Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
29/08/08 23:16 Toplam 257 oyuncu 47 sunucu 926 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Merak ediyorum neden hala ultima forumlari var?

_harvester_
Oyuncu
20 Haziran 2002 20:09 %0
OSN de Ultima bitti dediler de diyorum bu forum bolumu neden var yani bize eski anilari hatirlatip uzulmemisi filan mi istiyolar? ( muah ne alaka lan simdi )

Hakkaten merak ettim neden forumlar duruyor?

Yoksa servermi geliyor

nizsaints
Oyuncu
20 Haziran 2002 21:24 %0
Benim sayemde olm eheh ne saniyosun sen hala daha buraya yazmaya devam et hadimantar pano unutma

SaYiNtSs RuLaZzZ
nixniz RuLaZzZ
MaNyAkLik RuLaZzZ
HiPeRaCtIv RuLaZzZ

cyber_ninja
Oyuncu
22 Haziran 2002 00:54 %0
Belki de ayı ölmemiştir ?

L. Greenleaf;Evil Never Dies...

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
22 Haziran 2002 11:44 %0
Ayı asla ölmez.Hele ilk ayılar hep canlı kalır...

---Zaknafein [!] The One---

Oyuncu
22 Haziran 2002 13:50 %0
bizim dostlarımızla konuşmamız için forumlar hala duruyor...
memnun değilmişsin gibi bir halin var...
ey türk insanı her şeyin altında bir bit yeniği aramaktan vazcaz...

Asker Olmak Bir Şereftir...

Blourf
Oyuncu
22 Haziran 2002 16:36 %0
Ay`yıyı rüyaalarımızda görüyoruz artık hocam biliyoruz bizi unutmadı
Ehaha neyse hörmetler

Jesus is a Hunt
Flaubert

Karpuz
Oyuncu
22 Haziran 2002 21:19 %0
Ben gene bizim köyün yolundan gidiyordu... Ulan ben birde gene ne gördü! Ben bir de baktı karşımda Ayı! Ne bir dene canım? Bir deneee iki denee e üüüç deneeee dört bin beş üç dört yüz bin iki üç tane falan, hepsi bir arada... Ben öyle gene bi korktuuu öyle gene bi korktu... Ben birde baktı gene ben bayıldı... Ayın benim kafamdan baktı... Öyle bir baktı öyle bir baktı, ben ayıldı... Ben hemen evine koştu... öyle bir koştuuu öyle bir koştu... Annem bana kapını açtı, dedi oğlum ne koştun sen? ben de dedi Anne bizim evinde şimdi çok kalabalık mi-misafirler mi geliyor? Çünkü onlar bizim tanıdık mi? evet.... Bitti...

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

_harvester_
Oyuncu
23 Haziran 2002 01:06 %0
quote:
Gönderen: sion

Pardonda chat yapicak cok yer var. Bisi aramiyorum. Ultima Online bitti dediler. Ben siteme sidi WarCraft bolumu acip server acmasam nolur? kim gelir oraya? Ayrica bitti denilen bisi icin. Dostlarla ayni ortami yasatmak istiyolarsa serverdan baska caresi yoktur bunun. Herkesin fikrti belli bunca insan server acilsa oynariz diolar. Uf aman neyi tartisiyoz. Burasi Chat room deil yani onu solim dedim..Ama isteyen istediini yapsin lafim yok benimki merak.

OREDİUS
Oyuncu
23 Haziran 2002 21:31 %0
osn ölmez o herzaman bir ekol dü ama sanırım bır sure ara ver dı olmesı ıcın osn bu ısı beceremıyor olması lazım yanılıyormuyum yoksa öldümü?

Borteçine:The End

cyber_ninja
Oyuncu
24 Haziran 2002 03:51 %0
Ölmez.

_harvester_
Oyuncu
24 Haziran 2002 04:16 %0
İstediğiniz kadar ölmedi falan deyin.Olan oldu osn öldü fakat bişi hiçbizaman ölmedi..Snn de yaşanan dostluklar ve olaylar.Bu staff beceremiodu zaten tamamen kapadılar oldu bitti.Tekrar osn2 yi kursalar bile kendimizi kandırmayalım kaç kişi gelcek merak ediyorum.yada osn de emek vermiş insanların kaçı tekrar skill kasçak tekrar emek vercek osn2 de.Başka serverlarda artık herkez.Ayı ölse nolur ölmese nolur.Artık olan oldu.Bu staff osn2 yi açsa ne yazar.

Black Devil[DS]
RİSC[DS]

Karpuz
Oyuncu
24 Haziran 2002 09:59 %0
O ayı paralyze oldu...

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

Suark
Oyuncu
24 Haziran 2002 11:10 %0
quote:
Gönderen: _harvester_

Pardonda chat yapicak cok yer var. Bisi aramiyorum. Ultima Online bitti dediler. Ben siteme sidi WarCraft bolumu acip server acmasam nolur? kim gelir oraya? Ayrica bitti denilen bisi icin. Dostlarla ayni ortami yasatmak istiyolarsa serverdan baska caresi yoktur bunun. Herkesin fikrti belli bunca insan server acilsa oynariz diolar. Uf aman neyi tartisiyoz. Burasi Chat room deil yani onu solim dedim..Ama isteyen istediini yapsin lafim yok benimki merak.

bis caht yapmıyozkı kocum forum zevkı apayrı.

Rewendor
Oyuncu
24 Haziran 2002 12:37 %0
quote:
Gönderen: cyber_ninja
Ölmez.

Malesef evrendeki herşey elfler gibi sonsuz değil... Tükenmez kalem bile tükendiğine göre...

_harvester_
Oyuncu
24 Haziran 2002 20:23 %0
quote:
Gönderen: suark_skc

Evet bu forumlarin amacida buydu zaten millet gelsin muhabbet etsin forum keyfini alsin...

Suark
Oyuncu
24 Haziran 2002 21:24 %0
quote:
Gönderen: suark_skc

Evet bu forumlarin amacida buydu zaten millet gelsin muhabbet etsin forum keyfini alsin...

evet
..

Yaşam bir yolunu bulur..

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: