Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
13/10/08 18:13 Toplam 243 oyuncu 56 sunucu 1002 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: The lord war alderi&lol

problemchild
Oyuncu
07 Temmuz 2002 21:25 %0
Vay be Ne Günlerdi Alderi yı tek Başıma Dagıtırdım.Camako ile Berber lol un Kökünü Kurutmuştuk.

Brit Bankın üstünde Namaz kılardık.
Topluca Del'i Basıp Savaş yapardık Ben tabi Hemen Hide Olup loot Yada Arada Bi İm Por.
Ne Günlerdi Be.
Şimdi itiraf Ediyorum del bankın üstünden Wortileri hep ben Atardım Bazen Yakalanırdık Ama Yinede Çok Güzeldi .
En Güzel Savaş ta Alderia ile Oldu.
Gerçi beni Kalelerinde 6 kişi bilikte dalıp kesmişti ama Neyse.
Hepsini Unuttuk.
Snn Gibisi yok Abi Hemen Hemen Her Serverda oynadım Ama Snn deki Tat Hiç Bir yerde Yok Ağa.

Lord Caprice TheLord
GrandMaster Ezix
SaVaşMA SeViŞ

zzkasapzz
Oyuncu
07 Temmuz 2002 21:42 %0
Covede Sesler Yükseliyordu...
Alderiaa Kalenizi savunun Eşkiyalar kalenizi Basıyor Herkez Sessiz Olur Ve alderia Orduları toplanırdı...
Alderiadan Beleg DarkEleman Yavaş adımlarla Alderia Kalesine Doğru yürümeye başlarlar...
Bu arada Kalede Eşkiya diye nitelenen 3 cesur Lord Enchanter Hamish Ve Camako Onları beklemektedir.Aslında amaçları Dostluk kurup Kalelerinde barınmak İstiyordu Bu Lordlar Ama Alderialılar Kalelerinde hiç bir zaman Kimseyi barındırmayacak Ve hiç kimseyi Sokmayacaklarına Dahir yemin etmişler Vede Bu yeminlerini Kanları basına Ödemek istiyorlardı...Alderialılar Kalelerinde yabancıları Gördüklerinde Gözlerindeki nefreti Hissediyordum Aynı nefret Ve kin Benimde Gözlerimden Okunuyordu..
Beleg:Ne ARIYORSUNUZ BURDA...
Camako:Gelin bakalım Çıkarın Burdan...
Beleg Hiç düşünmeden Camakoya doğru koşar Camako aşağıya iner Ve arkasından Enchanter Ve Hamish Onla birlikte Koşar Hamish Ve Enchanter Kanları basınada Olsa Darkelemana saldırıyorlardı.Camako ve Beleg Birbirlerine girdikleri zaman Beleg yere yığılmıştı.Camakonun Elinde Tanrıların yarattığı Kuvvetli Bir baltası vardı Bunun farkına varmamıştı Beleg...
Darkeleman Hamishin kanını aldıktan Sonra Camako Çok Sinirlenip Darkelemanı aramaya Koyulumuştu Ama Onu bulamamıştı...
Daha Sonra Belegin yanına Gidip *An Corp* Diyerek Belegi şaşırtan bir harekette Bulunmuştu Camako...Daha Sonra Haberleri alan Estel Yavaş Adımlarla Gelir Ve...
Estel:Benimle Muhattab Olabilecek varmı!!!
O arada Camako Eline Baltasını alıp Hemen atack vermeye Kalkacaktı Ki...
Hamish:Bu lafından Sonra YOKK
Camako Hamishin Bu Sözünü duyduktan Sonra baltasını Elinden bırakır Ve...
Camako:Gidelim...
Der ve Döner giderler...
Bu Alderia ile savaşlarımızdan Sadece küçük bir bölümü Anynı Şekilde LoL ler Kankardeşler bir çok guildle Savaş yapmış ve bir çok anılarımızı hatırlayıp avunuyoruz....
Snni biz kapattık arkadaşlar Bizler Yıktık.Herkezde Speed Herkezde Bug Abuse V.s. Şimdi Snni Bekliyoruz Pekiyi giden Geri gelirmi?Gelmez...
Ne günlerdi...

cyber_ninja
Oyuncu
07 Temmuz 2002 21:59 %0
quote:
Gönderen: problemchild
Vay be Ne Günlerdi Alderi yı tek Başıma Dagıtırdım

Hehe...

Legolas Greenleaf.
Lavdate Dominvm.

Blourf
Oyuncu
07 Temmuz 2002 22:02 %0
öhömmm hocam legolası 3 kişi kovalayıp kesemediğimiz günleri hatırla sen caprice
sen nasıl tek başına alderiayı dağıttın ?

neyse..
Bu arada Alderi yi daıtmışsındır sen Alderia da bir legolas derim başka da bi şey demem yeter o da zaten
ahaha ama çok komikti tebrikler
camako da yani neyse

Jesus is a Hunt
Flaubert

Evil_Ranger
Oyuncu
07 Temmuz 2002 22:03 %0
Bu arada şu tanrıların baltasını son gördüğümde Alderia Hazinesindeydim sanırım...

Commander of Alderia

Eored
Oyuncu
07 Temmuz 2002 23:12 %0
Yok aslen olayları olduğu haliyle anlatmak lazım.

Bizi kimsenin dağıtmasına gerek yoktu. Zaman zaman bizi dağıtıcak şahıslar ortada olmadığı zaman, biz kendimizden de dağılıyorduk. Biz öyle bi dağılıp bi toplanıyoduk. Yap-Boz gibiymişiz maşallah.
Helal lan bize.

Hay allahım...

Estel

jaws-stranger
Oyuncu
07 Temmuz 2002 23:23 %0
quote:
Gönderen: Eored
Yok aslen olayları olduğu haliyle anlatmak lazım.

Bizi kimsenin dağıtmasına gerek yoktu. Zaman zaman bizi dağıtıcak şahıslar ortada olmadığı zaman, biz kendimizden de dağılıyorduk. Biz öyle bi dağılıp bi toplanıyoduk. Yap-Boz gibiymişiz maşallah.
Helal lan bize.

Hay allahım...

Estel

Eheh Bir zamanlar uzun sakalı Güler yüzlü Bir Dede Vardıya Vakti Gelmişti LoL Lara agızlarının Payını veRmişti vakti Gelmiş ti
Esteli Şaşırtmıştı Vakti Gelmişti Legolsın abisinin Kara büyüsünü Bozmoya Uraşmıştı

O Gerçekte Çok iyi rol yapan Eski Bir Dostu

SAYGILAR ALDERİA SAYGILAR KRALL....

NEGHT mi Oda Ne..:??

O Neght miydi Hadi Canım / Öyleymiş.

Legolas Wounder [İnsanlar sendense Sen Ölümmü üstlenmişsin demektir]
Yıldızları Dinlemeye Beklerim agaçların tepesine!

Evil_Ranger
Oyuncu
08 Temmuz 2002 01:05 %0
Bu gibi konuları açmak zaten büyük hata,Alderia tarihinde 1 kez olsun savaşı forumlara taşımışlığımız var mıdır acaba?1.5 yıl boyunca bir sürü guild savaşı oldu;SS,Dark Legion,Sinister(gerçi offical değildi ama olsun) vs vs...Ne bizden biri,nede onlardan biri,biz şurda şunu kestik,yok bilmemne lootladık vs vs demedi.Ve ayrıca Caprice,senin geçmişini de biliyorum,sen gelişirken biz savaştan savaşa koşuyorduk,hatta bir gün bana gelip de Keepers'a(Alderia Academy) girebilirmiyim falan demiştin.O günleri unutmamanı tavsiye ederim.Legolas burda insanları bir araya toplayıp umut vermeye çalşırken sen de bu gibi gereksiz threadlar açıp açıp eski kapanmış meseleleri tekrar deşiyorsun.

Commander of Alderia

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
08 Temmuz 2002 01:06 %0
İnşallah bir the lord, alderia savaşı daha olur,alderia lılarla aynı safta savaşmak ilginç ve güzel olur...

<--<Zaknafein>->
*Kılıcı kınını biraz zorlar çıkarken eskimiştir hafiften,ama hala eskisi gibi parlamakta

khala
Oyuncu
08 Temmuz 2002 10:13 %0
eh.. eeeet zak katılıyorum.

who will rise sosaria if not !
khala

[DEFENDER]
Oyuncu
08 Temmuz 2002 13:44 %0
Eheh Bir zamanlar uzun sakalı Güler yüzlü Bir Dede Vardıya Vakti Gelmişti LoL Lara agızlarının Payını veRmişti vakti Gelmiş ti
Esteli Şaşırtmıştı Vakti Gelmişti Legolsın abisinin Kara büyüsünü Bozmoya Uraşmıştı

O Gerçekte Çok iyi rol yapan Eski Bir Dostu

SAYGILAR ALDERİA SAYGILAR KRALL....

NEGHT mi Oda Ne..:??

O Neght miydi Hadi Canım / Öyleymiş.

Legolas Wounder [İnsanlar sendense Sen Ölümmü üstlenmişsin demektir]
Yıldızları Dinlemeye Beklerim agaçların tepesine!

rofl sen mı azgının payını verdın LoL lere
rofl kı ne rofl
aman allahım server kapandı maymunlar adam oldu
Caprıce de demıskı LoL lerı dagıtırdık camoka ıle
rofllll
sıze neremle gulucegımı sasırdım yemın
ederım
Kım LoL lere agzının payını verebılmıshkı sız verıceksınız?
boyle seylerı server acıkken neden konusmazdı ınsanlar
sız o dagıttık dedıgınızde LoL guıldının kac guıldle savasta oldugunu bılıomusun? HAYIR bılmıosun
kı zaten yıne dagıtamadınız rofl
LoL&Snn uo camıası
baska bısı demıcem
ama 2 paralık adamlar onu bunu dagıttık demesınler
yavash dagıtsınlar yane
ben oynadıgım surece LoL guıldı dagılmazdı
Dagılmadı da...
Dagıtmaya gucunuz yetmez...

Saygılar...

Cesaret Ölmekle Değil, Yaşamakla Ölçülür.
------------
Lord DEFENDER[LoL]

_harvester_
Oyuncu
08 Temmuz 2002 14:02 %0
Def bu insanlara neden cevap veriyorsun ki.LoL guildinde uzun süre bulundum ve lol guildiyle savaşta olanlar safetyzone dan çıkamazlardı.Def dediğin çok doğru server kapalı iken konuşabiliyor insanlar.Ben neden daha önce kavga ettim sanıyorsun..
Black Devil[DS][LoL]
RİSC[DS][LoL]

pisgopat
Oyuncu
08 Temmuz 2002 14:30 %0
Will Forestall ismi the lords oyuncularına birşey hatırltıyor mu?

Beleg Cuthalion -Strongbow-
Marchwarden of Alderia
http://welcome.to/alderia/

Evil_Ranger
Oyuncu
08 Temmuz 2002 14:35 %0
Def zaten Alderia LoL savaşında Camoka ve Caprice'i guildden attığını da biliyorum,bu onlara en iyi cevap olmuştu(gerçi her nasılsa birileri tekrar aldıydı ama..).O yüzden kimse kimseyi dağıtmadı.Zaten server sonu sendromuydu o savaş bana kalırsa.herkes çok gergin bir durumdaydı.Herneyse umalım ki ilerde savaş bile olsa seviyeli savaşar olsun.

Commander of Alderia
(Bu mesaj 08 Temmuz 2002 14:37 tarihinde Galpath tarafından güncellenmiştir)

Shaolin
Orgeneral

Orgeneral

_FoR_

08 Temmuz 2002 14:40 %0
Lordlar ile savaşın sebebi benim aslında. Onları kaleden ilk ben çıkarmaya çalışmıştım. Ama bende o Camako'nun baltasının tadına baktım ama ölmedim. Kaleden Cove'a kadar kovalamıştı beni hehe.
Güzel bir savaştı bayağı zevk almıştım ama bu savaş bir oyundu birbirimize kin kusmayalım.

Düşmanlarım Alderia İçin Akan Kanımın Derinlğinde Boğulacaktır.
DarkEleman[Alderia]

Shaolin
Orgeneral

Orgeneral

_FoR_

08 Temmuz 2002 14:45 %0
Ama yinede Caprice kullandığı dağıttım terimi tartışmalara yol açabilecek nitelikte olduğu için yanlış olmuş.
Lord'ların kendilerini yüceltmek için bu tür terimlere ihtiyaç duymasını, hoş karşılamadığımıda belirtmek isterim.

DarkEleman[Alderia]
(Bu mesaj 08 Temmuz 2002 14:51 tarihinde Shaolin tarafından güncellenmiştir)

Shaolin
Orgeneral

Orgeneral

_FoR_

08 Temmuz 2002 14:50 %0
Eğer hafızam beni yanıltmıyorsa ya da ben oyunda olmadığım süre içerisinda dağıttıysan bizi bilemiyorum. Bizim Lord lar ile savaşımız Camako'yu kaleden atmak ile başlayan ve Estel'in gelişine kadar süren 1 saati bulmayan bir savaştı.
Ayrıca savaş açtığımız Guildlar arasında Lordlar yoktu ve savaş açanlar listesinde de Lordlar yoktu.
Ama yanlışım varsa şimdiden özür diliyorum

DarkEleman[Alderia]

Evil_Ranger
Oyuncu
08 Temmuz 2002 14:59 %0
Olay şuydu,Enchanter bizim kaleye gelmiş bizi rahatsız ediyordu,saldırıp öldürdüm.Sonra bağıra çağıra gitti.Ardından biraz zaman geçti biz LoL le savaşa girdik,yeni Alderia'ya girenler falan olunca,The Lords'un hepsi(ya da çoğu diyelim) LoL'e geçti.Bu olaydan sonra zaten savaşın seviyesi düştü.Karşılıklı bağırışma,biririne ***** deme, falan.Sonra Def sağolsun attı bunları.Bu olaylardan sonra bunların hepsi hırs yapıp Coveda bana saldırdılar(Ve diğer Alderialılara da tabii).Birini öldürüp,Marduk'u da ağır yaraladıktan sonra LoL ve başka bir guild geldi,eh ben de bir adaya gittim .Sonra duydum ki Marduk(Camoka) arkadan bayağı konuşmuş...Ondan sonra da zaten sırf LoL lerle savaştık.

Camokanın savaş dediği karşılıklı bağırışmadan ibarettir yani .

Commander of Alderia

Laroux.PoS
Oyuncu
08 Temmuz 2002 18:18 %0
quote:
Gönderen: [DEFENDER]
rofl kı ne rofl
rofllll
ederım
sız o dagıttık dedıgınızde LoL guıldının kac guıldle savasta oldugunu bılıomusun? HAYIR bılmıosun
LoL&Snn uo camıası
baska bısı demıcem
yavash dagıtsınlar yane
Dagılmadı da...

Sadece "beceriksizce".. Bir dünya da ordunu kurdun, bir dünya da gücünü kanıtladın, şimdi gücün dünyanın içinde yok, şimdi da dünya yok.

Peki geriye ne kaldı? Bana o akarsunun başında yaptığın konuşma, saçma bulmuş olsam da saygı gösterdiğim onur ve şerefin.. Ve kendi karakterin. Dünyada bunları yaşattın şimdi mi kaybediyorsun başarılı asker? Neden kaybediyorsun..

Cy'enn the Bard sister of the Lilac Wine

crizzzz
Oyuncu
08 Temmuz 2002 18:28 %0
lol u dagittiniz ha , ben lol e sonradan dahil oldum ama pek dagildigimizi hatirlamiyorum, hatta epey 1 daatmistik, neyse bunlari tartismaya hic gerek yok, unutmayin dote giren semsiye acilmaz

Diloy diloy dil tavsan, dislere kurban tavsan

zzkasapzz
Oyuncu
08 Temmuz 2002 19:17 %0
quote:
Gönderen: =Zak=
İnşallah bir the lord, alderia savaşı daha olur,alderia lılarla aynı safta savaşmak ilginç ve güzel olur...

<--<Zaknafein>->
*Kılıcı kınını biraz zorlar çıkarken eskimiştir hafiften,ama hala eskisi gibi parlamakta

Olmıyacağına İnan!!

zzkasapzz
Oyuncu
08 Temmuz 2002 19:23 %0
quote:
Gönderen: Laroux.PoS
Gönderen: [DEFENDER]
rofl kı ne rofl
rofllll
ederım
LoL&Snn uo camıası
baska bısı demıcem
yavash dagıtsınlar yane
Dagılmadı da...

Sadece "beceriksizce".. Bir dünya da ordunu kurdun, bir dünya da gücünü kanıtladın, şimdi gücün dünyanın içinde yok, şimdi da dünya yok.

Peki geriye ne kaldı? Bana o akarsunun başında yaptığın konuşma, saçma bulmuş olsam da saygı gösterdiğim onur ve şerefin.. Ve kendi karakterin. Dünyada bunları yaşattın şimdi mi kaybediyorsun başarılı asker? Neden kaybediyorsun..

Cy'enn the Bard sister of the Lilac Wine

Gücün Hiç bişey Olduğuna Güç Sadece Gerektiğinde Kullanılacağına İnansalardı Belkide Kaybetmezlerdi Belkide...

zzkasapzz
Oyuncu
08 Temmuz 2002 19:25 %0
quote:
Gönderen: Shaolin
Ama yinede Caprice kullandığı dağıttım terimi tartışmalara yol açabilecek nitelikte olduğu için yanlış olmuş.
Lord'ların kendilerini yüceltmek için bu tür terimlere ihtiyaç duymasını, hoş karşılamadığımıda belirtmek isterim.

DarkEleman[Alderia]
(Bu mesaj 08 Temmuz 2002 14:51 tarihinde Shaolin tarafından güncellenmiştir)

Dark Caprice Alderia İle savaşlarda Pek yoktu Sanırım Bize Girmeden Önce Dağıtmış...

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
08 Temmuz 2002 19:26 %0
Olur olur üç günlük skill kasınca bi tarafı havalanan ****ler degiller onlar (alınan alınsın).Alderia lıları cok severım bır coguyla real da tanıstım bır cogu da en az o kadar sevdıgım ınsanlardır....

<--<Zaknafein>->

Warheart-
Oyuncu
08 Temmuz 2002 19:30 %0
zuhahuauahu the lord kalmamıştı etrafta ya kankardeşler kökünüzü kurutmuştu ne günlerdi lem

I'm the warheart I'm dying to win the battle I live everyday
One for all, all for me
http://aoi.clanpages.com

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 »
Alana Geri Dön

Reklam: