağlıcakla

UIN | Requiem site

hOoLigaN.mga
Oyuncu
13 Mart 2003 16:08 %0
gl arkadaşlar,birinci olmanıza sevindim...

banshee,kusanagi ve drax... hepinize başarılar

bruj4h
Oyuncu
13 Mart 2003 17:06 (13/03/2003, 17:07) %0

alıntı:
Gönderen: judge for req

[a] clanını ve
özellikle mute'ye başarılar dilerim...
İstanbulda görüşmek üzere mute kalın sağlıcakla
UIN | Requiem site

saol kardeşim bi aksilik olmazsa umarım orda görüşürüz..

OGU | ISKELETOR
Oyuncu
13 Mart 2003 18:01 %0
merhabalar arkadaşlar bu güzel organizasyona katılan bir kişi olarak her şeyden önce böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için dodo cafe ve çalışanlarına canı gönülden teşekkür ediyorum.İnsanların bir araya gelip son derece kardeşçesine mücadele ettiği bu turnuva, umarım teşekkür etmemiz gereken izleyici arkadaşlarımıza da örnek teşkil eder.İlk defa böyle bir organizasyona katılmamıza rağmen herhangi bir sorun çıkmaksızın centilmen bir turnuva oldu.Buradan A takımını tebrik etmek istiyorum.Gerçekten güzel bir performansla bu turnuvayı kazandı.Umarım aynı başarıyı İstanbuldada gösterirler.Ayrıca buradan Kendi takım arkadaşlarıma da teşekkür etmek istiyorum.Başta TYler a ve clanın en yaşlı elemanı ve sempatik kuşu olan cihangire daha sonra kardeşim dediğim istavroza,kendisi müslümandır, öğrencim slayer a bir de son anda oynatamadığımız deep in bug a teşekkür ediyorum.Ayrıca JT ler de kardeş clandır onlarda çok ii oynadılar ve her biri ayrı ayrı iyi insanlar onlara ve tüm cs sevenlere de başarılar diliyorum.Saygılar Özgür koçak.OGU yabancı diller bölümü.

-Hitokiri-
aLLy

13 Mart 2003 18:28 %0

alıntı:
Gönderen: OGU | ISKELETOR
merhabalar arkadaşlar bu güzel organizasyona katılan bir kişi olarak her şeyden önce böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için dodo cafe ve çalışanlarına canı gönülden teşekkür ediyorum.İnsanların bir araya gelip son derece kardeşçesine mücadele ettiği bu turnuva, umarım teşekkür etmemiz gereken izleyici arkadaşlarımıza da örnek teşkil eder.İlk defa böyle bir organizasyona katılmamıza rağmen herhangi bir sorun çıkmaksızın centilmen bir turnuva oldu.Buradan A takımını tebrik etmek istiyorum.Gerçekten güzel bir performansla bu turnuvayı kazandı.Umarım aynı başarıyı İstanbuldada gösterirler.Ayrıca buradan Kendi takım arkadaşlarıma da teşekkür etmek istiyorum.Başta TYler a ve clanın en yaşlı elemanı ve sempatik kuşu olan cihangire daha sonra kardeşim dediğim istavroza,kendisi müslümandır, öğrencim slayer a bir de son anda oynatamadığımız deep in bug a teşekkür ediyorum.Ayrıca JT ler de kardeş clandır onlarda çok ii oynadılar ve her biri ayrı ayrı iyi insanlar onlara ve tüm cs sevenlere de başarılar diliyorum.Saygılar Özgür koçak.OGU yabancı diller bölümü.

Sizede tebrikler bence böle bir turnuvaya katılarak ne kadar cesaretli olduğunuzu herkese göstermiş oldunuz...

Maç yapmak isteyenler bize ulaşırsa iyi olur...

AÜ Sosyoloji bölümü

SvD.BansheE
Oyuncu
13 Mart 2003 20:20 %0

alıntı:
Gönderen: KyoKus|a|nagi

Sizede tebrikler bence böle bir turnuvaya katılarak ne kadar cesaretli olduğunuzu herkese göstermiş oldunuz...
Maç yapmak isteyenler bize ulaşırsa iyi olur...
AÜ Sosyoloji bölümü

yalancı aü hazırlık desene sen! dasoıjdasoıd

İnsanın gözleri öyle kelimelerle konuşur ki dil onları telaffuz edemez.

SvD

-Hitokiri-
aLLy

14 Mart 2003 14:16 %0

alıntı:
Gönderen: SvD.BansheE

yalancı aü hazırlık desene sen! dasoıjdasoıd
SvD

Ne hazırlığı olm sen hazırlıksın ben,m zorunlu değil hem hazırlık

Sen kesin 2 sene kalırsın şimdi hazırılıkta okuldan atarlar seni AÜ bir lam3rden kurtulur

JT | Sh@DoW
Oyuncu
14 Mart 2003 17:13 %0

alıntı:
Gönderen: OGU | ISKELETOR
Ayrıca JT ler de kardeş clandır onlarda çok ii oynadılar ve her biri ayrı ayrı iyi insanlar onlara ve tüm cs sevenlere de başarılar diliyorum.Saygılar Özgür koçak.OGU yabancı diller bölümü.

Çok teşk. Özgür. Senden iyi olmayalım

[J]on [T]urk

alprsr
Oyuncu
14 Mart 2003 18:04 %0
önceLikLe aLLy i tebrik ederim. ve dier cLanLarı.
turnuvaya katıLamadık , cok hevesLiydik ama oLamadı. nedeniLeri ise
-derLerin yoğunLugundan taktik faLan çaLı$amadık, bunuda ally ile yapdıgımız hazırlık macında gorduk. gercekden ally cok iyi hazırlanmı$dı. hak ederek kazandı.
- daha sonra bendeki saglık sorunları

saygılar sewgiler

a.k.a aLpereseR
ıcq : 160616221

vn0rd fabian
Oyuncu
14 Mart 2003 22:01 %0
be a ya gl ml demişmiydim ?
gee le |a| ya

ICQ UIN:170308827

drx.
Yarbay
Yarbay
15 Mart 2003 14:06 %0

alıntı:
Gönderen: Jacob!N|$Ahi
önceLikLe aLLy i tebrik ederim. ve dier cLanLarı.
turnuvaya katıLamadık , cok hevesLiydik ama oLamadı. nedeniLeri ise
-derLerin yoğunLugundan taktik faLan çaLı$amadık, bunuda ally ile yapdıgımız hazırlık macında gorduk. gercekden ally cok iyi hazırlanmı$dı. hak ederek kazandı.
- daha sonra bendeki saglık sorunları
saygılar sewgiler
a.k.a aLpereseR
ıcq : 160616221

Daha sonraki turnuvalarda görürüz umarım sizi

drax@allyclan.net
Clan Ally

SvD.Vn0rd Fabian
Oyuncu
15 Mart 2003 18:15 %0
eee kyo yolculuk nezaman ?

ICQ UIN:170308827

SvD.BansheE
Oyuncu
15 Mart 2003 19:00 %0
OYNASANA!DASASFFFF

SvD

slimshady.7
Oyuncu
15 Mart 2003 20:16 %0
basarılaar a klanı

yaşamı paylaştığın sonsuz karanlık
seni yakan günesin o eşsiz sıcaklığı
göz kamastıran güzellikler ta kendisidir doğanın.

gr
Oyuncu
15 Mart 2003 23:26 %0
MUTE

morphaz the chrn
Oyuncu
15 Mart 2003 23:28 %0
başarılar mute kardeşim.İzmir'de herkes AAH AH keşke mute burda olsaydı diye ağlıo sebebını anlayamadım neyını ozluyolar senın gıbı bı herıfın dalşdakldfasdjas.İstanbulda iyi şanslar A clanı ve BURUJAH.
P.Slm o cocuklar otel baskınları konusunda tecrubelı deıldır eğit hepsını gıtmeden once ZIRH flan getırsınler yanlarında

Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır...
Regeneration......
a.k.a tomahawk.Rg

kinslayer
Oyuncu
15 Mart 2003 23:39 %0
aman brujah abilik yap cocuklara olurler kalirlar (ankara cok tehlikeli, mazallah re falan odanizi basar sakat kalirsiniz )

bruj4h
Oyuncu
16 Mart 2003 03:24 %0

alıntı:
Gönderen: sacr c | BeCo
aman brujah abilik yap cocuklara olurler kalirlar (ankara cok tehlikeli, mazallah re falan odanizi basar sakat kalirsiniz )

abi ankara tayfasından çekindiğim 2 takım var bi re ler bide trk.ank ... bizim çocuklar çiroz ben onlardan çiroz bu gidişle yan bastık. Adamlar geçen sefer wild,djer fln dinlemedi odayı darmaduman ettiler bizim çirozlara neler yaparlar düşündükçe kederleniyorum..

bruj4h
Oyuncu
16 Mart 2003 03:27 %0

alıntı:
Gönderen: [CreW|gr]
MUTE

KOMO kardeşim ben yokken kim takdir edicek verdiğin taktikleri

toma olm hatırlattığın iyi oldu bizim çocuklarla beraber sıkı bi kampa giricez.. Turnuva ya kadar ne yesek kardır

morphaz the chrn
Oyuncu
16 Mart 2003 11:14 %0

alıntı:
Gönderen: -brujah-

KOMO kardeşim ben yokken kim takdir edicek verdiğin taktikleri
toma olm hatırlattığın iyi oldu bizim çocuklarla beraber sıkı bi kampa giricez.. Turnuva ya kadar ne yesek kardır

yedikleriniz kar etmez bilion nobi'nin bile üstünden geçmişlerdi
p.s:nobi 150 kilodur

-Hitokiri-
aLLy

16 Mart 2003 12:04 %0

alıntı:
Gönderen: deserve to die
başarılar mute kardeşim.İzmir'de herkes AAH AH keşke mute burda olsaydı diye ağlıo sebebını anlayamadım neyını ozluyolar senın gıbı bı herıfın dalşdakldfasdjas.İstanbulda iyi şanslar A clanı ve BURUJAH.
P.Slm o cocuklar otel baskınları konusunda tecrubelı deıldır eğit hepsını gıtmeden once ZIRH flan getırsınler yanlarında
Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır...
Regeneration.
a.k.a tomahawk.Rg

Walla otel baskınlarında ben ve Brujah tecrübeliyiz ama bizimkiler değil

Lem bizim takımda bayan war baskın yapmayın

If you can't win,buzz off !

BuraKEruN
Oyuncu
16 Mart 2003 12:21 %0
slm DODO'da Benim Tanıdıgım Ve İYİ CS oynayan ''iskeletor'' nickli oyuncu Var Mı?

SvD.BansheE
Oyuncu
16 Mart 2003 13:03 %0
var iskelotorumuz da katıldı turnuvaya ogu clanı ile..

hatta birazdan burda olcaklar mac yapıcaz hazırlık icin...

selamını sölerim

SvD

Sayfa: « 1 2 3 4 5 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: