Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
13/10/08 20:23 Toplam 266 oyuncu 56 sunucu 1002 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Manasız

cyber_ninja
Oyuncu
08 Temmuz 2002 19:20 %0
*Zak`cım.* diye fısıldar.
*O ışığı görmeyen kör olmalı zaten hehe..*

Legolas Greenleaf.
Lavdate Dominvm.

WyRM.Net
Oyuncu
08 Temmuz 2002 19:42 %0
*Kapiya sert bir tekme atarak iceri girer ve yuksek bir sesle
Selamun Aleykum der*

Lord Blind[R.T]

zzkasapzz
Oyuncu
08 Temmuz 2002 19:47 %0
quote:
Gönderen: patos
Selamun Aleykum der*

Lord Blind[R.T]

*Aleyküm Selam*

WyRM.Net
Oyuncu
08 Temmuz 2002 20:22 %0
sessizce iceri girer, kimsenin olmadigi sandalyelerin arkasindaki duvara yaslanir neden cagirildigini dusunmeye baslar.
Devil'a bakarak :
beni kim cagirdi lan buraya

Patos

Grandmaster Deli

38724698

WyRM.Net
Oyuncu
08 Temmuz 2002 20:25 %0
(bu arada kusura bakmain ama su kapinin onune dragon koyan arkadas kimdi zuheuh ezildi garip dragon 50 cm bisiydi zaten yenisini alirim ben sana dog shoptan, allahim ne insanlar var dragon lan bu kopek mi kapinin yanina koyabiliorsun)

Patos

Grandmaster Deli

38724698

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
08 Temmuz 2002 20:29 %0
quote:
Selamun Aleykum der*

Lord Blind[R.T]

Tutun şu adamı allan körü deviricek sandalyeleri şimdi vukuat çıkarıcak...

<--<Zaknafein>->

_thrasher_
Oyuncu
08 Temmuz 2002 20:33 %0
*Patosu görünce heyecanlanır*

Poseidon[Deleted]
Retired member of !

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
08 Temmuz 2002 21:14 %0
quote:
sessizce iceri girer, kimsenin olmadigi sandalyelerin arkasindaki duvara yaslanir neden cagirildigini dusunmeye baslar.
Devil'a bakarak :
beni kim cagirdi lan buraya

Patos

Grandmaster Deli

38724698

Hepimiz çagırdık seni,herkes gibi..Gelmiş olman çok güzel

<--<Zaknafein>->

WyRM.Net
Oyuncu
08 Temmuz 2002 21:53 %0
neden buradayim ?
neden buradayiz ?
neden toplandik ?
burada beni anlamayip sevmeyen insanlar cok...
zaten bi tanesinin dragonunu ezdim silahim da yok dover bu adamlar beni.
hic birisinden korkmuorum ama iyi bir okcu oturuor orada ondan biraz cekiniorum zak..
simdi soyle toplanma amacimiz ?
sakin bana baristan felan soz etmein..
benim delirmemi saglayan insanlarla asla barismam.

Patos

Grandmaster Deli

38724698

(Bu mesaj 08 Temmuz 2002 21:54 tarihinde patos tarafından güncellenmiştir)

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
08 Temmuz 2002 21:58 %0
Ne barışı patos,kutsal bir amaç ugruna geldim şahsen.İntikam için geldim....Eger istersen davamızda bizimle silah çekersin,eminim istiyorsundur da....

<--<Zaknafein>->

WyRM.Net
Oyuncu
08 Temmuz 2002 22:02 %0
madem savasacaz..
neden onlarin oldugu masada oturuorsunuz.
(he bi de bu arada bu olaya inanmaya yeni basladigimdan dier forumlari okumadim ve savas oluorsa kazanan nasi belirlenior mesela burada olanlarin hic biri teke tekte olduremedi beni :d simdi burada oldurdum felan derse ne olcek)

Patos

Grandmaster Deli

38724698

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
08 Temmuz 2002 22:07 %0
Ehehe o fasulyeden savaş kardeşim,asıl savaş için biraz daha sabret kılıçların çekilecegi gün gelince...

<--<Zaknafein>->

Khazad
Oyuncu
08 Temmuz 2002 22:16 %0
neden buradayim ?
neden buradayiz ?
neden toplandik ?

Cok soru soruyosun otur oturdugun yerde ve bekle sanirim bunu deliler bile becerebilir.

Soul The Dwarven Berserker (alderia)

Valthoron
Oyuncu
08 Temmuz 2002 23:00 %0
- Cüce dostum, tanışmıyoruz ama, şu baltanı biraz inceleyebilir miyim? Daha önce sizinkilerin tekniğinden bir silah inceleme fırsatım olmadı, ve canım da çok sıkılıyor...

Khazad
Oyuncu
08 Temmuz 2002 23:06 %0
Vucudunun o baltaya deyicek tek kismi boynundur. Sımdı sıkılmaya degıl ısteklerını odaklanmaya calıs. Istemek herseyın baslangıcıdır unutma.

Valthoron
Oyuncu
08 Temmuz 2002 23:09 %0
Tamam, hiddetlenmene gerek yok. Burada beklemeye zaten kararlıyım.
* Pelerinini çıkartarak sandalyesinin arkasına düzgünce asar *
Sıcak olmaya başladı...

Valthoron A.,
Armsmaster
Blacksmith, Miner and Armsman

Shaolin
Orgeneral

Orgeneral

_FoR_

08 Temmuz 2002 23:10 %0
Tekrar geri gelir.
Kapıyı açmak içini elini uzatır ama tam kapıyı itecekken durur. Umuyordur ki içerde kimse yoktur. Derin bir nefes alıp verdikten sonra kapıyı iter. Yavaş yavaş açılan kapının ardından kalabalığın hala beklediğini görünce başını öne eğer. Öyle bir an durduktan sonra tekrar başını kaldırır ve herkesin ortasına doğru yavaş adımlar ile yürür. Ortada durup etrafında dönerek oturanlara ve ayaktakilere göz gezdirir. Kılıcını kınından çok yavaş bir şekilde çıkartır. Kılıcını gözlerinin hizasında tutup dikkatlice bakar. Kılıcına bakarken " Nasıl artık ben bu kılıcı kullanamıyorsam sizlerde kullanamayacaksınız. Kılıçlarımız kullanılmaz oldu, dudaklarımızın arasından dökülen ölümcül büyüler dökülmez oldu, savaş meydanlarında dökülen kanlar kurudu ve artık hiç ama hiç ıslanmayacak. Atlar sürülmüyecek zaferden zafere. Herşeyin bir sonu vardır elbet bunu kabullenin. Bekleyişinizin ötesi yoktur. Burada oturup yıllarca herşeyin başlamasını isteyeceksiniz ama başlamayacak. Bende sizler gibi tekrar başlamasını isterim. Legolas'ın kitabındaki yazanlar yanlış. Olmayan bir şeye inanıyorsunuz. Alderia'lı dostlarım sizlerde burada bekliyorsunuz. Sizlerle beraber omuz omuza düşmalarımızla işe çatıştık. Ama buraya kadardı. Sizler ile döktüğüm kanın sonu idi bu. Sizlerde boşuna beklemeyin burada."
Legolas'a dönerek " Uzun zamandır senle tanışıyoruz dostum. İnan bana o kitapta yazanlar doğru değil göreceksin. O kitabıda nereden buldun bilmiyorum. Ama kitabın gösterdiği yol yanlış."

Uzun uzun konuşmuştur. Bu kadar geçmişin döneceğine umutlu insanları söyledikleri ile inandırabilmiştir acaba? Gözlerine baktığı kişilerden bir ışık alamaz. Kimse ona inanmamış gibi duruyordur. Ama bu sefer orayı terketmez ve kendine cevap veribilecek birinin öne çıkmasını bekler. Kılıcını tekrar kınına yerleştirir.

DarkEleman[Alderia]
Esquire of the King
------
www.oynasana.com/uo

Düşmanlarım Alderia İçin Akan Kanımın Derinlğinde Boğulacaktır.
DarkEleman[Alderia]

Khazad
Oyuncu
08 Temmuz 2002 23:20 %0
En saglam kılıcı yapmak mıdır demırcıye sevk veren yoksa onu yapmak ıcın yıllar yılı calısmakmı?

Cenke kosmakmıdır savascıyı coskun kılan yoksa zafere olan tutkusumu?

Dusmanını esır alsan bıle onun hayatının tadı olan senı yok etme ıstegını alabılırmısın prangalı ellerınden.

Senı kendısıne asık edıp bırakan kızın onu sonsuza kadar sevip ona sahıp olma ıstegını kurutmaya hakkı varmıdır.

Gör bunlari eski dost, dogruların yalanlardan farkı yoktur aslında cunkı hepsı hayata gelınce gercek olurlar. Insan olanlardan degıl ıstedıklerınden tat alır.

Bızım ıstegımız bellı gerısının onemi varmı?

(Bu mesaj 08 Temmuz 2002 23:29 tarihinde Flezen tarafından güncellenmiştir)

Arthon
Oyuncu
08 Temmuz 2002 23:22 %0
karşında uzun kulak beleg yokken çok tatlı konuşuyormuşsun sen cüce efendi

Khazad
Oyuncu
08 Temmuz 2002 23:25 %0
O etraftayken yuregım cosar ayrılıncada coskum agzımdan tasar.

Valthoron
Oyuncu
08 Temmuz 2002 23:25 %0
Buradaki insanların her biri o kitapta yazanların bir harfi. Onlar ne kadar gerçek ise o harflerin ifade ettikleri de o kadar doğru.

Eğer yine gidersen, o harflerden biri eksik kalacak. Ve yazanlar asıl o zaman yanlış olacak.

Valthoron A.,
Armsmaster
Blacksmith, Miner and Armsman

Jedi-Knight
Oyuncu
09 Temmuz 2002 00:09 %0
*içeri o kadar sesizce ve hızlı bir biçimde süzülmüştürki içeridekilerden bir çoğu onun içeri girdiğini anlayamamıştır.Tabi bir kaçı hariç.*
*Etrafına bakınır.DOstlarından bir çoğu gelmiştir.gülümser.Sonunda kabuslar bitiyor sanırım yeniden rüyalara yer var artık diye geçirir içinden*
*Galpataha bakar ve bir kere daha hafif bir gülümseme belirir yüzünde.Yanına yaklaşır ve pelerininin altına gizlediği deri torbadan kristali çıkarır ve gösteriri mesajını aldım dostum.*

Jander Sunstar

Jedi-Knight
Oyuncu
09 Temmuz 2002 00:27 %0
*eski dostlara tekrar bakar silvarı görür ve elini uzatır kendilerine özgü selamlaşmayı yaparlar.legolasada başını hafifce eğer.Gözleri birbirine baktığında ikiside gelecek olan ışığı görürler.*
[Line]
Jander Sunstar

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
09 Temmuz 2002 00:34 %0
quote:
Gönderen: Shaolin
Tekrar geri gelir.
Kapıyı açmak içini elini uzatır ama tam kapıyı itecekken durur. Umuyordur ki içerde kimse yoktur. Derin bir nefes alıp verdikten sonra kapıyı iter. Yavaş yavaş açılan kapının ardından kalabalığın hala beklediğini görünce başını öne eğer. Öyle bir an durduktan sonra tekrar başını kaldırır ve herkesin ortasına doğru yavaş adımlar ile yürür. Ortada durup etrafında dönerek oturanlara ve ayaktakilere göz gezdirir. Kılıcını kınından çok yavaş bir şekilde çıkartır. Kılıcını gözlerinin hizasında tutup dikkatlice bakar. Kılıcına bakarken " Nasıl artık ben bu kılıcı kullanamıyorsam sizlerde kullanamayacaksınız. Kılıçlarımız kullanılmaz oldu, dudaklarımızın arasından dökülen ölümcül büyüler dökülmez oldu, savaş meydanlarında dökülen kanlar kurudu ve artık hiç ama hiç ıslanmayacak. Atlar sürülmüyecek zaferden zafere. Herşeyin bir sonu vardır elbet bunu kabullenin. Bekleyişinizin ötesi yoktur. Burada oturup yıllarca herşeyin başlamasını isteyeceksiniz ama başlamayacak. Bende sizler gibi tekrar başlamasını isterim. Legolas'ın kitabındaki yazanlar yanlış. Olmayan bir şeye inanıyorsunuz. Alderia'lı dostlarım sizlerde burada bekliyorsunuz. Sizlerle beraber omuz omuza düşmalarımızla işe çatıştık. Ama buraya kadardı. Sizler ile döktüğüm kanın sonu idi bu. Sizlerde boşuna beklemeyin burada."
Legolas'a dönerek " Uzun zamandır senle tanışıyoruz dostum. İnan bana o kitapta yazanlar doğru değil göreceksin. O kitabıda nereden buldun bilmiyorum. Ama kitabın gösterdiği yol yanlış."

Uzun uzun konuşmuştur. Bu kadar geçmişin döneceğine umutlu insanları söyledikleri ile inandırabilmiştir acaba? Gözlerine baktığı kişilerden bir ışık alamaz. Kimse ona inanmamış gibi duruyordur. Ama bu sefer orayı terketmez ve kendine cevap veribilecek birinin öne çıkmasını bekler. Kılıcını tekrar kınına yerleştirir.

DarkEleman[Alderia]
Esquire of the King
-
www.oynasana.com/uo

DarkEleman[Alderia]

* Köşede legolas a konuşan kara cocuga seslenir,evlat artık o eski kitapları sorgulamanın zamanı degil,kıyamet uzerımıze çöktügünde hepsi yok oldu,artık hepsi yeniden yazılmayı bekliyorlar..Her sayfa beyaz,her sayfa temız tıpkı yenı dogmus bır bebek gıbı...

This is my gift,this is my curse.Who am i?
İ am Zaknafein....

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
09 Temmuz 2002 00:36 %0
quote:
Gönderen: Shaolin
Tekrar geri gelir.

DarkEleman[Alderia]
Esquire of the King
-
www.oynasana.com/uo

DarkEleman[Alderia]

Bu kadar umutsuz olma dostum...Hic bir umut olmasaydı burda, bu kadar kişi olmazdı değil mi?

Written by Janissary

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 .. 20 21 »
Alana Geri Dön

Reklam: