Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/09/08 17:08 Toplam 273 oyuncu 46 sunucu 1418 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Manasız

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
07 Temmuz 2002 15:53 %0
Uyanamadılar henüz,ama gelicekler,herkes gelicek,şimdi taçsız olan kral oluyor yeniden...

<--<Zaknafein>->
*Kılıcı kınını biraz zorlar çıkarken eskimiştir hafiften,ama çıkınca görür ki hala eskis

Shaolin
Korgeneral

Korgeneral
07 Temmuz 2002 17:10 %0
Bu bekleyişin bir manası olmadığını düşünmektedir. Legegolas'sın sözleri de hiç inandırıcı gelmemektedir.

Boş bekleyiş zaman kaybı olduğunu düşünüp kapıya doğru hareketlenir. Kapıyı açar çıkmadan önce geriye döner ve bakar. Kapıdan içeri sızan güneşin parlaklığının arkasına alır ve simsiyah bir şekilde gözükür. Kısa bir süre herkese göz gezdirdikten sonra başını sağa sola sallayarak " Dostlarım ve düşmanlarım, bu bekleyişin bir sonu olmadığına inanıyorum. Burada daha fazla bekleyemem," son bir kere Legolas'a bakarak " Kılıçlar kınına girdi bir kere dostum, bir daha asla çıkmayacak." der ve kapıyı kapatıp çıkar.
" DarkStorm " diye bağırdıktan sonra yavaş yavaş uzaklaşan bir atın sesi duyulur.Ve o artık gitmiştir.

Düşmanlarım Alderia İçin Akan Kanımın Derinlğinde Boğulacaktır.
DarkEleman[Alderia]
(Bu mesaj 07 Temmuz 2002 17:14 tarihinde Shaolin tarafından güncellenmiştir)

Azure_Knight
Oyuncu
07 Temmuz 2002 17:29 %0
Kendine geldiginde önünde bir bina durdugunu görür ve şaşırır çünkü en son hatırladıgı sonsuz bir rüyanın içinde yaşadıgıdır.*Dogrulur ve binadan içeri girer* Tanıdık bir iki sima görür ve yanlarına oturur *egilerek dostu Galpath'a sorar*
-Tüm bu insanlar kim ve ben neden burdayım?

Silvar Moonshine[Alderia]
(Bu mesaj 07 Temmuz 2002 17:34 tarihinde Azure_Knight tarafından güncellenmiştir)

Redbullah*
Oyuncu
07 Temmuz 2002 18:46 %0
*'Acaba çok mu geç kaldım?'der ve kendisi için ayrılmış olan çürük sandalyeye bakarak tanıdık yüzleri görmenin heyecanı içinde ayakta beklemeyi tercih eder*

Yirmi atli akinlarda cocuklar gibi sendik
Yirmi atli o gun koca bir orduyu yendik

cyber_ninja
Oyuncu
07 Temmuz 2002 19:00 %0
" Gün gelene kadar biz burada bekleyeceğiz bir kaç arkadaşımla dostlarım. der..."
*elinde dagger`ini sallayan dost`una bakarak*
Gitmek isteyen gitsin , fakat bir parçanızı burada bırakın.
Lazım olacak...

Legolas Greenleaf.
Lavdate Dominvm.

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
07 Temmuz 2002 19:46 %0
quote:
Gönderen: cyber_ninja
" Gün gelene kadar biz burada bekleyeceğiz bir kaç arkadaşımla dostlarım. der..."
*elinde dagger`ini sallayan dost`una bakarak*
Gitmek isteyen gitsin , fakat bir parçanızı burada bırakın.
Lazım olacak...

Legolas Greenleaf.
Lavdate Dominvm.

Hep burdayım,her bir parçamla...

<--<Zaknafein>->
*Kılıcı kınını biraz zorlar çıkarken eskimiştir hafiften,ama hala eskisi gibi parlamakta

problemchild
Oyuncu
07 Temmuz 2002 21:04 %0
Gıcırdayarak Açılan kapıdan İçeri Girer. Bütün eski Dostları Ordadır. Çok Mutlu Olur, Herkese tek tek Selam Verir. Ama daha gelmeyenler Vardır Boş Bir Yere Eski Dostunun Yanına Oturup Beklemeye Başlar

Lord Caprice TheLord
GrandMaster Ezix
SaVaşMA SeViŞ

zzkasapzz
Oyuncu
07 Temmuz 2002 21:22 %0
*Gözlerinden Yaşlar damlar Ve Arkadaşlarının Yanına Oturur Tanıdık Yüzleri Gördükçe Hıçkıra hıçkıra ağlar*
Camako[The Lord]

Evil_Ranger
Oyuncu
07 Temmuz 2002 21:29 %0
Dostunun kulağına fısıldar "Günün doğuşunu bekliyoruz dostum..."

Commander of Alderia

Thar-GANDALF
Oyuncu
07 Temmuz 2002 21:53 %0
kapıyı gıcırdatmamak için özenmeden ama yavaşlığı da elinden bırakmadan sessizce açar.
kalabalığı şöyle bir gözüyle süzdükten sonra Tanrısı Andavalor'a minik bir yakarışta bulunur..
dostlarına selam verir
hatta.. hatta düşman olarak gördüklerine bile selam verir.boş bir yer aramak için ağır aksak adımlarla salonda yürümeye başlar..
önlerde bulduğu güzel bir iskemleye çöker , umarlı da olsa umarsızda olsa,sonlu da sonsuzda olsa
beklemeye başlar

Thar-Khalessin(FoA)

Nemesis-Wyrm-
Oyuncu
07 Temmuz 2002 22:07 %0
Devil Tam cıkarken onu bileğinden biri tutar.Bu Janissary dir.Onu alıp eski yerine götürür ve bekle der...Sadece bekle,onlarda gelcek....

Written by Janissary

Infector
Oyuncu
07 Temmuz 2002 22:49 %0
*Çok geç kaldım, çok* diye acele eder.
*Kapıyı açar, sağ elinde yew ağaçlarından yapılma en sevdiği yayını tutarak içeriyi süzer*
*İçerdeki her insan tanıdık gelmektedir ama kimseye selam vermeden şöminenin yanında sıcak bir yer bulur kendine*
"Dostlarım nerede?"

Lord Throne
Bir gün gelecek...

Infector
Oyuncu
07 Temmuz 2002 22:59 %0
*Kapıyı açarak içeriye korku dolu bakışlarla baktı*
*Tanıdık yüzleri görünce rahatladı ve adımını attı*
*Dostlarına baktı fakat sadece şöminenin yanında oturan throne'u gördü*
"Diğer dostlarım nerede?" dedi.
*Throne'un yanına gitti ve eski dostuna selam verip konuşmaya daldı*

_________

Oblituette

Redbullah*
Oyuncu
07 Temmuz 2002 23:09 %0
quote:
Gönderen: =jonq=
Devil Tam cıkarken onu bileğinden biri tutar.Bu Janissary dir.Onu alıp eski yerine götürür ve bekle der...Sadece bekle,onlarda gelcek....

Written by Janissary

*Uzaklardan gelen garip yabancı gözlerinde eski bir nefretin aleviyle ayakta beklerken Janissary'i süzer ve içinden 'Kim olduğumu asla anlayamayacaksın' diye düşünür*

Yirmi atli akinlarda cocuklar gibi sendik
Yirmi atli o gun koca bir orduyu yendik

jaws-stranger
Oyuncu
07 Temmuz 2002 23:48 %0
Ve O Sırada en arka Koltuktaki Legolastan Bir Çıglık yükselir Ve Yanarak yok olur

Bir Toz Bulut içinden bir El yazması fırlar ver üstünde şöyle yazmaktadır

-Daglarda aradım
-Yolarda aradım
-Kapının açılması için
-Seni aradım
-Ben Bekledim
-Dagda Yolda Kapılarda...
-Dayanamadı beynim Dayanamaddı düşüncen Ben Seni İstiyorum ve Beklıyorum....

İmza:Therstimdan
Yeni Yüzlere
Yeni Seslere
Yani Sizlere
-Hoşola-

NEGHT ten Bir el yazması daha çıktı hayırlı olsun....

Bekleyin Diyor Bekleyin diyosa Bir bildigi vardır...
NEGHHTTT DARK LEGGGİİOOONN!!!
Huh!?! Kaç kere Dicez.

manteran
Oyuncu
07 Temmuz 2002 23:51 %0
*Beyaz cuppeli orta yasli bi adam agir adimlarla iceri girer. Ne kadar zaman gecmisti en son bu topraklarda goruleli?Yalin asasina dayanarak bos sandalyelerden birine yaklasti Moonglow rahibi.Sandalyeyi yavasca suruyerek dostu Rewendor'un yanina cekti ve oturdu.*
Eee dostum, bu kadar miyiz?

clair
Oyuncu
08 Temmuz 2002 00:27 %0
*Obi wan kenobi arkasındaki yiğit dostları(RT' ler) ile birlikde içeri girer herkesi bir korku sarar acaba bu adam intikamını almak içinmi geldi die ama sessiz bir şekilde baş köşeye oturur adamları baş uçunda bekler ki kahpe bir kılıç darbesine maruz kalmasın die çünkü yaşadığı dönem boyunca bir sürü kahpe insanlarla uğraşmıştır.ama Tanrı büyükdür ve ilahi adalet yerine gelmiştir....

burdan tüm dostlarım rt lere selam gönderiyorum umarım hepiniz iyisinizdir görüşmek üzere RT forever
Barbatos[RT]

Rewendor
Oyuncu
08 Temmuz 2002 00:30 %0
*Gözlerini yeni gelenler üzerinde bir bir gezdirir. Kimi kadim dostudur, kimiyse ezeli düşmanı. Ama şimdi hepsi tek amaç için toplanmıştır. Gözlerindeki ışıltıyla herkesi tekrar selamlar, sonra kendi kendine mırıldanmaya başlar*

- Aç! Aç! Aç!...

Khazad
Oyuncu
08 Temmuz 2002 00:40 %0
Bok gıbı bıra kokarak ıcerı gırer. Doubletının boyunu cekıstırır leather legginsleriin uzerinden bacagını kasır. Odadakılere bakar. Ellerını ovusturur... "E madem hepınız burdasınız" Elını baltasına goturur tam cekıcekken durur bekler "Neyse zaten hıc bırınızde akıl yok yarık kafayla hıc bısey anlamassınız"

Soul The Dwarven Berserker (alderia)

manteran
Oyuncu
08 Temmuz 2002 00:47 %0
quote:
Gönderen: RewendoR
*Gözlerini yeni gelenler üzerinde bir bir gezdirir. Kimi kadim dostudur, kimiyse ezeli düşmanı. Ama şimdi hepsi tek amaç için toplanmıştır. Gözlerindeki ışıltıyla herkesi tekrar selamlar, sonra kendi kendine mırıldanmaya başlar*

- Aç! Aç! Aç!...

*neden olmasin. belki de hala umut vardir diye dusundu rahip. Kadim dostuna katilir

-Ac! Ac! Ac!...

Khazad
Oyuncu
08 Temmuz 2002 00:48 %0
Etrafı koklar. "Burda eksık bır koku var. Darlith Uzun Kulak nerde?.. Abı olan."

Evil_Ranger
Oyuncu
08 Temmuz 2002 00:54 %0
Soul'a döner,elinde tuttuğu deri tobasındaki kristali göstererek "Uzun kulak daha gelmedi ama haber verdim" der.

Commander of Alderia

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
08 Temmuz 2002 01:01 %0
quote:
Gönderen: clair
*Obi wan kenobi arkasındaki yiğit dostları(RT' ler) ile birlikde içeri girer herkesi bir korku sarar acaba bu adam intikamını almak içinmi geldi die ama sessiz bir şekilde baş köşeye oturur adamları baş uçunda bekler ki kahpe bir kılıç darbesine maruz kalmasın die çünkü yaşadığı dönem boyunca bir sürü kahpe insanlarla uğraşmıştır.ama Tanrı büyükdür ve ilahi adalet yerine gelmiştir....

burdan tüm dostlarım rt lere selam gönderiyorum umarım hepiniz iyisinizdir görüşmek üzere RT forever
Barbatos[RT]

Eger gerçekten obi isen , iyiyiz daha iyiyiz,çok iyiyiz...

<--<Zaknafein>->
*Kılıcı kınını biraz zorlar çıkarken eskimiştir hafiften,ama hala eskisi gibi parlamakta

Khazad
Oyuncu
08 Temmuz 2002 01:04 %0
Oturucak kısa bır sandalye arar, bulamaz. Icınden -Ah be Woods bırınıde yanlıslıkla kısa yapmassınkı- dıye gecırır. Yer bulamayıncada once Rincewindin yanina gider elini omuzuna koyar "Uzun zaman oldu" der sonrada Darlithin yanında yerini alir

clair
Oyuncu
08 Temmuz 2002 01:09 %0
*Extacy duyduğu bir ses yüzünden çok sinirlenir ve kılıçını çekmek için bir hamle yapar bunu gören blind yavaşca extacy nin kulağına niçin sinirlendin der extacy kahpelerin seslerini duydum dayanamadım der ancak bunu gören obi wan kenobi adeta herşeyin bir zamanı ver dercesine bir el hareketi ile onu sakinleştirir buna bütün rt guildinin kahraman savaşcıları(Demonian,Rayearth,chad muska,extacy,ronin,blind,curse,fear,barbatos,smasher,mc,loacker ve daha niceleri) kendilerini zor tutarak obi wan a saygılarından dolayı ses çıkarmayıp hazırda beklemeye devam ederler obi wan'a kahpelerden gelicek kalleş bir kılıç gelmesin die baş ucunda beklerler çünkü obi wan yaşadı zaman dilimi boyunca kahpelerle savaşarak yiğitliğini göstermiş bir kişidir birden iki kişi belirir bunlar apex ve bulva dır bunlar kimi zaman obinin yanında savaşmış cesur savaşçılardır herşeyden önemlisi şerefli kişilerdir obi ve arkadaşlarını sevgi ile kuçaklarlar bunu gören bazıları kısankaçlıklarından ne yapıcaklarını şaşırırlar ama seslerini hiçbir zaman çıkaramazlar çünkü rt leri hep azrailleri gibi görürler ve korkarlar Obi ağır bir şekilde koltuğundan kalkar ve etrafına bakınır düşmanları kafalarını öne eğerler obinin gözlerindeki intikam ateşini görür ve bir korkuya kapılırlar ancak obi sakin bir şekilde gülerek yerine oturken Korkunun ecele faydası yok der.Onları bir kere öldürmekden beter edip bin kere öldürmüş gibi yapar ve yerine oturur.Heryeri bir sessizlik kaplar....

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 20 21 »
Alana Geri Dön

Reklam: