Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
24/07/08 11:30 Toplam 138 oyuncu 54 sunucu 916 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Tüm osn team 'lerin ilgisine !...

archmage
Oyuncu
29 Ağustos 2002 16:11 %2
BEYLER BU OSN 2 Yİ NE YAPARSAK YAPALIM SPONSORMU BULCAZ YARDIMMIYAPCAZ NE YAPCAKSAK BU ULTİMA ONLİNE Nİ ACTIRALIM YARDIMI DOKUNANLAR BI MSG ATSIN YARDIM EDEBILECEKLER VE NE YAPCAĞİMIZI ÖNERIDE BULUNACAKLAR YARDIM ETSIN DE UO MACERASI UO HAYATIMIZ UO YAŞANTIMIZ DUZENE GIRSIN DİĞER SERWERLARDA CAN CEKİŞECEĞİMİZE OSN İMİZİ ACTIRALIMDA FORUMLARDA BIRBIRIMIZE GIRECEĞİMİZE OSN DE UO KASARIZ DAHA İİ BANA DİĞER SERWERLARDA OSN HAKKINDA KOTÜ Bİ LAF EDİLİNCE KAFAM ATIYO VE ADAMA DALIYOM NERDE OLURSAK ADAMA AZIMA GELENI SÖĞLÜYÖM EN İYİSİ OSN ACILSIN BİZ DE KURTULAK

HERKESE TUM DOSTLARIMA ARKLARIMA VE DİĞER OSN CİLERSE
SaYGıLaR&SeVGiLeR
***(ilgilenenlerin msg
atmasını istiyom ilginize***(CİDDİYİMSADECE KONUŞMAK GEYİK DEĞİL BU MSG OKİ BYE)***

The Murderer Lord chosen(DS)
This is OSN TEAM(DS)

DeaTHsPeLL
Oyuncu
29 Ağustos 2002 17:02 %0
walla ayni durumdayim elimden geleni yaparim
icq#49277525
-
The Glorious Lord Mithrandir

khala
Oyuncu
30 Ağustos 2002 06:43 %0

1 Kişi öldürürsün.. Katil olursun..
1000 Kişi öldürürsün.. Kahraman olursun..

[!] 0wnz jo0o0o00o0

lucius
Oyuncu
31 Ağustos 2002 12:54 %0

Stigmata[!]

Her zaman bi hayalim vardı.. [!]vardı..!!! Ama artık yok..

Doomhammer
Oyuncu
31 Ağustos 2002 19:33 %0
Ya böyle şeyler çok söylendi hatta kapandıktan sonraki forumlarda falan da konuşuldu. Birçok kişi yardım etmeye hazır. (bende aralarında olmak üzere) Tamam kabul ediyorum öyle höt diye yardım edicem denilmez ama OSN görevlileri tarafından bir çağrı yapıldığı anda madii yardımımı esirgemem. Herneyse OSN oyuncularının çoğu maddi durum yanında sphere kullanmayı biliyor yani yeni bir serverin kurulmasıda uzun bir zaman almaz. Birçok kişinin serverin kurulmasında yardım edip sonrada player olarak devam edebileceğine inanıyorum.
Artık OSN'nin forumlarda bı kadar haykıran oyuncularınada kulak vermesi lazım!!

Even in the darkest night,
Stars and angels still shine
bright -Azkeel-

Valthoron
Oyuncu
31 Ağustos 2002 23:52 %0
Boşuna kasmayın...

Valthoron A.,
Armsmaster
Blacksmith, Miner and Armsman

archmage
Oyuncu
01 Eylül 2002 11:56 %0
quote:
Gönderen: Valthoron
Boşuna kasmayın...

Valthoron A.,
Armsmaster

nıye lan kasmayalım sende bu üğraşa katılda başka serwer larda can cekışme olm kasmadan newbie dolaşilmaz kasacankı gm olasın okı sende katıl bu kervana herkese acık
OSN TEAM
kendını bızden saysanda olur yeterkı osn aculsun lan o zana senın şü miner i kesecem hehehh şaka bye ytakıl bıze OSN TEAM coşsun oley oleyoooo oleyy OSN dunyada tek oleyyyyy

The Murderer Lord chosen(DS)
This is OSN TEAM(DS)

Valthoron
Oyuncu
01 Eylül 2002 16:12 %0
Oynasana.com Ultima Online sunucusu açmayacak. (Bu tümcemin gün gelip yanlış olmasını isterdim.) Magnvs söylemekten yoruldu, ben onu okumaktan.
Bu arada "benim miner'ı" kesme şansın yok. "Beni" kesebilirsin. Benim öyle "miner char", "swords char", "mage char"'larım yok, sadece Valthoron A. var.

Parlayacağı günü bekleyin.

Valthoron A.,
Armsmaster

cyber_ninja
Oyuncu
01 Eylül 2002 19:47 %0
quote:
Gönderen: Valthoron
Parlayacağı günü bekleyin.

Valthoron A.,
Armsmaster