Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
13/10/08 18:05 Toplam 233 oyuncu 56 sunucu 1070 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: 1,30 saattir patch yapması normalmi

jenkocenko
Oyuncu
17 Haziran 2002 16:02 %0
Ya ultimayı hangi cdden yükliyecez...bende 2.çağ diye bişeyler var 1.30 saattir patch indiriyo hala bişey olmdı

thedayafterdark
Oyuncu
17 Haziran 2002 20:48 %0
Dial-up ile çok normal dahada uzun sürebilir internetteki ping akışına göre...
Sir Lancelot

rft
Oyuncu
21 Haziran 2002 13:31 %0
Ultima Server ı kapalı, 3 ay kadar oldu. Boşuna uğraşma.

Oyuncu
22 Haziran 2002 14:01 %0
dünyada bi ton uo shardı var bırak adam yüklesin...
bu arada dediği gibi uo shardı kapandı osn nin...
Dial-up sux...
cable rullazz....

Asker Olmak Bir Şereftir...

Karpuz
Oyuncu
22 Haziran 2002 22:32 %0
Dial-up sux...
cable rullazz....

ne kadar hız bakımından arada bayağı bir fark olsada kesinlikle bazı konularda dial up çok tercih edilebilinir...
1- Kablo hackerlar tarafından rahatlıkla girilebilinecek bir sistem çünkü normalde modemde her internete girişte değişen ip numarası kabloda sabit... hiç değişmiyor, bu da hackerlara veya *****lere oldukça kolaylık sağlıyor...
2- ip bann yedinmi zçtın
3- ip değişmediğinden bazı siteler 1 ipden 1
üyelik alıyo... bu durumda modemler istedikleri kadar üyelik alırken cable 1 ile yetinmek zorunda
4- Son günlerde cable ın hızı oldukça düşürüldü...
tabii bu dezavantajları Kablonun kötü olduğu anlamını taşımaz... Kablonun da dezavantajından çok avantajı var ama olsun...

Herşeye rağmen DSL rulz diyorum...

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

Suark
Oyuncu
23 Haziran 2002 19:37 %0
yuh ya 1.30 saat olmas be..ben didimdeki allahın terk ettigi rezil bi cafede,3 kisi aynı anda girdiinde piskopat lag olan(int exp),56k lık bir yerde 1 saate yukledim..
ama arkadaslar size bisi soylıcem.bu sır(dı):
yuklerken 2. kere geldiinde miydi neydi exit yaparasanız oyunu yuklemis oluo!! 10 dakkasda bitio!!
ama bi ark baska bir sekilde yuklemisti ve evlerin duvarlari gozukmuıodu bu sayede housing olan serverda baya hırsızlık yaptı..

thedayafterdark
Oyuncu
24 Haziran 2002 03:08 %0
quote:
Gönderen: suark_skc
yuh ya 1.30 saat olmas be..ben didimdeki allahın terk ettigi rezil bi cafede,3 kisi aynı anda girdiinde piskopat lag olan(int exp),56k lık bir yerde 1 saate yukledim..
yuklerken 2. kere geldiinde miydi neydi exit yaparasanız oyunu yuklemis oluo!! 10 dakkasda bitio!!
ama bi ark baska bir sekilde yuklemisti ve evlerin duvarlari gozukmuıodu bu sayede housing olan serverda baya hırsızlık yaptı..

walla housingde hırsızlık biraz saçma geldi ama didimdeki dandik cafe olayında ben de yanındaydım
gerçi hiç yüklemesen de bişe deişmiyo ehue ..

Suark
Oyuncu
24 Haziran 2002 10:59 %0
quote:
Gönderen: _Sir_Lancelot_
Gönderen: suark_skc

walla housingde hırsızlık biraz saçma geldi ama didimdeki dandik cafe olayında ben de yanındaydım
gerçi hiç yüklemesen de bişe deişmiyo ehue ..

doru doru hg yaptı ark bıssuru mecikılı oldu dopun.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: