Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
11/10/08 14:32 Toplam 236 oyuncu 56 sunucu 1111 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Nedir bu fallen crows?

Landru
Oyuncu
01 Temmuz 2002 14:33 %0
Ya tamam bokunu çıkarttınız ya burda konuşarak insanların içindekilerini değiştiremeyiz..

Server kapandı gitti bitti tamam bukadar ya hala geyikini yapıyoruz..

UO bu kalitede bir oyun değil belkide osn bunu görüp bişiler yapma kararı aldı...

Fandrez[Fallen Crows]
The Crow
___
Kartallar tek,kargalar sürüyle uçar..

_harvester_
Oyuncu
01 Temmuz 2002 14:58 %0
YA bide hala bize kendini beğenmiş diyon ya..Lan kesmedikmi yalanmı sölicez.Fc lerden hangisini kesemedik yada hangisi bizi kesti.Evet 10 kişi arasınada girdik 15 kişi arasınada girdik.Ya oyunda yıllarca ağladınız bu adamlar bizi eziyo 10 kişi genede kesemiyoz diye.Forumda neden ağlayalım biz kendinizi bi halt sanmanızdan yakınıyoz ve gerçekleri yazıyoz foruma.Rew her cevabımda birazdaha eziliyosun ve hala vazgeçmiyosun.Devam et gevelemeye.Zak ın dediği gibi kılıçlar tekrar çekilirse gene eskisi gibi kimin ne olduğu ortaya çıkçak.Hadi naş sümük rp ci seni.Rp ile ağlattınız bizi çok duygulandık ühühühüh.

Black Devil[DS]
RİSC[DS]
Virüs[Killers]

LLEGOLASS
Oyuncu
01 Temmuz 2002 15:12 %0
quote:
Gönderen: _harvester_
YA bide hala bize kendini beğenmiş diyon ya..Lan kesmedikmi yalanmı sölicez.Fc lerden hangisini kesemedik yada hangisi bizi kesti.Evet 10 kişi arasınada girdik 15 kişi arasınada girdik.Ya oyunda yıllarca ağladınız bu adamlar bizi eziyo 10 kişi genede kesemiyoz diye.Forumda neden ağlayalım biz kendinizi bi halt sanmanızdan yakınıyoz ve gerçekleri yazıyoz foruma.Rew her cevabımda birazdaha eziliyosun ve hala vazgeçmiyosun.Devam et gevelemeye.Zak ın dediği gibi kılıçlar tekrar çekilirse gene eskisi gibi kimin ne olduğu ortaya çıkçak.Hadi naş sümük rp ci seni.Rp ile ağlattınız bizi çok duygulandık ühühühüh.

Black Devil[DS]
RİSC[DS]
Virüs[Killers]

Ah keşke açılsa...

Firesoul[Fallen Crows]
The Crow

cyber_ninja
Oyuncu
01 Temmuz 2002 15:54 %0
Fallen Crows`a da saygım sonsuzdur bu arada.
Yalnız tatlı bir tebessümle özür dileyerek söylüyorum bunu kimse alınmasın ;
Kendi ellerimle yetiştirdiğim bir öğrencim vardı (PvP bakımından) Flaubert.
Yaptıklarını hiç taktir etmiyorum fakat gözümün önünde 4-5 fallen crow`u öldürmüştü.
Ama tabii bunlar olabilecek şeyler.
Bende Alderia - LoL savaşında ilk başlarda hiç savaşmaz , içinde çok değerli itemler olan bir çok loot`u bir nevi kendim vermiştim onlara. Savaşmıyordum..
Fakat söyleyemeyeceğim bir sebep beni yine eski halime getirip 5 LoL`un arasına dalıp zafer ile sonuçlamama neden olmuştu. İsim vermeyeceğim belki O`nlar okuyup hatırlarlar...
Son olarak , birkaç şey rica edeceğim.
Kesme terimini kullanmayın lütfen -ki çok tiksinç bence. :>
İkincisi yakın bir tarihte... yine çekilecek gibi geliyor kılıçlar... Benden söylemesi. Azminizi yeteneğinizi saklı tutun...
kısa bir süre için...
Namarie.

L. Greenleaf;Evil Never Dies...

Landru
Oyuncu
01 Temmuz 2002 15:55 %0
quote:

Black Devil[DS]
RİSC[DS]
Virüs[Killers]

Sen varya uo nun zeka seviyesini düşürüyorsun! Seni teketekte kesmediğim zaman olmamıştır hala 10 kişi geld diyosun şununda sakın unutma fc bir aradayken değil senin gibi özürlü ordusu gelse[ki gelmiştir öbürsü gün forumlar inlemiştir yok +15 im gitti diye] altımızdaki atları bile kesmezsiniz hadi şimdi ikileyin yarası olan gacunur.

Fandrez[Fallen Crows]
The Crow
___
Kartallar tek,kargalar sürüyle uçar..

_harvester_
Oyuncu
01 Temmuz 2002 16:21 %0
Dorudur altinizdaki atlari kesememislerdir belki. Bende bu kadar tirsak olsam bende mare alip gezerdim dorusu...

Rewendor: hele sizin bildiğiniz "RP" insanların arkasından "Lordum 100gp plz!" diye koşturup önüne gelen her female karaktere evlenme teklif etmek olduktan sonra...

Siz derken yavass. Burdaki insanlarin bir kismi bunlari ii biliyor merak etme. Kimse bildigi rp ile artislik yapmiyor. Ha sidik yarisinami gircez. Rp biliyoruz die geciniyosunz. Neyse daha fazla konusmicam rahatsiz oldugum artislik kavramini ben uygulamicam. Ha bide siz burda konusuyosunuz ancak. Sanirim bulmussunuz bu oyunu dovuslu chat olarak kabullenmis insanlari. Beyinlerini .kin mina koyum. Millette sizi b matah sanar...

Ayrica Black Devil olm kestiysek kesmisizdir bosver uzatma. Kuyruk acisi derler simdi . Bi o olaydan sonra hic bi fc den oldugmu hatirlamiyom. Seninde bole bisi basindan gecmemistir . Tamam ayrilalim bu forumdan salla.

- Harvester - Armorian - Okan Tan -

icewind
Oyuncu
01 Temmuz 2002 16:22 %0
quote:
Gönderen: dinin
Rew bak bi ara Barış die bi tipde türemiş ti hatırlıomusun oda beni sanal delikanlı ilan etmişti.Ertesi gün evinin önündeydim adresine gittim.Tamam mı? Benim sigortaları attırma okay?

---Zaknafein [!] The One---

Ben Baris arklar size şu kadar diyorum kat daire olarak adresi verdim ona EĞE GELMİŞSE ANAMI CÜMLE ALEM BECERSİN!!!
SANA ŞU KADAR DİYORUM SENİN ANANI SİKİCEM ZAKNAFEİN, EĞER KAPIMA GELİP BENİMLE HESABINI GÖRMÜŞSEN ŞİMDİ NASIL KORKMAYIPDA SANA ANA BABA KÜFÜR EDİYORUM KONUŞSANA LAN!!!!
ERKEKSEN DELİKANLIYSAN GELİRSİN OLM ANCA SANALDA LAF TRAFİĞİ YAPARSIN ,
YUKARDA FALLEN CROWSLARA FALAM DELİKANLILIK ÇEKİYOSUN O ADAMLARIN HER BİRİ SENDEN DAHA DELİKANLIDIR BENDE ONLARLA SAVAŞTIM AMA ONLARIN KİM OLDUKLARINI BİLİYODUM AMA SANA ŞU KADAR DİYORUM SONUN KÖTÜ OLUCAK SENİN SENİ MINA KOYUCAM BACAK KIRMAYI GÖSTERİCEM SANA icq veriyom gel adresi unutmuşssan tekrar veriyim 983583

Baris

Homurtu
Oyuncu
01 Temmuz 2002 16:48 %0
Lan sinirlenmeye başlıyorum ama
Kaç saattir konuşmuyoruz konuşmuyoruz iyice üste çıktın sen.
Armorian kimsin nesin ki böle atıp tutuyosun lan sen daha dün kıçımızda geziodun nolur dungeona beni de götürün die
Dünkü b.ktun bugün koktun kim kaldırdı senin GöTünü bu kadar?
Ah şimdi OSN açık olacaktı da edicektin bu lafları karşımda!
Anca kapanan bir serverın forumlarında ağlayıp tehditler yağdırırsın işte sen!

Kimsin lan sen!
Bi kere bile gelebildinmi karşıma ki konuşuyosun yok mare yok bilmemne?

Role Play'e gelince, şimdi de anlayamadığın, 40 yaşında da, 60 yaşında da anlayamayacağın bir kavram hakkında anca biliyorum diye atıp tutarsın Ezİk kişilikli insan bozması seni.

Annenden babandan da "sümük", "pipi" falan gibi birşeyler duymuşun gelip burda saLak saLak laflar ediyosun.

Senin göTün fena halde kalkmış oturturlar bir yere söyliyim. Allahın laMeri seni defol
bu forumdan iki gıdım daha şerefin kalmışsa!

Sana gelecek hayatında son bir tavsiye
Şu sözü daima hatırla;
"Ne kadar yüksekten uçarsan o kadar sert düşersin"

Senin sonun feci gözüküyo eğer ilerde iş hayatına atılınca da böyle davranırsan. Adam olamayacağın kesin zaten bari varolan adamların sinirini bozma.

Allahın laMeri ya!

Xasf'i davet ediyorum yılın laMlerleri seçimini yapması için..

Kleimael[Fallen Crows]

(Bu mesaj 31 Şubat 1516 28:31 tarihinde Homurtu tarafından güncellenmiştir)

__Manyak__
Oyuncu
01 Temmuz 2002 17:48 %0
Xasf nasıl gelmedi buraya şaşıyorum.
Ya siz var ya toptan denyolaşmışsınız ya.
Bak felsefemi söyliyim: Dünyada 7 milyar insan var.
Sen bunlardan 1000 tanesini tanyosun, 1500 olsun hadi. Ve biz birbirimizi tanıyoruz. Şimei server kapandıktan sonra, bir gün bir yerde UO konusu açılır da Zak ile Armorian ile karşılaşırsanız 'SİTTİR İPNE' mi diceksiniz? Ben 'Bilader naber, ne güzel günlerdi' demeyi tercih ederim...

FC Olayı:
FC ancak üyesi olunca tam anlaşılan bir topluluktur. İlk girdiğim zamanlarda bile, tanımadığım kargalarla Brit bankta karşılaşınca hemen parti açılırdı 'Verite var, vlorite var!!' Ben bunu sevdim.
Moonglowda düğün oldu, biri artistlik yaptı da kal vaslar uçuştu. Yani belki söylediklerim anlamsız hatıra parçaları gibi geliyor, ama bunları payşalan birinin okurken gözlerinin içinin gülmemesi mümkün değil. Allah aşkına bilmediğiniz şeylere burun sokmayın, ben hiç (!) kalesi kötüydü nemliydi diyo muyum? Demem çünkü bilmem içini.

Güç, PvP PokPüsür
FC hiçbir zaman 10x adamlarıyla övünmedi. Çok çok nadir skill kasan FC ler görüldü, onlar da belki RP belki insanlara saygıdan hep görülmeyecek yerlerde kastılar, mage shop ta In Lor diye haykıran FC bulabileceğinizi sanmam mesela. Pros'tan başka speed kullanan FC de bulunmaz, o da eğer lag varsa açardı. MAre diyorsunuz, mare kullanırız noolcak? Mareler adam öldürünce direk guard a açık hale gelirler, bu da büyük bir risk. Yani 100k lık hayvanı riske atarak adam kesmek ayıplanamaz, alkışlanır bence, +15 cutlass kullanmak gibi bişey işte.

5 FC alamadı, ben 20 tanesini yedim:
Çok iyi. Ama zaman zaman 10x adamların da basit karakterlere öldüğü oluyor. Bug mu dersiniz, lag mi, şans faktörü mü istediğinizi deyin, oluyor böyle şeyler.

Bir parçası olmaktan her zaman keyif aldığım bir loncayı OSNe kaybetmenin acısı halen çok tazeyken bu konuları okumak herçekten hoş değil...

LLEGOLASS
Oyuncu
01 Temmuz 2002 18:17 %0
quote:
Gönderen: icewind
Rew bak bi ara Barış die bi tipde türemiş ti hatırlıomusun oda beni sanal delikanlı ilan etmişti.Ertesi gün evinin önündeydim adresine gittim.Tamam mı? Benim sigortaları attırma okay?

Ben Baris arklar size şu kadar diyorum kat daire olarak adresi verdim ona EĞE GELMİŞSE ANAMI CÜMLE ALEM BECERSİN!!!
SANA ŞU KADAR DİYORUM SENİN ANANI SİKİCEM ZAKNAFEİN, EĞER KAPIMA GELİP BENİMLE HESABINI GÖRMÜŞSEN ŞİMDİ NASIL KORKMAYIPDA SANA ANA BABA KÜFÜR EDİYORUM KONUŞSANA LAN!!!!
ERKEKSEN DELİKANLIYSAN GELİRSİN OLM ANCA SANALDA LAF TRAFİĞİ YAPARSIN ,
YUKARDA FALLEN CROWSLARA FALAM DELİKANLILIK ÇEKİYOSUN O ADAMLARIN HER BİRİ SENDEN DAHA DELİKANLIDIR BENDE ONLARLA SAVAŞTIM AMA ONLARIN KİM OLDUKLARINI BİLİYODUM AMA SANA ŞU KADAR DİYORUM SONUN KÖTÜ OLUCAK SENİN SENİ MINA KOYUCAM BACAK KIRMAYI GÖSTERİCEM SANA icq veriyom gel adresi unutmuşssan tekrar veriyim 983583

Baris

Baris dediklerini bi tart ondan sonra konuş. Anlayacağın 2 düşün 1 yaz. Böyle küfür ederek tehdit ederek bi yere varılmaz.
Mesajını editlemen dileği ile..

Firesoul[Fallen Crows]
The Crow

_harvester_
Oyuncu
01 Temmuz 2002 18:38 %0
HOHOHOHO forumlarda ağlamışız.Gençler siz dayak yemekten kafayıda yemişiniz artık sinirinizi nerden alacağınızı şaşırdınız.Fand sn yawaş kes be koç.Ben forumdan ayrılıyom oyunda kestikten sonra arkamızdan ghost modda koşupta sen görcen sen görcen diyen adamlar forumda bi b.k olmuşlar lol.bidaha foruma mesaj atıpta millete sizi ipliyomuş havalarında bulunmucam.Snn in son günlerinde yılan olduğunda bile oley yılan olabiliyom artık diye sevinen barış bile zaknefein e laf ettiğine göre ben konuşmuyom artık.Bizim memlekette sizin gibi bi halt bilmeyen SÜMÜKLERE tek bi şey diyoz=KEASSSSS

Black Devil[DS]
RİSC[DS]
Virüs[Killers]

_harvester_
Oyuncu
01 Temmuz 2002 18:43 %0
Lan barış OLAYLARI REAL A TAŞIMAK??BU KADAR SAÇMA ŞEY OLMAz.işi iyice abarttınız gençler

velvet
Oyuncu
01 Temmuz 2002 20:12 %0
quote:
Gönderen: RewendoR
E insaf yani, bu kadar "biz süper pk larız, oyunun kıralıyız, 10 kişi arasına girer hepsini keser çıkarız, teketekte herkesi alırız, mükemmeliz" dedikten sonra bize mi kendini beğenmiş diyorsunuz? Harbi insaf.

Jani sende malesef kendin herşeyi yapıp sonra da başkaları yapıyormuş gibi gösterme hastalığı var...

Neyse, artık daha fazla tartışmıycam zaten söylenebilecek herşey söylendi 2 taraf için de..

Hem sürekli kendi söylediklerinle çelişiyorsun, bir dediğin diğerini tutmuyor.

Artık tartışmanın alemi yok, hele sizin bildiğiniz "RP" insanların arkasından "Lordum 100gp plz!" diye koşturup önüne gelen her female karaktere evlenme teklif etmek olduktan sonra...

1)Zamanında bende rp yaptım kocum rpciyiz diye konusma ve bunu bazı FCLER bilir adım Janissary deildi ama genede yaptım hemde kimsenin yapmacagı bi CHARLA
2)Ben Fitresoulun alınmasına üzüldüm ve hatamı anladım, hatamı düzelttim
3)beni eleştireck en son kisi sensin bu andan itibaren konu dışarı tascak sen artık uo ya gectin benim özelliklerimden falan bahsedion konu uodan atlamsın haddini bil
4)forumun basını okuda anla kim kendini beğenmiş...

(Bu mesaj 01 Temmuz 2002 20:27 tarihinde velvet tarafından güncellenmiştir)

Rewendor
Oyuncu
01 Temmuz 2002 20:23 %0
İşi reale taşımanın saçmalığına katılmakla beraber Homurtunun son mesajına özellikle Armorian kısmına sonuna kadar katılıyorum.

Sana gelince Risc; bu oyunu oynayacak seviyeye gelmemişsin Bu forumun seviyesini en çok düşüren kişi sensin. 3-5 laf öğrenmişsin boyuna tekrarlıyorsun. Hiç birşeye bakmıyorsun, mesajlarının hiçbiri konuyla alakalı deil sadece ağzını açmış konuşuyorsun. Git kahvede okey oyna diyorum sana, senin için fazla komplike bir oyun UO. Karakterin istediği kadar güçlü olsun sen adam olamadıktan sonra neye yarar. Şu ana kadar forumlarda konuyla alakalı ve mantıklı tek laf ettin o da reale taşıma konusu. Zamanında Acc.n hacklendiğinde üzülmüştüm, çünkü ne demek olduğunu bilirim, ama şimdi düşünüyorum da Tanrının sopası yok. Herkes hayatta hakettiklerini alıyor.

Barış; Sinirli olabilirsin ama lütfen küfür falan kullanma şurada (Risc denen parazite ramen) seviyeli tartışmöaya çalışıyoruz.

Fistan: Xasf tatilde Bodrumda, o yüzden gelemedi.
Çok güzel açıklamışsın olayı.

Armorian: Sen nasıl Legolas'ın elinden çıktın anlamıyorum? Aranızda dağlar kadar fark var. En basidinden o insan (oyundan veya RPden değil gerçekten bahsediyorum) Hem seninle her konuyu o gece oyunda konuşarak hallettiğimizi sanıyordum, hani şu bana oyunu bırakacam diye duygu sömürüsü yaptığın gece...

Janissary: Forumda yine en azından olgunca davranmaya çalışan biriydin, ama biraz da objektif olmayı dene derim.

Zak: Eğer benimle gerçekten bir problemin varsa veya olduğunu düşünüyorsan my.OSNden ulaşmanı rica edecem. Daha seviyeli ve mantıklı şekilde konuşabilmek için.

Son olarak tartışma bitsin diyorum. Uzadıkça Risc gibi çoluk çocuk asap bozuyo, kendini bi halt falan zannetmeye başlıyor. Tekrar söylüyorum Risc, senin yerin burası değil.

Rewendor
Oyuncu
01 Temmuz 2002 20:27 %0
Senin RP yapmanla benim RPci geçinmem arasında ne alaka var? Yaptıysan aferin sana, ne diyim? O zaman çok daha mantıklı olman gerekirdi.

Ayrıca o söylediklerimi de gayet doğru ve düzgün olarak söyledim. Benim "alaylı sözlerime" laf atmadan önce kendi sözlerine ve arkadaşlarınınkine bir bak bakalım kiminkiler daha fazla? Eğer birinden saygı görmek istiyorsan onu haketmen, birini eleştirmek istiyorsan da o konuda kendinin ondan daha eksiksiz olması gerekir. Bunu unutma.

KintanTee
Oyuncu
01 Temmuz 2002 20:32 %0
quote:
Dorudur altinizdaki atlari kesememislerdir belki. Bende bu kadar tirsak olsam bende mare alip gezerdim dorusu...

Rewendor: hele sizin bildiğiniz "RP" insanların arkasından "Lordum 100gp plz!" diye koşturup önüne gelen her female karaktere evlenme teklif etmek olduktan sonra...

Siz derken yavass. Burdaki insanlarin bir kismi bunlari ii biliyor merak etme. Kimse bildigi rp ile artislik yapmiyor. Ha sidik yarisinami gircez. Rp biliyoruz die geciniyosunz. Neyse daha fazla konusmicam rahatsiz oldugum artislik kavramini ben uygulamicam. Ha bide siz burda konusuyosunuz ancak. Sanirim bulmussunuz bu oyunu dovuslu chat olarak kabullenmis insanlari. Beyinlerini .kin mina koyum. Millette sizi b matah sanar...

Ayrica Black Devil olm kestiysek kesmisizdir bosver uzatma. Kuyruk acisi derler simdi . Bi o olaydan sonra hic bi fc den oldugmu hatirlamiyom. Seninde bole bisi basindan gecmemistir . Tamam ayrilalim bu forumdan salla.

- Harvester - Armorian - Okan Tan -

Eğer böle onu kestim buna kesilmedim deyip sonra artistlik yapmak istemiorum dersen senin biraz SALAK olduğunu düşünücem ama hava atmamk gib olmasın ben senin bi iki kere elinde scimtar buküp bi tarafına monte etmiştim adının gıcıklığından çok ii hatırlıorum virüss

Witzbold[FallenCrow]
Efsane geri dönüyor..
Gün Yakın!..

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
01 Temmuz 2002 20:48 %0
Bak Bak bak kımler gelmiş seni velet seni,cocugum sen bana saat1-2 arası d&r onu demedın mi? Ben saat 1 i 20 geçe ordaydımAma senden eser yoktu.İnanıp da giden salaklık bende bi daha gidersem senin gibi olayım.İstanbulun öbür ucuna gittim herifi bulcam die yeller esıodu olman gereken yerde.Tamam işte akıllandım artık elın zavallısının lafına kanıp gitmeyecem bir yere.

KintanTee
Oyuncu
01 Temmuz 2002 20:48 %0
quote:
HOHOHOHO forumlarda ağlamışız.Gençler siz dayak yemekten kafayıda yemişiniz artık sinirinizi nerden alacağınızı şaşırdınız.Fand sn yawaş kes be koç.Ben forumdan ayrılıyom oyunda kestikten sonra arkamızdan ghost modda koşupta sen görcen sen görcen diyen adamlar forumda bi b.k olmuşlar lol.bidaha foruma mesaj atıpta millete sizi ipliyomuş havalarında bulunmucam.Snn in son günlerinde yılan olduğunda bile oley yılan olabiliyom artık diye sevinen barış bile zaknefein e laf ettiğine göre ben konuşmuyom artık.Bizim memlekette sizin gibi bi halt bilmeyen SÜMÜKLERE tek bi şey diyoz=KEAS

Black Devil[DS]
RİSC[DS]
Virüs[Killers]

harvester hatırladığım kadrıyla senin carh çok ii bi carh deildi ama son bi yıldır öss nedeniyle oynayamıyordum o ara mı güçlendirdin carhınıda böle artist artist konuşuosun ve bide fazla çabuk havaya girmişsin sizin ağalığınız osn boşken söker ben senin osn 400kişi olduğu zamanlar hatırlıodum mezarı basan pkları pk olcam die kandırdığına sewinin bi tiptin sen ne çabuk deiştin anlamıorum ama eski halin daha iiydi hiç olmazsa gülüoduk şimdi tam bi MAL olmuşssun

Witzbold[FallenCrow]
Efsane geri dönüyor..
Gün Yakın!..

KintanTee
Oyuncu
01 Temmuz 2002 20:51 %0
quote:
Bak Bak bak kımler gelmiş seni velet seni,cocugum sen bana saat1-2 arası d&r onu demedın mi? Ben saat 1 i 20 geçe ordaydımAma senden eser yoktu.İnanıp da giden salaklık bende bi daha gidersem senin gibi olayım.İstanbulun öbür ucuna gittim herifi bulcam die yeller esıodu olman gereken yerde.Tamam işte akıllandım artık elın zavallısının lafına kanıp gitmeyecem bir yere.

Zak kalıbına mı güvenim bu artisliği yapıosun yosa çok büük mafya fln mı zannediosun kendini
Aman Fazla şişme
indiriverriler havanı şişle

Witzbold[FallenCrow]
Efsane geri dönüyor..
Gün Yakın!..

Rewendor
Oyuncu
01 Temmuz 2002 20:54 %0
Off iyice tatsızlaştı forum

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
01 Temmuz 2002 20:54 %0
Wıtzbold olayı bılmeden abuk subuk konuşma.

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
01 Temmuz 2002 20:55 %0
Rew icq var senınle ozel konuşalım , mahalle kavgasına dondu burda ortam.

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 7 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: