Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
10/01/09 05:37 Toplam 16 oyuncu 47 sunucu 299 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: SNN Yetkilileri ve Oyunla ilgili herkese

Moonstone
Oyuncu
25 Temmuz 2000 08:15 %0
Oncelikle herkese selam bikac sorum ve eminim sizin de mantıklı bulacagınız bazı soylemem gereken seyler var.Şimdi SNN diyor ki sadece Brit i acacagız.Bu ne demek soruyorum gercekten dediginiz gibi tek amacınız oyuncu yakınlıgımı?Ayrıca ne demek oyuncu sayısına gore yeni sehirler acacagız.Bu demekki eger sayı SNN i memnun etmezse yeni sehir yok.Bize acıklamak istemediginiz biz bu iste zorlandık gibi birsey varsa acıkca soyleyin.PK diye yanıp tutussakta en azından iki sehri hakkediyoruz.
Ustelik yakınlasma demişsiniz.Millet bir PK olayı icin birbirini yedi.Eger dediginizi yaparsanız 1 ay icinde ortalık kan golune doner.Ustelik sadece Brit kime yeterki.Bu gercektir simdi eminim bikac oyunu bilmeyen fırlama hemen one atılcaktır sımdıden soyliyim bilmediginiz konulara karısmayın.Yok dagılırmısız yok boyle sacma bunlar SNN lutfen bu sozlerımı dıkkate alın en azından Minoc gibi bir ikinci sehir daha olmalı.Bu sayede PK ve hunterlar ayrıca gelisebilir.Hem sadece Brit olursa ne cıkan maden nede yaratık mıllete yeter.Ayrıca ping onemli olsada ben sadece Brit icin aylarımı harcamak istemem.Eger bir tiple aynı yerde oynamak istemiyorsam baska bir sehre gidebilmek isterim.Yani ikinci bir sehir sart.Osi de bile arada bir geziye cıkmak sart oluyor heryerini ezberledigin bir yerden yeni yerleri görmeye gidiyorsun.Birsey daha OSI de Skare Brae diye bir yer daha var biraz kucuk ve orada player bulmak cok zor.Yinede rahat bir nefes almak istersen oraya gidebilirsin.Diyeceklerim bu kadar biz en az iki sehri hakediyoruz.

Moonstone
Oyuncu
25 Temmuz 2000 12:47 %0
Ha bu arada pardon kabalık etmek ıstemem.Bu calısmanızdan dolayı sizi kutluyorum SNN.Burada sadece nankorluk ettıgımın sanılmasını istemedim.Çunku SNN kuruldugundan beri para ve benzeri şeyleri oyunculara hiç aktarmamıstır.Sadece konuyla ilgili fikrim bize iki sehir lazım.

|NrT|Blaster
Oyuncu
25 Temmuz 2000 12:58 %0
Dediklerinin bir çoğunu haklı buluyorum fakat şunu bilki Osi de şak die bu kadar büyük bir hale gelmedi ilk başlarda oda daha küçüktü sonra binlerce oyunucunun akın ettiğiini görünce cok daha büyük bir alan yarattı. Bir düşün Snn in 20000 in üzerinde kayıtlı üyesi var bunlardan bu miktarın 1/4 i bu oyunu oynasa sadece brit bize yetmeyecektir ve snn serceri mutlaka büyütecektir. Ayrıca http://forum.sanane.com/view.php?idx=3031 forumuna gidip bakarsan orda sınırlar gösteriliyor. Göreceksinki brit in yanında bir şehir daha sınırların içinde kaliyo. Zaten snn bu alanı biz oyunculara uygun bir şekilde baştan ayarlayacağına göre oyun sandığından çok daha güzel olcak.
Saygılar...

ziya_usta
Oyuncu
29 Temmuz 2000 17:40 %0
o 20.000 kayitlinin cogu birden fazla nicke sahip olmak icin kayit oluyo

Mr.Speaker
Oyuncu
29 Temmuz 2000 17:48 %0
Popeye bildiğin gibi kayıtlarda formlarda yaptığımız extra kontrollerin yanında tüm başvuruları manuel olarak değerlendiriyoruz. Bu nedenle bu tür birden fazla başvuruların çoğu otomatik olarak eleniyor, geri kalanları ise kontrollerimizden sonra yetkili arkadaşlarca eleniyor. Ayrıca kullanıcılarımıza nickname'lerini şu an otomatik olarak 5 kere (bu sayı ileride artacak) değiştirme şansı sunuyoruz. Bu nedenle bahsedilen değer %3-4 sapma dışında birbirinden ayrı kullanıcılardan oluşmaktadır. İleride devreye alacağımız bir uygulama ile oyuncuların çeşitli oyunlarda birden fazla nickname'e sahip olabilmelerini sağlayacağız.
------------------
Mr.Speaker
Spokesman
Public Relations Dept.
Sanane Inc. Online Gaming Community
email: mr.speaker@sanane.com

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: