| Yazar | Konu: Dövüşlü chat |
| Oyuncu |  | 10 Ağustos 2002 20:30 %0 | |
|
yürü be kim tutar seni !
sonuna kadar burdayız
!Mr.ShuTT!
ShuTTed_by_[ShuTTer]
| |
|
|
| Oyuncu |  | 10 Ağustos 2002 20:33 %0 | |
|
Uuuh arkadaş nitro ları açmış gidiyor.Haksız da degil yani...
Biz kılıcımızla degil.İnancımızla savaşırız.Kılıç sadece tanrı ile aramızdaki aracıdır.İnancımız kadar savaşır,o kadar öldürü |
| |
| Oyuncu |  | 10 Ağustos 2002 20:35 %0 | |
|
Tek kelimesine kdr doru bunlar kim ne diye bilir ki ?!?!!?
tores |
| |
| Oyuncu |  | 10 Ağustos 2002 22:18 %0 | |
|
Arkadaş haklı olabilir ama bir soru sormak istiyorum...
Bu kadar üzüldüğünüz server kapanmadan önce, son aylarında hanginiz servera girdiniz ki?
Serverın son gecesine kadar (c.tesi gecesi) serverda olan ben son aylarda burada konuşanların anca 10da 1ini gördüm serverda... |
| |
| Oyuncu |  | 10 Ağustos 2002 22:35 %0 | |
|
quote: Gönderen: RewendoR
Bu kadar üzüldüğünüz server kapanmadan önce, son aylarında hanginiz servera girdiniz ki?
Serverın son gecesine kadar (c.tesi gecesi) serverda olan ben son aylarda burada konuşanların anca 10da 1ini gördüm serverda...
Rewendor da cok haklı. 5-10 kisi icin kimse koskoca server i acık tutmaz, Sadece OSN suclu degil..
...The Ghost of Cove...
jonq(!)Stealt Rulz - Forever TRK -
|
| |
| Oyuncu |  | 10 Ağustos 2002 23:04 %0 | |
|
Serverın son gecesine kadar (c.tesi gecesi) serverda olan ben son aylarda burada konuşanların anca 10da 1ini gördüm serverda...
Biras bencilce olcak ama ben server kapanan a kdr oynadım.oO dönemler de okul vardı ve okuldan kacar oynardık Vs. vS.
Bişi sölemek iştiyorum geçtimiz şubat tatilin de Snn de guild savasları var dı ve o zmn OSN de hiç görmedigim kdr adam gördüm.(ve bunu herkez farkındadır)
Ve ne olduysa 3 ay sonra server da 20-25 player kaldı bi kavga olunca, derdikki;zaten 20-25 kişiyiz der tatlıya baglardık.
VE bişey daha söylicem BEn ce bu serverı Ne GM-ne Staff ne de Admin bırak dı bu server ı Player lar bırak tı. Gm ler son 4 ay da yılbaşında hediye vermek şubatta turnuva duzenlemek gibi gözle görulen çalışmalar yapdı noldu nisan da mayısda server da adam kalmadı ve kapandı.
BAna kalırsa bu dövüşlü Chat olayı ndan öte Player dan kapandı ZAten basın duyurusun da player yok da kapadık diyemezler di...
Teşekkürler...
tores |
| |
| Oyuncu |  | 10 Ağustos 2002 23:52 %0 | |
|
elemana katılıyorum burdaki herkesin sözlerine katılıyorum ..osn in son gününde hatırlıyorum en fazla 30-40 kişi en fazla vardı..
who will wreck sosaria if not !
khala
TRK RULE
|
| |
| Oyuncu |  | 11 Ağustos 2002 00:30 %0 | |
|
Walla ben son bir 4 ay filan uzak kalmak durumdaydım.Dersler nedeniyle ama ben OSN i degil bilg ı kaldırmıştım eheh.Yoksa bılg ın oldugu her gün osn deydım ben..
Biz kılıcımızla degil.İnancımızla savaşırız.Kılıç sadece tanrı ile aramızdaki aracıdır.İnancımız kadar öldürürüz biz.. |
| |
| Oyuncu |  | 11 Ağustos 2002 00:34 %0 | |
|
benim söyliycekleirmi kabul etmiyebilirsiniz ama zevkli ve kalabalık bi server olan osn in oyuncu sayısında (banlanmalardan sonra özellikle) büyük bi düşüş olunca boş bi servera nie girip oynıyımki ama arada bi girip server ne halde bakıodum. Banladılar yeni acc alımını açmadılar. sizde burda playerlar bıraktı diyonuz server çöküş dönemine geçmeden önceki playerların yüzde 60 gibisi banlandı nerdeyse.
Anakin[R.T] |
| |
| Oyuncu |  | 11 Ağustos 2002 00:45 %0 | |
|
quote: Gönderen: hostedon
benim söyliycekleirmi kabul etmiyebilirsiniz ama zevkli ve kalabalık bi server olan osn in oyuncu sayısında (banlanmalardan sonra özellikle) büyük bi düşüş olunca boş bi servera nie girip oynıyımki ama arada bi girip server ne halde bakıodum. Banladılar yeni acc alımını açmadılar. sizde burda playerlar bıraktı diyonuz server çöküş dönemine geçmeden önceki playerların yüzde 60 gibisi banlandı nerdeyse.
Anakin[R.T]
Bu Server i birakanlarin cogu acik acik Speed yuzunden birak.
Speed yapan adam banlandi ( player azaldi )speed var diye adam server i birakti ( player azaldi )
sonucta playerin azalmasina yine playerlar neden oldu ..
...The Ghost of Cove...
jonq(!)Stealt Rulz - Forever TRK -
|
| |
. |
| Oyuncu |  | 11 Ağustos 2002 08:52 %0 | |
|
| çok saçma. sen sınırlı sayıda player alıyorsun ve bu playerlerin 2-3 yıl boyunca oynamasını istiyorsun. Böyle bir şey olabilirmi? Adam sıkılacak bir süre sonra. Tabiiki az kalır. Player alımı olsaydı görürdün sen 10-15 kişiyi. Sharda giremezdin be! Sahsen ben sıkılma dönemini geçirdim eğer açılırsa girerim. Eğer üni. imt. dolayı giremezsem bile en azından etrafımdaki arkadaşlara cd kopyalatıp veririm. Şu an "UO" dediğim zaman "Haa o oyun çok güzel diyorlar keşke bir cd m olsa" diyen bir çok arkadaşım var. Verebildiğime veriyorum. |
| |
| Oyuncu |  | 11 Ağustos 2002 13:04 %0 | |
|
Olay sadece aynı playerlarla 2-3 sene oyun değildi. OSNde sürekli Acc değişimi oldu. Sıkılanlar arkadaşlarına verdiler acc.lerini, birsürü Acc alanlar dağıttılar, sattılar sağa sola, hatta OSN bile el altından Acc dağıttı bir aralar.
Ama serverdan insanları soğutan bu değildi, ilgisizlikti. Çünkü staff bıkmıştı, özellikle script çalınması olaylarından sonra...
Eğer yetkililerin hevesleri geri gelse, çekirdek kadro tekrar toplansa, eminim herkesin oynayacağı bir shard olur fakat bence çok ama çok zor... |
| |
| Oyuncu |  | 11 Ağustos 2002 21:39 %0 | |
|
Sizin söglediqlerinize göre en kötü zamanında girmişim osn ye zaten bi arkımdan almıştım acc'i ama benim için çok eglenceli bi serverdı ve uo yu tam anlamıyla orada ögrendim Intık Barıs DermondV. Hammer Usta Nixniz Xzeyna gibi ve hatırlamadıgım arklarımla halen icq da muhabbet ederiz ve çogu zaman Ahh Snn gene acılsa ne güzel olur diye inleriz... Ama Şubatan sonra osnde oynıyanlar bilir cogu hafta sonu Server kapanırdı herkeze forumlarda beqlerdi muhabbet ederdi Staff artıq bıkmıştı ve belliydi kapanacıgı...
Snn bünyesinde bir sürü 2-3 kişinin takıldıgı serverlar duruken artık popüleritesi(yanlış yazmış olabilir dalga gecmeyin ;Q ) kalmamış oyunları halen oynatırken bu kadar forumlarıdan insanlar halen bangır bangır OSN2 acılsın derken bunların Yaptıgı Terbiyesizliktir burada inanıyorumki burada forumlarda olanlar hayatlarında bu kadar yalvarmamıştır birilerine bende dahilim ama kimsenin adına konuşmaq istemem....????
Teşşükürler...!
A Cold Day In Hell
By SkazzY
Snn RuLLZzZZz |
| |
| Oyuncu |  | 11 Ağustos 2002 21:47 %0 | |
|
Serverın son gecesine kadar (c.tesi gecesi)...
bu laf beni bitiriyo ya
Apoptosis or Necrosis? |
| |
| Oyuncu |  | 11 Ağustos 2002 22:02 %0 | |
|
(yazıların hepini okumadım ama)
Ulan kaçınız oynadınız lan NBL büyümeye başladıından beri OSNde hepiniz sattınız gittiniz diğer shardlara sonrada yok çok üzüldük - ühühü ayakları çekiyosunuz sizin gibi oyuncular olmaz olsun
not:laflarımı alınacak adamlar kendilerini biliyo..hepinize değil tabi lafım..
BeastMaster - The Animal Tamer |
| |
| Oyuncu |  | 11 Ağustos 2002 22:52 %0 | |
|
gerçekten son aylarda serverda iki üç guild kalmıştık gerçi çok çok eğleniyoduk o guildwarlar unutulamaz da burda yazanların hepsi çoktan bırkmıştı (bkz. forum bırakanlar kıraathanesi tarihine bakın bırakanlara bakın) 4te 1 e inmişti sayımız ama serverda 100 kişi varken hala acc alımı başlamamıştı acc alımı başlasa gene dolardı bi de genel af falan çıkabilirdi banlananlara yani gm ler isteseler serverı gerçekten kurtarabilirlerdi bırakanlar forumlarda hala vardı olup bitenden haberleri vardı ama gm ler de heralde bıkmıştı onlarda da istek kalmamıştı
speede de önlem rahat alınabilirdi (örnek: wildarea-adamlar 1,5 ayda 40 kişi falan banladılar şimdi bi kişi açamıyo speed gm ler her an serverda disiplini ele aldılar speedci kalmadı bi de oyuncu sayısı azalınca genel af çıktı banlananlar geri geldi ama şimdi hepsi bi daha tövbe diyo speed açmıyo)
I'm the warheart I'm dying to win the battle I live everyday
One for all, all for me
http://aoi.clanpages.com
|
| |
| Oyuncu |  | 12 Ağustos 2002 01:02 %0 | |
|
Uffff ne bu boyle, neymıs son dakıkada kım oynamıs yok ben son saatınde oynadım yok ben daha cok oynadım, ben son 45 dakkada oynadım , ben son sanıyede oynadım cart curt..!
Ulan her kez ıstemıyomu serverın acılmasını, e daha ne debelenıyonuz ıste adam ıstıyokı beklıyo ne var yanı burda.
Sankı OSN sadece son hafta oynıyanları Serverıra alıcak acınca serverı.
Soul The Dwarven Berserker (alderia) |
| |
| Oyuncu |  | 12 Ağustos 2002 12:23 %0 | |
|
Umarım server bir gün yeniden hayata geçtiğinde bugünlere bakıp bakıp bu mücadelemizi hatırlarız...
Apoptosis or Necrosis? |
| |
| Oyuncu |  | 12 Ağustos 2002 12:31 %0 | |
|
bu forumlar hala nie duruyo onuda anlamiyorum, su forumlar kapansinda tam olarak bittigini anlasin insanlar.
Diloy diloy dil tavsan, dislere kurban tavsan |
| |
| Oyuncu |  | 12 Ağustos 2002 16:18 %0 | |
|
İnsanlar "dövüşlü chat"'lerine forumlardan devam etsinler diye duruyor tabi ki bu forumlar.. Bakın halen dövüşenler var..
laru.posclan.com: General Failure! (F)orget / (F)orgive: F |
| |
| Oyuncu |  | 12 Ağustos 2002 21:10 %0 | |
|
Güzel anlar ya$adım, çok iyi dostlar tanıdım ve her$ey bitti...
Ultima Online efsanesi bana göre diğer serverlar açılmadan çok önce sona ermişti.
Mutlaka beni anlayanlar olacaktır, her güzel $eyin bir sonu vardır...
(Bu mesaj 12 Ağustos 2002 21:19 tarihinde mckenzie tarafından güncellenmiştir) |
| |
| Oyuncu |  | 12 Ağustos 2002 22:01 %0 | |
|
OSN UO EFSANESİYLE tr uo bitmiştir..
bence.
1 Kişi öldürürsün.. Katil olursun..
1000 Kişi öldürürsün.. Kahraman olursun..
[!] 0wnz jo0o0o00o0 |
| |
| Oyuncu |  | 12 Ağustos 2002 22:01 %0 | |
|
crizzz abi bi gun bulusalım neler yapıyosun imam ıda alıp ragnar askere gitmeden bi iceriz ha nasıl olur?
Gron Harbing[Union] |
| |
| Oyuncu |  | 12 Ağustos 2002 23:22 %0 | |
|
Gönderen: khala
OSN UO EFSANESİYLE tr uo bitmiştir..
bence.
quote]
Doğru söze ne denir... |
| |
| Oyuncu |  | 12 Ağustos 2002 23:51 %0 | |
|
arkadaşlar aslında playerların pek bi suçu yktu... tabe herkes kendince görüş farklılığı var ama şöleki zaten son zmanda artık serverda yenilenen hiç bir faliyet yoktu.. sonracıma çoğu arkadaşın öss olayı vardı ona rahmen girmeye çalıştılar+ gmler çok az kaldı bitiyo falan diyorlardı....
Şimdi iş bitmiş zaten ben o zaman bi gm arkla görüşmüştüm bana 50 kişilk bir test server ı olduğunu sölemişti eee son zamanlarda yani serverda son gördüğümüz gmlerde artık bitti falan demeye başlayınca çoğu millet orjinal serverı beklemeye koyuldu... kalanlar enayimi diceniz yooo onlarda hiç bir oyunda görülmemiş olan arkadaşlıklarını ve o eşsiz pvp lerini gerçekleştiriyordu ya tabi playerlarında suçu yok değil onlarda bırakıp gitti çoğu ama benim kanımca en az 300 osn player ı vardı serverını bekleyen...
asıl suçlu olan osn'di bence tabi onların görüşü nasıl bilemem.
Saygılarımla;
_________
Lord Deathknight
Lord of DEATH |
| |
| |