Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
02/12/08 05:17 Toplam 5 oyuncu 50 sunucu 237 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Konsol » Playstation Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Chip zarar veriyor... (ps2)

tOw.grave
Oyuncu
19 Şubat 2003 15:02 %0

alıntı:
Gönderen: Dante Sparda

Zuahaha supersin abi
L e t 's R o c k B a b y !

burası Türkiye Türkçe yazar Türkçe okurum.

[an error occurred while processing this directive]

Ps2.Solidsnake
Oyuncu
19 Şubat 2003 19:14 %0

Gönderen: grave.DSD
Gıran turizma aldım hiç tavsiye etmem oyun çok yavaş, burnout2 aldım bunu tavsiye ederim, oyun baya hızlı arabalar 150mil yapıyor ve sende o hızı rahat hissediyorsun ekranın karşısında,

Oyundan anlamayan adama zaten hiçbir şey söylemem.Bir similatörle bir arcade in farkını anlayamıyorsun belliki.Zaten Gran Turismo ya Gıran turizma yazan adamdan anlamasını beklemem yanlış olurdu.Ps1 zamanında her iki oyunuyla da yılın oyunu seçilmiş bir oyun berbattır zaten haklısın.

Bir Sniper'dan daima kork,ona arkadan saldırana dek.Benden ise daima kork biliyosun ki yanıma asla yaklaşamazsın.

tOw.grave
Oyuncu
20 Şubat 2003 12:02 %0

alıntı:
Gönderen: Ps2.Solidsnake

Gönderen: grave.DSD
Gıran turizma aldım hiç tavsiye etmem oyun çok yavaş, burnout2 aldım bunu tavsiye ederim, oyun baya hızlı arabalar 150mil yapıyor ve sende o hızı rahat hissediyorsun ekranın karşısında,
Oyundan anlamayan adama zaten hiçbir şey söylemem.Bir similatörle bir arcade in farkını anlayamıyorsun belliki.Zaten Gran Turismo ya Gıran turizma yazan adamdan anlamasını beklemem yanlış olurdu.Ps1 zamanında her iki oyunuyla da yılın oyunu seçilmiş bir oyun berbattır zaten haklısın.
Bir Sniper'dan daima kork,ona arkadan saldırana dek.Benden ise daima kork biliyosun ki yanıma asla yaklaşamazsın.

anlamadığım bir probleminmi var?

Hadess
Oyuncu
20 Şubat 2003 13:31 %0

alıntı:

Tamam grave oyundan anlamıyo olsun. Gran Turismo süper olsun. Simülasyon olsun. Ama bişiye dikkat çekmek istiyorum. Herhangi bir arabayla 200 km/s ile gidiyorsun düz yolda direksiyonu tamamen sağa kırarsan ne olur? Gran Turismo da ne oluyor?

Ps2.Solidsnake
Oyuncu
20 Şubat 2003 14:44 %0
Merak etme ben hepsini oynadım zaten orjinal aldığım için oyunlara hakkını vererek oynuyorum.Burnout sadece eğlenceli,ben de oynarken gayet keyif aldım ama kusura bakmasın daha dün çıkmış bi oyun gerçekçilik ötesi sürüşüyle sallama arabalarıyla Gran in eline su dökemez.

allezz
Yarbay

Yarbay
20 Şubat 2003 15:38 %0
eyvaaahh ne o imza

FORZA JuVe

tOw.grave
Oyuncu
20 Şubat 2003 15:56 %0
ya ben hala problemi anlamış değilim konu chip zararlımı değilmi yken konu benim oyundan anlayıp anlamadığıma kadar geldi,

bu bir zevk meselesidir, sen kendince ukalalık yapıp ben simülasyon oyunları severimd ersin bende araba yarışı oyunları severim derim benim kısatasıma göre oyunda hızı hissetmen gerekir, sensede gerçekçilik, bu beni alakadar etmez benim düşüncemde seni alakadar etmez, ben pc yada ps2 karşısına geçtiğimde hangi oyun bana zevk veriyorsa o oyun güzeldir, kusura bakma senin gibi ukalalık yapamam yok o arcade miş bu simulasyonmuş veya herneyse, olayı saptırmanın mantığı yok, söyleyecek chipler hakkında sözün yoksa susarsın burada kimse kimsenin oyun bilgisini tartmıyor tartmayada hakkı yok, ama sen kendini sanırım farklı görüyorsun, imzanda zaten bir bakıma kişiliğin bir bakıma yansımasıdır sen kendini sniper san dur,

seni gidi sanal pikaçu seni...

Ps2.Solidsnake
Oyuncu
20 Şubat 2003 17:49 %0
Güldürme beni be
Neyse eğer sen adam gibi ben Burnout tan daha çok zevk aldım deseydin zaten sana laf sokmazdım.Zevkine saygı duyardım.Sense ben Gran i tavsiye etmem diyosun çok anlarmış gibi.

tOw.grave
Oyuncu
20 Şubat 2003 18:05 %0

alıntı:
Güldürme beni be
Neyse eğer sen adam gibi ben Burnout tan daha çok zevk aldım deseydin zaten sana laf sokmazdım.Zevkine saygı duyardım.Sense ben Gran i tavsiye etmem diyosun çok anlarmış gibi.

tamam sen bir numarasın.

Ps2.Solidsnake
Oyuncu
20 Şubat 2003 18:15 (20/02/2003, 18:17) %0
Benim tek istediğim oyunlara hakedilen değerin verilmesi.Çünkü çoğu kişi kopya aldığı için oyunlara değer vermiyor nede olsa bi gidişte 4-5 tane alıyor içinde kimisi kötü çıksa koymazki.Yanlış anlaşılmasın ben çip kullananlara karşı değilim,herkesin durumu mükemmel değil.Benim de değil ama paramı biriktirip 2 ayda birde olsa alıyorum.Sende orjinal alsan sende anlarsın ne demek istediğimi.Amacım seni ne kırmak nede aşağılamak.Tek istediğim bilinçli oyuncu olunması.

IcEdEaRtH1776
Oyuncu
05 Ekim 2004 19:42 %0
ne alaka yaa chiple mercek alaka kuramad1m ama neyse sony de ac1k b1raklmasayd1 o yer1 bilerek acik biramis chip takilsin diye birde chipe zarar diyorsunuz ben ps1 kulandim 3 sene birsey olmadi sattim satildiktan sonra ne oldu bilmiyorum ama chipler bozmaz bence bozsa bozulurdu belki siz cd cizikse kulanamazsiniz zaten okumuyor makine ciziklerde oyun donar o yuzden sorun yok oyuna devam
birde bu chip hi nasil iptal ederim orjinal oyun oynerken merak ettim

IcEdEaRtH1776
Oyuncu
06 Ekim 2004 23:31 %0
daha onceden ps1 aldim cip taktirdim zarar olmadi ne lensde nede makinada 2 3 sene kulandim arka sattim onda bozulduysa bilemem oda bayagi kulandi ses seda yok artik
simdi ps2 aldim hemen chip taktirdim 1 sene olcak hala biseyi yok allah sukur bakalim birseyler olursa haber verecem ama sunuu bilin is kulanicida biter ne kadar degersiz kulanirsan okadar cabuk gider makina ona gore makinaniza deger verin ve duzgun kulanin allah emanet makina electronik alet bozulur normaldir herseyde oyledir bir televizyon yada teyp cd calar hepsi allah emanet heheh gerisi yalan

OnBu
Oyuncu
29 Aralık 2004 10:24 (02/01/2005, 19:56) %0
Ya kardeşler bu chip'i takınca bozulursa bozulsun tamiri yokmu bunun bu kadar kafanıza takmayın.Ben 5 ay önce aldım aldıgım gibi chip taktırdım.walla şimdilik cok memnunum.

OnBu
Oyuncu
29 Aralık 2004 10:33 %0
IcEdEaRtH1776 cok haklısın sen kardes makina bu ıstedıgın kadar koru yınede bozulur. Şampiyon GençFenerBahçeliler

War_Dogs
Oyuncu
27 Ocak 2005 13:37 %0
herkez cip'in zarar verip vermemesinden konuşmuş yorum yapmış ama atladığınız bir nokta var arkadaşlar.Kopya oyun ile orjinal oyun arasındaki %15 * 20 lik grafik kaybı yada cd'ye sığdırmak için bazı bölümlerin cıkartıldığı.Kopya oyun oyanmanın orjinalini oynanması kadar zevkli olmuyor.
ORjinal oyUn takas etmek isteyenler içinde kadıköyde 10 ytl'ye çok rahat değiştirebilirler yada 50 ytl ye orjinal sıfı oyun alabilirler.Oyunlarıda bayağı çeşitli.Ben en son Devil may Cry 2 yi ve Gladius'u aldım.

HawkOur
Oyuncu
06 Şubat 2005 14:12 %0
Walla ben chipimi yeni taktırdım ama gayet memnunum.
Zaten Afyon'da doğru dürüst orjinal oyun yokki
orjinal oyun alalım...

ScF/BLooD
Oyuncu
18 Şubat 2005 20:41 (18/02/2005, 20:44) %0
alıntı:
Gönderen: War_Dogs
herkez cip'in zarar verip vermemesinden konuşmuş yorum yapmış ama atladığınız bir nokta var arkadaşlar.Kopya oyun ile orjinal oyun arasındaki %15 * 20 lik grafik kaybı yada cd'ye sığdırmak için bazı bölümlerin cıkartıldığı.Kopya oyun oyanmanın orjinalini oynanması kadar zevkli olmuyor.
ORjinal oyUn takas etmek isteyenler içinde kadıköyde 10 ytl'ye çok rahat değiştirebilirler yada 50 ytl ye orjinal sıfı oyun alabilirler.Oyunlarıda bayağı çeşitli.Ben en son Devil may Cry 2 yi ve Gladius'u aldım.

Bu yer nerde kadıkoydeki? hangı oyun olursa olsun takas orginal-orginal 10ytl, yeni orginal oyunda 50ytl ne olursa olsun olemi?

Everyone Dies..
And We Mean EVERYONE
S a C R i F i C e

SausageGeneral
Oyuncu
12 Temmuz 2005 18:18 %0
Ben yeni aldım PS2 3 oyunum var, alet çipli. Bu kopya oyunlarla internette oynamak mümkün mü ya da bir bilginiz var mı? Dendeim hep DNAS error veriyor ve 1 orjinal NTSC oyunum var hiç bağlanmıyor! 2 PS2 yi birbirine bağlamayla birlikte oynanılabilinir mi? (arada router var yada yok her iki şekilde) Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

panzer86
Oyuncu
18 Temmuz 2005 14:06 %0
valla ben 2 senedir cipli 80 oyun var dahada alıyorum

panzer86
Oyuncu
18 Temmuz 2005 14:17 %0
takaslarla beraber 100 oyun oynamışımdır

rodec
Oyuncu
22 Temmuz 2005 14:41 %0
orjinal oyun pahalı arkadaş
her seferinde bütçeyi sarsar

ZımbaTeli
Oyuncu
22 Temmuz 2005 16:21 %0
pıleysıteyşın ne olaki?

ben PsP taraftarıyım pörfekt falan yani
oha falan oldum

Okuma Yazma Bilmiyorum Parmak Bassam Olurmu?

Children.
Oyuncu
23 Temmuz 2005 21:33 %0
bence yabancı ulkelerDen orjınal oyunları kargo vasıtası ıle almak daha mantıklı bu oyun belkı 50 mılıona malıyetı olur ama turkıyede gecen sordum 100 kaat değer bıctıler..
ya neden bemnim alamanyada amcam;teyzem;halam vs vs vs yakınım yok..

| Excuse Me | -9 ö K |-| 4 |/|- <----SeaNPauL^AsL-> -F r ! Z z- | Excuse me |

SausageGeneral
Oyuncu
24 Temmuz 2005 09:31 %0
Gel Ankara'ya orjinal oyun 60 YTL. Megavizyon

ejderhaus
Oyuncu
30 Temmuz 2005 13:32 %0
ben ps2 silver modeline mesih 4 taktırmak istiyorum ama edirnede bilen kimse yok
istanbulda nerde güvenli olarak sağlam bi mesih4 çipi taktırabilirim

Sayfa: « 1 2 3 4 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: