Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/10/08 01:13 Toplam 94 oyuncu 56 sunucu 704 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Hayal gibi demi!!!

tuce
Oyuncu
25 Temmuz 2002 19:25 %0
Uo hayatıma ilk basladıgım yer olan osn dunyasının orta donemınde oynadıgımdan cok eskılerı tanımıyorum bana oyunu oreten arkamda duran Baal adlı arkadas buyuk bı ınsandı.Daha sonralı charımı gelıstırmeye basladım mıner we sw olan charım savascı ve mage olmustu serverin son zamanlarında icq dan konsutugum arklarım serverın kapanıp testın bıtecegını soledıler sevınmıstım.Kapanmadan bir gun once charımı sılmıstım bı arkadasa kızıp ertesı gun serverın kapandıgını cafede gorunce hafıf bı tebesssum wardı yuzumde gercı acılacak dedim ama malesef malesef acılmadı cıkmadık candan umıt kesılmez derle ya ole beklıyorum uo yu bırakamadım nebla da dewam edıyorum zorunluluktan aslında fena deil ama osn in yerini tutmuyor Quann da oynadıgım ıcın britte geziodum Khala isimli bi şahıs gordum hemen kek gıbı atladım osn de oynadın mı?O da gayet sakın bi şekılde ewet dedi.O anda burada sıze anlatayamacagım bı hıs wardı ıcımde benı hatırladıgını we gorusmek ıstedıgını soleyıp ayrıldık.Sona 2-3 kıısı daha bızı muhabbetı dınlerken esklerden biri daha atladı ben de artık acılmasını ıstıyorum osn2 nin.2 olması sart deil Snn olsun yeter.Acılsın soz werıyom ortalıgın mınma koyacam.Ya bı genc kız nası sevdgınle ewlenme ıstosa bende Snn de oynamak ıstıyorum arklar bana dierlerine yaptıgınız gibi destek cıkın bi de sımdı o eskıler nerde oynuyor mrk ediyorum Azazel Rom gibi kardesler abiler.

*Diyer arkadaslarını bekler * İsimsiz kalsın bu topic

Not:İsmimle dalga gecmeyın kız arkaasımın ki bunuda zor buldum (70 80 milyona bos acc sattılar once bukadar ılgı goruyodu )

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
25 Temmuz 2002 19:49 %0
quann da adın ne buliyim seni

This is my gift,this is my curse.Who am i?
İ am Zaknafein....

khala
Oyuncu
25 Temmuz 2002 19:54 %0
unutmayız sharking biz sizi kimseyi unutmam herkes kalbimde bir yerlerde

who will wreck sosaria if not !
khala
TRK ruLe

lct
Oyuncu
25 Temmuz 2002 20:00 %0
osn olsun tastan olsun offff yine gozum yasardı sulu goz olduk
Gron Harbing[Union]

Khazad
Oyuncu
25 Temmuz 2002 22:28 %0
Ya anlatmayin soyle seyler bı garıp oluyorum ıcım parcalanıyo.
Ben alıskın degılım duygulanmaya fecı carpıyo.

Soul The Dwarven Berserker (alderia)

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
25 Temmuz 2002 23:09 %0
Benim bilg ı kaldırdıgım günlerde sınıfımdaki bikaç nebulacıı oturmuş konuşuolardı biri bana yaklaştı..
-Zak senin osn vardı ya...
-Evet noldu?Reset mi atıldı????
-Hayır Kapandı !!!
Sonrasında beni düşünün artık...Soguk bir duş gibi geldi

İ am Zaknafein....

coperfield
Oyuncu
26 Temmuz 2002 00:02 %0
Ya bırakın bunları ohooo..
Lan Zak ne adamsın..Salla su uo yu..Eskiler guzeldi cunki onlar ilkti..olay bu..Yeni server acılsa yinede o zevki vermez..Hade byezzz

Demonian[Assassin]

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
26 Temmuz 2002 02:24 %0
Hadi be demo şimdi açılsa bence yine aynı hız giderdik..

İ am Zaknafein....

Homurtu
Oyuncu
26 Temmuz 2002 06:50 %0
Hahaha!
OSN2 rüya diil kbus..
Aman diyim uzak durun UO dan..

Artificial
Transforming
Humanoid
Engineered for
Nocturnal
Assassination and
Sabotage

khala
Oyuncu
26 Temmuz 2002 17:47 %0
eskki günleri o kadar çok özlüyorumki...

khala
TRK ruLe

tuce
Oyuncu
27 Temmuz 2002 12:53 %0
Abi msj ları yakıp edemedıgım ıcın ozur dilerıom once kendı actgım topıce msj atılmıs sona farkettım abi kusura bakmayın.Ayrıca uo benım ıcın stres atıcı rglendırıcı kufur ettırıcı yenı ufuklar acıcı bısey oldu haytımda 3 sey war uo basket ders aile filan bos gibi basen.Abi ben bu oyunda basta baslayanları mrk edıorum gercekten Baalın charına bakardım 10x 120 parry abi deli olurdum del bankayı hıc o kaar kalabalık gormemıstım 75 80
kişi en az herkes wardı o gunler geri gelir mi osn o durdurdugu hayatı yenıden dondurebılırmı?Tanrıya inanırız geri kalaknları izleriz gibi giden geri gelmez belki ama yenı yasam daha ii olur bence.Su ayrı konu quann aslına bakılınca newbie cenneti gibi gozuken fakat oynayınca zevk alınan bi server nickim Baron slm werirken osn rulazz diyin dalmam
Yok sa rel wis des mani falan yersiniz ********im
magical daıtrım mage oldugum ıcın fazlasıyla war.Arklara duyurulur zak icq yazarsan asırı sevınırım sızde arklar benı tanıyan seven sevmeyen ler ıcq yazarsa sevınırım.

-------
Sharking&Speedy Brothers

coperfield
Oyuncu
28 Temmuz 2002 21:54 %0
Eskileri ozlememek elde degil..Poly ile woman olup 300-400 stryle elde magıcaller reactıveli protectıonlı 20 tane warıorun arasına dalmak..tabi bu wariorların en babası 50 sw 50 pary'si olan platemail giymis giymisler..
Ne guzeldi...cok eglencelıydı..
Dier charla girip konusmalarını dinlemek hele..

Ölen warior : Ya olm adamlar olmuo ya 20 kisi yumulduk..
Savaşı kacıran warior : Evet ya gecenlerde biri bi koydu 60 goturdu(80 strsi falan vardır)
Ölen warior: Lan gitti set ya daha yeni almıstım(Platemail)

İste bole olaylar..
Ne diim hic bisi eskisi gibi olmazzzz!!
Hele Snn2 falan pffff!!

Demonian[Assassin]

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
28 Temmuz 2002 22:16 %0
Hemde nasıl güzeldi bazıları diolar vali oldugun zaman megalomanlaşmıştın fılan...
Ne valisi yaw kıçımın valisi.Fasülyeden valiydik.Onun da geyigini yapioduk kimse beni megaloman olarak filan düşünmesin.Onca saglam pk nın arasında bana mı düşerdi vali lik.Peh başka bi shard ın forumlarında biri demişki.Herkesın banlandıgı o gece den sonra meydanı boş buldu kendını kral zannetti.Ne kralı yaw 56k nın en dandıgıyle oynayan üç kuruş luk pvp si olan adam boş shard da oynasa ne olur ne kralı...Oynıyacak bişey kalmadı kusura bakmayın içimi döktüm.

İ am Zaknafein....

Deltoro
Oyuncu
29 Temmuz 2002 15:04 %0
Snn Hayatım Boyunca resmen Khala yı kovaladım her yerde savaştık...

Deltoro [ The Spanish ]

khala
Oyuncu
29 Temmuz 2002 20:19 %0
sonucta hep kazanan ben oldum

khala
TRK ruLe

lct
Oyuncu
30 Temmuz 2002 00:03 %0
lan khala buyuklerine karsı saygılı ol bakem kestiydsen bile abi sen kestindede sana sevgimiz artsın
Gron bıktımsoyaddan [Union]

khala
Oyuncu
30 Temmuz 2002 18:25 %0
fdgdg abiiiiiiii

khala
TRK ruLe

Deltoro
Oyuncu
31 Temmuz 2002 17:21 %0
Mantıken Khala vs Deltoro sonuçu siz tahmin edin ben demeyim...

Not:Khala: +9 mu versne ya offff

Not:Khala: Hahah Şimdi yakaladım seni şimdi öldün sen
Khala: Bu sefer şansın yok bittin olm bittin
Deltoro: Barına Bak san iyi olur bebek..

Bundan sonra Khala yı Delucia dan hızlı şekilde kaçarken görürler...

Deltoro [ The Spanish ]

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
31 Temmuz 2002 18:04 %0
Muahah Deltoro ,Khala senınle Madrid bile kapışsa keser bırak Delucia yı ahuahahu

İ am Zaknafein....

pikachuKSK
Oyuncu
01 Ağustos 2002 12:40 %0
quote:
Gönderen: Zaknafein=TRK=
Muahah Deltoro ,Khala senınle Madrid bile kapışsa keser bırak Delucia yı ahuahahu

İ am Zaknafein....

Bence berabere biter bu aşk
Nede olsa deltoro we khala bu ikiside kolay inmez

THE FIRST CASUALITY OF WAR IS innoCenCe.

WyRM.Net
Oyuncu
01 Ağustos 2002 13:47 %0
Zak büyümüş adam olmuş bide üstüne vali olmuş. Bıcırığa bak.

Deltoro nun askerliğide 4-5 ay oldumu biteli ne ?

Neyse herkeze bi selam veriyim dedim.

[Grombar]

ps: Bakın 3 account forumda kullandım diye banlanmıştı. Bunu banlamayın el insaf. Suçum herhangi bir suç işlemişliğim de yok ya neyse...

(Bu mesaj 01 Ağustos 2002 13:48 tarihinde patos tarafından güncellenmiştir)
(Bu mesaj 01 Ağustos 2002 14:00 tarihinde patos tarafından güncellenmiştir)

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
01 Ağustos 2002 15:04 %0
Euheueh slm Grom.(Ezmiş arada bıcırık filan)

İ am Zaknafein....

khala
Oyuncu
03 Ağustos 2002 03:14 %0
walla keser madrid wallaha

khala
TRK ruLe
(Bu mesaj 03 Ağustos 2002 03:14 tarihinde theshape tarafından güncellenmiştir)

lct
Oyuncu
03 Ağustos 2002 22:17 %0
en kral lafı hatırlıyorum khala bi 1 ay oyuna girmemisti sonra oyuna dondugunde beni gorunce yeni ****ler turemis burda demisti muhaaa sonra OoooOoooOOOo olunca thief e sikayet etmisti ona kopmustum ehuuu

WurkacTuRk
Albay
Albay
03 Ağustos 2002 22:29 %0
Hayret daha bu foruma munasebetsız bır ademoglu tesrıf etmemıs bu forumuda dıgerlerı gıbı su ıcınde bırakmazlar umarım forumları gecen zıyaretımde cam cerceve ınmıs epey bır patırtı koparmıslar ıdı...

Tanıdık tanımadık herkeze Selamlar;Hayatta Basarılar...
mithrandir

Geldım Gordum Gene Gelecek Ben...

Ars Longa,Vita Brevis
Bilgi Çok,Hayat ise Kısadır...

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön

Reklam: