Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 04:40 Toplam 16 oyuncu 47 sunucu 259 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Paralıda olsa oynasana.com olsun

zzkasapzz
Oyuncu
02 Temmuz 2002 20:01 %0
Buradan tüm eski oynasana Ailesine ve yetkilerine ozellikle de Uo staff'ına sesleniyorum biz oynasana oyuncuları olarak sizden tek isteimiz var bize yaşattığnız ultıma online zevkini tekrarlamınızı istiyoruz biliyoruzki oynasana.com da bunu başarabilecek bir cok staff oluşturulabilir
eğer bu maddi imkanlarınızı sıkıntıya sokuyorsa şahsen ben ve benim tanıdığım 100 den fazla oynasana.com user'ı size hertürlü desteği vermeye hazırız.. aylık abonelik sistemini size önermek haddimiz deil ama bunu gecmişin ve yaşanmış güzel hatıraların adına sizden rica istiyoruz her türlü maddi destek için benim gibi bir cok arkadaşımda buna hazır.
Bunu Cok ciddi anlam da düşünmenizi temen ni ederek saygılarımı sunuyorum
The Murderer kurthan[Knight of Higland]

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
02 Temmuz 2002 21:18 %0
Bence osn bunu maddi destek olmadan da başarabilir , başaracaktır da kurthan

---Zaknafein [!] The One---

cyber_ninja
Oyuncu
02 Temmuz 2002 22:34 %0
Başardığı kadar başardı.
Yine başardı.
Başardı.. başarır.

Legolas Greenleaf.
Lavdate Dominvm.

hill
Oyuncu
02 Temmuz 2002 22:45 %0
Başarır ama OSN in de istemesi lazım.

Herşey Moonglow içindi...
(Bu mesaj 02 Temmuz 2002 22:46 tarihinde hill tarafından güncellenmiştir)

Rewendor
Oyuncu
03 Temmuz 2002 16:07 %0
quote:
Gönderen: cyber_ninja
Başardığı kadar başardı.
Yine başardı.
Başardı.. başarır.

Legolas Greenleaf.
Lavdate Dominvm.

İsteseler yaparlar, ama anahtar kelime istemek. Bu arada Lego kusura bakma, umudunu kırmak istemem ama server kapanmadan önce de OSN2 diyodun, server kapandı, mayıs sonuna bekleyin dedin, sonra okul kapanması oldu, sonra haziran sonu... Artık ümidi kes derim ben. Çünkü dediğim gibi, bunu OSN'in istemesi lazım.

Hayır OSN düşmanı falan değilim, hatta açılmasını ben de çok isterim ama boş hayallere kapılmak istemiyorum yeniden. Şu ana kadar server kapandığından beri bir tek olumlu işaret gelmedi (pardon 2 tane geldi ama çok ufak) nitekim OSN sürekli UO'la alakasını kestiğini açıkladı.

Ama keşke açılsa, yeniden çekilse kılıçlar... Di mi zak, bak sana söz, eğer açılırsa imkanını bulur bulmaz app. charla Deluciaya gelecem

mathematiker
Oyuncu
03 Temmuz 2002 19:10 %0
Kendi adina konus.Yapacagim en son sey OSNe para odemek olur!
OSN e niye para odersin ki?
Igreeennc...

Boyle bir server para odeyen biri ya bill gates tir parasinin nereye gittigi onemli degildir ya da yine bill gates tir rezildir igrenctir IQsu -15tir.

Diyelim sen OSN e para odeyecek kadar cok seviyorsun bu server i.OSN ye nasil para odemeyi dusunuyorsun???Kredi karti mi vereceksin?

Su son yaptiklarindan sonra hicbir OSN adminine guvenmemen gerektigini anlamadin mi?

Life is good for only two things: discovering mathematics and teaching mathematics.
- Simeon Poisson

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
03 Temmuz 2002 19:47 %0
İnsanı yaşatan umut tur,hernerede ve nasıl olursa olsun umut insana güç verir,imkansız denilenin başarılmasını saglar.Umudunu yitirme arkadaş!Ha bu arada benim sagım solum belli olmaz bakarsın beni Britain de Order felsefesi için kılıç çekmişken bulabilirsin belli mi olur??

Rewendor
Oyuncu
03 Temmuz 2002 19:51 %0
quote:
Gönderen: dinin
İnsanı yaşatan umut tur,hernerede ve nasıl olursa olsun umut insana güç verir,imkansız denilenin başarılmasını saglar.Umudunu yitirme arkadaş!Ha bu arada benim sagım solum belli olmaz bakarsın beni Britain de Order felsefesi için kılıç çekmişken bulabilirsin belli mi olur??

Hehehe sağın solun belli olmaması da tam bir order şovalyesi için aranan özellik

Hehe, bari chaos ol da "ben kaotiim ondan kaosu simgeliom" dersin

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
03 Temmuz 2002 20:00 %0
Benım sagım solum oyuna girdigim an sabitlenir merak etme yane elınde order shıeld lı bi pk gormezsın

cyber_ninja
Oyuncu
04 Temmuz 2002 22:20 %0
quote:
Gönderen: dinin
Benım sagım solum oyuna girdigim an sabitlenir merak etme yane elınde order shıeld lı bi pk gormezsın

*öhöm*

Legolas Greenleaf.
Lavdate Dominvm.

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
04 Temmuz 2002 22:55 %0
Ya tamam gorebilirsin ama,dikkat ederım yani olmadı mc düşürürüm.

-ISDP-CEDAY
Oyuncu
05 Temmuz 2002 11:45 %0
bence bu teklif edilebilir ama UO icin para odeyemeyiz cunku bu free shard olmak zorunda orijinal server olmadigi icin
baska bir legal yol bulunabilinir ama dogrudan uo icin vermeyiz bagis baglaminda toplanabilir
kredi karti isi icin de endiselenmeyin isin icinde olanlar bilecektir kredi karti numarasinin kotu amacla kullanilmasi gibi bir tehlike olmaz
neyse ben sonucta bu teklife de sicak bakiyorum yeter ki tutarli olsun sadece soylemekle olmaz boyle seyler
yeterince oyuncu bu yonde dusunuyorsa bir forum acip bu yonde tepkilerimizi osn adminlerine iletebiliriz onlar da bu teklifi dusunurler
normal prosedur bunu gerektiriyor
Umei Kaihen

Rewendor
Oyuncu
05 Temmuz 2002 11:54 %0
Kabul edeceklerini sanmam, çünkü kabul ederlerse para karşılığında iyi hizmet sunma zorunlulukları ve bize karşı sorumlulukları doğar ki bu sorumluluğun altına girmek isteyeceklerini sanmıyorum. Mesela şu anda bir serverdaki sorun için laf etme hakkımız yok ama karşılığında para verirsek böyle bir hakkımız doğar...

prostaskes_
Oyuncu
05 Temmuz 2002 16:02 %0
Arkadaşlar eskilerden bi şarkı vardı bilmem hatırlarmısınız ...

Sabırr Saabııır YAA SABIRRRR

Sabredin. Matrix 2 bile geliyo bu da gelir gelecektirr...

prostaskes - the crow

cyber_ninja
Oyuncu
06 Temmuz 2002 20:56 %0
Prostaskes ; harikasın.
*sabır evet sabır*
*grins*

Legolas Greenleaf.
Lavdate Dominvm.

Nemesis-Wyrm-
Oyuncu
06 Temmuz 2002 21:27 %0
Matrix 2 Mayıs da vizyonda insallah bu daha erken gelir

...The Ghost of Cove...

_harvester_
Oyuncu
08 Temmuz 2002 03:56 %0
para işin içine girdiği zaman staff çok büyük sorumluluk alır.Buda osn içi imkansız bişi
Black Devil[DS]
RİSC[DS]

(Bu mesaj 08 Temmuz 2002 14:10 tarihinde _harvester_ tarafından güncellenmiştir)

zzkasapzz
Oyuncu
08 Temmuz 2002 19:22 %0
Legolas daha Ne kadar Sabır edeceğiz?

Khazad
Oyuncu
08 Temmuz 2002 23:02 %0
quote:
Gönderen: zzkasapzz
Legolas daha Ne kadar Sabır edeceğiz?

Gerektigi kadar

Soul The Dwarven Berserker (alderia)

zzkasapzz
Oyuncu
09 Temmuz 2002 03:12 %0
Senin yaptığın Silahları Kullanmak İçin Senin Yaptığın Silahla Bir Katil kanı Almak İçin Şimdi Nelerimi Vermezdim Dostum...
*Ve Dostlarını Dinler Beklemeye başlar*
Camako...

Deltoro
Oyuncu
09 Temmuz 2002 13:21 %0
Ben veririm... Snn ye can feda

Deltoro [ The Spanish ]

lct
Oyuncu
09 Temmuz 2002 22:22 %0
yav daha 1 hafta once bi arkadas daha 8 ay askerim ama oynasana paralı olursa simdiden uye olurum demisti deltoro sen tanırsın (Khalesin)
Gron Harbing[Union]

Deltoro
Oyuncu
10 Temmuz 2002 15:15 %0
Kraliçem o benim lol lol

Deltoro [ The Spanish ]

pscyholantis
Oyuncu
10 Temmuz 2002 18:24 %0
abi paralı da parasız da osn bence en iyisi şu an para ile olsa belki server a girmek için iç çamaşırını dahi satacak frp tutkunları var bunu onlara yaşatmak yerine hasret kaldığımız uo dünyasının artık açılmasını istiyoruz lütfen osn yetkilileri açında oynayalım...

Khazad
Oyuncu
11 Temmuz 2002 00:13 %0
OSN paralı olursa bırdaha o eskı tadını yakalayamaz. Paralı olur olmasına ama o zamanda OSN olamaz.

Soul The Dwarven Berserker (alderia)

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön

Reklam: