| Yazar | Konu: Nedir bu fallen crows? |
| Oyuncu |  | 30 Haziran 2002 23:48 %0 | |
|
quote: Gönderen: velvet
Gönderen: RewendoR
. Eğer isterse eski msglarımı okuyup aynı şeyleri söyleyip cevap olarak tekrar onları okuyarak eğlenebilir.
Rewondor, su kücümser tawrını bırak artık yoksa artık bayaa bi tavır deişikliğ olcak bu forumda kapatmak istiorum bende ama laf carpma halindesin millete böle bi havalarda lütfen düzelt su tawrını bak su an rica ediorum daha baska msg yazmıcam laf carpılmamaıs durumunda
Bir bakıma haklısın, ama o kadar da kusuruma bakarsın artık. Tartışma çok uzadı ve giderek tatsızlaşıyor, ve herkesin sinirleri yıprandı. Zak gibi ben de kızdığımda böyle davranmaya başlıyorum çünkü sürekli aynı şeyleri yazmaktan bıktım. Akara gelip şu konuyu kapatsa da herkesin siniri yatışsa biraz... |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 30 Haziran 2002 23:49 %0 | |
|
bu zaka
- Valla senin 14 yaşında olduğunu düşünüyodum zak çünkü öyle konuşuyorsun. 17 yaşındaysan daha kötü, bu senin zeka geriliğini gösterir.
bu Black devile
Ama sen de bunu anlayamazsın çünkü tek bildiğin günlerce gecelerce inlor + box sonra da sağa sola saldırmaktan ibaret.
[/b
Bak kardeşim sen kimseyi küçümseyemezsin su tawrını acilen değiştir laf oturttugunu sanıosun ama birazdan öle büyük bi tepki alcanki neye uğradığını saısracan lütfen yumusak bi dille konus agzını topla haddini bil.Sen kimseden üstün değilsin hele hele uoda ok? |
| |
| Oyuncu |  | 30 Haziran 2002 23:53 %0 | |
|
bu zaka
- Valla senin 14 yaşında olduğunu düşünüyodum zak çünkü öyle konuşuyorsun. 17 yaşındaysan daha kötü, bu senin zeka geriliğini gösterir.
bu Black devile
Ama sen de bunu anlayamazsın çünkü tek bildiğin günlerce gecelerce inlor + box sonra da sağa sola saldırmaktan ibaret.
[/b
Bak kardeşim sen kimseyi küçümseyemezsin su tawrını acilen değiştir laf oturttugunu sanıosun ama birazdan öle büyük bi tepki alcanki neye uğradığını saısracan lütfen yumusak bi dille konus agzını topla haddini bil.Sen kimseden üstün değilsin hele hele uoda ok?
Ben kendimi üstün görmüyorum, peki ben bana yapılan küçümsemeleri quotelayayım mı? Tüm sayfa dolar heralde...
"RP ye sığınıyorsun"
"PvP yapamıyorsun"
"Bacaklarını kırarım, kafanı yararım, cart curt yaparım"
"Gerçekler bitarafına batar"
"Sümük"
...
Alacağım tepkiyi umursamıyorum ama bu kadar laftan sonra artık benim de sabrım taşıyor ki her doğal insanın da taşar artık |
| |
| Oyuncu |  | 30 Haziran 2002 23:55 %0 | |
|
| Mephistonun yazdıklarını okudum ve gerçekleri söledim ama bu sana battı.Artık sölicek bişiler bulamadın demegoji yapmaktan öteye gidemiyorsun.Sana gereken cevabı verdim.seni osn de gördüm.moonglow a gitmiştim bigün orda gördüm.Sen yuzyıllarını versen nolur bu oyuna.Ben kimi sindirememişim.Ya harbi laf kalabalığından başka bişi değilsin.Boğazına kadar çamura batıpta çıkmaya çalışan tavuklara benziyosun.Ne olursa olsun senin bi sümük olduğun gerçeğini değiştirmez bu.Naş abim naş.Senin gibi adamlar bizi gördüklerinde kaçmaktan başka bişi yapmadılar yapamazlarda.Ben ds ve lol zamanı dışında hep pk dım.Ve bundan gurur duyuyorum çünkü çok büyük dayanışma ve dostluklar gördüm pk lığım sayesinde.ÇOk büyük savaşlar gördüm.Ve daha birçok şey yaptım.senin hayalini bile kuramayacağın.Bu son cevabım.İlk kez bi sümükle bukadar tartıştım.çok bilmiş+sümük=milli felaket.Konuştukça batan tiplerdensin. |
| |
| Oyuncu |  | 30 Haziran 2002 23:55 %0 | |
|
hele hele uoda ok?
Peki bu ne? Senin son mesajından. PvP bakımından öyle olabilir, ama illa böyle polemik yaratacaksan RP bakımından da bak bakalım noluyor... Herneyse, sizin için zaten UO dövüşlü ortaçağ cs si gibiyse benim diyeceğim birşey yok. O konuda haklısın zayıfım çünkjü görüşüm farklı ve herkesin oyun tarzı kendinedir. |
| |
| Oyuncu |  | 30 Haziran 2002 23:57 %0 | |
|
quote: Gönderen: _harvester_
Mephistonun yazdıklarını okudum ve gerçekleri söledim ama bu sana battı.Artık sölicek bişiler bulamadın demegoji yapmaktan öteye gidemiyorsun.Sana gereken cevabı verdim.seni osn de gördüm.moonglow a gitmiştim bigün orda gördüm.Sen yuzyıllarını versen nolur bu oyuna.Ben kimi sindirememişim.Ya harbi laf kalabalığından başka bişi değilsin.Boğazına kadar çamura batıpta çıkmaya çalışan tavuklara benziyosun.Ne olursa olsun senin bi sümük olduğun gerçeğini değiştirmez bu.Naş abim naş.Senin gibi adamlar bizi gördüklerinde kaçmaktan başka bişi yapmadılar yapamazlarda.Ben ds ve lol zamanı dışında hep pk dım.Ve bundan gurur duyuyorum çünkü çok büyük dayanışma ve dostluklar gördüm pk lığım sayesinde.ÇOk büyük savaşlar gördüm.Ve daha birçok şey yaptım.senin hayalini bile kuramayacağın.Bu son cevabım.İlk kez bi sümükle bukadar tartıştım.çok bilmiş+sümük=milli felaket.Konuştukça batan tiplerdensin.
Hehehe bütün mesajında tek anlamlı söz söyleyemeyip sırf hakaret etmek ne peki? Sadece palavradan ve hakaretten ibaretsin. Konuya cevap veremeyince adama sataş. Oh ne ala hehehe.
Neyse artık cevap versen de bişi demicem. İstediğin kadar ağla burda. Ne de olsa konuyla alakalı mesajın yok. Tek yapabildiğin ortalığı kızıştırmak di mi? Tek yapabildiğin hakaret etmek.
İyi et bakalım. (Bu mesaj 30 Haziran 2002 23:59 tarihinde RewendoR tarafından güncellenmiştir) |
| |
| Oyuncu |  | 01 Temmuz 2002 00:01 %0 | |
|
Kardeşim manyakmısınız neyin tartışmasını yapıyonuz?
FC Rulaz
Zak sux işte bu kadar
bitmiştir
Ağlayın siz ahahah |
| |
| Oyuncu |  | 01 Temmuz 2002 00:10 %0 | |
|
Zak Sux tabi.Herkesın dilinde zak ben neymişim be adam 10 kişinin arasından yine zak ı çıkardı.Hey Allahım ya esik ***** heriflerin agzına sakız olduk.
---Zaknafein [!] The One---
|
| |
| Oyuncu |  | 01 Temmuz 2002 00:18 %0 | |
|
FC RULLAZ BENCEDE ÖLÜMÜNE FC
GAK GAK GAK GAK KARGA OLMAKTAN ONNUR DUYUORUM yeter be tamam kabul edıorum süpersiniz siz fc
(Bu mesaj 01 Temmuz 2002 00:19 tarihinde velvet tarafından güncellenmiştir) |
| |
| Oyuncu |  | 01 Temmuz 2002 00:25 %0 | |
|
GAK GAK GAK LOL
|
| |
. |
| Oyuncu |  | 01 Temmuz 2002 00:32 %0 | |
|
Fc nin bi tarafları tavana vurmus anlasılan, onu keserdik malı vermezse bunu keserdik onu vermezse biz süperdik zengindik ama maksat eglence...NE lan bu hava lan beni 1 e 1 de kesen bi fc yok bırakın bu isleri agzınızı toplaın bırakın artizliği,Legolas dılında aranızda tek basına bisi yapabilen bi adam yoktu vıdı vıdı yapmayın fazla biz yani bazı pklar neler yaptıgımız sayarsak kücük dillerinizi yutarsınız kesin sesinizi server kapandı bırakın konusmaı isiniz gücünüz yokmu sizin sen bana sabır wer ya sizlere azda olsa bi saygım wardı ama böle seyler yazarsanız size en fazla saygı duyan bir kisiyi bile kaybedersiniz...Haha ona buna kuyruk acısı diyebiliyonuz da hadi bana deyin bakalım fclerin benden kuyruk acısı wardır benım onlara deil
Janissary[!]
Janissary nasıl böyle bir şey söyleyebilirsin hayret ettim.
Sen benim osn deki Delucia tayfasında olup Fc nin amacını anladığını sandığım kişiler arasındaydın ama sanırım yanılmışım. Hala anlatamadığımız şeyler var demek..
1vs1 olayına da diyebilecek bir şeyim yok Fc yi en azından o kadar tanıdığını tahmin ederdim ama sanırım yine yanılmışım.
Firesoul[Fallen Crows]
The Crow |
| |
| Oyuncu |  | 01 Temmuz 2002 00:39 %0 | |
|
quote: Gönderen: dinin
Hahaha bak bakkk senınle 3 kere teke tek yaptım moonglow bastıgımda hepsi de maksimum 30 saniye sürdü.Hepsinin de sonuçları tabiki aynıydı.Beni ne kadar tanımadıgın belli öldügümde küfür etmem hatta prostakes benı ilk kestiginde teketek de etbrik etmiştim vedalaştık ve çıktım kendisine sorabilrisin.Sen benm dostluklarımın sudan oldugunu nereden bılyıorsun????Beni hiç dostlarımla bir arada gördün mü de sudan diyebiliyorsun.Ama önemlidir ben sana somut kanıtlar sunuyorum Bkz: Yaş olayı Bkz: Prostakes olayı.Sen ise bol keseden atıyorsun be cocugum.
Haa demek işi oraya getirdin GM Merry yi ben senden iyi tanırım o benim zeka seviyemi de rp seviyemi de oldukca iyi bilir Geldigi anda soracagız da zaten !!!
Çok ilginç her ettigin lafa kanıtlarıyla cevaplar gelmesıne ragmen CVP veremeden kalırsın gibi şeyler zırvalıosun Enteressan.
Ayrıca son yzamış bi zırva Homurtu, ben fallen crow larla hiçbir zaman bir sorunum olmadı hep pk oldugum için ve sadece baskınlarda gordugum ve onlar organıze bi sekılde toplu saldırdıklarından dolayı ,baskınlarda bariz bir üstünlügümüz oluyordu.Yane hiçbir kuyruk acım yok hatta bir cogu iyi arkadaşlarımdır.Ayrıca cocugum belliki haberin yok ama en büyük dayanışma Bucs da pk lar arasındadır bu oyunda ögren ole konuşda maskara olma !
Emin ol Fc deki dayanışma Delucia'daki(!)dayanışmadan az değildir.
Firesoul[Fallen Crows]
The Crow |
| |
| Oyuncu |  | 01 Temmuz 2002 00:40 %0 | |
|
Fificim boşver kasma
OSNdeki çoğu UO oyuncusu Fallen Crows'un amaçlarını, prensiplerini anlayabilecek yeterlilikte değil.
Anlayanlar krımızdır..
Anlamayanlar içinse sadece bir ağlama duvarı olduk hep -ve öyle de kalacağız.
Kleimael[Fallen Crows]
(Bu mesaj 31 Şubat 1516 28:31 tarihinde Homurtu tarafından güncellenmiştir) |
| |
| Oyuncu |  | 01 Temmuz 2002 00:46 %0 | |
|
FC RULLAZ BENCEDE ÖLÜMÜNE FC
GAK GAK GAK GAK KARGA OLMAKTAN ONNUR DUYUORUM yeter be tamam kabul edıorum süpersiniz siz fc
(Bu mesaj 01 Temmuz 2002 00:19 tarihinde velvet tarafından güncellenmiştir)
Janis saçmalamaya başladın. Sen beni hiç bi zaman ben süperim harikayım herkesi öldürürüm diye iddiam oldumu ? Fc yi tanımadın hani en azından beni biraz bilirsin.
Ki Fc ninde böyle bir iddiası olmadı. Fc serverin sonlarına doğru Rp sini yapabildi mi ? ( Bu rp de sakız gibi oldu kullanmak istemiyorum ama başka koyacak bişey yok )
Hayır yapmadı, yapamadı. Çünkü serverin böyle olacağı belliydi, biraz zevk alalım dedik oyundan. Görenler bilir Xarius la mal mal koşuşur ondan bundan Lortum 100 gp pls derdik ama eğlenceli olurdu. ( Olaylarla ne alakası var bilmiyorum kusura bakmayın )
Firesoul[Fallen Crows]
The Crow |
| |
| Oyuncu |  | 01 Temmuz 2002 00:47 %0 | |
|
Doğru valla hehehe..
Abi insan neyle dalga geçer? Ya korktuğundan ya da anlayamadığından. Ama amcamlar maşallah korkusuz olmalı, 50 kişinin arasına 14.400 bağlantı çıplak, büyüsüz ve magicalsiz dalıp hepsini yeniyolar, hepsi Karamurat maşallah. Kodum mu yer inliyo, hepsi ayrı ayrı kıral Bi kafada dragon bayıltırlar valla Hem hepsi professional in lor mage, ayrıca Muhammed Ali'den daha iyi boksör Üstelik bizi ezerler, çünkü bizden daha iyi UO biliyolar. Neden mi? Çünkü Brit bank/mezar/delucia üçgenini hepimizden daha çok gezip hepimizden daha çok PvP yaptılar. Ne de olsa bir Mass Multiplayer Role Playing Game'in amacı PvP dir herkes için di mi?
Demek ki korkmazlaaar...
E neyse artık son mesajımı attım bu foruma burda bırakıyorum. Hehe ama helal olsun valla FC'ye... OSN kapanalı bu kadar zaman oldu, hala konuşulan ve arkasından ağlanan(!) tek guild oldu valla  |
| |
| Oyuncu |  | 01 Temmuz 2002 00:54 %0 | |
|
Ya sizin neyinizden kuyruk acısı çekçez.Lam siz 10 kişide olsanız birimizi kesebildinizmi acaba sümükler ordusu.Ya icq dan haberleşme falan değil.insanlar gerçekleri bilip yazıyolar.Rew sen kendin gibi sümüklerden başka kimseden saygı göremezsin.Hakarete girmedim ama sen girmişsin.Senin yaşın 90 da olsa zekan 5 i geçmez.Ya sizinle konuşmaya değmez.DS nin chaos zamanında yediğiniz dayaklar galataya köprü oldu.Niye tartışıyom onuda anlayamadım valla.Sümük herzaman sümüktür.10 kişide olsanız bi adam edemediniz etmezsinizde.Sizi kovalarken kaçtığınız günleri ne çabuk unuttunuz.Size sizi ifade eden bi sözle bu forumu bitireyim
KARGALAR SÜRÜYLE KARTALLAR YANLIZ UÇAR
(SÜMÜKLER)
Black Devil[DS]
RİSC[DS]
Hakaret kavramın biraz değişik sanırım. Hiç bişey olmadan gayet güzel ilerlerken forum sümük diye fırlayan kim herkes biliyor.
Kaçma olayına geleyim tabiki kaçtık hemde o kadar çok ki, salakça öleceğimize kaçmayı yeğleriz. Gücümüzün farkındaydık ve işimizi hallettikten sonra döne.. kaçardık.
10 kişi olayınada bi açıklık getireyim pek emin değilim ama Fc nin üye sayısı 10 bile değildi. Ki 10 kişinin aynı anda online olması imkansız.
Firesoul[Fallen Crows]
The Crow |
| |
| Oyuncu |  | 01 Temmuz 2002 01:07 %0 | |
|
quote: Gönderen: dinin
Rp miş kıçımın rp si , elin ayagın tutmuo rp ye sıgınıosun,senın yzuunden dogru duzgun rp yapanlara olan sempati de azalıo.Alırım aklını adam ol !
Hm kıçımın rp si cart curt dedikten sonra rp yapanlar hakkında konuşmaya hakkın olmadığını düşünüyorum haksız mıyım ?
Firesoul[Fallen Crows]
The Crow |
| |
| Oyuncu |  | 01 Temmuz 2002 01:21 %0 | |
|
OSN zamanları; Serverda... X (ismi söylemiim) oyundadır...
X- La lala lala alaa Ben kıralım, en güçlüyüm, Delucia'ya hakimim herkesi keserim.
Abooow... Şurdan bi adam geçio dur dalak...
-O sırada çalıların arasından 5 adet crow fırlar ve adama saldırır, gözleri adamın üstündeki parlak zırhtadır. Adam durumu idrak eder-
X- Yusuuf! Yusuuuf! İmdat laan! topuk dopuk... Aha şuraya saklaniim, olmadı gate girdik, dur şuradan geçelim...
-O sırada ICQda-
X- Ahmet, mehmet, hasan, hüseyin, kamil gelin lo! Lam bana saldiriyler adiler! 10 kişiler lam yok yok en az 20 kişi!
-ICQda mesaj iletilir-
Y- Mustafa abiii.. Kainçooo! Hüdaverdii! Bak bizim Osman abiye yamuk yapmışlar şeRefsiZler! Dalıolarmış oyuna girin lo, osman abi sen nerdesin şu anda?
X- OoO O Oo oo oOoo o..? Ha ne? Ben Deluciadayım hala peşimde kafirler!
-Bi anda oyuna bir sürü adam dolar, lag artar. Bunu gören son crowlar da sessiz ve karanlık bir yere çekilirler.-
Ertesi gün forumlarda:
quote:
Gönderen: X
Lam Siz nesiniz lam! Adiler! 1e 1 gelin lam! Keserim asarım yıkarım lam! Daatırım! Sizin 150 tanenizin arasına girdim ben hepinizi daattım lam! Eziqleer!
|
| |
| Oyuncu |  | 01 Temmuz 2002 02:09 %0 | |
|
| *Tavuklar çırpına çırpına battıkları çamurdan çıkmaya çalışır* |
| |
| Oyuncu |  | 01 Temmuz 2002 03:57 %0 | |
|
*Tavuklar çırpına çırpına battıkları çamurdan çıkmaya çalışır*
Ne çamuru ne tavuğu ne diyosun ya ?
Alakasız alakasız konuşmaktan zevk mi alıyosunuz |
| |
| Oyuncu |  | 01 Temmuz 2002 05:34 %0 | |
|
Ay abi neyin tartismasi var ya. Fuck FC bu kadar uzatmayin. Mina koyum yarattii kaos a bak kargamidir ne haltir. Her turlu *****lik bunnarda. Gotleri sikisinca her bi halti yerler. Sonrada "DENGEE DENGEEEE" di bagirilar allahiim ya. Hic bi adami teke tek gelmedi. Gelemedi. Bi forumdan gaz olupta 3 4 kisi gelmisler mezara hepsi bi anda kal vas. Tek kesemyorki. Onda da kacmadim hic birinde kacmadim bunardan. Guild savasi olur ****ler 2 vs 1 yakaladiklarinda bile baska guildden adam cagirirlar.
-Napiyoz arkadaslar?
-Rp yapiyoz?
-ehahaha ne Rp si?
-Valla hele bi yapak sonra karar vericez
-Abi ben adami kestim lootladim
-Ehaha o zaman ******** rp si yapalim
-ehueh tmm
Baska bi zaman XXX[FC] vs XXX[xx] karsilasmasi ama bu karsilasma British Castle da oluyor. FC li arkadas karizma yapacak verite heater ile geliyor anam o da nesi adamlar orda. Simdi kacmicak ya gidiyor hemen carrt bank verite in iron out duz kalkan aliyor sonrada ben kacmam kardes savasirim adam gibi diyerekten daliyor ve oluyor tabi.
-Abi serefimle savastim ve oldum
-E biz ne Rp si yapiyoz?
-Durust, asil, serefli rpsi
-E abey biz ******** rp si yapmiyomuyduk
-OLM SUS BE " DENGE! DENGE! DENGEEE.."
Ya valla cok konusuyonuz karga karga gak dedi cik su dala bak dedi(o dal varya..) hebele hubele. HiH sinir oldum be basindan beri bas bas!
-Harvester-Armorian(bu varya bu minerdi lan bu muahah)-Okan Tan-
|
| |
| Oyuncu |  | 01 Temmuz 2002 10:24 %0 | |
|
quote: Gönderen: Bay Armorian -The Yeni Jenerasyon Moonglow Gençliği
Hic bi adami teke tek gelmedi. Gelemedi. hepsi bi anda kal vas. Tek kesemiyorki.
Hmm ne desem boş ya ahahah ağlama duvarı dicem, kendi dediklerimi tekrar etmiş olacam...
quote: Gönderen: Bay Armorian -The Yeni Jenerasyon Moonglow Gençliği
-E biz ne Rp si yapiyoz?
-Durust, asil, serefli rpsi
Bu kadar laftan sora sen hala bu kelimeleri sarfediyorsan zaten o senin anlama kapasitenin yeterlilik düzeyini gösterir.
Yok yok şimdi bu dediklerimi de annamıcak bu..
Neyse sen zırla böyle forumlarda hehe kuyruk acısı çektiğin besbelli. Seni kalvaslayanların arasında bulunmaktan büyük şeref duyuyorum hahaha devam et, konuş ve reklamını yap!
Kleimael[Fallen Crows]
(Bu mesaj 31 Şubat 1516 28:31 tarihinde Homurtu tarafından güncellenmiştir) |
| |
| Oyuncu |  | 01 Temmuz 2002 10:56 %0 | |
|
| Bak Firesoul senle de bi vukuatımız olmus sonra halledip barışmıştık,seni severim,sizlere bireyse olarak falanda bi lafım yok ama acıkcası ciddi olarak beğenirdim fci ama bu forumdan sonra biraz sinir oldum.Cünkü böle kendini beğenmiş beğenmiş konuşmanız hosuma gitmedimi tepkimi dile getirdim yani başka bişi yok en sonunda sinirlendim sacma sapan bisiler yazdım haklısın... |
| |
| Oyuncu |  | 01 Temmuz 2002 11:02 %0 | |
|
quote: Gönderen: RewendoR
E neyse artık son mesajımı attım bu foruma burda bırakıyorum. Hehe ama helal olsun valla FC'ye... OSN kapanalı bu kadar zaman oldu, hala konuşulan ve arkasından ağlanan(!) tek guild oldu valla
Ya ne diyon sen ya?Ulan ne ağlicam arkadasından kim ağlıyo arkasından ya biz sizin kendinizi beğenmişiliğnizden yakınıyoz sen ne diyon be rp yaparak mı ağlattınız bizi,pvp cileri rp le ağlattınız tebrik ederiz be koonusma sacma sapan...
|
| |
| Oyuncu |  | 01 Temmuz 2002 11:11 %0 | |
|
E insaf yani, bu kadar "biz süper pk larız, oyunun kıralıyız, 10 kişi arasına girer hepsini keser çıkarız, teketekte herkesi alırız, mükemmeliz" dedikten sonra bize mi kendini beğenmiş diyorsunuz? Harbi insaf.
Jani sende malesef kendin herşeyi yapıp sonra da başkaları yapıyormuş gibi gösterme hastalığı var...
Neyse, artık daha fazla tartışmıycam zaten söylenebilecek herşey söylendi 2 taraf için de..
Hem sürekli kendi söylediklerinle çelişiyorsun, bir dediğin diğerini tutmuyor.
Artık tartışmanın alemi yok, hele sizin bildiğiniz "RP" insanların arkasından "Lordum 100gp plz!" diye koşturup önüne gelen her female karaktere evlenme teklif etmek olduktan sonra... |
| |
| |