Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
13/10/08 08:08 Toplam 3 oyuncu 56 sunucu 609 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: The lord war alderi&lol

khala
Oyuncu
27 Temmuz 2002 01:05 %0
rewendor böle durumlar başıma çok geldi elimden geldiğince newbielere yardım etmeye çalışıyorum bazıları gülüyorlar newbielere çok sinirime gidiyor.

who will wreck sosaria if not !
khala
TRK ruLe

Rewendor
Oyuncu
27 Temmuz 2002 01:24 %0
Benim o olayı unutamamın nedeni newbieliği değildi adamın, yoksa hep oluyor öyle şeyler.. Benim bahsettiğim şey o adamın içindeki saflık, ruh... Kimbilir kaçımız eskiden böyleydik fakat karakterler güçlendikçe böyle olduk, şu foruma biraz göz gezdirmek yeterli bence...
Herkes birbirini yiyor, birbirinin kuyusunu kazıyor, sonra da "nerde eski günler" diye forumlar açıyor... İşte bu yüzden artık bu oyun bana zevk vermiyor, öyle ki OSN2 de açılsa artık UO oynayacağımı sanmıyorum...

khala
Oyuncu
27 Temmuz 2002 02:42 %0
rewe bazen bana öyle şeyler oluyoki nbl da action agidioz eve bakıom mage kasıolar arkla keselimmi dedik kal in ex attık kendimzie kestik falan içime oturdu abi ben nie böleyim

khala
TRK ruLe

Rewendor
Oyuncu
27 Temmuz 2002 03:08 %0
quote:
Gönderen: theshape
rewe bazen bana öyle şeyler oluyoki nbl da action agidioz eve bakıom mage kasıolar arkla keselimmi dedik kal in ex attık kendimzie kestik falan içime oturdu abi ben nie böleyim

khala
TRK ruLe

Olm mage kasıolarsa zaten kesmek gerek o saflıkları kalmamış demektir (Değiştim mi ne )

dcpegasus
Oyuncu
27 Temmuz 2002 18:39 %0
hebele hubele can sikintisi maksat geyik olsun herkese slmlar
---------
intik[the lord]

forever2000
Oyuncu
30 Temmuz 2002 12:33 %0
Foreverın herkeze Selamı var arkadaşlar Şu anda tatilde Keşke Burda olsaydıda yorumunu yazsa idi...
Ben Bu Forumdan Neden Banlandım SAYIN LORAUX ONU SORMAK İSTİYORUM Sen Bana Yaz bakalım Dedikten Sonra Neden Forum accdım banlandı Bundan Sonra Hiç bir şey anlatamam Sen O kadar acciz bi insansınki Oyundaki yaptıklarından utanıp Cafemize bile gelmekten Tırsan birisin Bu kadar Sölüyorum
*Suratına Tükürür*
Camako...
[Bu arada herkeze Sölüyorum Her ne olursa olsun Ailemize Küfür edilmedikçe Bizler Oyunu Oyunda bırakırız Ve Burdanda Sölüyorum Alderialı arkadaşlar İzmire gelipte Neden Aksuya Uramadığınızı anlamadım??Tekrarlıyorum AİLEMİZE KÜFÜR EDİLMEDİKÇE biler insanlara Saldırmayız....]
*Alderialıları Görmediği için Üzülür*
Camako....

Loren-Soth
Oyuncu
31 Temmuz 2002 21:29 %0
Camako senın newbıelıgını , ve yuce pvp ustası tanrı blue nun ayı summonlattırıp tame calıstıgını sonra bug yaptıgını 3000 er reg aldıgını gozlerımle gormus bı adamım.
ayrıca ben Soth[!] um
ve senı mezarda oldukca fazla kesmıstım. ama senın gıbı newbıeler benı tanıyamaz benı senın ustalarına sorucaksın.
LOL pvp ustası yılların oyuncusu blue heee
zauhzahuzauhza koptum

The Knight of the Blackrose
Lord Soth
(Bu mesaj 31 Temmuz 2002 21:31 tarihinde Loren-Soth tarafından güncellenmiştir)

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 »
Alana Geri Dön

Reklam: