Nasi adamsiniz anlamadin bi kere zahmet edip su accounttan yazilmis yaizlarin altini okusaniz. Bu acc tan iki kisi yaziyor biri Black Devil - Risc
Biride ben Armorian- harvester -Okan Tan
forumu kapatmislar mecburen yazmak zorundaydim Homurtumu mu ne varliktir dungeon mungeon sumuk mumuk pipi filan bisiler demis onlari ben yazmdim. Sinirlendirmesin azimi bozucam. Dungeon a gitmek icin yalvarmisim. Tam *****. Onu kestim bunu kestim vs vs onlarida ben demedim laf yaptirma adama simdi, sadece 2 tane postum var dierleri Black Devil e aittir.
Alttaki imzada bana aittir forum un orjinal imzasidir. Black Devil in yazdiklarini karistirip laf atmayin sinirim bozuldu o yuzden actim bu forumu. Dungeon a goturun demisim... Sen git dungeona npc gorur gozun. Allahim slk...
(Bu mesaj 02 Temmuz 2002 19:11 tarihinde _harvester_ tarafından güncellenmiştir) (Bu mesaj 03 Temmuz 2002 03:56 tarihinde _harvester_ tarafından güncellenmiştir)
Pk olcam die milleti kandirmisim. O yuzden bazi cumleler sinirimi bozdu o yuzden actim kavgaya devam filan deil. Ben serverin 2. haftasi pk idim daha journey sw iken. Kimim kim oldunu karistiyorsunuz. Forum kirliligi yapmak istemezdim ama mecburum. Yalan yanlis laflari ymek istmem
Tamam, o forumu Zak, ben, Janis ve Witzbold tatlıya bağladık ICQda... Herkesin forumda sinirleri çok bozulduğundan söylememesi gereken şeyler söylemişti, o yüzden en iyisi o forumu unutmak...
Çünkü
This is CNN*
Ay yok olmadı eheh
This is OSN* (TÜrkiyede Online Laming)
(bu hikayede bahsi geçen şahıs ve kurumların gerçekle hiçbir bağlantısı yoktur, varsa da tesadüftür. Nerden çıkardınız bilerek yaptımısı ) Kleimael[Fallen Crows]
(Bu mesaj 31 Şubat 1516 28:31 tarihinde Homurtu tarafından güncellenmiştir)
Sözcüklerin Yetmedigini Anladıgınızda Yardım etmek için KAleme Sarılır o Denizdeki Isız adanız olcaktır... Legolas Wounder [İnsanlar sendense Sen Ölümmü üstlenmişsin demektir]
Yıldızları Dinlemeye Beklerim agaçların tepesine!