| Yazar | Konu: Güzeldi di mi? |
| Oyuncu |  | 29 Ağustos 2002 23:13 %0 | |
|
Evet, gerçekten güzeldi...
Peki en güzel anılarınız hangileriydi? Sizin için unutulmaz olan, paylaşmak istediğiniz, hala unutmadığınız ve aklınıza geldikçe hala hafif bir gülümsemeyle anımsadığınız?
Player olsun, GM olsun, admin olsun hepimizin böyle anıları vardır heralde... Paylaşmaya ne dersiniz?
LÜTFEN BU FORUMDA KAVGA ÇIKARMAYALIM, ANILARIMIZA VE DİĞER KİŞİLERİN ANILARINA SAYGISIZLIK ETMEYELİM |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 30 Ağustos 2002 00:23 %0 | |
|
David Copperfield vardı o ve Dread Knight beni Busc a götürüp mage vendor ları kestirerek pk yapmışlardı son mage corp por atıp kesmişti beni o günü asla unutmam il pk oluşumdu.Şubat 2001 gibiydi..
Biz kılıcımızla degil.İnancımızla savaşırız.Kılıç sadece tanrı ile aramızdaki aracıdır.İnancımız kadar öldürürüz biz.. |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ağustos 2002 01:57 %0 | |
|
Hep anlatıp dururum ama Moonglow Panayırı unutulmazdır.Orada Vasmussen ile Dark'ın(dark mıyı emin değilim) açılış güreşi,o sırada ortaya çıkan Vortex,karmaşa,cesetler,ardından tüm adanın guard korumaına girmesi...
Ve sonunda Moonglow balıkçısı Leandro'nun "Bayram bitti,kıyafetlerimizi çıkartalım" diyişi..Asla unutamadığım olaylardır.
Cold SteeL
|
| |
| Oyuncu |  | 30 Ağustos 2002 02:25 %0 | |
|
Ehhe aslında güzel bir anı değil ama hatırladıkça yüzüme bir gülümseme getirdiği için yazıyorum.
Gandalf (kaçıncısı olduğunu bilmiyorum nede olsa çok vardı) adlı player doğum günümde bana unutulmaz bir hediye verdi. IronFist bana bir Valorite set hediye etmişti. Brit bankın üstünde herkese duyurararktan... Sonra bu gandalf adlı kişi bana bi kal vas. Ehhe zaten canım yarı falandı direkman OOOooOo moduna geçtim. Ironfist tekrar res ettiğinde setin göüs kısmının olmadığını fark ettim. Tahmin edeceğiniz gibi "guards!!!" diye haykırdım fakat alakasız birisi öldü. Kahretsin alt f4 kurbanı gittim diye üzülüyodum ki guards macrosuna bi daha bastım. Ehhe işte o anda Gandalf'ın ceset yere serildi. Bende setimin eksik parçasına kavuştum. Gerçi adamın cesedi maviydi ama lootladım sonra guard tarafından kesilip IronFist tarafındanda tekrar res edilince setimi bankaya koydum. Sonrada pek giyme şansım olmadan server kapandı. Neyse sağlık olsun sete bişi olmadı ama server...
Even in the darkest night,
Stars and angels still shine
bright -Azkeel- |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ağustos 2002 13:23 %0 | |
|
Hmm sanırım bu olay osn'nin açılmasından 1 ay falan sonraydı.O ara Moonglow umut ordusu kurulmuştu pklara karşı.Ben de katılmak için uğraşmaktaydım.O sıra, o zamanlara göre büyük denecek bir baskın oldu.Dark falan da vardı pklar arasında.yaklaşık 30 maviydik karşıda 10 pk vardı .Millet birbirini gaza getiriyordu hadi gidelim keselim diye.Sonra warriorlar ileri diye biri bağırdı,o sıra feci lag vardı.Ben de o gazla ileri atıldım ama lag geçtiğinde tek önde olanın ben olduğumu fark ettim .Sonra haliyle 5 crossbow atıldı OOooOOOoo... .Öldüm,öldük, çok lag vardı ama feci eğlenmiştim o gün .
Commander of Alderia (Bu mesaj 30 Ağustos 2002 15:22 tarihinde Galpath tarafından güncellenmiştir) |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ağustos 2002 18:40 %0 | |
|
Ben, Sunshine (Çisem), Alustriel, Legolas (Greenleaf) ve Cesur Terzi, Minoc madenindeydik. Sunshine her yeri kazıp çıkan madenleri yere diziyordu. Madenin yarısından fazlası kaplanmıştı. Sunshine madenleri çıkarırken biz de aynı renkleri bir araya diziyorduk. Sonra birisi geldi ve madenleri almaya başladı. Almamasını söyledik ama durmadı. Alustriel, ben ve Cesur Terzi adamın üstüne atlayıp öldürdük, madenleri üstünden alıp tekrar yere attık. Halen iki screenshot'u durur.
Valthoron A.,
Armsmaster
Blacksmith, Miner and Armsman |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ağustos 2002 18:58 %2 | |
|
CoSt guildindeki ilk günlerim, ayrıca ilk uo günlerim de olmakta, tonlarca rezillik, fazla yazmamak en iyisi heh.
Lonely Kingdom'a girişimin ilk günlerinde Trinsic'de bir firewall ile çalışma yaparken 4 kişi ölmemiz, Tanis'in kırmızı oluşu ve benim de gri olarak ölme durumum. Trinsic'den Chaos'a kadar yürüyerek gitmiştim heh.
Lonely Kingdom olarak 5-6 kişi Ice Dungeon'a hazırlık yapıp, yürüyerek belirli bir süre uğraşıp, ulaştıktan sonra hepizin bir sadece bir adet snow elemental tarafından kesilmesi.
Sonra herkesin kendi başının çaresine bakması, Britain'e geri yürümek, tanıdık bir yüz görme çabası o uzak mekanlarda...
Bir keresinde de Despite-veya buna benzer bir isimde dungeon vardı, hatalı olabilir, adını unuttum- toplanmamız, orada dolanırken herkesin yaklaşık yarım saniye ara ile ölmesi(neden öldük hala bilmiyorum heh). Fakat o seferinde yürümemiştik, rune book yoktu ama rune'lar vardı ve yaygınlaşmıştı bunlar. Sonra yine bir LK arkadaş kurtarmıştı tekrardan.
C!DrR |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ağustos 2002 19:29 %0 | |
|
Classic moonglow baskınlarından biriydi.Guardları paralyze edip içeri vortex atıyorduk.Üstünlük sağlanmıştı heryer mavi cesedi ile dolmuştu mezba olmuştu kısaca.Toplam 5 kişiydik halbuki,içeride saldırmak için tetikte bekliyen archerlar ve sözde cesur savaşçılar vardı.Onların sayılarıda 10 yada fazlaydı.Neyse savaş bitti herkez ölmüştü mavilerden.Sonra grup başka bir şehiri basmaya giderken birden iğrenç bir lag başladı.Sadece bendeydi lag.Yanımda kalan tek Xenon Crescent vardı onada o laglı halimde zar zor beni bekle lagdayım demiştim.Oda bekledi ve o sırada fırsatçı 4 5 tane mavi birden saldırmaya başladı.Ben okçunun menzilinden çıkmak için mücadele ederken Xenonda melee saldıranlara karşı savaşmaya başladı.Sonra doğal olarak connection lost oldum ve nerdeyse 3 dk dır servere giremedim.Kesin öldüğümü düşünürken girdiğimde Xenon ve ben yaşıyordum 4 maviyi kesmis diğer teki içeri kaçmış.Bağlantı düzeldi ve dönüş için moongate in oradaki binaların arasına gate açılıcaktı.Xenon önden gitti kontrol için,bende hide oldum sonra icq dan gelebilirsin temiz dedi ve gittiğimde gate açılmış idi.Gate den girdim girmesine ama kendimi Britain'ın göbeğinde buldum.
Sayılamıycak kadar kişi vardı yani anlatamam ordada bir lag başladı hdd bir bağırıyorki yani yaşamışsınızdır mutlaka.İlk başta kimse farkedemedi kalabalık ve birsürü yazıların içinden nickimi göremediler sanırım.Sonrada kaçış o kaçış yani köprüye kadar yaklaştım tam yetişiyiordumki connection lost.Sonrada girmedim zaten oyuna o sinirle
Xenonun girdiği gate az dağa ilerideymiş.Şansıma biraz daha berisine başka bir gate açılmıştı.
Okadar yaşam mücadelesi sonucu öldük kısaca.
I see.. |
| |
| Oyuncu |  | 31 Ağustos 2002 00:50 %0 | |
|
Çok Eskiden bi sürü pk (hiç hatırlamıyom kimler vardı zaten tanımazdım o zaman fazla kişi ama Paton fearless bi de mavirick vardı diye hatırlıyorum) tavuk olup brit graveyardı basmıştık en az 10-15 tavuk hepsi kal vas atıyo maviler şehire kaçıyo tavuklar kovalıyo Süper komikti... böyle warriorlar gelip birimize dalıyodu dier kalanlardan 3 ü kal vas flam diyince adm guard zone a tüyüyodu Süper Manyak deli z<evkliydi... Böyle bi mavinin arkasından 5 tavuk koşuyo... Tavuk Katliamı falan Süperdi valla bayaa da adam öldürmüştük ama poly bitince elimiz mahkum dönmüştük buc's a... Hatırladıkça Koptuğum bi anımdır
Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla! <| |
| |
| Oyuncu |  | 31 Ağustos 2002 02:33 %0 | |
|
hatırladığım anılardan birini anlatıcam..
r.t vs ! savaşı benim charım o zmn iyi deildi nese gecelim bunları oyundan cıkmıstım girdiğimde delucia bankaya recall oldum .. olduğumdan 15 sn sonra yere serildim ve ilk d efa bu kadar fazla ! görmüştüm en az 20 kişiydi deluciada ben r.tydim o zmnlar .. aldılar beni r.t ler deluciadan serpents hold ta biz egemendik deluciada ! ler . sonra hazırlandık falan serpents a geldi bi kac ! indirdik tabi . ama cok buyuk ve zevkli bi savaştı... sonra bitti savaş ben o sıralar bıraktım 3 ay girmedim.. özlüyorum dier anılarımı hatırladıkça anlatıcam..
1 Kişi öldürürsün.. Katil olursun..
1000 Kişi öldürürsün.. Kahraman olursun..
[!] 0wnz jo0o0o00o0 |
| |
. |
| Oyuncu |  | 31 Ağustos 2002 12:51 %0 | |
|
Minoc`da ismini vermek istemediğim , fakat kendini en üstün lonca olarak görenlerin 5 adedini ghost mode`ina soktuktan sonra bana şöyle demelerine , değil UO`da hayatımda gülmemiştim ;
"Seni dışarıda tek yakalarım!"
(diğeri)
"Lan brak adam öldürdü bizi beşimizi sen gelmişsin tek yakalıyacam diyorsun yürü healer`a"
Çok eğlenmiştim o gün cidden.
Legolas Greenleaf.
Elan - Amandil...
|
| |
| Oyuncu |  | 31 Ağustos 2002 17:37 %0 | |
|
kendisi bir anıydı ztn
|
| |
| Oyuncu |  | 31 Ağustos 2002 18:29 %0 | |
|
Hehe, herkese teşekkürler.
Ben de ufak bir girişle başlayayım anılarıma
Hatırlarsınız heralde, eskiden Guildstoneları istediğimiz yere dikebiliyorduk. Bizim de H.C.G. Guildstone Moonglowun yukarısındaki o comp. safety zone'da duruyordu. Sora bir gün GMler "Bundan böyle Guard Zone ve Comp. Safety zonelara GS koymak yasak, 3 gün süre, çektiniz çektiniz, çekmezseniz silecez" dediler. Biz düşünüyoruz düşünüyoruz nasıl çekeceğimizi bilemiyoruz. O zamanlar hepimiz de züğürtüz, toplasan 10k çıkmaz hepimizden. Yani silinirse yeni GS için kas babam kas... O kadar page attık, gelen olmadı. 3 günün sonunda silinince bizim Laren (mathematiker) kızıp bi page attı. Bir cons. geldi (Hushdu galiba) konuşmayı aynen aktarıyorum:
- Evet, sorununuz nedir? Yalnız biraz daha sakin lütfen
- Bizim G.S. silinmiş
- E o kadar anons yapıldı silinecek çekin diye.
- E tamam da nasıl çekeceğimizi bulamadık.
- Hmm... Yeni bir tane alın o zaman;
- Para olsa page atmayız di mi?
- İyi o zaman bi daha page atın. Alkon falan gelir onla konuşursunuz.
- Tamam.
Cons. gittikten 2 dk sora geri geldi,
- Tamam paranızı alın bakalım (gülerek)
biz nolduğunu anlayamadık tabi ama aldık. Sonradan page i atan arkadaştan öğrendik, attığı page aynen şöyle:
"Bizim GS silinmiş, çekilmiyo dedik dinlemediniz, o zaman STRmiz yetmedi çekmeye diyoruz" |
| |
| Oyuncu |  | 01 Eylül 2002 00:35 %0 | |
|
GTK dağıldıktan sonra eski guild arkadaşım Aik'i Moonglow'da görmüştüm. Fallen Crows diye bi guilde girmişti. Mumu'nun büyük gayretleri sonucunda GTK nın dağıldığı için boş geziyodum her neyse Aik'de beni Fc ye davet etti ve bende kabul ettim.
Fukuryu, Aik ve ben gs'a gittik o zamanlarda gs papua daydı. İçimden küfür ediyodum ulan ne biçim yere gs koymuşlar falan diye en sonunda gittik işte guild'e aldılar beni bende iyi geceler dileyip oyundan çıktım.
Ertesi gün papua'nın en ücra köşesinden çıktım. Amacım moonglow a gitmekti ancak kaybolmuştum ve kendimi yeni bi şehirde buldum. Girişi cove daki gibi surları vardı tahtadan alla alla dedim girdim içeri baktım güzel bi şehir ama etraf bomboştu. ( Meğersem Delucia mış )
Yeni şehrim orası olmuştu ve abartmıyorum 3 hafta orada yaşadım tek başıma her gün oradan kurtulmak için etrafı gezmeye başladım. Bi tane mezarlık bulmuştum ( burasıda city of deads mış sora öğreniyom ben tabi ) Orda biraz para kazanıyodum sonrada moonglow a dönüş yolunu arıyodum. Bi gün yine dönüş yolunu ararken karanlık bi yere girdim labirent bi yerden geçtim ( Brit sewer's miş ) ve kendimi birden brit de buldum. Yaşadığım sevinci anlatamam...
Firesoul[Fallen Crows]
The Crow |
| |
| Oyuncu |  | 01 Eylül 2002 00:41 %0 | |
|
Her zaman dediğim gibi bende hikaye bol
Fukuryu'nun sayesinde papua'daki yolları yavaş yavaş öğrenmeye başlamıştım. Bir gün gs'a gidiyoduk ama nası bi lag vardı anlatamam ( meşhur gece 9:00 lagı ). Of çok lag var dedim Fukuryu anında evet yerler çok çamurlu atlar yürüyemiyo demişti (dumur)
O günden sonra elimden geldiğince rolümü yapmaya çalıştım.. Snn dünyasında Vasmussen'den sonra çekindiğim 2. kişiydi..
Firesoul[Fallen Crows]
The Crow |
| |
| Oyuncu |  | 01 Eylül 2002 00:54 %0 | |
|
Bir gün Coveda raid vardı,orclar, withchler,deamonlar,dragonlar derken birden ortam sakinleşti.Ben etrafa bakıyordum daha neler gelecek diye ilerden adı "civciv" olan birşey geldi .Millet atladı kesmeye ben durun yapmayın o bir phonix(adını yanlış yazmış olabilirim hep farklı yazarım zaten hehe)derken anında 5-6 kişi OoOoo moduna girdi .Sonunda arkadaşım Merlin onu dragona dönüşüp öldürmüştü ama yani cove önü cesetten görülmüyordu .Az kalsın ben de akşam yemeği olacaktım .
Commander of Alderia |
| |
| Oyuncu |  | 01 Eylül 2002 16:58 %0 | |
|
Ehehe güzelmiş. Bu arada düzeltiyim Phoenix
Benimde ilk günlerimden oynasana'ninde ilk haftaları. Tabii oyunda başarılı olmak için ********.com da ne varsa su gibi içiyoruz hepsini okuyoruz okumadığım makele kalmamıştır kesin. Her neyse işte oyunu kurdum girdim oyuna çok güzeldi falan. Büyücüyle gidiyorum UO STRATICS'de str artırmak için kuzuyla savaş diyor ama hiç bir şekilde nasıl kuzuya saldırcamı sölemiyor Her neyse britin kuzeyinde bir kuzu buldum. Sol tuşla tıklıyorum saldırmıyo ? sağ tuşla tıklıom saldırmıyor . Enter'a basarım saldırmıo En sonunda deli olup kuzunun üzerine 8-9 defa tıklamıştım ama işin kötüsü 15 st^r'lik mage'im kavga sonrasoında ölmüştü auhauha Etraftaki insanlara rezil olmuştum ama çok güzeldi o günler
|
| |
| Oyuncu |  | 01 Eylül 2002 19:56 %0 | |
|
Polymorph`la chicken olup Dragon`un altından kaçmıştım Wind`de. İki kişi vardı ben şöyle başladım lafa ;
-Ben tavuk kralım! Önümde eğilin yoksa Ejderime yediririm sizi.
-*charmed*
-*charmed*
-rofl
Legolas Greenleaf.
Elan - Amandil...
(Bu mesaj 01 Eylül 2002 19:56 tarihinde cyber_ninja tarafından güncellenmiştir) |
| |
| Oyuncu |  | 01 Eylül 2002 19:59 %0 | |
|
Sonra Estel bana Minoc`da yapmam gerekenleri söylüyordu , (hiç savaşmamıştım o ana kadar , sürekli Wind`de Dragon avlıyordum , belki de bu yüzden kimseler görmezdi beni.) bende sürekli kabul ediyordum.
Ama komik olan şey o sırada Bird`dim ben.
Konuştu konuştu en son şöyle dedi (tam arkamı dönüp gidiyordum)
-Bu arada Legolas...
-Evet?
-An Ort
-Ehe...
Legolas Greenleaf.
Elan - Amandil...
|
| |
| Oyuncu |  | 02 Eylül 2002 00:38 %0 | |
|
Ya aklıma geldi yazmadan edemiyecem. O zamanlar Newbie Center'e üyeydim. Oranın dungeonunda bi arkadaşla tanışmıştım. Adı MuaDdib ti yanılmıyosam. Herneyse Baya bi beraber gezdik sonra ben çıktım. Yarım saat falan sonra geri geldim ve brit'e recall yaptım. Bankanın yanında birisi yere 200 küsur kesilmiş balık atmış ama kimse tenezzül etmiyo. Tabi züğürtlükle atıldım ve aldım. Limana gittim satmak için. Hemen limanın üst tarafında kasabın karşısında bi geminin içinde bizim muad ı gördüm. "Gemide takılı kaldık ne olur yardım et!!" dedi. Page atın dedim attık dediler. İyi biraz bekleyin dedim. Sonra teleportla yanlarına gidebilir miyim diye baktım ki ÇAAAAT yanımda herifler. Mİllet nerdeyse ayağıma kapanıyodu. "Çok saol kurtardın bizi!!" falan filan. Tabi o gazla benim fizzle efektini görmediler heralde. Aralarında para toplayıp bana vermişlerdi. Hani iyi de olmadı o amanlar bir arada 15k görmemiştim. Sonrada bu adamlara birer shadow set hediye etmiştim. Ehhe kral gibi davranıyolardı ama kapanmadan çok önce hepsi gittiler. (Acaba neden?)
Even in the darkest night,
Stars and angels still shine
bright -Azkeel- |
| |
| Oyuncu |  | 02 Eylül 2002 02:24 %0 | |
|
Saat sabahın 8i Covedayım,tanıdık birilerini arıyorum falan.Sonunda Caramon'u gördüm,o sıralarda Alderiadaydı.Neyse biz bununla konuşurken falan bir baktık kapıda 6-7 pk bağıyor,işte çıkın dışarı korkaklar falan.Sabah action'u diyerekten dışarı fırladık .O an pklardan 4 ünün elektrikleri gitmiş ,tabi bunu bilmiyorduk biz .5 tanesini falan öldürdük gerisi gitmişti.Çok gülmüştüm o gün pkların hayaletleriyle konuştuktan sonra .
Commander of Alderia |
| |
| Oyuncu |  | 02 Eylül 2002 03:30 %0 | |
|
quote: Gönderen: cyber_ninja
Minoc`da ismini vermek istemediğim , fakat kendini en üstün lonca olarak görenlerin 5 adedini ghost mode`ina soktuktan sonra bana şöyle demelerine , değil UO`da hayatımda gülmemiştim ;
"Seni dışarıda tek yakalarım!"
(diğeri)
"Lan brak adam öldürdü bizi beşimizi sen gelmişsin tek yakalıyacam diyorsun yürü healer`a"
Çok eğlenmiştim o gün cidden.
Legolas Greenleaf.
Elan - Amandil...
ya tamam askerlik anilari gibi herkes salliyo 1 seyler ama sen iyice sallamissin, sen kim 5 tane lol kesmek kim " cok lag var bende gece 2 den sonra gel " bu laf sana 1 sey hatirlatiyo mu? hatirlatmasi lazim 10 larca kez soyledin eheh , ne insanlar var ya.
Diloy diloy dil tavsan, dislere kurban tavsan |
| |
| Oyuncu |  | 02 Eylül 2002 12:12 %0 | |
|
tutamıcam kendimi arkadaslar yazıcam
crizzz neden hemen böyle bi şe dedin ki ? demek ki gerçek deil mi lego orda isim vermemis ne guild ne oldurdugu adamların ısmını kı o sırada bende legonun yanındaydfım (kuzenıyım) gordum olenlerın ıcınde sende vardın galıba
pardon bunu yazdıgım ıcın ama çok guldum ehehhe
Billillilili
153354004
|
| |
| Oyuncu |  | 02 Eylül 2002 13:01 %0 | |
|
oyuna ilk girmistim gidip stone of wall almıstım sonra bir app mage daha bulkup(oyuna 48 magery ile balasım 45 int 10str 10 dex ona dedimki
arkadas bak sen fire ball al yaratık kesmeye gidelim bi mok olursa ben wall cekerim kacarıs
oda tama dedi..dısarıya cıktık bı baktık harpy bu fire ball atı harpy dalldı ben wall cekemedim fiizle oldu o oldu sora wall cektım )..eheuheuhe cok komıktı..sonra biri onumde onumde kal ort por oldu..ben habire kal ort por yazdım ))...uo dan nefret etmeye baslamıstım artık cok rezıl bır oyun dıyodum tab alt+f4 yapıodum bir buyucu geldı ''yardım edeyim dedi' ve o gunden beri oynuom..bu arada buyucunun adı sherlındaydı 
Parnak bassam olmazmı?? |
| |
| Oyuncu |  | 02 Eylül 2002 13:36 %0 | |
|
quote: Gönderen: Nazgath
tutamıcam kendimi arkadaslar yazıcam
crizzz neden hemen böyle bi şe dedin ki ? demek ki gerçek deil mi lego orda isim vermemis ne guild ne oldurdugu adamların ısmını kı o sırada bende legonun yanındaydfım (kuzenıyım) gordum olenlerın ıcınde sende vardın galıba
pardon bunu yazdıgım ıcın ama çok guldum ehehhe
Billillilili
153354004
kuzenine sor bakalim ben varmiymisim yokmuymusum, veya seyi sor beni hic oldurebilmismi, yada ben onu kac kere oldurmusum oran 1 e 20 felan heralde eheh , gul daha sen gul 
Diloy diloy dil tavsan, dislere kurban tavsan |
| |
| |