Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 09:06 Toplam 29 oyuncu 47 sunucu 471 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Snn dunyasi

GiziL
Oyuncu
17 Temmuz 2002 18:45 %0
Acikcasi bence OSN, UO OSN Dunyasi`ni kapatmakla son derece yerinde davrandi. Bugune kadar OSN`de oynanan dunya bir test dunyasiydi ve bence testin sonucunu iyi analiz ettiler ve sonlandirdilar.

Birincisi artik bu tur sanal dunya (mass multiplayer) oyunlarinda rekabet cogaldi ve UO`nin yapisi cok yetersiz kaldi, gelecekte daha da geri kalmis olacak. Ikincisi Sphere bugli idi ve herzamanda bugli kalacakti. Ucuncusu OSN Dunyasindaki yasam artik zevksizlesmisti ve gun gectikce dahada zevksizlesiyordu.

Ne oyuncular mutluydu, ne OSN ilgilileri..

Eger mutlu etmiyorsa bir oyun neye yarar..

khala
Oyuncu
17 Temmuz 2002 18:58 %0
ben mutluydum pax jan kendi adına konuşsan ..

who will wreck sosaria if not !
khala

khala
Oyuncu
17 Temmuz 2002 18:59 %0
bu arada sphere buglı olabilirdi ama o bugları teker teker fix etmeyi de bilir yetkililer dimi? bu kapasitede olduklarını düşünmüyormusun ?

khala

Valthoron
Oyuncu
17 Temmuz 2002 21:30 %0
Diğer nedenler için bir yorumum yok ama Sphere'in buglu olmasının bir sunucunun kapatılmasına sebep olacağına inanmıyorum. Sphere güçlü script sistemi nedeniyle tercih ediliyor. Ve bu sistem aynı zamanda programın kendi buglarının aşılmasını sağlıyor. Deneyimli ve programlama mantığı sahibi olan herkes bu bugların etrafından dolaşacak scriptler yazabilir. Üstelik Sphere yapımcısı Menace'ın derslerini Sphere ile birleştirmesi sayesinde artık sürekli buglardan temizlenip güncelleniyor.

Valthoron A.,
Armsmaster
Blacksmith, Miner and Armsman

Loren-Soth
Oyuncu
17 Temmuz 2002 23:18 %0
senın herkes adına konusma hakkın yok. Eger insanlar mutsuz olsalardı bu dunyadan manasız baslıklı forum o kadar msj almazdı. Eger uo ınsanları mutlu etmeye yetmeseydı nıye rekabet olsun kı?
begenmıosan mutlu olmuosan oynamassın sahsı gorusune saygım var dostum ama herkes adına konusman yanlıs

The Knight of the Blackrose
Lord Soth

steelwind
Oyuncu
17 Temmuz 2002 23:41 %0
Acaba konuyu açan arkadaşa sahip çıkan olacak mı?Böyle bi saçmalık olamaz.
Snn de madem keyif yok biz neden hala bu forumlardayız?
Kendi adına konuş dostum...
This is OSN....

The Murderer Lord Rangermania

Deltoro
Oyuncu
18 Temmuz 2002 14:06 %0
Snn de mutlu değilsen hiç bir yerde mutlu olmazsın... Diğer beş para etmez server lardamı mutlu olacan... Gülerim...

Deltoro [ The Spanish ]

Warheart-
Oyuncu
18 Temmuz 2002 14:17 %0
olm range icq fer lan yoksun ortalarda
ayrıca bu forumu açanın yaptığı büyük saçmalık
osn özellikle bi buçuk - iki sene önce mükemmeldi ve ona yakın devam ediyodu ortam arklık faln süperdi başka hiç bi server osn gibi olamadı

I'm the warheart I'm dying to win the battle I live everyday
One for all, all for me
http://aoi.clanpages.com

Karpuz
Oyuncu
19 Temmuz 2002 10:07 %0
Bence arkadas oldukca mantikli seyler soylemis 3. su disinda... BU kadar tepki gostercek bisey var aslinda ama olsun yok gibin saapalim

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

WAF>Robert
Oyuncu
20 Temmuz 2002 20:47 %0
pan jax
zati tum osn unyasıın bi gozunun ucu osn forumuna hep bakıo ne zaman acılcak bu serwerdie herkeste bi umut war.ayrıca sen kimsin
bu serwerde ne kdar zaman harcadın
ne kadarlıksın
ki serwere sıkıo flm diosun
bu serwerde oynaıp sıkılan hic kimse olamaz
.sıkılmana gelince
bir insanın osn uo serwerinde sıkılması icin oynu ii bilmemesi gerekir
we oynu ii bilmeip sıkılan insanlar
serweri .ok ederler *****likleriyle
kendini ele werdin ...

The Murderer Lord Robert Poche...your LORD

kenkaniff
Oyuncu
20 Temmuz 2002 22:56 %0
pax-jan ben osn ile başladım Uo ya ve kapandıqtan sonra 7-8 tane Server gezdim ama hiç biri osn gibi deildi bunu bilmende yarar var ama tam zamanında kapatılar son zamanlarında osn de oynayanlar bilirler haftasonu tatiline girdigimiz gibi server kapanıodu insanlar forumlarda isyanları oynuolardı gecenin 03:00 de bile forumlara msg yazanları gördüm ama OSN gibisi yoktu

A Cold Day In Hell
By SkazzY

kenkaniff
Oyuncu
20 Temmuz 2002 22:58 %0
Zeusbaba Ver elini öpecem senin vlahaha....!!!! ;Q

A Cold Day In Hell
By SkazzY

FarukOkmen
Oyuncu
21 Temmuz 2002 03:10 %0
Hiç bi foruma mesaj atmak istemiyordum ama dayanamıyorum. Allah aşkına kaçınız osn kapandığı son güne kadar oynadı. Kapanınca mı değerli olduğunu anladınız? Son 1-2 ayında osn de akşam 5-6 ya kadar 20 kişi ortalama ile oynadığımız zamanlar olunca çok sevinirdim. Eminim osn tekrar açılırsa yine 20 kişi başbaşa kalacağız.

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
21 Temmuz 2002 04:25 %0
Snn açılırsa sen bırak 20 kişiyle oynamayı 1000 kişi dalıcagı için lagden nasıl yuruyecegını düşün bence,gereksiz gereksiz konuşup da kafamı bozma.!!!

This is my gift,this is my curse.Who am i?
İ am Zaknafein....

mag
Albay

Albay
21 Temmuz 2002 04:36 %0
quote:
Gönderen: pax-jan
Acikcasi bence OSN, UO OSN Dunyasi`ni kapatmakla son derece yerinde davrandi. Bugune kadar OSN`de oynanan dunya bir test dunyasiydi ve bence testin sonucunu iyi analiz ettiler ve sonlandirdilar.

He who lives in his life shall not die in his death.

FarukOkmen
Oyuncu
21 Temmuz 2002 05:01 %0
quote:
Gönderen: =Zak=
Snn açılırsa sen bırak 20 kişiyle oynamayı 1000 kişi dalıcagı için lagden nasıl yuruyecegını düşün bence,gereksiz gereksiz konuşup da kafamı bozma.!!!

İ am Zaknafein....

Hiç sanmıyorum.. 1-2 ay belki insanlar oynar ama sonunda yine belli kişiler kalır bence. Birçok kişiye bir soru sormak istiyorum, osn kapanmadan en son kaç ay veya kaç hafta veya kaç gün önce girmiştiniz osn uo shardına? Daha doğrusu osn açıkken ne yapıyordunuz? Hepimiz istiyoruz osn nin açılmasını hehe geceleri dua bile ediyorum, umarım dediğin gibi 1000 kişi olur da lagdan yürünmez. Yeter ki açılsın

khala
Oyuncu
21 Temmuz 2002 18:18 %0
söliyimmi sana

hergün serverdaydım
ben arkadaşlarım her gun aksatmadan giriyorlardı
sen kimsin bu arada böle ötüosun lame sux

khala
TRK ruLe

abc2
Oyuncu
21 Temmuz 2002 18:29 %0
Snn nin o lagli, buglı ama dostluklarla dolu artamını o kadar çok özledim ki. Msjların altına imzalarınızda yazan isimleri görünce bile kötü oluyorum. Aranızda osn kapandıktan sonra ultimadan adam gibi zevk alabilen oldu mu? Ben alamadım. ve alabileceğimi de sanmıyorum. Arkadaşlarımın olum bak bu server manyak hiç lag yok, acaip bugları filan düzeltmişler diye bahsettikleri her yeri denedim. Benim oyundan zevk almamı sağlayan üzerinde çok tartıştığımız yaratık lootları veya speedsiz bi yer değil. Beni mutlu eden şu anda sahip olmadığım osn arkadaşlığı. Şimdi kaç aydır oturup hayvan gibi kastım karakteri mesela gayet de güzel oynuyorum ama osnyi hatta oynasananin son 1 haftafaki halini verseler geri dönermisin diye sorsanız evet dönerim derim.
Sadece sizler için ve iki buçuk yıllık emeğim için.

NASTA(Union)

khala
Oyuncu
21 Temmuz 2002 18:57 %0
quote:
Gönderen: abc2
Snn nin o lagli, buglı ama dostluklarla dolu artamını o kadar çok özledim ki. Msjların altına imzalarınızda yazan isimleri görünce bile kötü oluyorum. Aranızda osn kapandıktan sonra ultimadan adam gibi zevk alabilen oldu mu? Ben alamadım. ve alabileceğimi de sanmıyorum. Arkadaşlarımın olum bak bu server manyak hiç lag yok, acaip bugları filan düzeltmişler diye bahsettikleri her yeri denedim. Benim oyundan zevk almamı sağlayan üzerinde çok tartıştığımız yaratık lootları veya speedsiz bi yer değil. Beni mutlu eden şu anda sahip olmadığım osn arkadaşlığı. Şimdi kaç aydır oturup hayvan gibi kastım karakteri mesela gayet de güzel oynuyorum ama osnyi hatta oynasananin son 1 haftafaki halini verseler geri dönermisin diye sorsanız evet dönerim derim.
Sadece sizler için ve iki buçuk yıllık emeğim için.

NASTA(Union)

+1

khala
TRK ruLe

Tarja
Oyuncu
21 Temmuz 2002 19:02 %0
Bence sphere ile baş edilebilirdi.

Va 'dove ti porta il coure.

Nemesis-Wyrm-
Oyuncu
21 Temmuz 2002 19:57 %0
quote:
Gönderen: Angelic
Bence sphere ile baş edilebilirdi.

Va 'dove ti porta il coure.

Sphere ile basetmek cok da zor degil. hemen hemen her bug rahatlikla fixlenecek bir yapiya sahip..

...The Ghost of Cove...
jonq(!)Stealt Rulz - Forever TRK -

(Bu mesaj 21 Temmuz 2002 20:06 tarihinde -jonq- tarafından güncellenmiştir)

steelwind
Oyuncu
21 Temmuz 2002 23:09 %0
Söledeiklerinin bazısında yanılıyorsun.Kaçınız son gününe kadar oynadı diyorsun.Ben şahsen son güne kadar birçok arkadaşımla beraber oynadım.Ama oynamayanların da bir çoğunun sebebi aynı.OSN2'yi beklemek.Çoğu kişi bunu bekliyordu.Ve de acc. alımı açık olsaydı bu kadar boş kalırmıydı die düşünüyorum.Bence kalmazdı...

The Murderer Lord Rangermania

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
22 Temmuz 2002 00:50 %0
Evet tabi millet boşuna oynamıyalım zaten reset gelcek dıyıp gırmedıler son zamanlarda yoksa osn boş kalıcak en son serverdı

İ am Zaknafein....

Drogo1
Oyuncu
22 Temmuz 2002 01:02 %0
quote:
Gönderen: FarukOkmen
Gönderen: =Zak=

İ am Zaknafein....

Hiç sanmıyorum.. 1-2 ay belki insanlar oynar ama sonunda yine belli kişiler kalır bence. Birçok kişiye bir soru sormak istiyorum, osn kapanmadan en son kaç ay veya kaç hafta veya kaç gün önce girmiştiniz osn uo shardına? Daha doğrusu osn açıkken ne yapıyordunuz? Hepimiz istiyoruz osn nin açılmasını hehe geceleri dua bile ediyorum, umarım dediğin gibi 1000 kişi olur da lagdan yürünmez. Yeter ki açılsın

"Hiç sanmıyorum.. 1-2 ay belki insanlar oynar ama sonunda yine belli kişiler kalır bence." Arkadaşım ben OSN'in ilk günlerinde oynuyan playerlardan biriyim..Ve emin ol OSN2 de sürekli oynamak için bekleyen kişi 20 kişinin katkat üzerinde en azından ben o ilk Pk guildini kurduğumuz elemanları(msla Destiny) sonra Horselordsu, Ork tayfasını hepsini hatırlıyorum ve o elemanların osn2 yi nasıl beklediğini(kendimden) biliyorum...Sende saçmasapan bilmeden konuşmasan iyi edersin..

---Giray----
For Loot your corpse!!!
Zuhahahaah!!!

enst
Oyuncu
22 Temmuz 2002 02:23 %0
vay be 1000k gitti. bilseydim 2-3 ay sonra kapancanı Bardlarla yerdim. harcayamadan gitti hühühühüh

Einstein[mt]
[Mutation Time]

Sayfa: « 1 2 3 »
Alana Geri Dön

Reklam: