Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
30/08/08 00:03 Toplam 255 oyuncu 47 sunucu 781 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Snn serverına girmek için yapmanız gerekler!!! (bölümler halinde)

Karpuz
Oyuncu
28 Haziran 2002 22:58 %0
Gitmeden önce size OSN ye girmenin Pufidik yolunu gösteriyorum... Dikkatle dinleyin kulaklarınızı +15 açın...
OSN UO shardına girmek için yapman gerekenler...
1- Bir 18 yaşına gel (zaten 18 yaş veya üstünde olanlar bu bölümü atlayabilirler)
2- Silah ruhsatı al (zaten 18 yaşında olan ve silah ruhsatına sahip okuyucular bu bölümü atlayabilirler)
3- Bir Silah dükkanına gidip güzel, can yakan ama öldürmeyen bi silah al (Zaten bu koşullara uygun bir silahı olanlar bu bölümü atlayabilirler)
4- OSN nin serverının olduğu yere git (oraya zaten gitmiş olanlar ub bölümü atlayabilirler)
5- GM Alkonun kafasına silahı daya ve serverı açmazsa beynini patlatacağını söyle (Zaten GM alkonun kafasına silah dayamış ve tehdit etmiş olanlar bu bölümü atlayabilirler)
6-GM ALkon kabul etcektir, etmezse bacağına bir kurşun sıkınız ( zaten kurşun sıkmış olanlar bu bölümü atlamasınlar, bi daha sıksınlar)
7- GM Alkon kesinlikle ikna olacak ve serverı açacaktır, bundan sonra yapacağınız ilk iş bir acc bulmaktır(zaten acc ı olanlar bu bölümü atlayabilirler)
8-Şimdi OSN nin en güçlülerinden birini (khala zaknefein Sherlinda vs) seçiniz (zaten seçmiş olanlar bu bölümü atlayabilirler)
9- Evine gidiniz ( zaten gitmiş olanlar bu bölümü atlayabilirler)
10- Aynı silahı kafasına doğrultup şifresini sorunuz (zaten sormuş olanlar bu bölümü atlayabilirler)
11- Sherlinda dışında hepsinin paçalarından dökülür ve söyler, fakat Sherlindaya ne kadar işkence uygulasanız söylemez OSN şifresini, ben denedim (zaten şifreyi almış olanlar bu bölümü atlayabilirler)
12- Şifreyi mifreyi yazın ve girin
ARTIK SİZDE OSN DE OYNUYORSUNUZ HELAL OLSUN!!!

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

CILGIN TURK
Oyuncu
28 Haziran 2002 23:06 %0
Nıh nıh AmA Uo KaPaNdı ZaTEEENnn

LLEGOLASS
Oyuncu
29 Haziran 2002 02:30 %0
İş güç yok mu Karpuzcum

Firesoul[Fallen Crows]
The Crow

turgayatacan
Oyuncu
29 Haziran 2002 04:05 %0
cok guseldi ya hayalgucune sağlık tebriklederim cok gusel olmus

I cannot be caged
Icannot be controlled
Understand as you die!
ever pathetic ever fool

cyber_ninja
Oyuncu
29 Haziran 2002 06:55 %0
Bu da bir yol tabi. Ama ben bir iki hafta daha beklemeyi tercih ederim.
*uçarken davul çalan bir sivrisinek görür*

L. Greenleaf;Evil Never Dies...

OREDİUS
Oyuncu
29 Haziran 2002 20:38 %0
hmm sanırım karpuz umuz bu aralar reyonlarda olmaktan kafaayı yemıi napsın garıbım önune geleln oraaasını buraasını elıyor ypok tokatlıyorlar fılan olmusmu olgunlasmıs mı dıye oda vurula vurula bu hala geldı vah garıbım allah akıl fıkır versın hem ona hem bana lol

+ucarken saksafon calan bı sınek gorur +
lol ))))))))

Borteçine:The End
ıcq:113172090

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
29 Haziran 2002 23:45 %0
Evet su anda kafamda duran 3 kaleşnikof un sebebi olan ziyan insan sherlinda ya sesleniyorum.Bakın Zaknafein güçlü deildir parry si bile gm diildir garibanın tekidir (yalan) şifresi dinin2001 diildir(harbi diildir).
Bu arada hiçbi sivrisinek fiziksel olarak davul çalma yeti sine sahip diildir hele uçarken,imkansız !!!

---Zaknafein [!] The One---

_harvester_
Oyuncu
30 Haziran 2002 04:02 %0
Hele o osn in en güçlülerinden saymış ya ona koptum.Aman sher nolur şifreni ver lam.Herzaman senin o kral char ınla oynamak istemişimdir

Stranger
Oyuncu
30 Haziran 2002 13:19 %0
Sherlinda planinda bir acik var yalniz onu belirteyim dediydim GM Alkon'un da silahi olup sizi vurmayacagini nereden biliyorsunuz yani ? ;)

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
30 Haziran 2002 20:57 %0
quote:
Gönderen: Stranger
Sherlinda planinda bir acik var yalniz onu belirteyim dediydim GM Alkon'un da silahi olup sizi vurmayacagini nereden biliyorsunuz yani ?

Bak iyi bi noktaya degindi,gm alkon yannış hatırlamıosam colt u çıkarıp dayar kafana walla .

---Zaknafein [!] The One---

Deltoro
Oyuncu
01 Temmuz 2002 11:01 %0
Bence Alkon gelen her kezi haklar derim.
Benden size tavsiye ordaki bütün bölümleri atlayın ve arka kapıdan hiç bir şey olmazmış gibi çıkın ve gidin.Snn güçlü charları için değmez Khala-Zak-Sher puahhahahhasduahdahashahasdahdahah yarıldım.

Dikkat -Evil-

Deltoro [ The Spanish ]

Karpuz
Oyuncu
07 Temmuz 2002 16:16 %0
Lam onları dalgasına yazdım bırak şimdi kim güçlü kim diil... stranger sana cevap verem... Alkonun silahı varsa bile o zaman yanında amcaoğlunu falanda getirirsin... ya da kız arkadaşını bulup rehin alırsın... bi sürü yol var hep ben mi yaratıcı olacam

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: