Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/10/08 18:47 Toplam 197 oyuncu 56 sunucu 828 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Snn uo server'ı hakkında...

DEATH_KNIGHT
Oyuncu
15 Temmuz 2002 11:53 %0
arkadaşlara herkese selam

şimdi bu konu hakkında birçok forum açıldı biliyorum ama eee hani oy falan toplamıştık bu iş için adminler uo gmleri falan özellikle "evil=alkon" bu iş için bizde yardımda bulunucaz falan diyolardı adamlardan hiç ses seda bile duymadık bunca zamandır....

Eeeee şimdi sorarım ben size hani osn taraftarı nerede nerde onca avaz avaz bağıran millet aslına bakarsanız gmler haklı onlar bizi uyuttular nasılmı?

onlar zaten biliyorlardı şuraya bakarmısınız gerçekten osn ile hala ilgilenen nerden baksanız "en fazla" 100 kişi kaldı artık gerisi lafta beyler buraya yazın lütfen.
mümkünse bir toplantı yapalım bu forum üzerinde ne yapalım ne edelim osn adminlerine ulaşalım bu iş böle olmazki...

Tamam şimdi herkes bu işi bitmiş gibi kabul ediyor fakat gmler bize şöle diyor:
"Ultima Online:OSN Dünyası projesi sonlandırılmıştır." demedilerki kapatıldı diye şimdi buda kapatılmayı kastedmiyormu diceniz ama hayır araştırırsanız alkon'un dediğine göre gerçek server için bütün çalışmalarımız hazır ama Uo projesi durduruldu demişti.. bizde devamını istiyoruz fakat OSN kurucuları yani adminleri karar vermeden devam edemiyoruz demişti.

İşte bende diyorumki toplanalım neydi o adminin nicki MSGNRV mi ne hatırlamıyom kusura bakmasın da mesaj atalım bize tam bir açıklama verilsin hep lafı dolandırdılar buna bir nokta konmadı tabi şimdide kimseden ses çıkmayınca onlarda gel keyfim deyip yan yatıyor hadi OSN taraftarları sizi bekliyorum hakkımızı sonuna kadar arayalım bana ulaşmak isterseniz

Saygılarımla;
_________

Lord Deathknight
Lord of DEATH

smasherzzz
Oyuncu
15 Temmuz 2002 12:10 %0
2 3 saglam arkadasa sordum acılcak dediler ben inanmıyorum sahsen ama saglam yerden bilgi aldık dediler herkez büyük bir heyecan icinde o eski günlere dönüs yapmak istiyor

smasher[Assassin]

hill
Oyuncu
15 Temmuz 2002 12:25 %0
Biz servera yaklaşık 1.5-2 sene bağlı kalarak sadakakimizi gösterdiğimizi düşünüyorum. Ama onlar nankör kediler gibi davranıp bir anda bizi silip attılar. Eğer hala serverın gelecekteki nüfusunu onları kaygılandırıyorsa buna gülerim. Sanırım UO adminleri Ultima dan sıkıldı. Ben hazır serverın hala açılmamasını buna bağlıyorum.

Saygılarımla,

Hill

Herşey Moonglow içindi...

Nemesis-Wyrm-
Oyuncu
15 Temmuz 2002 13:11 %0
Su saglam kisilere bi biz ulasamadik galiba...

Kesin mi degil mi emin olsak...

...The Ghost of Cove...

clair
Oyuncu
15 Temmuz 2002 14:35 %0
....
(Bu mesaj 16 Temmuz 2002 00:03 tarihinde clair tarafından güncellenmiştir)

Nemesis-Wyrm-
Oyuncu
15 Temmuz 2002 16:49 %0
...

...The Ghost of Cove...

(Bu mesaj 16 Temmuz 2002 10:03 tarihinde -jonq- tarafından güncellenmiştir)

Karpuz
Oyuncu
15 Temmuz 2002 19:30 %0
Bak Death Knight sana bi sarkiyla karsilik verecem...
YALAN YALAAN
AH YALAN
ben bunun gibi 23-37 soz duydum hicbirig ercek diildi
AHA SERVER DOWN KESIN OSN 2
GM alkon Soyledi kesin OSN 2 geliyo
1 Haftaya gelcekmis
SAaglam kaynaklardan duydum OSN 2 6 gune geliyomus
OSN 2 Geliyo da geliyo
Yalan bunnar OSN 2 yok... Yok da yok
Illa uo oynayacam diyosan ktir git baska serverda oyna veya oynama...
Ama OSN de bi daha oynayamiycaksin!

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
15 Temmuz 2002 20:24 %0
Sher konuştu olay bitti

This is my gift,this is my curse.Who am i?
İ am Zaknafein....
(Bu mesaj 15 Temmuz 2002 20:26 tarihinde =Zak= tarafından güncellenmiştir)
(Bu mesaj 16 Temmuz 2002 00:07 tarihinde =Zak= tarafından güncellenmiştir)

lct
Oyuncu
15 Temmuz 2002 21:43 %0
oynasana 2 yerine 3 u acmaya kara vermisler ona kasıyolarmıs mıuha
Gron Harbing[Union]

DEATH_KNIGHT
Oyuncu
16 Temmuz 2002 00:07 %0
sayın arkadaşlarım, güzel arkadaşlarım bakın bende demiyorumki onlar yalan sölemiyor daha doğrusu onlar yalan sölemiyorda bizim milletimiz birkaç kişiden duyduğu saçma sapan 2 3 sözle hemen serverın açılcağına inanıyorlar...

şimdi kalkıp burda "valla ben haftaya açılcak diye duydum" diyorssunuzda buna adminler herhangi bir gelişme haber etmeden nasıl emin olunuyor sorarım size...

bakın şimdi olaya "git başka yerde oyna diyorsunuz" ben başka serverlardada oynadım n.ebulada bile karakterim var fakat söyleyim bana hangi yer osn kadar zevk verdi bize. ben arkadaşlığın dostluğun iç yüzünü gördüm osn'de yeri gelince güldük yeri gelince üzüldük... ama çok güzeldi ben hiçte zevk almıyorum şu an oynarken. osn'de olay ap ayrıydı gece yarısı oynarken tek kişi bilem olsam içimi ısıtan beni kendine bağlayan bir havası vardı rp yapmak istersen gerçekleştirebiliyordun. sonra pk'lara selam verdiğinde yüzsüzlük etmiyolardı (çoğu l.amer dışında üzgünüm argo kullandım)
şimdi diceksiniz pk adam maviyi keser. hayır arkadaş böle bir şart yoktur. bu tamam sizin kurduğunuz ilişkiye bağlı ben yeri geldiğinde pklık bile yaptım şöleki: çoğu zaman şunu uyguladım "hey... sen üstündeki mal varlığını ver yada ölürsün" gibi bir rp mesela. inanın bana OSN'deki pk arkadaşların herhalde daha bilinçli oyuncular olsa gerek mavilerden daha şerefliydi nese muhabbet uzar böle...

ben diyorumki hakkımızı arayalım biz OSN oyuncularıyız bize bu yapılmaz..
_________

Lord Deathknight
Lord of DEATH

kain
Oyuncu
16 Temmuz 2002 00:17 %0
Yaw arkadaslar bana birileri osn yetkililerinden birinin e-mail ini verebilirse sevinirim.
Gercekten bir server la ugrasmakta olan ve
bu serverla ilgilibi kac seyi gorusmek isteyen bazi arkadaslar var eger gorusmeleri mumkun olursa belki birseyler ortaya cikabilir.Bir ihtimal belki osn uo yeniden dogar belli olmaz tabi ama bir firsat vermek icin mumkunse bilenler bi cevap yazsinlar

khala
Oyuncu
16 Temmuz 2002 02:33 %0
gm lerin kendilerinin vermesi daha uygun olmaz mıydı acaba ?

who will wreck sosaria if not !
khala

Karpuz
Oyuncu
16 Temmuz 2002 10:08 %0
Dun telli babaya gittim... dualar ettimsuratima okudu ufledi kesin acilacakmis OSN serveri... bana kopek uterusundan koparilan 3 kili; mozambikten getirilmis gergedan boynuzu ile kaynatim sonra onla 26 kez ziplayip, tuvalete dokmemi ama sifonu cekmememi sonra 3 gun bekleyip onu ordan alip kafamdan asagi dokmemi, dokerken de "OSN ACILSIN OSN ACILSIN" dememmi soyledi... yapiyorum su an 3 gune bitcek biitnce gorursunuz OSN 2 kesinlikle acilcak Telli Osman Baba yannislik yapmaz!

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

Nemesis-Wyrm-
Oyuncu
16 Temmuz 2002 10:28 %0
quote:
Gönderen: Karpuz
Dun telli babaya gittim... dualar ettimsuratima okudu ufledi kesin acilacakmis OSN serveri... bana kopek uterusundan koparilan 3 kili; mozambikten getirilmis gergedan boynuzu ile kaynatim sonra onla 26 kez ziplayip, tuvalete dokmemi ama sifonu cekmememi sonra 3 gun bekleyip onu ordan alip kafamdan asagi dokmemi, dokerken de "OSN ACILSIN OSN ACILSIN" dememmi soyledi... yapiyorum su an 3 gune bitcek biitnce gorursunuz OSN 2 kesinlikle acilcak Telli Osman Baba yannislik yapmaz!

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

Puhahahaha
*Kopar*
Sher o malzemeden fazla varsa bana yolla bende yapam

...The Ghost of Cove...
jonq(!)Stealt Rulz - Forever TRK -

DEATH_KNIGHT
Oyuncu
16 Temmuz 2002 12:38 %0
zuhzuhzuh
buda iyiydi a şimdi sher diyosa öle doğru sölüyo telli osman baba yanılmaz....

bana cinci pumpacı hacı badem hoca bir formül vermişti şöleki:

- 3 baş sarımsak
- 1 kilo çemenotu
- 1 şişe köpek öldüren
- 5 tane zigurrat
- 1 adet kancık köpek ayağı
- biraz sümük ve balgam

hatta kesin tutması için

- yarım çay bardağı sperm yada aybaşısı gelmiş kızın kanını kullanabilirsiniz

sıra geldi işleme:

bir tane 10 kiloluk kazanı alıp bir bahçede falan cadı kazanı misal kuruyoruz. içine verdiğim malzemeleri sırasıyla koyup bir yandan işeyip karıştırıyor ve dileğimiz gerçekleşmesini sölüyoruz. en son işlemde bitince üstüne oturup bide sıçıyoruz...

sonra bunu bi hafta boyu 5er saat aralıklarla içiyorsunuz son günde işlem bitince artık olay tamamlanıyor ve 1 haftaya kalmaz isteğiniz gerçekleşiyor...

iyi denemeler...

saygılarımla;
_________

Lord Deathknight
Lord of DEATH

Valthoron
Oyuncu
16 Temmuz 2002 14:33 %0
İğrençleşmeyelim lütfen...

Valthoron A.,
Armsmaster
Blacksmith, Miner and Armsman

DEATH_KNIGHT
Oyuncu
16 Temmuz 2002 15:46 %0
valla doğru sölüyon theraethe ne açıyoz adamlar sallıyo eee haklılar aslında insanın bu yaz sıcaklarında kafaları az sulanmıyo değil

Saygılarımla;
_________

Lord Deathknight
Lord of DEATH

-OrKi-
Oyuncu
17 Temmuz 2002 16:53 %0
Voodoo yapmayı brakalım (sonuc vermıyo denedım) da bısıler yapılsın gercekten oynamak ıstıyom beyaw ugugugug

Yobazz
Dophach Ephendy

khala
Oyuncu
17 Temmuz 2002 19:04 %0
..
(Bu mesaj 17 Temmuz 2002 19:07 tarihinde theshape tarafından güncellenmiştir)

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: