Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
13/10/08 20:38 Toplam 261 oyuncu 56 sunucu 899 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Snn dunyasi

Drogo1
Oyuncu
24 Temmuz 2002 23:00 %0
"Hepinizi tek tek selamlıyorum
Khala, Zaknafein, Valthoron, Soth, Rangermania, Deltoro, Robert, Einstein ve Giray. Hepinizle birden tanıyor olmak çok keyif verici. Ve en lezzetlisi de birgün gene beraber aynı yerde beraber ultima oynayabilme umudu"

Harbiden çok duygulandım ya..

---Giray----
For Loot your corpse!!!
Zuhahahaah!!!

lct
Oyuncu
25 Temmuz 2002 20:27 %0
offf yine yine koklu bi cozum yapıp bizmi acsak osn yi acaba istesek verirlermi saveleri?
Gron Harbing[Union]

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
25 Temmuz 2002 20:56 %0
Grom acmak o kadar kolay degil osn deki gibi sistemi ve baglantıyı nerden bulacaksın zor iş o...

This is my gift,this is my curse.Who am i?
İ am Zaknafein....

abc2
Oyuncu
27 Temmuz 2002 14:03 %0
Çok sağolun Man of Honor seni unuttuğumu nasıl düşünebilirsin. Snndeki dostlarımın adını yazmaya kalksam kesinlikle birilerini unutacağımı bildiğim için en iyisi sadece foruma mesaj yazanlara selam gönderiyim dedim. tabiki unutmadım seni. Şimdi adı aklıma gelmeyen bir çok var. Bu onları unuttum demek mi yani? Gerçekten değerinizi bilin şimdi şu nebula kapansa acaba bizim gibi forumlarda dostluklarını sürdürebilen kaç kişi kalır? Acaba orda ultima dostluğunu yaşabilmiş biri var mı ondan bile şüpheliyim Her neyse icq # 122264105. Hepiniz kendinize iyi bakın. Ben de nebulada oynuyorum. Khala seni gördüm Bi ara beraber oynayalım özlemişim.

NASTA

WyRM.Net
Oyuncu
27 Temmuz 2002 15:33 %0
arkadasin biri "son aylarda oynuor muydunuz ki burada beklioruz havasi yapiorsunuz" demis : son aylarda seninde oynamadigin belli ya da oynuordun ama ne icin ? serveri kapatmayi coktan karar almis yetkililerin 24 saat icinde yarim saat bile oyuna girmedigi bir serverda neden duriim ? yabancilarla oynamiorum ki ben TURK lerle oynuorum dakkada mahif ederler yetkili olmayan heryeri ve oyle de oldu. oyunu zevk almak icin oynarim durup dururken kufreden ya da oyunun aciklarindan yararlanan insanlarin egolarini tatmin etmek icin yaptiklariyla sinir olmak icin degil. son aylarda oynayan tipler bunlari yapiordu onlara laf atip sonradan onlar yapiorsa bende onlara yapiim mantigi ile yapan bi suru insan vardi son zamanlarda. yaklasik bir sene felan oynadim osn dunyasinda kendimi eroin bagimlisi hissetmistim gunde en az 10 saat online oluordum cogu zaman ayni seyleri yapmaktan sIkIlmistim ama burasi oyle biryerdi ki sIkIlmana izin vermeden yeni seyler cikiordu gerek yetkililerden gerek playerlardan sanki buyu yapmislardi ama speedhack cikti buyu bozuldu(cumleyi cok kotu bitirdim ama gitmem gerek ahauh)

Patos

Grandmaster Deli

38724698

Nemesis-Wyrm-
Oyuncu
27 Temmuz 2002 15:56 %0
Patos Ozetlemis Kisaca...

...The Ghost of Cove...
jonq(!)Stealt Rulz - Forever TRK -

Karpuz
Oyuncu
29 Temmuz 2002 11:18 %0
Hepinizin mina ****** ya ne bagimli adamsiniz ya sktirin baska bisey bulun...
Uo oynamak zorundasiniz sanki... sikildinizsa yapcak 1000 tane is var...
Ewet bende ozledim OSN UO Dunyasina girip MT Kendall a inip hem sohbet edip hem adam kesmeyi...
Ewet ben de ozledim DElucia CAtisina cikip sacma sapan konusmayi
Ewet ben de ozledim guzel bi PvP yapmayi
Ewet ben de ozledim Brit mEzarlikTa 2-3 adam kesip pisirip yemeyi...
Ama artik OSN dunyasi yok... Elimizden bisey gelmez... O oldu... Gercek dunya bu Ressurect olmaz AN Corp islemez artik osn dunyasina bosuna uurasmayin... Istediginiz kadar gaza gelin bi boka yaramaz... OSN Dunyasi artik sadece kalplerde, beyinlerde kaldi...
SENDE KALDI BENDE KALDI DUNDE SAKLI O GUNLER
(bu arada kullandigim bilgisayarda turkce karakter yok kusura bakmayin komik durumlara yol acti... )

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

Nemesis-Wyrm-
Oyuncu
29 Temmuz 2002 13:53 %0
Ya Sher sen gidip kendi serverinla ilgilensene. Ammm konusuyon sen de..

...The Ghost of Cove...
jonq(!)Stealt Rulz - Forever TRK -

Deltoro
Oyuncu
29 Temmuz 2002 14:59 %0
Her Gün Başka Server larda Uo Oynuyorum (Hepsi Değil) Ama bir tanesi varki midem bulanıyo oynarken nerdeyse kusacak hisse ve sinire sahip oluyorum bu kadar vurdum duymaz bir staff bu kadar o.ç player lar bir araya gelmez... Nasıl bir araya toplamışlar helal olsun...Ve devamlı götleri kollayan master lar... Sadece helal diyorum bir oyun bu kadar mükemmel katledilmezdi...(İçimden Öyle Küfürler Geçiyoki Yazamadım Siz Anlarsınız)...

Deltoro [ The Spanish ]

sanofi
Oyuncu
29 Temmuz 2002 15:08 %0
quote:
Gönderen: Deltoro
Her Gün Başka Server larda Uo Oynuyorum (Hepsi Değil) Ama bir tanesi varki midem bulanıyo oynarken nerdeyse kusacak hisse ve sinire sahip oluyorum bu kadar vurdum duymaz bir staff bu kadar o.ç player lar bir araya gelmez... Nasıl bir araya toplamışlar helal olsun...Ve devamlı götleri kollayan master lar... Sadece helal diyorum bir oyun bu kadar mükemmel katledilmezdi...(İçimden Öyle Küfürler Geçiyoki Yazamadım Siz Anlarsınız)...

Deltoro [ The Spanish ]

İyi Günler acaba bahsettiğiniz serverın hangisi olduğunu söylermisiniz lütfen?

crizzzz
Oyuncu
29 Temmuz 2002 15:12 %0
bu forumlar nie hala acikki , alla alla

Diloy diloy dil tavsan, dislere kurban tavsan

WyRM.Net
Oyuncu
29 Temmuz 2002 18:55 %0
quote:
Gönderen: Karpuz
Hepinizin mina * ya ne bagimli adamsiniz ya sktirin baska bisey bulun...
Uo oynamak zorundasiniz sanki... sikildinizsa yapcak 1000 tane is var...
Ewet bende ozledim OSN UO Dunyasina girip MT Kendall a inip hem sohbet edip hem adam kesmeyi...
Ewet ben de ozledim DElucia CAtisina cikip sacma sapan konusmayi
Ewet ben de ozledim guzel bi PvP yapmayi
Ewet ben de ozledim Brit mEzarlikTa 2-3 adam kesip pisirip yemeyi...
Ama artik OSN dunyasi yok... Elimizden bisey gelmez... O oldu... Gercek dunya bu Ressurect olmaz AN Corp islemez artik osn dunyasina bosuna uurasmayin... Istediginiz kadar gaza gelin bi boka yaramaz... OSN Dunyasi artik sadece kalplerde, beyinlerde kaldi...
SENDE KALDI BENDE KALDI DUNDE SAKLI O GUNLER
(bu arada kullandigim bilgisayarda turkce karakter yok kusura bakmayin komik durumlara yol acti... )

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

buyuyu bozanin sadece bahsettigim seylerden ibaret olmadigini simdi daha iyi anlamissinizdir. bu gibi yazilar yazan-(buraya kendi kafaniza gore bir sifat koyun)-lardan da kaynaklanior.
sherlinda seni bole bilmezdik neyse.
uo dan baska 10 dan fazla isle ugrasiorum ama sen ve senin gibiler yuzunden uo ile ugrasamiorum. ne mutlu sana. beline kuvvet.

Patos

Grandmaster Deli

38724698

(Bu mesaj 29 Temmuz 2002 18:57 tarihinde patos tarafından güncellenmiştir)

Karpuz
Oyuncu
29 Temmuz 2002 19:45 %0
Lam sakin! Bu ne siddet bu celal! Baktim Cok kufur kullanmisim kusra kalma patos... Ama soylediklerim dooru sadece sana diil... OSN kapaninca basinda bekleyip Enter a ust uste basan insanlardan bahsediyorum Acildigi saniyede girmek isteyen insanlar.. yani kapaliyken kendilerine baska is bulamayan insanlar... Bence su forumda Forum okuyup Gazete okumayan baya insan vardir heralde...
Herneyse... BU kadar gaza gelmene gerek yok Take it Easy...

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

necro_masticore
Oyuncu
30 Temmuz 2002 23:36 %0
öncelikle Snn yetkilileri bastan beri bize ayıp ettiler...Ben server a ilk girdiğimdede kapanmadan oncede herkes server a reset atılacagını soyledi... Haksızmıyım? Bunuda Yetkililerin duymama imkanları yok. Forumlardada her gün reset konusu oluyodu... En azından yetkililer "reset olacak yada reser yok deselerdi"ne mutlu bize... Kapattıktan sonrada serverda RP yapan yok ondan kapattık diyorlar.Ayıp siz biraz ilgilenseydiniz, nebulanın, HG nin yaptığı gibi questler düzenleseydiniz bakın RP oluyomu, olmuyomu. Ben bunuda Snn yetkililerinin yapabileceğine son derece inanıyorum. Hepsi diger serverların yetkililerinden çok daha deneyimli, becerikli. Haksızmıyım?

Neyse ne yapdılarsa yapdılar... Hepsinin canı SAĞOLsun. Hepsi Türkiye'ye UO yu getirdi. Onlarla tanıdık bu dünyayı.

Sizlerden bir ricam var. Onları eleştirirken onların yaptıklarını düşünün. Bizim yapmadıklarımızı düşünelim. Bakın Kendini dovme BUG ını kullanmayan yoktur. Bende zamanında kullandım. Oysa bizimde bunu kullanmadan onlara soylememiz lazım. Kullananları uyarmamız lazım. Bu gibi Çok seyler var. Bir tane daha, Serverda res-kill yok dimi. Ama Chaos a gidipte mavi olmak için Gri kesende çoook. Bizi STRANGER dagıtırdı.

Simdi osn. inc. lerden bir ricam var. Snn 2 acılacak mı açılmıycak mı? Bunu bir duyurun. Bizde kendimizi kandırmayalım.

Lord Caramon[LoL]
Ruhunu Bedeninden Ayırmaya Geliyor!!!

tores
Oyuncu
31 Temmuz 2002 00:01 %0
HArbi ya böle bişi far sa ACILMAya cak yada acılacak sevgili player ler deseler biz acılırsda oynarız açılmazsa da rüyamızda oynarız hepsi bu..
herifler 1 oyunu devlet meselesi etti.
Tmm gerek li açıklama basın acıklamasın da yapıldı fakat bu tur acıklama ardından bir çogunluk tarafından bir soru çıkarsa meydana ona da cwp vermek gerekir.
Doru dell mi şim di bu?_?

tores

-ISDP-CEDAY
Oyuncu
31 Temmuz 2002 12:53 %0
quote:
Gönderen: crizzzz
bu forumlar nie hala acikki , alla alla

Diloy diloy dil tavsan, dislere kurban tavsan

crizz ciim ne diyeyim ben sana sen hayattasin ben hayattayim gerisi yalan yani

Sayfa: « 1 2 3 »
Alana Geri Dön