Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
24/07/08 06:27 Toplam 3 oyuncu 54 sunucu 324 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Misyonunu doldurmuş!?!? güleyim...

unholy
Oyuncu
11 Ağustos 2002 04:29 %2
OSN staff'ı UO'nun türkiye'de misyonunu bitirmiş kendini tüketmiş bir oyun olduğunu iddia ediyor ama nedense tüm isp'ler bünyelerinde çatır çatır UO serverları kurup bir de bunlara yetişemiyolar bile..

Beyler millet varolan türk shard'larına doluluktan dolayı giremediğinden yakınıyor, siz misyonun bittiğinden.. Güldürmeyin lütfen..

7-8 tane kullanıcısı olmayan oyun serveri açmışınız bomboş.. Açın bakalım tekrar bi UO shard'da görün bu oyun bu ülkede kendini tüketmiş mi tüketmemiş mi.. Bu ülkede sabah 5'de bile 640 kişinin login olduğu ama malesef gerizekalı shardlar var..

Bu işin önderliğini siz yapmıştınız ama hemen yılgınlık gösteren de siz oldnuz..

Açıklama yapacaksanız, biz bu UO için yeterli teknik ekibe, elemana sahip deiliz o yüzden olmuyo diyin.. Oyun kendini tüketti demeyin..

CILGIN TURK
Oyuncu
11 Ağustos 2002 08:45 %0
hayır ondan değil sana sebebini söyleyeyim. Bir çekirdek kadro vardı. Bu kadro bırak scripti sphere yazabilecek düzeydeydi. bir sürü insan alındı ve bunlara script öğretildi. Yani bir çok eleman yetiştirildi. Bir süre sonra bu elemanlar dağılmaya başladı. Bu o kadar önemli değildi ama osn in üzerinde çalıştığı yazılım bir _ tarafından dışarı verildi. Böyle olunca herkese bıkkınlık geldi. Düşünsene yıllarca bir şeyin üzerinde çalışıyorsun emek veriyorsun sonra... OSN belki bu proeyi gerçekleştirememiştir ama benim düşüncem türk uo shardlarının açılmasını sağlamıştır. Yani eğer bir osn olmasaydı şu an türk uo shardlarından söz edemeyecektik.

Ama yine de haklısın. OSN eğer bir shard açarsa herkes akın eder. Biliyorum ki asıl sebep bıkkınlıktır "Uo nun dövüşlü chat haline gelmesi" değil. OSN büyük bir şey denedi. Başarmasına ramak kalmıştı. Ama sonuçta olmadı. O zaman normal server açılsın. Ille de mükemmel olmasına lüzum yok. Şahsen benim uo shardları arasında osn in test aşamasındaki sistemi en güzeliydi. salak salak stucklar falan olmuyordu. "Sadece bir oyun serveri açılsın" inanın şu an osn i bekleyen bir çok insan var. Ve biliyorum normal serverin testten çıkması 4-5 ay alır.bir cs serverında 20 kişi oynarken bir uo serverında kaç kişi oynar? Bunu da düşünün.

CILGIN TURK
Oyuncu
11 Ağustos 2002 08:46 %0
ayrıca beni hatırlıyormusun "Ilteris Kagan" moonglow da tanışmıştık. Yanımızda galiba ramses de vardı.

Zimdeath
Oyuncu
11 Ağustos 2002 23:14 %0
Acaip bi derecede haklısınız genşler...Sonuna kadar arkanızdayım..

-axaruman-
Oyuncu
12 Ağustos 2002 00:00 %0
OSN yetkililerinden net bir açıklama bekliyorum server bir daha hayata geçicek mi geçmicek mi?

Apoptosis or Necrosis?

Khazad
Oyuncu
12 Ağustos 2002 01:15 %0
quote:
Gönderen: -ArCh_DeWiL-
OSN yetkililerinden net bir açıklama bekliyorum server bir daha hayata geçicek mi geçmicek mi?

Apoptosis or Necrosis?

Emin ol onlar bızden daha kararsız bu konuda

Soul The Dwarven Berserker (alderia)

15
Oyuncu
12 Ağustos 2002 04:13 %0
vallaha ne kadar destek gelirse şansımız o kadar artar
şu forumları okudukça ağlayasım geliyo

khala
Oyuncu
12 Ağustos 2002 04:57 %0
bu kadar zaman geçmiş artık bende inançlarımı umutlarımı yitirdim.

1 Kişi öldürürsün.. Katil olursun..
1000 Kişi öldürürsün.. Kahraman olursun..

[!] 0wnz jo0o0o00o0

15
Oyuncu
12 Ağustos 2002 12:12 %0
bu mesajları okuyan birileri varsa insafa gelmesi lazımdır yaw..

Khazad
Oyuncu
12 Ağustos 2002 14:16 %0
Khala ımzan Leninin bır lafı vardır "bir kisinin olumu trajedi milyonların olumu ise istatisliktir" diye ona benziyo.

Valthoron
Oyuncu
12 Ağustos 2002 14:27 %0
"Herkesi öldürürsün, tanrı olursun" diye bir üçüncü satırı vardı galiba bunun...

Valthoron A.,
Armsmaster
Blacksmith, Miner and Armsman

Laroux.PoS
Oyuncu
12 Ağustos 2002 16:13 %0
Megadeth - Captive Honour

And when you kill a man, you're a murderer
Kill many, and you're a conqueror
Kill them all ... Ooh ... Oh you're a God!

laru.posclan.com: General Failure! (F)orget / (F)orgive: F

CILGIN TURK
Oyuncu
12 Ağustos 2002 16:57 %0
valthoron naber yaw

Valthoron
Oyuncu
12 Ağustos 2002 17:22 %0
İyilik, sağlık, güzellik Çılgın Türk'cüm ama oyundan kim olarak tanıyorum seni?

Valthoron A.,
Armsmaster

khala
Oyuncu
12 Ağustos 2002 20:02 %0
quote:
Gönderen: Khazad
Khala ımzan Leninin bır lafı vardır "bir kisinin olumu trajedi milyonların olumu ise istatisliktir" diye ona benziyo.

duymadım o lafı ama aynı anlam

[!] 0wnz jo0o0o00o0

khala
Oyuncu
12 Ağustos 2002 20:03 %0
konuyu saptırmayalım

[!] 0wnz jo0o0o00o0

Khazad
Oyuncu
12 Ağustos 2002 20:48 %0
quote:
Gönderen: khala
konuyu saptırmayalım

[!] 0wnz jo0o0o00o0

Amannnn sanki daha once hıc tartısılmamıs hıc acıklıga ulasmamıs bı konuymus gıbı.

lct
Oyuncu
12 Ağustos 2002 22:07 %0
yav birincisi bu forumları gm lerin okudugunu pek sanmıyorum yoksa bi seyler yaparlardı siz bi dusunun turkiyede kac shard vardır playerlarının kapısında nobet tutugu artık bitti denmesine ragmen biz sizden gucluyuz deyip yılmayan ve umudunu yitirmeyen bi dusunun bence osn rulazzz digerleri suzxxzzxxzxz
Gron Harbing[Union]

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
12 Ağustos 2002 23:34 %0
Eee ben 1500 kişiyi öldürdüm osn de bunun adı ne oluyo euheuhe

Biz kılıcımızla degil.İnancımızla savaşırız.Kılıç sadece tanrı ile aramızdaki aracıdır.İnancımız kadar öldürürüz biz..

Valthoron
Oyuncu
13 Ağustos 2002 13:16 %0
Murder count oluyor...

Valthoron A.,
Armsmaster

lucius
Oyuncu
13 Ağustos 2002 18:28 %0
quote:
Gönderen: larvae
vallaha ne kadar destek gelirse şansımız o kadar artar
şu forumları okudukça ağlayasım geliyo

Yaw daha ne destek gelecek kardeşim.. Geleceği kadar geldi aylardır millet bağırınıyo, bundan daha fazla nasıl bi destek oluyo ki.. ?

Kıçında tüğ bitti adamların, sabah kalkınca özellikle osn acılsın diye elini yüzünü yıkamadan buraya yazı yazanalar var aramızda..

Destek herkes oldu ama duyan var mı acaba ? Ben onu merak ediyorum.. Bizde seviyoruz burayı ama biraz abartı olay oldu bu.. Utanmasanız ağlarken çekilmiş fotograflarınızı falan yollıcaksınız yani..

Bunları yanlış anlıcak bi dünya mal adam var burda ama neyse salla..!

Stigmata[!]

Her zaman bi hayalim vardı.. [!]vardı..!!! Ama artık yok..

khala
Oyuncu
13 Ağustos 2002 19:55 %0
valla zakna bende 5000 falan kill wardı

[!] 0wnz jo0o0o00o0

Ginger
Oyuncu
13 Ağustos 2002 21:57 %0
Arkdaşlar yanlış anlamayın ama ÇILGIN TURK sana birşey sorucam.

O birilerinin dışarı sızdırdığı falan dediğin program eğer osnuoconn ise kesinlikle sızdırma falan değildir. Sadece magnus beyin birşeyleri yedirememesi sonucu osnuoconn u yazan kişiye laf sokmak için uydurmadır.

Kimse yanlış anlamasın N.ebulanın arkasında falan değilim. Snn her zaman bir numaraydı. Ama emeğe saygıya yapılan her kötü hareket beni çok sinirlendirir.
(Bu mesaj 13 Ağustos 2002 21:58 tarihinde Ginger tarafından güncellenmiştir)

crizzzz
Oyuncu
13 Ağustos 2002 22:25 %0
benim kactir acaba kill

Diloy diloy dil tavsan, dislere kurban tavsan

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
13 Ağustos 2002 22:32 %0
Olm crizz senın baya azdır walla malum chr başı silinmeden durma süresi bikaç ayı geçmiyordu da hahaah.

Biz kılıcımızla degil.İnancımızla savaşırız.Kılıç sadece tanrı ile aramızdaki aracıdır.İnancımız kadar öldürürüz biz..

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön

Reklam: