Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
14/10/08 02:29 Toplam 62 oyuncu 56 sunucu 498 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Dikkatli olanlara...

Suark
Oyuncu
28 Ağustos 2002 00:55 %0
quote:
Gönderen: SpincruS
Bu da beles olsun biraz;

19- Ilk zamanlarda kapali olan, sonra sagda solda "acildi" diye bahsi gecen sehir?

sol est imperare orbi universo!
sol erit in orbe ultima!
sol invictus...

hmmzz. sallaması beles..
skara brea?,magincia??nujelm?? işte en buyuk bomba brit??:

Parnak bassam olmazmı??

Suark
Oyuncu
28 Ağustos 2002 01:00 %0
anaa geziodum ..marsec ozmanlar player ehehehe...ve millet pklara sitem ediyor..

Parnak bassam olmazmı??

Karpuz
Oyuncu
28 Ağustos 2002 08:45 %0
Crizzz herşeye burnunu sokmak zorunda değilsin... Zaten kapanmış server... Aynı zamanda ne aptal sebeplerden jaila girdiğimi bilsen böyle konuşmazsın...
Evil ben olmam gerek çünkü 30 a yakın jaila girmişliğim var yani... 2002 nin başından 2002 martına kadar 9 kere jaila girdim...

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
28 Ağustos 2002 11:22 %0
2 dogru cvp da bnden geldi ejej.Yeni soruları beklioruz.

Biz kılıcımızla degil.İnancımızla savaşırız.Kılıç sadece tanrı ile aramızdaki aracıdır.İnancımız kadar öldürürüz biz..

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
28 Ağustos 2002 11:34 %0
İlk banlanan ın Ziya Usta oldugu hakkında bir iki duyum aldım.Şimdi ! kalesinin fiyatını ögrenicem.S

Biz kılıcımızla degil.İnancımızla savaşırız.Kılıç sadece tanrı ile aramızdaki aracıdır.İnancımız kadar öldürürüz biz..

Stranger
Oyuncu
28 Ağustos 2002 12:18 %0
Alkon'un atinin adi Justice di galiba benim de ostardim vardi Joe adinda, iki gunde bir kacardi daglardan toplamak zorunda kalirdim bir de onu :)

"Prophecy is whatever one makes of it, but destiny cannot be changed."

=Devil=
Oyuncu
28 Ağustos 2002 13:17 %0
İlk Pvp Turnuvasi %90 Azazel dir... O deilse Dark )

İlk Tower Tabiki [!] e Aitti Ve Azazel Bir Kac kisiyle birlesip... 350k ya almislardi aldi sanirim... ( ucuz olmasinin nedeni yani son zamanalrda bu para ucuz gozuke bilir ozmanlar kimsede para yoktu ve server test amaclı satısa sunmustu )

DeViL[!]
[!] Forever...

Choose Your Destiny...

cyber_ninja
Oyuncu
28 Ağustos 2002 13:18 %0
Alkon`un atının ismini bende "Justice" olarak hatırlıyordum ama değil.
Dreamline olması lazım.
*sinsice gülümser*

Legolas Greenleaf.
ElanAmandil...

spincrus

28 Ağustos 2002 15:43 %0
Sehir ismini hala bulamadiniz mi? YUH diyorum size hakkaten... Britain Bank'in onune tabela dikmislerdi "XXX Sehir Acildi!" diye hatta. Daha fazla tiyo veremem yani...

sol est imperare orbi universo!
sol erit in orbe ultima!
sol invictus...

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Absolut
Oyuncu
28 Ağustos 2002 16:49 %0
4- İlk ve tek kale Horselords'undu ve yanılmıyorsam 5-6 milyon arası bi paraya alınmıştı.

Kalplerdeki Kaymak

Valthoron
Oyuncu
28 Ağustos 2002 17:06 %0
Evet sallaması kesinlikle serbest... Şehir Wind mi?

Valthoron A.,
Armsmaster
Blacksmith, Miner and Armsman
(Bu mesaj 28 Ağustos 2002 17:23 tarihinde Valthoron tarafından güncellenmiştir)

thelanselot
Oyuncu
28 Ağustos 2002 17:39 %0
İlk Kale Newbie academy Mavi aldı sanırım yada verildi ...

RaistliN[DS LoA LoL]
The shape of my eyes are formed like an hourglass.I see things as time reflects them..yes,I see you die

Rewendor
Oyuncu
28 Ağustos 2002 18:21 %0
quote:
Gönderen: Valthoron

Valthoron A.,
Armsmaster

Aha doğru ya, Wind i unuttuk. Kesin odur, o deilse de occlodur (Valla bilemicem Britain ve Bucs/Deluciaya çok çok seyrek uğrardım. Genelde ya ıssız yerlerde geziyo ya da Moonglowda olurdum)

Stranger
Oyuncu
28 Ağustos 2002 18:35 %0
quote:
Gönderen: Absolut
4- İlk ve tek kale Horselords'undu ve yanılmıyorsam 5-6 milyon arası bi paraya alınmıştı.

Kalplerdeki Kaymak

Yok ilk kale degil ikinci kale horselords'undu sizinki vesperin dibine kurulmustu, ilk kale cove yakinlarindaydi diger arkadasla bahsettiler zaten biraz :))

Stranger
Oyuncu
28 Ağustos 2002 18:37 %0
quote:
Gönderen: thelanselot
İlk Kale Newbie academy Mavi aldı sanırım yada verildi ...

RaistliN[DS LoA LoL]
The shape of my eyes are formed like an hourglass.I see things as time reflects them..yes,I see you die

Orasi hazir bir mekandi ve newbie academy olarak ayarlanmisti, ozel bir kale degildi.

Laroux.PoS
Oyuncu
28 Ağustos 2002 18:46 %0
İlk bilinen guild Alderia olmalı, Estel ile konuştuğuma göre ilk order olanlar da onlar (FRP'deki Lawful kavramı ile Order'lığı karıştırdığı için alignment'i order yapmışlar, sonradan kaldırmışlar).

// Edit: Evet ben oyuna başladığımda HorseLords en kuvvetli guild'di, en eski olduğu da söyleniliyordu. Ama benim hep çevremden duyduğum Alderia'ydı.

laru.posclan.com: General Failure! (F)orget / (F)orgive: F
(Bu mesaj 28 Ağustos 2002 18:58 tarihinde Laroux.PoS tarafından güncellenmiştir)

crizzzz
Oyuncu
28 Ağustos 2002 18:49 %0
quote:
Gönderen: Karpuz
Crizzz herşeye burnunu sokmak zorunda değilsin... Zaten kapanmış server... Aynı zamanda ne aptal sebeplerden jaila girdiğimi bilsen böyle konuşmazsın...
Evil ben olmam gerek çünkü 30 a yakın jaila girmişliğim var yani... 2002 nin başından 2002 martına kadar 9 kere jaila girdim...

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

oyundada oldurunce kufur ederdin, eski gunler hakkinda bu sorular, senin bilmene imkan.

Diloy diloy dil tavsan, dislere kurban tavsan

crizzzz
Oyuncu
28 Ağustos 2002 18:52 %0
quote:
Gönderen: Laroux.PoS
İlk bilinen guild Alderia olmalı, Estel ile konuştuğuma göre ilk order olanlar da onlar (FRP'deki Lawful kavramı ile Order'lığı karıştırdığı için alignment'i order yapmışlar, sonradan kaldırmışlar).

alderia oldugunu sanmiyorum, bh, hl, gtk, nwo ,pk filan daha eski sanirim.

khala
Oyuncu
28 Ağustos 2002 19:42 %0
quote:
Gönderen: RewendoR
Gönderen: Valthoron

Valthoron A.,
Armsmaster

Aha doğru ya, Wind i unuttuk. Kesin odur, o deilse de occlodur (Valla bilemicem Britain ve Bucs/Deluciaya çok çok seyrek uğrardım. Genelde ya ıssız yerlerde geziyo ya da Moonglowda olurdum)

occlo olamaz windtir kesin

occlodan siyah boya alıoduk

1 Kişi öldürürsün.. Katil olursun..
1000 Kişi öldürürsün.. Kahraman olursun..

[!] 0wnz jo0o0o00o0

khala
Oyuncu
28 Ağustos 2002 19:44 %0
quote:
Gönderen: crizzzz
Gönderen: Laroux.PoS

alderia oldugunu sanmiyorum, bh, hl, gtk, nwo ,pk filan daha eski sanirim.

tinky lonely kingdom olabilirmi ?

[!] 0wnz jo0o0o00o0

Rewendor
Oyuncu
28 Ağustos 2002 19:44 %0
Bildiğim kadarıyla en eski guild Fallen Crows], o değilse bile Lonely Kingdom olması gerekiyor.

Karpuz
Oyuncu
28 Ağustos 2002 19:45 %0
Evil yazımı bi daha oku...
Crizz ben 2001 başında başladım OSN de oynamaya bu da ÇOOOK geç bir zaman değil... Zaten hiç bi zaman OSN nin ilk oyunucusuyum da hödö hödö diye laf etmedim... öyle olsaydım da övünmezdim... Haaa Sen OSN de istersen 10 yıldır oynuyo ol... tek bişey derim Umrumda Değil!

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

khala
Oyuncu
28 Ağustos 2002 19:45 %0
8. soru Xlone the Tepid ve Kelly the Quenn

doğrumu yanılmıyorum heralde

[!] 0wnz jo0o0o00o0

Rewendor
Oyuncu
28 Ağustos 2002 19:52 %0
Güzeldi di mi? Bütün o günler... Çok güzeldi...

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
28 Ağustos 2002 21:41 %0
Dünyada ilk evlenen oldugunu sanmıyorum khala.Daha Xlone oyuna başlamadan yapmıştık Bulva nın dügününü evlilikler çok öncesine dayanıyor.

Sayfa: « 1 2 3 4 »
Alana Geri Dön

Reklam: