| Yazar | Konu: Dragonlance uo project hakkında |
| Oyuncu |  | 02 Ağustos 2002 20:30 %0 | |
|
Valla gördüklerim karşısında hayrete düştüm ve tekrar uo oynama isteğim yerine geldi ve belki bu projeyi görmemiş duymamış olanlar olabilir diye bilgilendireyim dedim.Şahsi fikrim gerçekden artık osn den sonra adam gibi bi server olması lazımdı hem içerik olarak hemde yeni eklemeler bakımından.Sonunda böyle bir proje yapılmış herşey hazırmış bunu gerçekleştiren tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim..Fazla uzatmayalım forumları okuyun daha ayrıntılı bir şekilde bilgilenin.
----------------
www.dragonlance-tr.org (bu ana web site tr versiyonu)
krynn.dragonlance-tr.org(buda yabancıların dünyası aynısı)
http://www.*******.com/forum/view.php?id=13614&page=0 ( buda ilk forum )
kısaca ******* forumlarında biraz gezinin görürsünüz... |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 02 Ağustos 2002 20:33 %0 | |
|
O o
bızım burda kurtamarmamız gereken bı Shardımız var zaten kardesım. Bulandırma ıslerı zaten mıllet o kadar fazla karmasa ıcındekı ne yapıcagını Uo hakkında sasırmıs.
Soul The Dwarven Berserker (alderia) |
| |
| Oyuncu |  | 02 Ağustos 2002 20:38 %0 | |
|
Şahsi fikrimi sorarsan o proje artık Ultima Online olmaktan çıkmış. Bana hazır oyun motorunun üstüne konmuşlar gibi geliyor.
Bu arada cüceye katılıyorum.
Not: Soul'cum tanışmıyoruz ama cüce dememe kızmıyorsun, değil mi? RP olayı sarıyor da...
Valthoron A.,
Armsmaster
Blacksmith, Miner and Armsman (Bu mesaj 02 Ağustos 2002 20:39 tarihinde Valthoron tarafından güncellenmiştir) |
| |
| Oyuncu |  | 02 Ağustos 2002 20:39 %0 | |
|
| sen osn açılacağınımı sanıyorsun vahh yazık olm osn bitti finish yok artık bu arada bunları clair yazmıyor ben arkıyım bak sana söyliyim benim tanıdık bi abi var bu osn sponsoru ticaret net mi öyle bişi de çalışıyor makineyi onlar sağlıyor cs vesare uo projesi bidaha açılmayacak dedi artık ısarar etmeyin boşuna bende çok isterdim ama yok üzgünüm bu lafları söylemek istemezdim ama gerçek bu |
| |
| Oyuncu |  | 02 Ağustos 2002 20:46 %0 | |
|
Ay hıc gulucegım yoktu PU HA
Ay ay catladım valla.
CUCE DIYO BANA DIYE KIZIYOMUYMUSUM.
AY AY CATLADIM MU HA HA HA HA
*derin derin nefes alır kendini toparlar*
SIz ınsanlar omursunuz valla.
| |
| Oyuncu |  | 02 Ağustos 2002 20:48 %0 | |
|
quote: Gönderen: clair
sen osn açılacağınımı sanıyorsun vahh yazık olm osn bitti finish yok artık bu arada bunları clair yazmıyor ben arkıyım bak sana söyliyim benim tanıdık bi abi var bu osn sponsoru ticaret net mi öyle bişi de çalışıyor makineyi onlar sağlıyor cs vesare uo projesi bidaha açılmayacak dedi artık ısarar etmeyin boşuna bende çok isterdim ama yok üzgünüm bu lafları söylemek istemezdim ama gerçek bu
Ay ay ayay cok uzudlum neyse acılmıycaksa acılmasın valla ne kadar uzuldum bılemessın.
Neyse bana eyvallah arkadaslar Manasız threadıne mesaj atmıs hemen gıdıp bakıyım.
| |
| Oyuncu |  | 02 Ağustos 2002 21:03 %0 | |
|
Reklamlari Izlediniz..
Elini kolunu sallayan ilk once OSN forumlarinda Reklam yapiyor.Onlarda Farkındalar OSN in ne kadar cok seveni oldugunun 
...The Ghost of Cove...
jonq(!)Stealt Rulz - Forever TRK -
|
| |
| Oyuncu |  | 02 Ağustos 2002 22:30 %0 | |
|
quote: Gönderen: -jonq-
Reklamlari Izlediniz..
Elini kolunu sallayan ilk once OSN forumlarinda Reklam yapiyor.Onlarda Farkındalar OSN in ne kadar cok seveni oldugunun
...The Ghost of Cove...
Katılıyorum, bu ne ya.. Önüne gelen sanki olayla alakası yokmuş gibi reklamını yapıyor, forumlar açıyor... |
| |
| Oyuncu |  | 03 Ağustos 2002 01:18 %0 | |
|
| öncelikle bunları yazan gerçek clair değildir ben arkıyım sizene kardeşim sizi ilgilendirmez elimi kolumu sallıya sallıya yazıyorum sırf siz değil başkaları görsün diye eskiler ha jonq açısından normal tabi istemez başka serverda oynamasın server osn nerdeyse devamı nebula quannda oynasınlar dimi jonq orda milleti editle kesin verin azazelin eline bless 15 katana üstünede magical set rom abiniz saolsun dimi yok kardeşim yok artık dürüst serverlar açılacak ha gelelim dragonlance benim alakam yokdur onuda söyliyim kuran ı kerimin üstüne el basarım bukadar büyük yemin ediyorum bilip bilmeden atlamayın ben eski uo cularda görsün diye buraya yazdım osnye bir kastım yok osn ilk göz ağrımdır bende isterim açılsın ama adamlar doğru bir karar verdi ve olayı bitirdi onun için ölenle ölmeyeceksin öyle klavye delikanlılığı yapmıyacaksın hadi bakim |
| |
| Oyuncu |  | 03 Ağustos 2002 01:23 %0 | |
|
Ahaha koptum. Aza senin canini cok yakmıs galiba nbl da.. Skill in pek önem tasimadigini halen ogrenememisin oda ayri tabii.
Dragonlance a gelince basindakilerin cogu arkadasim benimde Tanıdıgn varsa gidip sorabilirsin. Ama ben gelipte burda o server sole bu server bole demiyorum...
Git bak bakayım nbl nın forumlarında kac kisi baska serverin reklamını yapıyor. Ortamı boş buldunuz konusun bol bol Klavye Delikanlısı Arkadasim...
...The Ghost of Cove...
|
| |
. |
| Oyuncu |  | 03 Ağustos 2002 01:32 %0 | |
|
quote: Gönderen: clair
sen osn açılacağınımı sanıyorsun vahh yazık olm osn bitti finish yok artık bu arada bunları clair yazmıyor ben arkıyım bak sana söyliyim benim tanıdık bi abi var bu osn sponsoru ticaret net mi öyle bişi de çalışıyor makineyi onlar sağlıyor cs vesare uo projesi bidaha açılmayacak dedi artık ısarar etmeyin boşuna bende çok isterdim ama yok üzgünüm bu lafları söylemek istemezdim ama gerçek bu
haha güldürme beni lol
who will wreck sosaria if not !
khala
TRK ruLe |
| |
| Oyuncu |  | 03 Ağustos 2002 01:36 %0 | |
|
Elimi kolumu sallaya sallaya yazarım demişsin ama kendi accn bile yok. Eskiden OSNde oynadığına göre Acc.n bloke edilmiş veya yazma hakkın elinden alınmış demektir, bu da senin buraya yazmayı haketmediğini gösterir. Hem madem alakan yok neden arkadaşından acc. alıp da buraya yazacak kadar azimlisin merak ettim.
Üstüne üstlük ne olursa olsun bir kurumun kendi forumunda, onun kitlesini kullanarak başka bir kurumun reklamını yapmak saygısızlık ve terbiyesizliktir.
Tabii ki alakan olsun olmasın insanları bilgilendirebilirsin ama bu şekilde değil. Madem bu projeyle alakan yok, o zaman en azından "bu projeyle alakası olanlar bile yazmadıklarına göre bir sebebi vardır, ben kefal gibi atlamayayım" diye düşünebilirsin heralde? Yazmadıklarına göre bir sebebi var demektir. |
| |
| Oyuncu |  | 03 Ağustos 2002 02:04 %0 | |
|
| jonq yürü git azazeli biliyoruz ne reskiller yediğinide bu işler editle olmuyor olm bunu kafana sok ister yazarım ister yazmam o beni ilgilendirir siz osn yetkilisi değilsin bişi olursa onlar uyarır beni hadi şimdi naşşş istersem 10 tane serverın tanıtımını yazarım ama bunu osn uyarır ayrıca doğru acct block edildi neden derseniz Trk daki bazılarına reskill çekmekden rt guildi olarak o azazelide biliyoruz delucia giremediği zamanları oyundan çıkmaları çeneye gelince sivri sinek gibi vızıldıyorsunuz ama içraat yok hadi bakim söylesin biriniz bi rt yi reskill manyağı yaptık desin zamanında ama diyemezsiniz herkes biliyor bizi öyle acct block etmeyle olmuyor bu işler |
| |
| Oyuncu |  | 03 Ağustos 2002 02:07 %0 | |
|
Şşşt bi dakka ya sen kimsin?? Önce bi söyle ona göre ben konuşucam..
This is my gift,this is my curse.Who am i?
İ am Zaknafein.... |
| |
| Oyuncu |  | 03 Ağustos 2002 02:12 %0 | |
|
Clair Beni uyarmak size düşmez demişsin. Burada yetkililer uo yu bırakıp gözden çıkardılar ama Biz player ler Uo yu gözden çıkarmadık o yusden de Senin Gibi Terbiyesiz leri Ayıklamak bize düşer...
Sok bunu beynine!
tores |
| |
| Oyuncu |  | 03 Ağustos 2002 02:48 %0 | |
|
Sen azayi ne zaman yakalayip ne zaman reskill cektin merak ettim dorusu. Zaten anca silahsiz yakalayıp kesebilmişsinizdir onu.Rt savasinda bir tek o yoktu hem ! cekildiginde aza tek basına butun guildinize kafa tutup aglatıyordu. Bi tek sen yoktun o zamanlarda.
Olan bitenden en az senin kadar bilgimiz var.
Madem konusmakta bu kadar cesaretlisin zak inda dedigi gibi kim oldugunu soylede bizde ona gore lafimizi bilerek konusalim...
Ole ortalıga laf atıp tutmak kolay ..
Sendeki icraatlarida gorelim..
(Bu mesaj 03 Ağustos 2002 02:49 tarihinde -jonq- tarafından güncellenmiştir) |
| |
| Oyuncu |  | 03 Ağustos 2002 02:48 %0 | |
|
Olay a bak ya biz nelerle ugrasiyoz. Adam gelmis ne diyor. Yaw de get senlemi ugrascaz birde burda.Klavye delikanlisi Arkadasim.. ( Adını gizleyerek ne kadar delikanlı oluyorsa artık ) (Bu mesaj 03 Ağustos 2002 02:51 tarihinde -jonq- tarafından güncellenmiştir) |
| |
| Oyuncu |  | 03 Ağustos 2002 02:52 %0 | |
|
Ya konuşacam da kim oldugunu bilmem lazım...
Bir ! & R.T olarak şimdi özellikle digerleri susacak ve ben konuşacam...
This is my gift,this is my curse.Who am i?
İ am Zaknafein.... |
| |
| Oyuncu |  | 03 Ağustos 2002 02:56 %0 | |
|
forum basligi ve bahsettikleriniz...
Apoptosis or Necrosis? |
| |
| Oyuncu |  | 03 Ağustos 2002 03:10 %0 | |
|
azayla clair ( adını hatıralyamadım osn de pardon ) aynı klasmana sokamam...sokturmazlar azazel her zaman 1 numara benim gözümde
who will wreck sosaria if not !
khala
TRK ruLe |
| |
| Oyuncu |  | 03 Ağustos 2002 10:35 %0 | |
|
quote: Gönderen: LoC.BLaCKMooN
forum basligi ve bahsettikleriniz...
Apoptosis or Necrosis?
Ya evet Konudan baya uzaklastik. Adadam konuyla ilgili bir cevap verdik. Adam ! veya TRK oldugumuz icinmidir nedir birden konuyu NBL ya AZA ya felan cekti.Bizde Dogal olarak Savunmaya Gectik.Kendisinin kim oldugunu belirtmeyen birininde sozleri pek umrumda degil zaten. Verdigimiz Rahatsizliktan dolayi ozur dileriz..
...The Ghost of Cove...
|
| |
| Oyuncu |  | 03 Ağustos 2002 19:47 %0 | |
|
Burayı sahipsiz bilip yazı yazan birisi daha.
Savaşmadan yok olmayacağız. Yakında satılık eşya forumu bile açmaya çalışacaklar olabilir. Fakat neden ? Cevabı herkes bilir...
Snn Rules çünkü...
Legolas Greenleaf.
ElanAmandil...
|
| |
| |