| Yazar | Konu: Nedir bu fallen crows? |
| Oyuncu |  | 19 Haziran 2002 12:08 %0 | |
|
Dengesiz kardeş Mephisto,
Sataşmıyorum diyosun korkaktır speedçidir diyosun ne mantık ne zekadır bilemiycem.
Senin pislik dediğin nedir açıklıyayım, In Por Ylem, An Ex Por, Kal Vas Flam. Yada bi ekran öteden Kal Vas Flam vb. (suikast ) Bunları tüm Crowlar yaparlardı üstünde değerli bir şey gördüğümüzde saldırırdık. Ha bi ekran öteden atıyosun korkaksın diyosan korkağım ama Crow Ruhum rahatlamıştır her seferinde. Eğer sen şehir sınırında duruyosan ve dalıyosam bu benim korkaklığım değildir.
Invulon zamanında Crow değildim o zaman kendime gelmemiştim eğlenmişe benziyosunuz o zamanlarda 
prostaskes - the crow
|
| |
|
|
| Oyuncu |  | 19 Haziran 2002 16:44 %0 | |
|
Ve hiç bir yerde bulamayacağınız Karga marşı:
Karga kargaa gak dedi
Çık şu paraları bak dedi
Yok eğer vermezsen
Olacak kötü şeyler söylemesi bizden
 |
| |
| Oyuncu |  | 19 Haziran 2002 20:26 %0 | |
|
başlatma ruhuna muhuna adam gibi konuş deli etme beni speed yapan adam neden speed yapıodur kaçmak için yada speed yapan birini kovalamak için ki senle ben karşılaşınca kaçan sen oluodun bi kaç ekran öteden herne hikmetse
laflarını doru seç dengesiz mengesiz demişsin senle bi samimiyetim yok burda ana avrat düz gitmiyeyim sana
biri soru sormuş ben soruya cevap verdim kimin neolduğunu bilsinler die
Mephisto
Who Will Defend Sosaria İf Not Horselords
Alive for revenge |
| |
| Oyuncu |  | 19 Haziran 2002 20:32 %0 | |
|
quote: Gönderen: kerogan
başlatma ruhuna muhuna adam gibi konuş deli etme beni speed yapan adam neden speed yapıodur kaçmak için yada speed yapan birini kovalamak için ki senle ben karşılaşınca kaçan sen oluodun bi kaç ekran öteden herne hikmetse
laflarını doru seç dengesiz mengesiz demişsin senle bi samimiyetim yok burda ana avrat düz gitmiyeyim sana
Mephisto
Alive for revenge
Vay be... HorseLords son zamanlarda kaliteyi düşürdü demişlerdi zamanında bana da inanmazdım. İnansam da bu kadarını beklemezdim.
Maşallah kuyruk acın amma büyükmüş be Mephisto kardeşim Böyle server kapandıktan ay sonra da laf ettiğine göre çok büyükmüş kuyruk acın... Yazık bir oyun için değmez...
Bu arada hiç bir Crow'un speed yapmadığına kefilim. |
| |
| Oyuncu |  | 19 Haziran 2002 22:01 %0 | |
|
beyler kimseye sataşmıom yanlış anlamayın pls gerçekten sadece pros yaptı pislik yaptı diğerlernin rpsinide severdim ayrıca prostaskesede lafım yok .ikilmiş götün davası olmaz zatende yaptıkların dan hoşlanmazdım...
biri forum açmış fallen crows nedir die bende benim gözümde nolduğunu söledim deli etmeyin hiç bir art nietim yok abuse olayına gelince sen yapmadığınmı idda ediosun?
Mephisto
Alive for revenge
Ya arkadaşım yaptığım abuse'ı söyle ona göre yaptım veya yapmadım diyeyim..
Hatırladığım tek abuse paralyze edip poisonlamak. Bu da oyunun hatası değil server ın hatası. Ha sonra duvarın kenarına poison field çekerek balron da öldürdüm, sanırım bu da server ın hatası, ha sonra hide iken box yapanların üzerine wandla para field çektim, hide olup şehirde loot yaptım.
Bunlardan biri mi ?
Firesoul[Fallen Crows]
The Crow |
| |
| Oyuncu |  | 19 Haziran 2002 22:04 %0 | |
|
Lem Fifi sen de tam sadistmişsin yaw
Manyaq fifim
Haa, bi de Moonglow önünde 8 kişi toplu box sırasında "I love you elif" diye bağırdığını unutma  |
| |
| Oyuncu |  | 19 Haziran 2002 22:33 %0 | |
|
Yanlış hatırlamıyosan bu Mephisto mudur nedir PK olduğunda (serverın sonlarına yakın olsa gerek) S320 lerle kapışıyodu Brit üstünde ama neyse...
Geçmişe mazi, yenmişe kuzu derler.
Röh |
| |
| Oyuncu |  | 19 Haziran 2002 23:09 %0 | |
|
hmm bi de sole bi versyonu vardır
geçmişe mazi
sitilmişe gazi 
Signed, Kleimael the Fallen Crow |
| |
| Oyuncu |  | 20 Haziran 2002 02:13 %0 | |
|
Bırakın bunları gelin illegal yarışlar yapalım ehehehebele
Velter (Bu mesaj 20 Haziran 2002 02:16 tarihinde Xzoz tarafından güncellenmiştir) |
| |
| Oyuncu |  | 20 Haziran 2002 16:26 %0 | |
|
quote: Gönderen: RewendoR
Lem Fifi sen de tam sadistmişsin yaw
Manyaq fifim
Haa, bi de Moonglow önünde 8 kişi toplu box sırasında "I love you elif" diye bağırdığını unutma
Elif kim ya
Firesoul[Fallen Crows]
The Crow |
| |
. |
| Oyuncu |  | 20 Haziran 2002 21:26 %0 | |
|
quote: Gönderen: RewendoR
Gönderen: kerogan
Mephisto
Alive for revenge
Vay be... HorseLords son zamanlarda kaliteyi düşürdü demişlerdi zamanında bana da inanmazdım. İnansam da bu kadarını beklemezdim.
Maşallah kuyruk acın amma büyükmüş be Mephisto kardeşim Böyle server kapandıktan ay sonra da laf ettiğine göre çok büyükmüş kuyruk acın... Yazık bir oyun için değmez...
Bu arada hiç bir Crow'un speed yapmadığına kefilim.
lan HL kaliteyi düşürdü diosun son zamanlarda ben başından beri ordayım ötme kuş gibi deli etme adamı bi bok bilmeden konuşuon kuyruk acısıymış ****** lan ne kuyruk acım olcak sizden dengesiz herif bi kaç önceki posta baksana adam kendim dio yaptım die kör kargalar allahım geçmiş salaklar ordusu ötüolar
Mephisto
Alive for revenge |
| |
| Oyuncu |  | 21 Haziran 2002 00:01 %0 | |
|
İşte kalite farkı. herif şehir magandası çıktı Kardeşim nolur ana avrat düz gitme yalvarıyorum bak sana
Evet kardeşim hep sen kovalıyodun helal olsun büyük adammışsın. YA SERVER KAPANDI ALO!!! hala sen kovalıyodun ben kovalıyodum diyo adam.
Speedi sadece bir kaç kez KAÇMAK için kullandım, hiç bir zaman speedle birini öldürmedim, yada eğlenmedim speedle. Aksu Cafeye (Forever, Deltoro, Camako, Marduk), Kokpit cafeye (Lady Xeyna, spartakuse, Fistandantilus...) sorabilirsin; Herkes beni bilir, oyundan dostlarım da bilir. Sen öyle desen kaç yazar benim için. İşine haydi...
Allah yakınlarına sabır versin. Amin!
prostaskes - the crow
|
| |
| Oyuncu |  | 21 Haziran 2002 12:12 %0 | |
|
Gönderen: RewendoR
Mephisto
Alive for revenge
lan HL kaliteyi düşürdü diosun son zamanlarda ben başından beri ordayım ötme kuş gibi deli etme adamı bi bok bilmeden konuşuon kuyruk acısıymış * lan ne kuyruk acım olcak sizden dengesiz herif bi kaç önceki posta baksana adam kendim dio yaptım die kör kargalar allahım geçmiş salaklar ordusu ötüolar
Mephisto
Alive for revenge
Ben de seni seviyorum. |
| |
| Oyuncu |  | 21 Haziran 2002 13:16 %0 | |
|
lan HL kaliteyi düşürdü diosun son zamanlarda ben başından beri ordayım ötme kuş gibi deli etme adamı bi bok bilmeden konuşuon kuyruk acısıymış ****** lan ne kuyruk acım olcak sizden dengesiz herif bi kaç önceki posta baksana adam kendim dio yaptım die kör kargalar allahım geçmiş salaklar ordusu ötüolar
Mephisto
Alive for revenge
Bi bak bakayım burada senden başka küfürlü "lan"lı, hakaretli konuşan var mı? İnsanlara sataşan var mı?
=> Küfür ve hakaretler saçıyorsun
=> Olayın ardından aylar geçmesine ramen hala forumlarda ağlıyorsun
=> İnsanlara iftira atıyorsun
=> 10 yaşındaki çocuk gibi konuşuyor, tartışmayı beceremiyor hemen hakaret ve küfürlere geçiyorsun.
=> Forumun kalitesini ve tartışma seviyesini düşürüyorsun.
=> Tartışmayı bilmiyorsun
=> "Kuş gibi ötme" gibi saçma ve gereksiz tamlamalarla hakaretlerini güçlendiriyorsun
=> Çok konuşuyorsun, BOŞ konuşuyorsun.
=> Hemen gözümüzün önünde tam bir lameR gibi davranıyorsun
=> Kişisel meselelerini public forumlara taşıyorsun.
=> Ve tüm bunların ardından bir de millete laf ediyor suçlamalarda bulunuyor, boş boş konuşarak forumları kirletiyorsun.
Daha UO oynayacak, ve forumlarda tartışacak kadar büyümemiş, olgunlaşmamışsın sen. Senin için fazla buraları. Şimdi cevap yazma, küfürlerine başlama yine, git! Biraz olgunlaş, sözlerini tartmayı öğren, sanal delikanlılıktan kurtul, seviyeni yükselt, sonra gelir devam edersin tartışmalara... |
| |
| Oyuncu |  | 21 Haziran 2002 15:33 %0 | |
|
Gönderen: RewendoR
Mephisto
Alive for revenge
----
lan HL kaliteyi düşürdü diosun son zamanlarda ben başından beri ordayım ötme kuş gibi deli etme adamı bi bok bilmeden konuşuon kuyruk acısıymış * lan ne kuyruk acım olcak sizden dengesiz herif bi kaç önceki posta baksana adam kendim dio yaptım die kör kargalar allahım geçmiş salaklar ordusu ötüolar
Mephisto
Alive for revenge
-----
Söyleyecek laf yok kendi seviyeni gayet açık belirtmişsin.Sanal delikanlı seni
Firesoul[Fallen Crows]
The Crow
(Bu mesaj 21 Haziran 2002 15:35 tarihinde LLEGOLASS tarafından güncellenmiştir) (Bu mesaj 21 Haziran 2002 15:36 tarihinde LLEGOLASS tarafından güncellenmiştir) |
| |
| Oyuncu |  | 21 Haziran 2002 22:41 %0 | |
|
Sonuc olark tum HLyi tum speed yapanlari buyuk onder spartakuse dagitti mi desti mi desti e o zaman simdi kavga etmeye gerek yok...
SPAR RULEZ OTHERZ SUCK! [ ]
spartakuse - the crow familiar
mage of sacrifice
|
| |
| Oyuncu |  | 22 Haziran 2002 18:46 %0 | |
|
Beyler demek ki fc hala eskisi kadar etkili zihinlerde!
Daha üstüne gitmeyecek kadar erdemin hepinizde olduğunu biliyorum ve hep beraber söyleyelim şimdi!
kal ort por!
--The Fallen Crow--
Q:Keskin alev:Aikanaro Beowulf
Altın olan her şey parlamaz,her gezgin yitirmemiştir yolunu! |
| |
| Oyuncu |  | 22 Haziran 2002 20:51 %0 | |
|
sonucdada ben patlattim herkezi mutlu son  |
| |
| Oyuncu |  | 25 Haziran 2002 14:17 %0 | |
|
Heyt allah bea özlemişim aslındabu senaryoyu bırakın ötsün kardeş döksün içini
Başlardada dediğim gibi ağlama taşı olarak da biliniriz biz....
Neyse beyler bodrumda havuz başında kızlarla crow hazinesindeki altınları yiyorum ben
Varsa oralarda olan görüşelim.
Kal Ort Por
Fandrez[Fallen Crows]
The Crow
___
Kartallar tek,kargalar sürüyle uçar.. |
| |
| Oyuncu |  | 25 Haziran 2002 14:19 %0 | |
|
Yemiyenin malını yerler. server kapanmadan bir gün önce pamukbanktaki hesabıma ageçirmiştim paraları
Fandrez[Fallen Crows]
The Crow
___
| |
| Oyuncu |  | 25 Haziran 2002 14:19 %0 | |
|
Ananı bankaaya devlet el koymuş gitti paralar lan gelin alın beni burdan lannn
Fandrez[Fallen Crows]
The Crow
___
| |
| Oyuncu |  | 25 Haziran 2002 16:45 %0 | |
|
quote: Gönderen: Fandrez
Yemiyenin malını yerler. server kapanmadan bir gün önce pamukbanktaki hesabıma ageçirmiştim paraları
Fandrez[Fallen Crows]
The Crow
___
Kartallar tek,kargalar sürüyle uçar..
Haha her zaman derim haram maldan hayır gelmez
Firesoul[Fallen Crows]
The Crow |
| |
| Oyuncu |  | 25 Haziran 2002 19:01 %0 | |
|
Kim demiş ... suikastlerim sonucu ele kaptıım takımları silahları nası hayırlı biçimlerde kullanmıştım ahhh ah.
Spartakuse şakalaştıımızı sanardı, nası yarardım ama o silahlarla harhahrahrhar bundan daha hayırlı ne olabilir
prostaskes - the crow
(Bu mesaj 25 Haziran 2002 19:03 tarihinde prostaskes_ tarafından güncellenmiştir) |
| |
| Oyuncu |  | 25 Haziran 2002 20:47 %0 | |
|
HEhahe fifi nası düello yaprdık Moonglow önünde  |
| |
| Oyuncu |  | 25 Haziran 2002 20:51 %0 | |
|
Şehir dışında değilde genelde şehir içinde yapardık 
Firesoul[Fallen Crows]
The Crow |
| |
| |