Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
11/10/08 21:18 Toplam 253 oyuncu 56 sunucu 1014 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: önemli olduğunu düşündüğüm bir durum için...

Rewendor
Oyuncu
02 Haziran 2002 10:29 %0
Hehe, rewendor da benim için başta sallama olarak başladı ama sonra özdeşleştim onunla, bırakamadım

REWENDOR HAWK[H.C.G]

[AoI]Elessar

jaws-stranger
Oyuncu
02 Haziran 2002 15:08 %0
Evet Rewendor Ve Dier Snn Eski Dünya Dostları Bakın Arkadaşlar Ben Sizin nıcklerınızle Hiç bir alakam Yok Bir De Bu mantıgı nerden çıkartıyosunuz Ben
REWENDOR DRAODEN Daha Hawk kım fln da Yok düşünün Ki Bu nun Size Fantastik hayatını yazıyım aklınız dursun....

------------
Bir Zamanlar babasının Kurdugu Draoden Kentinde dogan Genç ama Gök yüzüne hasret bir cüce Vardı O zamanlardan beri Yer altındaki Karıncalar Solucanlara bakar onları büyütür ve onlara şevkat gösterirdi ismide Reran Dı Babasının İsmi Rewan Olan bu cüce Bir Savaş sonrası (Ivlas-Treman) Yer altının parçalanması diyede Geçer Kaçmış ve kendinisine şevkat gösteren Elf lere Karışmıştı Ranger lıgıda burdan Gelir REWENDOR ismi Adı Al-Faidin Olan Bir Elf tarafından o na takılmış ve Ona Ranger lıgın hayvanalrın en ince detayları öretilmişti

---------
Şimdi bunun SAvaşçı REWENDOR HAWK LA ne ALAKASI VAR ?!????!?

Özür dilerek Söylüyorum Eskiden düşünürdük O yeteneyimizide kaybetmişiz

E- Mailime bakamıyorum Baka Bilsem Cevapları vericem

JhenGs@mynet.com NEGHT GErçekle Diil Gerçek üstüyle buluşmak için...

Legolas Wounder [İnsanlar sendense Sen Ölümmü üstlenmişsin demektir]
Yıldızları Dinlemeye Beklerim agaçların tepesine!

-KS-Empo
Oyuncu
02 Haziran 2002 18:02 %0
Biri REWENDOR DRAODEN
Diğeri REWENDOR HAWK

Arada hiç benzerlik görüomusunuz?

E.P
--EmPo--

Rewendor
Oyuncu
02 Haziran 2002 20:24 %0
quote:
Gönderen: jaws-stranger
Evet Rewendor Ve Dier Snn Eski Dünya Dostları Bakın Arkadaşlar Ben Sizin nıcklerınızle Hiç bir alakam Yok Bir De Bu mantıgı nerden çıkartıyosunuz Ben
REWENDOR DRAODEN Daha Hawk kım fln da Yok düşünün Ki Bu nun Size Fantastik hayatını yazıyım aklınız dursun....

--
Bir Zamanlar babasının Kurdugu Draoden Kentinde dogan Genç ama Gök yüzüne hasret bir cüce Vardı O zamanlardan beri Yer altındaki Karıncalar Solucanlara bakar onları büyütür ve onlara şevkat gösterirdi ismide Reran Dı Babasının İsmi Rewan Olan bu cüce Bir Savaş sonrası (Ivlas-Treman) Yer altının parçalanması diyede Geçer Kaçmış ve kendinisine şevkat gösteren Elf lere Karışmıştı Ranger lıgıda burdan Gelir REWENDOR ismi Adı Al-Faidin Olan Bir Elf tarafından o na takılmış ve Ona Ranger lıgın hayvanalrın en ince detayları öretilmişti

-
Şimdi bunun SAvaşçı REWENDOR HAWK LA ne ALAKASI VAR ?!????!?

Özür dilerek Söylüyorum Eskiden düşünürdük O yeteneyimizide kaybetmişiz

E- Mailime bakamıyorum Baka Bilsem Cevapları vericem

JhenGs@mynet.com NEGHT GErçekle Diil Gerçek üstüyle buluşmak için...

Selamlar dostum,
öncelikle cevap verme inceliğini gösterdiğin için teşekkür ederim. Ve senden mailine bakmanı rica edeceğim. Zaten ben seni isim hırsızlığıyla suçlamadım, dediğim gibi hep olumlu düşündüm.
İlk olarak sormak istiyorum; Rewendor gibi orjinal nicki nereden buldun?
Eğer background istersen şu anda bilgisayara geçirmekte olduğum (elimde karakter dosyamda yazılı metin olarak var) 30 sayfa civarı bir background var (akıl durdurur heralde ) ama bunun konuyla alakası olduğunu sanmıyorum.
Şu "eğer üstüme gelirseniz soyadı da hawk koyarım" lafını dikkate almazsak karşımda olgun birinin olduğunu varsayıyorum. Fakat bazı arkadaşlar seni gördüğünde sanırım ben zannetmişler, ve bazı karışıklıklar olmuş galiba.
Neyse, mailine bakarsan bir ufak ricamı da görürsün, iyi oyunlar dilerim. İyi niyetinden kuşkum yok ama dediğim gibi böyle bir durum karışıklığa sebep veriyor.
Saygılar...

REWENDOR HAWK[H.C.G]

[AoI]Elessar

thedayafterdark
Oyuncu
03 Haziran 2002 14:12 %0
Ah ah bide ben temizlesem Sir Lancelot'u
patentini alacağım bundan sonra Sir Lancelot olacak ama şöyle bir olay olursa mesela senin tanıdıklarına gidip ben osndeki Rewendor'um derse o zman bişeyler yapmaya çalış yoksa hiç kafanı takma
Sir Lancelot

jaws-stranger
Oyuncu
03 Haziran 2002 17:09 %0
ARkadaşım Rewendor Senin gibi İnsanlar Halla Varmış Ben böyle insanları KAybetigimizi İnanıyorum Gm lere Page attım Ama Bana üzgünüz Nıck Degiştiremiyoruz sadece soy ismi Koya veya Degiştire Biliriz Dediler...

Karakterim Gm Tamer Seviyesine Getirmemiş Ve insanlar Tarafından Benimsenmiş bir Tamer olmasaydım Emin ol Silerdim..

Ama Şunu Söylüyorum Rewendor Sen Snn deki Rewendor Diceklerine PaperDol Daki Yazımı Okusunlar Gerekli Bİlgi Orda bulunucak

SAYGILAR. D.D

Rewendor
Oyuncu
03 Haziran 2002 17:21 %0
quote:
Gönderen: jaws-stranger
ARkadaşım Rewendor Senin gibi İnsanlar Halla Varmış Ben böyle insanları KAybetigimizi İnanıyorum Gm lere Page attım Ama Bana üzgünüz Nıck Degiştiremiyoruz sadece soy ismi Koya veya Degiştire Biliriz Dediler...

Karakterim Gm Tamer Seviyesine Getirmemiş Ve insanlar Tarafından Benimsenmiş bir Tamer olmasaydım Emin ol Silerdim..

Ama Şunu Söylüyorum Rewendor Sen Snn deki Rewendor Diceklerine PaperDol Daki Yazımı Okusunlar Gerekli Bİlgi Orda bulunucak

SAYGILAR. D.D

Anlıyorum, yine de teşekkür ederim, en azından karıştıran insanlar olursa durumu izah edersen sevinirim, iyi oyunlar.

REWENDOR HAWK[H.C.G]

[AoI]Elessar

Xasf
Oyuncu
03 Haziran 2002 21:04 %0
Rewendor şu diplomasiyi masaüstünde gösterebilsen bitecek bu olay ya..

(Bilmeyenlere not: Rewendor 20 karizmalı 14. level bir paladin ve + 20 gibi bir diplomacy skill i sahibi olarak diplomatik bir görevdeyken cüce kralına "elflerin söylediği kadar bencil ve kayda değmezmişsiniz" demiştir. Kendisinin boyunun cüceler tarafından 60 cm kadar kısaltılmasına DM'in gönlü el vermeyerek lafını geri aldırtmıştır )

Bir Hadeng-i Can Güdazı ahdır sermayesi,
Biz bu meydanın nice çabük süvarın gormüşüz...

Laroux.PoS
Oyuncu
04 Haziran 2002 11:51 %0
Dwarf'dan Ranger oLur, ama nasIL oLunur derseniz o background iLe o kadar koLay oLur mu biLmem. Bir de ismi Rewendor oLmazdI, hatta soyadI da oLurmuydu biLmiyorum. (bana gore)

Eheh en konu ile alakasız arakonu mesajına yönelik yanıt benimkisi oldu sanırım..

Chaos is the will of men,
Order was just the dream..

Rewendor
Oyuncu
04 Haziran 2002 15:32 %0
quote:
Gönderen: Xasf
Rewendor şu diplomasiyi masaüstünde gösterebilsen bitecek bu olay ya..

(Bilmeyenlere not: Rewendor 20 karizmalı 14. level bir paladin ve + 20 gibi bir diplomacy skill i sahibi olarak diplomatik bir görevdeyken cüce kralına "elflerin söylediği kadar bencil ve kayda değmezmişsiniz" demiştir. Kendisinin boyunun cüceler tarafından 60 cm kadar kısaltılmasına DM'in gönlü el vermeyerek lafını geri aldırtmıştır )

E o dwarf kralı da haketmişti ama, adam tam huysuzdu ya! Yine olsun yine derim Hem elf rulz

Bu arada Rewendorun diplomacy 17 (rank) + 5 (karizma) + 2-3 (orgeneral gazı) = 26 civarı bişi, haksızlık etmeyelim

Ama sen söyle hayatında gördüğün en huysuz, bencil ve kıro dwarf değil miydi o adam? Üstüne üstlük bi de kral seçilmiş

REWENDOR HAWK[H.C.G]

[AoI]Elessar

CILGIN TURK
Oyuncu
05 Haziran 2002 16:16 %0
Allah'ın izniyle bu sene bende başlıcam masaüstü rp ye (nası cümle ama)

CILGIN TURK
Oyuncu
05 Haziran 2002 16:17 %0
samsunda olunca insan oynayacak adam bulamıo tabe. Bi arkadaş bu yaz izmire gidecek öğrenecek sonra gelcek bizde oynıcaz eheh

Xasf
Oyuncu
05 Haziran 2002 16:32 %0
Rew.. Konuştukça batıyosun olm demek +26 diplomacy ha?

Bak mantar yanımda bin pişman oldu bacakları aldırtmadığına.. "Tekerlekli Sandalyeli Orgeneral Rewendor Hawk" çok iyi geliyomuş kulağa öyle dio

Homurtu
Oyuncu
17 Haziran 2002 23:36 %0
Puhauhuauhau
Rew güzelim geçmiş olsun bi "Rewendor" da Ne-Bu-Lag'da var
icq vermedi

Signed, Kleimael the Fallen Crow

Rewendor
Oyuncu
18 Haziran 2002 23:53 %0
quote:
Gönderen: Homurtu
Puhauhuauhau
Rew güzelim geçmiş olsun bi "Rewendor" da Ne-Bu-Lag'da var
icq vermedi

Signed, Kleimael the Fallen Crow

Biliyorum, duydum arkadaşı, kendisiyle konuşacam.
(Bu mesaj 19 Haziran 2002 16:16 tarihinde RewendoR tarafından güncellenmiştir)

Karpuz
Oyuncu
19 Haziran 2002 07:09 %0
Puhauhauhauha sandwaves açılsın ilk açacağım karakterin adı rewendor olcak nihaohoahoaha

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

CILGIN TURK
Oyuncu
19 Haziran 2002 09:20 %0
rewendor olmas olm taklit olduu anlaşılsın die dewendor yap )

CILGIN TURK
Oyuncu
19 Haziran 2002 09:21 %0
abidas gibi

LLEGOLASS
Oyuncu
19 Haziran 2002 22:21 %0
quote:
Gönderen: Xasf
Rew.. Konuştukça batıyosun olm demek +26 diplomacy ha?

Bak mantar yanımda bin pişman oldu bacakları aldırtmadığına.. "Tekerlekli Sandalyeli Orgeneral Rewendor Hawk" çok iyi geliyomuş kulağa öyle dio

Ya Xasf cım bi kişinin karizması attan düştükten sonra nasıl 20 kalır. Nihoho

( Xasf bu olayı çomaklamaya başladık böyle bildiğin komik bişiler varsa onları sürelim ortaya )

Firesoul[Fallen Crows]
The Crow

Rewendor
Oyuncu
19 Haziran 2002 22:31 %0
Var var, rewendorun kendisiyle dalga geçen bir rogue'u nasıl ortadan 2ye böldüğü var.. Duymak ister misin

LLEGOLASS
Oyuncu
20 Haziran 2002 17:26 %0
quote:
Gönderen: RewendoR
Var var, rewendorun kendisiyle dalga geçen bir rogue'u nasıl ortadan 2ye böldüğü var.. Duymak ister misin

Yazık değil mi ona ? Belki iyi biriydi..

Firesoul[Fallen Crows]
The Crow

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön

Reklam: