Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
29/08/08 10:27 Toplam 107 oyuncu 51 sunucu 730 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Dikkatli olanlara...

crizzzz
Oyuncu
27 Ağustos 2002 18:49 %0
ilk vali vasmussendi heralde, moonglowda.
biz tower almistik hl olarak, 7 milyon gp ilk vendoru duke almisti, ilk gm bs bevierdi,

Diloy diloy dil tavsan, dislere kurban tavsan

crizzzz
Oyuncu
27 Ağustos 2002 18:53 %0
ilk pk guildi pk idi, ilk pkda intikamdir heralde, ahh ahh .

spincrus

27 Ağustos 2002 18:59 %0
Ilk PKlar Intikam ve, hmm biri daha vardi ismi aklima gelmiyor, boyle iki ismi olan biriydi.

Ilk PK guildi de PK idi bu kesin.

sol est imperare orbi universo!
sol erit in orbe ultima!
sol invictus...

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

spincrus

27 Ağustos 2002 19:02 %0
hocam birkac soru da ben eklemek istiyorum musadenle...

16- Ilk Order Guild'i hangi guild'di?

17- Ilk Chaos Guild'i hangi guild'di?

18- Ilk Ostard sahibi olan kimdi?

Bu arada ilk kale sanirim HL'nin degildi, !'ye aitti. HL'ninki daha sonra geldi, Vesper yaninda...

sol erit in orbe ultima!
sol invictus...

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

spincrus

27 Ağustos 2002 19:04 %0
Newbie Center'in ilk lordu mehanix miydi acaba? Galiba... Ama yanlis hatirliyorum sanirim...

sol erit in orbe ultima!
sol invictus...

spincrus

27 Ağustos 2002 19:06 %0
[!] guildi. 500K olmasi lazim... O zamanlar enflasyon yoktu...

sol erit in orbe ultima!
sol invictus...

crizzzz
Oyuncu
27 Ağustos 2002 19:07 %0
ilk ostardi ben bh veya bm die 1 guild vardi onlarda gormustum, lazar felan vardi o guildde. ilk chaos guildde sinisterdi galiba. ilk order guild virtue fightersdi galiba.

Stranger
Oyuncu
27 Ağustos 2002 19:08 %0
Bende ilk ve tek GrandMaster tailorumuz Corvus u hatirlatiyim bari. Ustunde crafted by Corvus yazan kiyafetlerimi unutamam kesinlikle..

"Prophecy is whatever one makes of it, but destiny cannot be changed."

crizzzz
Oyuncu
27 Ağustos 2002 19:08 %0
ya yeni yeni icimize sindiriyoduk kapandigini , nerden actiniz bu konuyu ya

spincrus

27 Ağustos 2002 19:09 %0
quote:
Gönderen: crizzzz
ilk ostardi ben bh veya bm die 1 guild vardi onlarda gormustum, lazar felan vardi o guildde. ilk chaos guildde sinisterdi galiba. ilk order guild virtue fightersdi galiba.

Haydi sorulari "ilk BILINEN order/chaos" olarak degistirelim, o zaman chaos dogru, geri kalanlari yanlis.

spincrus

27 Ağustos 2002 19:19 %0
Bu da beles olsun biraz;

19- Ilk zamanlarda kapali olan, sonra sagda solda "acildi" diye bahsi gecen sehir?

sol erit in orbe ultima!
sol invictus...

Rewendor
Oyuncu
27 Ağustos 2002 19:23 %0
1- Sanırım 21 haziran 2000

2- Osmosis

9- İlk PvP turnuvası düzenleyen sanırım Thrillustu.

11- Karakedi

13- Sithas Silvanos olabilri mi?

15- İlk pk... Osmosis

16- İlk order guildinin Lonely Kingdom olması lazım

17- ilk kale ! guildinin ama parasını bilmiyorum. Ama 2. kaleyi HL 7 milyona aldı onu biliyorum.

(Bu mesaj 27 Ağustos 2002 19:31 tarihinde RewendoR tarafından güncellenmiştir)

Rewendor
Oyuncu
27 Ağustos 2002 19:26 %0
quote:
Gönderen: SpincruS
Bu da beles olsun biraz;

19- Ilk zamanlarda kapali olan, sonra sagda solda "acildi" diye bahsi gecen sehir?

sol erit in orbe ultima!
sol invictus...

Delucia?

Rewendor
Oyuncu
27 Ağustos 2002 19:28 %0
İlk banlanan da karakedi mi? Gerçi değildir ama, aklıma ilk gelen o...

Rewendor
Oyuncu
27 Ağustos 2002 19:36 %0
quote:
Gönderen: -Evil-
Gönderen: RewendoR
1- Sanırım 21 haziran 2000

2- Osmosis

9- İlk PvP turnuvası düzenleyen sanırım Thrillustu.

11- Karakedi

13- Sithas Silvanos olabilri mi?

15- İlk pk... Osmosis

16- İlk order guildinin Lonely Kingdom olması lazım

17- ilk kale ! guildinin ama parasını bilmiyorum. Ama 2. kaleyi HL 7 milyona aldı onu biliyorum.

(Bu mesaj 27 Ağustos 2002 19:31 tarihinde RewendoR tarafından güncellenmiştir)

Hepsi Yanlış 15 cevaplanmıstı zaten

Tanrıya inanırız, geri kalanları izleriz...

The =Evil= is in me...

Ne süperim di mi

Hehehe rezil olduk

spincrus

27 Ağustos 2002 19:43 %0
Senden guzeli mi var bee!!!

Neyse, bu arada RewendoR, sehir ismi, yanlis...

sol erit in orbe ultima!
sol invictus...

Rewendor
Oyuncu
27 Ağustos 2002 19:48 %0
Bu arada:

-En uyumlu player olarak kendimi (2 sene boyunca hiç jaile girmedim )

-En azimli player olarak Xasf'i (kendisi de 2 sene boyunca tamamen pure mage olarak kaldı ve serverın son gününe kadar powerplay yapmadı magerysi 90 bile olmamıştı )

-En saygılı player olarak Vasmussen'i

-En yardımsever player olarak CanaWar'ı

-En büyük "patlatıcı" olarak ziarenko'yu (xiankaro, portekizli vs. vs.)

-En sabırlı GM olarak Hush'u (newbielik zamanında para denkleştirip bi gemi almıştık da dolaşırken denizde kaybolmuştuk, page atmıştık, gelmişti 1 saat boyunca delirtmiştik kendisini ) (Hatta sora o gemi demirlediğimiz halde silinmişti de page e sen gelmiştin Alkon, sen de 30dk boyunca inanmayıp sonunda da yok size gemi memi diye gitmiştin )

-En büyük neşe kaynağı olarak şerlindayı

-Forumlardaki en gıcık kişi olarak yine kendimi

-En güçlü pk olarak da ilk Gelu'yu (kendisi Moonglowlu olup zamanında 1 gidişte tek başına 60 tane pk öldürmüş, vortex'i bile düelloda 2 kere kesmişti, üzerinde +15 plate set, elinde de bir orc cheftainden çıkmış +15 viking of flamestrike vardı, sora GMe küfürden banlandı galiba )

oylamaya sunayım izninizle

Rewendor
Oyuncu
27 Ağustos 2002 19:51 %0
quote:
Gönderen: SpincruS
Senden guzeli mi var bee!!!

Neyse, bu arada RewendoR, sehir ismi, yanlis...

sol erit in orbe ultima!
sol invictus...

Papua ?

Bu arada ipucu için eski forumları karıştırıyorum da, çok ilginç forumlar varmış yaw

Karpuz
Oyuncu
27 Ağustos 2002 20:07 %0
Way demek Canawarı tanıyan varmış BU arada ben bi en ekliycem...
En çok jaila giren oyuncu SHerlinda bunu unutmayın...

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

spincrus

27 Ağustos 2002 20:18 %0
cik, Paupa da degil...

Boyle duyunca "oeeh" diyecegin bir sehir, tek tuyo bu...

sol erit in orbe ultima!
sol invictus...

crizzzz
Oyuncu
27 Ağustos 2002 20:27 %0
quote:
Gönderen: Karpuz
Way demek Canawarı tanıyan varmış BU arada ben bi en ekliycem...
En çok jaila giren oyuncu SHerlinda bunu unutmayın...

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

en cok jaila girmek ovunulecek 1 seymi?

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
27 Ağustos 2002 21:01 %0
İlk kale nin ! kalesi oldugunu çok net hatırlıyorum ilk pk İntikam diye hatırlıyorum.Vortex olabilir mi yoksa.İlk vendor Duke un veodr uydu,onu da hatırlyıorum.ilk Grandmaster bowyer William Tell olabilir mi acaba cok az gm bowyer vardı zaten.İlk gm lumberjack in Lumber oldugunu da bılıyorum.Newbie Center ın Lordu sanırım ilk Mavi ydi,sonra Slayer olmuştu galiba.İlk gm tailor corvus du ama tek degildi son zamanlarda Poseidon arkadaşımız da gm tailor olmuştu.

Biz kılıcımızla degil.İnancımızla savaşırız.Kılıç sadece tanrı ile aramızdaki aracıdır.İnancımız kadar öldürürüz biz..
(Bu mesaj 27 Ağustos 2002 21:02 tarihinde Zaknafein=TRK= tarafından güncellenmiştir)

Valthoron
Oyuncu
27 Ağustos 2002 21:52 %0
quote:
Gönderen: Zaknafein=TRK=
İlk gm tailor corvus du ama tek degildi son zamanlarda Poseidon arkadaşımız da gm tailor olmuştu

Kesinlikle, bende yığınla onun crafted'ları vardı. Sorunun düzeltilmesini talep ediyorum.

Valthoron A.,
Armsmaster
Blacksmith, Miner and Armsman

John_Silver
Oyuncu
28 Ağustos 2002 00:48 %0
güzellik yarışmasını mono kazanmıştı galiba

Ölünün sandığı başında tam on beş denizci,
Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita...
İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana...

Suark
Oyuncu
28 Ağustos 2002 00:52 %0
-En azimli player olarak Xasf'i (kendisi de 2 sene boyunca tamamen pure mage olarak kaldı ve serverın son gününe kadar powerplay yapmadı magerysi 90 bile olmamıştı )

--------
olm bende pure magedim hemde 45 str,50 dex 100 intle...bide 75 magery avrdı tabe..

Parnak bassam olmazmı??

Sayfa: « 1 2 3 4 »
Alana Geri Dön

Reklam: