vayacon istanbullumusun?adres filan varmı? elden teslim edicem sana speedi... Biz kılıcımızla degil.İnancımızla savaşırız.Kılıç sadece tanrı ile aramızdaki aracıdır.İnancımız kadar öldürürüz biz..
quote:Gönderen: Zaknafein=TRK=
vayacon istanbullumusun?adres filan varmı? elden teslim edicem sana speedi...
Biz kılıcımızla degil.İnancımızla savaşırız.Kılıç sadece tanrı ile aramızdaki aracıdır.İnancımız kadar öldürürüz biz..
vayacon bak gördun mu ne şanslısın zak sana speed i elden teslim edecek zak hade kolay gelsin...
Sakin olun.Ben önce arkadaş a speed i vericem.Sonra bi güzel uygulama lı olarak kullanmasını göstericem.Ben kullanan pk oda kaçan mavi rolünde olacak.Sonunda tabi sağ kalırsa speed i alıp almama konusunda bir daha düşünmesini istiyecem.. Biz kılıcımızla degil.İnancımızla savaşırız.Kılıç sadece tanrı ile aramızdaki aracıdır.İnancımız kadar öldürürüz biz..
Senin mına korum lan yavşak sen Kim Oluyon da Küfrediyon bize Lan it OOlu it skerim belanı lan Senin SKTİR GİT BU FORUMDAN!!! Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|
Lan vayacon! burdan öle bize küfretmek kolay verde adresini görelim küfrü... Koçum biz osnciyiz! Snn UO'nun kapatılmasının sebeplerinden biridir speed... Biz o acıyı çekerken senin bu forumu açman direk bizim bacımıza küfürden başka bişi deildir. Akıllı ol lan! Ayrıca p.ç lafını bize mi ettin? eğer evet ise verde adresini gösterelim sana p.ç yi...
Ha bu arada speedin olduğu bi adres biliom ben... sölimmi sana?
WWW.EBENINA.I.COM
umarım anlamışsındır...
The Real Slim Shady Eminem
MaN Of HoNoR
Ispanak Gücü
(All rights reserved)
Daha sakin we anlayisli olun merak etmis abisi!Mrk ii bisey deildir yakinda senide atsiz bi adam brit mezarda assagi alirsa bilki o adamin RUNNiNG skili 100 dur annadin mi?Ha iste o zaman orenirsin ayrica curse kopardin kis oldum gulmekten aceleye gelmis haha ----
Emege we yemege saygi!!
----
Sharking&Speedy Brothers