Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/12/08 20:03 Toplam 202 oyuncu 50 sunucu 1018 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Manasız

Nemesis-Wyrm-
Oyuncu
17 Ağustos 2002 02:00 %0
*Yerinden Dogrulur*
*Kapıya dogru yurur*
*Bir an duraksar. Arkadasındakilere bakar*
-Bosunaymıs diye soylenir sessizce.
*Atına biner ve karanlıkta kaybolur*

...The Ghost of Cove...
jonq(!)Stealt Rulz - Forever TRK -

Suark
Oyuncu
17 Ağustos 2002 13:20 %0
lam zıcam sıze evı yıktık sız hala ıcerıye bakıyonus

Parnak bassam olmazmı??

Rewendor
Oyuncu
17 Ağustos 2002 17:15 %0
"O kadar söylemiştim Legolas... "Hiçkimse görmek istemeyenler kadar kör olamaz.", ve biz de görmek istemedik.

Bitti, hepiniz hoşçakalın, umarım başka bir zaman başka bir dünyada tekrar buluşuruz."

Buradan tüm OSN camiasına, beni seven/sevmeyen (sevmeyen daha çok tahminen) herkese teşekkür ediyorum, bana bu unutulmaz deneyimi yaşattığınız için. Tüm yetkililer ve oyunculara teşekkürler... Görüşmek üzere

*Binayı terkeder.*

vayacon
Oyuncu
17 Ağustos 2002 18:56 %0
http://www.oynasana.com/forum/view.php?idx=170959

khala
Oyuncu
18 Ağustos 2002 04:59 %0
ayrılmayalım ve muhabbetimize devam edelim
varmısınız *bir anda çoğunluğun bulunduğu yere döner*

1 Kişi öldürürsün.. Katil olursun..
1000 Kişi öldürürsün.. Kahraman olursun..

[!] 0wnz jo0o0o00o0

Karpuz
Oyuncu
18 Ağustos 2002 10:33 %0
quote:
Gönderen: vayacon

Senin kadar **** senin kadar yavşak senin kadar ***** senin kadar puşt senin kadar ipne bi adam görmedim... Defol git bu forumlardan!

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

Rewendor
Oyuncu
18 Ağustos 2002 16:00 %0
quote:
Gönderen: vayacon

Off bi de utanmadan buraya da link koymuşsun. Serverın içine ettiniz, forumların içine ettiniz bari bu tek forumdan uzak durun da rahat nefes alalım.

Nirv
Oyuncu
19 Ağustos 2002 03:13 %0
quote:
Gönderen: esahin
İçerdekilere bi bakar sora da yeni girenlere bi bakar. Khalesini gözü bi yerden ısırıyordur ama Nirvana yı çok iyi hatırlıyordur. Bu mızmız büyücü niye bana hiç bakmadı diye düşünür? HL lerde gerçekten geç kalmışlardır... Yavaş yavaş hl lerden umudu kesmeye başlamıştır. Ha bu arada Karpuz a yaptıklarından dolayıda epey bi güler ama o da dostudur. Yardım etmek ister ama sora vazgeçer çünkü epey bi bekleyişten sora bu eğlence ona iyi gelmiştir. Ama bu arada da Khala nın kafasına bi şaplakta indirir tabii...

The Real Slim Shady Eminem
MaN Of HoNoR
Ispanak Gücü
(All rights reserved)

Nirvana bu konuşmasından sonra Man of Honor'a yavasca bakar. Asasını ona doğrultup birşeyler mırıldanır ve orada bulunan insanlar eğlenceyle Man of Honor'ın bir ıspanağa dönüşmesini seyrederler. Nirvana kendinden memnun bir şekilde köşesine çekilir..

Who Will Defend Sosaria İf Not HorseLords?

khala
Oyuncu
19 Ağustos 2002 17:11 %0
lol

[!] 0wnz jo0o0o00o0

cyber_ninja
Oyuncu
19 Ağustos 2002 17:34 %0
Field was lost , everything was lost...
But Elan star...

Legolas Greenleaf.
ElanAmandil...

Rewendor
Oyuncu
19 Ağustos 2002 19:07 %0
quote:
Gönderen: cyber_ninja
Field was lost , everything was lost...
But Elan star...

Legolas Greenleaf.
ElanAmandil...

Aylar öncesinden söylemiştim legolas, çoktan bitmişti...

ManArchdevil
Oyuncu
19 Ağustos 2002 20:04 %0
Man of honor kardeşi archdevil sayesinde tekrar eski haline dönüşür. Sinirlenir ama napacağını bilmemektedir. Düşünür ve sora bulur... AN EX POR... Nirvana ağzı açık bi şekilde donup kalmıştır. Büyüsüyle bi havuç yaparak azına tıkar...
Ve milletin napacağına izlemek için köşesine gider ve oturur...
Bu arada Khalaya bi şaplak daha indirir...
LoL

MaN Of HoNoR
Ispanak Gücü
(All rights reserved)

cyber_ninja
Oyuncu
21 Ağustos 2002 14:03 %0
Tek bir şey söyleyeceğim , Elan sonunda geldi... Belki çoğumuzun beklediği gibi değil ama benim beklediğim gibi. Uzun yıllardır müjdesini verdiğim dünyanın kapılarını Elan açtı...

Legolas Greenleaf.
ElanAmandil...

ManArchdevil
Oyuncu
21 Ağustos 2002 17:18 %0
Yaw kusra bakmayın ama bu Elan nedir? yenilir mi içilir mi? yoksa osn2 mi? biri bu cahile açıklama yapabilirmi?

MaN Of HoNoR
Ispanak Gücü
(All rights reserved)

cyber_ninja
Oyuncu
21 Ağustos 2002 19:56 %0
Elan 3 sene önce yazdığım hikayeden bir isimdir. Bir yıldız ismi. Tek söyleyebileceğim yemek olmadığı hatta direk olarak bakıldığında kör edebilitesi olan bir şeydir. Bilginize... :>

Legolas Greenleaf.
ElanAmandil...

Rewendor
Oyuncu
21 Ağustos 2002 22:35 %0
quote:
Gönderen: cyber_ninja
Tek bir şey söyleyeceğim , Elan sonunda geldi... Belki çoğumuzun beklediği gibi değil ama benim beklediğim gibi. Uzun yıllardır müjdesini verdiğim dünyanın kapılarını Elan açtı...

Legolas Greenleaf.
ElanAmandil...

Madem bizim beklediğimiz gibi olmayacağını biliyordun neden o kadar insana boşuna umut aşıladın?

Sen de dahil hepimiz inanmıştık ve olmadı...

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
21 Ağustos 2002 23:42 %0
Elan Nelan?
Elan Melan Sux gözüküyor...Bekledigim den uzak gözüküyor.Kolpa kokuyor.Bilmiyorum artık

Biz kılıcımızla degil.İnancımızla savaşırız.Kılıç sadece tanrı ile aramızdaki aracıdır.İnancımız kadar öldürürüz biz..

kerogan
Oyuncu
22 Ağustos 2002 00:04 %0
LoL

Mephisto
Who Will Defend Sosaria İf Not Horselords
Alive for revenge

Nemesis-Wyrm-
Oyuncu
22 Ağustos 2002 02:03 %0
Bazen Hersey umdugumuz gibi gitmeyebilir. Gecmisi artık bir tarafa bırakıp Elan ın parlamaya baslayacagı gunu bekleyelim. Sonuc olarak hepimiz tekrar bir araya gelebilecegiz..
onemli olanda buydu sanırım

...The Ghost of Cove...
jonq(!)Stealt Rulz - Forever TRK -

sanofi
Oyuncu
22 Ağustos 2002 11:20 %0
manasız manasız beklemeye devam ederken cüppesinin cebinden bi hıyar çıkarıp yemeğe başlar..

Once They Were Tamers

Korkut Dede(The Elder Tamer)

ManArchdevil
Oyuncu
22 Ağustos 2002 16:03 %0
Korkut Dedesinin yanına gider ve ıspanağını yemeye başlar...

Khalaya bi şaplak daha indirir...
Who will defend Sosaria if not HorseLords?

MaN Of HoNoR
Ispanak Gücü
(All rights reserved)

khala
Oyuncu
22 Ağustos 2002 18:27 %0
ahah zak yazına hasta oldum elan melan sux ahaha beyler cuma gunu buluşalımmı gelin sizde dsfs

[!] 0wnz jo0o0o00o0

khala
Oyuncu
22 Ağustos 2002 19:02 %0
quote:
Gönderen: esahin
Korkut Dedesinin yanına gider ve ıspanağını yemeye başlar...

Khalaya bi şaplak daha indirir...
Who will defend Sosaria if not HorseLords?

MaN Of HoNoR
Ispanak Gücü
(All rights reserved)

khala bu 2 şaplaktan bişey hissetmez ve man e dönüp " ahhaha lan sivrisinek kadar kuvvetin varmış"

[!] 0wnz jo0o0o00o0

OREDİUS
Oyuncu
22 Ağustos 2002 19:48 %0
uzun zamandır ortalıkda olmadıgından buraları artık nerdıyse unuttuk dıye bır dusun ce ıle arkadaslarını arar ve burayı bulur ıcerıye yırtık ve pasaklı bır sekılde gırerve tanıdık bır yuz arar )))))))))))))))))))

Borteçine:The End
ıcq:113172090

= Excalibur =
Oyuncu
22 Ağustos 2002 19:58 %0
Yıllardan sonra doğduğu topraklara , büyüdüğü topraklara geri dönmüştür . Daha muazzam bir büyü gücüyle . Yıllardan beri yüzü hiç gülmemiş olmasına rağmen aklı gençlik anılarına dalar .
"Güçsüz ve zayıfdım."
Ama bunun yanında yanıtını bulamadığı bir his onun tebessümle çevresini bakmaya zorlar .
" Sturm , Derek hepsi gelişmiş fakat sadece kas eminim ki hala akılları eskisi kadar küçüktür "
Gençliğinden beri yalnız olması onu sürekli kendiyle konuşmasını sağlamıştır . Hep en yakın arkadaşı kendi olmuştur . Salondaki en uzak ve karanlık köşeye oturur .
Küçük yaşlarında elinden aldığı babası yüzünden tanrıdan nefret edip hep onu yok saymıştır . Onun yüzünden siyah cübbeyi giyip , karanlıkta yaşamak zorunda kalmıştır . Tanrı ve ışık onun düşmanları olmuştur . Fakat bu ortam onu etkiler sanki , sanki eski günler için.
"Ast Thura Xenoman Mutrohus Galx Wores ...."
ve dua etmeye başlar .
Varlığını yok saydığı tanrısını bir daha hatırlar . Fakat tek bir şartla ona eski günlerini geri vermek kaydıyla.
Kara Cübbeli Büyücü eski günlerini özlemiştir . Arkadaşı olmasa bile çevresindekileri özlemiştir .

OSN'yi özlemiştir...

The Master of Past and Present !

Not : 1.5 yıldan beri ilk loginimi yapıyorum . Umarım hayırlı olur sadece kara cübbeli büyücü değil , bende özledim

(Bu mesaj 22 Ağustos 2002 19:59 tarihinde Randall tarafından güncellenmiştir)

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 19 20 21 »
Alana Geri Dön

Reklam: