Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/07/08 00:25 Toplam 231 oyuncu 55 sunucu 644 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Manasız

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
22 Ağustos 2002 20:06 %0
Dur khala cuma günkü ufak özel bişi.Aramızda takılıcaz sonrasında büyük bi toplantı ayarlarız güzel olur,çevre illerden de katılım olur filan.Bakalım kimler gelip de sataşıcak özellikle merak ediyorum...

Biz kılıcımızla degil.İnancımızla savaşırız.Kılıç sadece tanrı ile aramızdaki aracıdır.İnancımız kadar öldürürüz biz..

OREDİUS
Oyuncu
22 Ağustos 2002 20:26 %0
ıçerıye gıren sıyah cubbelı adamın yanına gıfder ve bır kadeh içki uzatır ve aramıza hos geldın der

Borteçine:The End
ıcq:113172090

bıde yanında çay olsa of of hele bıde cuma bı mustang getırsede bınse

Nirv
Oyuncu
23 Ağustos 2002 03:23 %0
Nirvana , Man of Honor'la yaptığı vakit geçirmek amaçlı kavgadan sıkılmıştır. Arkadaşlarından yardım almasına gerek kalmadan Man of Honor'un basit ve güçsüz büyüsü büyücünün üzerindeki hakimiyetini yitirir. Havucu kibarca yere koyup ayağa kalkar ve odanın kuytu bir köşesine yavaşça gider. Artık Nirvana gözükmemektedir ama salonda kimse kalmasada orada bekleyecektir.

Nirvana
Who Will Defend Sosaria İf Not HorseLords?

=Devil=
Oyuncu
24 Ağustos 2002 00:11 %0
Ayaga Kalkar ve;
Evet Onceden Hayellerim vardi ama Artik yok Der...

Arkadaslarina soyle bir debesum atar ve Elveda der Baska bir dunyada Baska kosullarda gorusmek uzere...

Sonrada Arkasına bakmadan karanlikta kaybolur....

Baska bir Dunyada Gorusmek uzere Hepiniz kendinize iyi bakin.

DeViL[!]
[!] Forever...

Choose Your Destiny...

Laroux.PoS
Oyuncu
24 Ağustos 2002 09:09 %0
Bir cok kisinin Ultima Online oynarken kattigi hirs'i yerine ben tum duygularimi katmistim oyuna.. Ve buyuk oynamanin risk'i ile cok sey kaybettim belki de, bunlar bende kaldi..

Edit polemiklerine hic bir zaman giremeyecegim, cunku 12-22 yas grubunda basi bos herhangi bir insan halen bu oyunu oynarken hirsinin kurbani olup bu kadar degersiz tartismalara girebilir, hayatinda daha onemli seyler yoktur belli ki..

ICQ'dan konusmayan ve cevap vermeyen Laroux, her insan gibi bir donem bunalima girip sadece uo/osn ile ilgili konular konusmak isteyenlerin "selam" demesi ardindan sacmalamalarini ("neden selam vermiyorsun"/"bab edit yapiyormusun"/"raid var mı bu gece" sekillerinde) kaldiramiyordu.. Ve bu uo ve osn ile ilgili konusmalarda dahi gercekten halen beni anlayabilmis bir kac insan olabilir, alderia'lar, baph'lar, jonq, rewendor, cyber_ninja ve zaknafein gibi kisilerdir ki uzun suredir ilgilenmesem dahi beni savunmayi dusunmusler, onlara arkadasliklarinin yaninda cok aciz kalsa da tesekkur etmek zorundayim.

Ceday da belki BAPH'lari farkli tanidi veya oyle degerlendirdi -ayni olan pk'larin britain baskinlarinda benim yardim etmeme sebebim-, ama elimizden geldigince kendi role'umuz ve eglencemiz icin bu oyunu oynuyorduk. Karakterimiz geregi bazi seyler yapmis olabiliriz, bu oyun karakterimizdir, gercek yasamdaki ruh halimiz degil.. (Bahsi gecen Britain baskini olayini halen hatirliyorum zaten, o donemler karakterim jhelom'dan yeni donmus ve karsiliksiz bir ask ile mesguldu hikayesine gore ve tum hayatini yeniden gozden gecirdigi donemde gozunun onunde beliren bir kovalamaca karsisinde olaylari onemsememeyi tercih etti..)

Asil dusumcem sudur benim; belki cok megaloman bir tavir olacak ama kendimi yuceltmiyorum sadece du$unuyorum.. Camako'nun, Forever'in UO'ya katkisi ne olmus? Gerek role, gerek duzgun bir "player"lik bazinda Laroux'un ki kadar olabilmis mi..

laru.posclan.com: General Failure! (F)orget / (F)orgive: F

ManArchdevil
Oyuncu
24 Ağustos 2002 11:20 %0
*Bir gate açılır, ve içinden Archdevil içeri girer. arkadaşlarını görmenin mutluluğu ile gözyaşları birleşir. keşke der...*
slm arkadaslar...

Archdevil (Man of Honor'ın kardeşi)
Gölgelerin Yutucusu

Suark
Oyuncu
24 Ağustos 2002 13:24 %0
quote:
Gönderen: Laroux.PoS
Bir cok kisinin Ultima Online oynarken kattigi hirs'i yerine ben tum duygularimi katmistim oyuna.. Ve buyuk oynamanin risk'i ile cok sey kaybettim belki de, bunlar bende kaldi..

Edit polemiklerine hic bir zaman giremeyecegim, cunku 12-22 yas grubunda basi bos herhangi bir insan halen bu oyunu oynarken hirsinin kurbani olup bu kadar degersiz tartismalara girebilir, hayatinda daha onemli seyler yoktur belli ki..

ICQ'dan konusmayan ve cevap vermeyen Laroux, her insan gibi bir donem bunalima girip sadece uo/osn ile ilgili konular konusmak isteyenlerin "selam" demesi ardindan sacmalamalarini ("neden selam vermiyorsun"/"bab edit yapiyormusun"/"raid var mı bu gece" sekillerinde) kaldiramiyordu.. Ve bu uo ve osn ile ilgili konusmalarda dahi gercekten halen beni anlayabilmis bir kac insan olabilir, alderia'lar, baph'lar, jonq, rewendor, cyber_ninja ve zaknafein gibi kisilerdir ki uzun suredir ilgilenmesem dahi beni savunmayi dusunmusler, onlara arkadasliklarinin yaninda cok aciz kalsa da tesekkur etmek zorundayim.

Ceday da belki BAPH'lari farkli tanidi veya oyle degerlendirdi -ayni olan pk'larin britain baskinlarinda benim yardim etmeme sebebim-, ama elimizden geldigince kendi role'umuz ve eglencemiz icin bu oyunu oynuyorduk. Karakterimiz geregi bazi seyler yapmis olabiliriz, bu oyun karakterimizdir, gercek yasamdaki ruh halimiz degil.. (Bahsi gecen Britain baskini olayini halen hatirliyorum zaten, o donemler karakterim jhelom'dan yeni donmus ve karsiliksiz bir ask ile mesguldu hikayesine gore ve tum hayatini yeniden gozden gecirdigi donemde gozunun onunde beliren bir kovalamaca karsisinde olaylari onemsememeyi tercih etti..)

Asil dusumcem sudur benim; belki cok megaloman bir tavir olacak ama kendimi yuceltmiyorum sadece du$unuyorum.. Camako'nun, Forever'in UO'ya katkisi ne olmus? Gerek role, gerek duzgun bir "player"lik bazinda Laroux'un ki kadar olabilmis mi..

laru.posclan.com: General Failure! (F)orget / (F)orgive: F

kotu adam olmassa iyi adamın ne onemi olur???(burdaki kotu adam bahsi gecen kişilerdir)

Parnak bassam olmazmı??

Valthoron
Oyuncu
24 Ağustos 2002 18:05 %0
*Artık oturuş değiştirmesinin bile uyuşukluğa çare olmadığı bir anda sandalyesinden kalkar, hızlı adımlarla kapıya doğru yürür, kapıyı açar ve dışarı çıkar. Bir süre sonra kapatmadığı kapıdan geri girer, kapıyı kapatır ve sandalyesine tekrar çöker.*
Halen parlamıyor gibime geldi. Ne zaman?..

Valthoron A.,
Armsmaster
Blacksmith, Miner and Armsman

ManArchdevil
Oyuncu
24 Ağustos 2002 18:15 %0
Khala'ya hadi ordan ufaklık dedikten sora köşesine çekilir ama orada da duramaz. Gider Nirvana'nın yanına çöker ve kendisine göre barışın simgesi olarak bi ıspanak uzatır...

Devilin gidişine üzülür. Hayatında ondan iyi okçu görmemiştir... Gidenler geri gelse diye düşünür ve umutsuzca gözlerini kapar...

Not: Ulan hayatınızda bişe elde edememişsinizki gidip Laroux gibi bi adama laf atıyosunuz... Larouxu fazla tanımam. eskiden gm olduğunu bilirim sora ayrılmıştır... Bi kaç kez konuşmuşluğumuz olmuştur ama ben gerek oyundaki roleplayingi ve gerekse de insanlarla konuşmasından onun iyi biri olduğunu çıkarttım. Bunu ******lık yapmak için yazmadım. Beni tanıyanlar bilir... Larouxun dediği gibi Camako gibi bi insan oyuna kavgadan veya nefretten başka ne katmıştır? Nedir? Ne deildir? 15 yaşında daha tamamen kişiliği ve dünya görüşü oturmamış bir insandır... Her neyse...
Sonuçta hepimizin dileği aynı değil mi? Hepimiz osn'yi geri istemiyor muyuz? Bunun için bişi yapamaz mıyız? Biri açıklama yapabilir mi? Veya bir umut var mı? İstanbula dönene kdr oynayamam ama bi yetkili önemli bi yetkili bi açıklama yapsa?
Yanlış anlamayın ben beklemekten sıkılmadım ama cevapsızlıktan sıkıldım. Bu iş aynen OSN UO açıkken 2.cisi açılcak boşuna kasmayın işine döndü... Keşke OSN UO 1i tekrar açsalar ben vazgeçtim 2'den... Saygılar...

The Real Slim Shady Eminem
MaN Of HoNoR
Ispanak Gücü
(All rights reserved)

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
24 Ağustos 2002 20:23 %0
Yanlış,Forever oyuna çok şeyler kattı.Beraber kattık,güzel günlerdi."-" yönde de olsa Camako da kattı,bize yılanın başını büyümeden kesmemiz gerektigini ögretti.Yoksa amaçsızca insanlara saldırıp huzursuzluk yaratırmışo yılanlar.Ama bir şey daha ögrettiki çok işime yaradı.Her zaman kazanan insan oluyor...

Biz kılıcımızla degil.İnancımızla savaşırız.Kılıç sadece tanrı ile aramızdaki aracıdır.İnancımız kadar öldürürüz biz..

Doomhammer
Oyuncu
25 Ağustos 2002 22:31 %0
*kapıdan iceri girer ve kenarda oturan defenderi görür. elinde bir silah olsa saplamak ister ama yoktur işte. Nede olsa deve gibi kindardır. Ama artık savaş değil birlikte olma zamanıdır diye aklından geçirir ve boş bir yere oturur. Tanıyan herkese başıyla selam verir ve beklemeye koyulur...*

Even in the darkest night,
Stars and angels still shine
bright -Azkeel-

kenkaniff
Oyuncu
26 Ağustos 2002 02:50 %0
*Bi çok insan tarafından tanınmıyan sacları uzun sakalarının arasında toprak parçaları elleri madende kazma vurmaktan nasır tutmuş biri içeri dogru yavasca girer ve herkeze gulumsiyerek *Selam Arkadaşlar* der...
Yavasca masalara dogru ilerler ve tanıdıq bi yüz arara ama onun tanıdıgı herkeze başka diyarlara yolculuk yapmaya gitmiştir.
Aralarında birini görür ve onun yanına oturur gelir.Sessizce Xzeyna'ya Sorar *Herkez neyi bekliyor yoksa zanetigim şeyimi?*der...

khala
Oyuncu
26 Ağustos 2002 19:18 %0
quote:
Gönderen: Doomhammer
*kapıdan iceri girer ve kenarda oturan defenderi görür. elinde bir silah olsa saplamak ister ama yoktur işte. Nede olsa deve gibi kindardır. Ama artık savaş değil birlikte olma zamanıdır diye aklından geçirir ve boş bir yere oturur. Tanıyan herkese başıyla selam verir ve beklemeye koyulur...*

Even in the darkest night,
Stars and angels still shine
bright -Azkeel-

defender ve benim gibilerin o saplayacaın bıcaktan zarar göreceğimizi bilmiyormusun acaba *güler*

1 Kişi öldürürsün.. Katil olursun..
1000 Kişi öldürürsün.. Kahraman olursun..

[!] 0wnz jo0o0o00o0

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
26 Ağustos 2002 21:12 %0
Bıçak demiş hakkaten haha..Halberd fılan dese ciddiye alınırdı belki.

necropotentis
Oyuncu
26 Ağustos 2002 22:14 %0
Yorgun bir şekilde içeri girer ama yinede gözleri eskisi gibi parlaktır. Defterine yazdığını ağzıyla sessizce mırıldar
-En sonunda geldim.
Deftere imzasını atar.

Skyly...

zzkasapzz
Oyuncu
27 Ağustos 2002 06:10 %0
*Camako kendi kendine verdiği sözü hatırlar*
Hayatım Boyunca ONURUMU ŞEREFİMİ HAYSİYETİMİ Kormak İçin Yaşadım ve etrafımdaki insanları Yaşattım...
The Lord Guildi Benim için çok büyük bir anlam katıyordu [Bilmiyorum sizler için Ne kadar Büyük bir anlam katıyordu]Ben Sadece Belli başlı insanlara Deyer veridim Onlarda zaten deyer gören insanlar.Bu insanların arasında Sende vardın.
Ama gün geçtikçe Deyeri yitirmeye başladı Nedenmi?
Bir çok kez nedenini yazdım[Gerek Gm Olsun] Ama hiç kimse Aldırış etmedi Neden?Evet Sonuçta bir oyun Ama neden Oyunu Bazı yerlere çekiyorsunuz?Neden Oyunda bile Ölünce RESKİLL Yiyince Sinirleniyorsunuz?Ölmek Size Çok koyuyor değilmi?O zaman neden Oynuyorsun?Ego tatmini içinmi?O zaman Açıyım bi servar[Evden]Geç başla bana reskill çekmeye...
Bilmiyorum oyuna fazla bişey BEN Kattımmı?Ama ForeveR...
Forever Çok şeyler kattı Çok Sen belki anlamassın Sen Britde Gezerken O delusyada Bence Oyuna çok şey kattı...Bana Laf Et Ama SAKIN ARKADAŞLARIMA DİLİNİ UZATMA SAKIN!!!
[O kadar şey yazıp sildimki yazıp sildiklerimden sadece arta kalanları Bunlar Neden sildim biliyormusun?Belki bir gün Çıkarda biri der *Nerde o eski arkadaşlarımız*O arkadaşların içinde Camako ismi olursa...
İşte o zaman azda olsa bişiler 2 3 Satır bişiler yazmak için...Ama İstersen Konuşuruz Ne dersin?

zzkasapzz
Oyuncu
27 Ağustos 2002 06:16 %0
*Camako hatırlamaya Çalışır.
Man Of Honor adlı Şahıs sanırım Çok Eski bi The Lorddu Pekiyi neden Atıldı guildden?Bence Guildlere Yeteri kadar saygı görmediği için Lordlardan atılmıştı.*
-----
Camako[The Lord]

thelanselot
Oyuncu
27 Ağustos 2002 11:45 %0
Yaaa Camoka bırak artık bu işleri yaa Onuru şerefi sen mi anlatıyorsun. Harbiden şiddetle bayar artık bunnar. Yane KOnu başlığındandan anlaşılabileceği gibi tek kelime ile Manasız aynı senin gibi ...

RaistliN[DS LoA LoL]
The shape of my eyes are formed like an hourglass.I see things as time reflects them..yes,I see you die

zzkasapzz
Oyuncu
27 Ağustos 2002 13:59 %0
quote:
Gönderen: thelanselot
Yaaa Camaka bırak artık bu işleri yaa Onuru şerefi sen mi anlatıyorsun. Harbiden şiddetle bayar artık bunnar. Yane KOnu başlığındandan anlaşılabileceği gibi tek kelime ile Manasız aynı senin gibi ...

RaistliN[DS LoA LoL]
The shape of my eyes are formed like an hourglass.I see things as time reflects them..yes,I see you die

*Gülümser*

ManArchdevil
Oyuncu
29 Ağustos 2002 19:29 %0
Lorddan atılmışım puhahahah... Öldüm lan... Benim lorddan çıkmamın sebebi kardeşim Archdevil ve kuzenim Oblituettenin ısrarıdır... Aptalca konuşma... Eğer guilde saygı göstermeseydim ben, HL ve LOL'e giremezdimki HL'ye senin gibileri almıyolar... Oyunun en iyi guildlerinden biriydi. Ayrıca şunu söyleyeyim senin bana laf etme hakkın yok eğer diyeceğin bişi varsa gel istanbul'a karşımda söyle bunları ok? Olm senin gibi **** doğmadık biz! Biz kimseye laf etmeyiz! Biz HAK edene laf ederiz ve sözümüzün arkasında dururuz... Ayrıca ben lord'dan atılmadığıma Allah'ın huzurunda yemin ederim, sen beni attığına yemin eder misin? Komiklik yapma Camoka... Karşında duran senden 5 yaş büyük... Ona b.k atarken iyi düşün... Bu oyunu senden daha fazla oynadım ve oyunun zevkine vardım... Ama sen hala bunun sadece bi oyun olduğunu anlayamamışsın? Bana laf atarken dikkatli ol... Bi gün karşılaşırsak bu lafların yüzünden çükün elinde kalabilir!!!

Akıllı ol...

MaN Of HoNoR
Ispanak Gücü
(All rights reserved)

cyber_ninja
Oyuncu
31 Ağustos 2002 18:04 %0
Buzdan kafesin içinde bir canlı gül var görebildiğim.

Legolas Greenleaf.
Elan - Amandil...

zzkasapzz
Oyuncu
01 Eylül 2002 15:59 %0
quote:
Gönderen: ManArchdevil
Lorddan atılmışım puhahahah... Öldüm lan... Benim lorddan çıkmamın sebebi kardeşim Archdevil ve kuzenim Oblituettenin ısrarıdır... Aptalca konuşma... Eğer guilde saygı göstermeseydim ben, HL ve LOL'e giremezdimki HL'ye senin gibileri almıyolar... Oyunun en iyi guildlerinden biriydi. Ayrıca şunu söyleyeyim senin bana laf etme hakkın yok eğer diyeceğin bişi varsa gel istanbul'a karşımda söyle bunları ok? Olm senin gibi **** doğmadık biz! Biz kimseye laf etmeyiz! Biz HAK edene laf ederiz ve sözümüzün arkasında dururuz... Ayrıca ben lord'dan atılmadığıma Allah'ın huzurunda yemin ederim, sen beni attığına yemin eder misin? Komiklik yapma Camoka... Karşında duran senden 5 yaş büyük... Ona b.k atarken iyi düşün... Bu oyunu senden daha fazla oynadım ve oyunun zevkine vardım... Ama sen hala bunun sadece bi oyun olduğunu anlayamamışsın? Bana laf atarken dikkatli ol... Bi gün karşılaşırsak bu lafların yüzünden çükün elinde kalabilir!!!

Akıllı ol...

MaN Of HoNoR
Ispanak Gücü
(All rights reserved)

*Gülümser Muhattab olarak almaz Sıkılır*
*Ağzından İki laf fısıldar*
Sosarianın En İyi Guildi Aldreriadır...

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 20 21 »
Alana Geri Dön