Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
20/11/08 13:35 Toplam 97 oyuncu 49 sunucu 708 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Herhangi server

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
14 Haziran 2002 15:03 %0
Cok azimli bir osn lover kitle var madem o ortamı bu kadar sevıyorduk acılmış yada acılacak shard ların birinde karar kılıp guildlerimizle , eski isimlerimizle oynamaya başlayalım.Destek verenleri görelim

---Zaknafein [!] The One---

tores
Oyuncu
14 Haziran 2002 15:47 %0
Server söylemeniz yeterli.

tores

Doomhammer
Oyuncu
15 Haziran 2002 14:57 %0
Count me in!!!

Even in the darkest night,
Stars and angels still shine
bright -Azkeel-

gr(een)_martian
Oyuncu
15 Haziran 2002 15:11 %0
evet şöle güzel bi server açılsada girsek şu an sanırım kaliteli bi server yok ortalıkta

-->Four String Magic<--
Yapabilen yapar, yapamayan öğretir.

Warheart-
Oyuncu
16 Haziran 2002 11:59 %0
ben de varım siz server ismi söyleyin direk gelirim hiçbi yer eski osn tayfası gibi olamaz
dasda sen nebulada oynamıyo muydun

I'm the warheart I'm dying to win the battle I live everyday
One for all, all for me
http://aoi.clanpages.com

turgoL[dll]
Oyuncu
17 Haziran 2002 04:51 %0
Beyler wildarea nin hatti iyi deil egenet tarafindan host ediliyor 2mg bit lik bir hat uo icin bence sux..Ben e-kolay derim turkiyenin en buyuk isp firmasi sonucta asagi yukari tum osn de oraya gecicek.
Bilgi almak istiyenler icq umdan bana ulasabilirler.

SHaDoW[Union]

turgoL[dll]
Oyuncu
17 Haziran 2002 04:52 %0
Bu arada gecen Ryne le konustum oda ordaymis suanda test doneminde en azindan ben staff tan memnunum coluk cocuk yok ehehe hepsi buyuk kisiler tester im tum skilleR calisiyor super yahh

turgoL[dll]
Oyuncu
17 Haziran 2002 04:55 %0
Zak bu arada icq unu yaz bea canim arkadasim benim.Eheh senle osn son gunlerinde cok iyi anilarimiz oldu..

SHaDoW[Union]
AySiKU:672908

Xasf
Oyuncu
17 Haziran 2002 13:25 %0
OSN gibisi olmaz toplanamaz bi daha.. 3 düzine farklı sunucuda 300 "girişimci" kişilik tarafından "Hadi beyler bura süper şööle script bööle baalantı tüm osn tayfası burda!" denerek test edildi, onaylandı.

Bir Hadeng-i Can Güdazı ahdır sermayesi,
Biz bu meydanın nice çabük süvarın gormüşüz...

kerogan
Oyuncu
17 Haziran 2002 23:35 %0
beyler hayırlı uğurlu olsun geçen sene otlatmaya gönderdiğimiz zaknafein sonunda aramıza döndü gazamız mübarek olsun heuehu

Mephisto
Who Will Defend Sosaria İf Not Horselords
Alive for revenge

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Beklediklerimiz:   Need For Speed: ProStreet | StarCraft 2 | Crysis | Team Fortress 2 | Quake Wars | Spore    Konsol: Playstation 2 | Nintendo | Xbox  Â