Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
28/08/08 23:16 Toplam 287 oyuncu 51 sunucu 882 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Mantar pano...

ge-ta
Oyuncu
13 Haziran 2002 23:59 %0
Bak guzel kardesim bir daha soyluyorum kelimelerini tartarak konus.

Ben bilgi verdim, senin yazdigina bir cevap niteligi tasimiyordu. Mesajini gorunce aklima geldi. Direk yazsaydim o mesaji cok ortada olacakti ondan mesajindan alinti yaparak post ettim. Dogru bir bilgi idi verdigim ve boyle bir sorunun cevabini bulamamis ve yanlis bilgilerle dolasanlara yardim etmekti istegim.

Tekrar ediyorum, efendi ol ve kelimelerini tartarak konus, 2 postunda da cocuklugunu on plana cikariyorsun.

In God I Trust
For Rest I Test

nizsaints
Oyuncu
14 Haziran 2002 10:29 %0
Kendine iyi bak başka bişi demiyorum...

SaYiNtSs RuLaZzZ
nixniz RuLaZzZ
MaNyAkLik RuLaZzZ
HiPeRaCtIv RuLaZzZ

WAF>Robert
Oyuncu
14 Haziran 2002 11:20 %0
g.t-a
pardon ge-ta
nixnizle uurasla adM dower walla.

The Murderer Lord Robert Poche...your LORD

thelanselot
Oyuncu
14 Haziran 2002 19:01 %0
Önemli Biri gibi konuşma Önemli biriysen olduğunu göster.
Göründüğün gibi ol Olduğun gibi görün...
Ööle laf ebeliği yapma.

RaistliN[DS LoA LoL]
The shape of my eyes are formed like an hourglass.I see things as time reflects them..yes,I see you die

tores
Oyuncu
14 Haziran 2002 22:00 %0
quote:
Gönderen: Karpuz
Benim karnede 2 yok lam ZUuzhauhzauazh
bi tek türkçe 3

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

İNEKKK

tores

ge-ta
Oyuncu
15 Haziran 2002 00:24 %0
Zeus seni kafesinden kim cikardi? 3. sahis olarak dahayla karnini doyurmadin mi? Yoksa sazanla kast edilen sen misin?

Thelanselot, onemli biri gibi konustugum kanisindaysan yani digerlerinden farkli konusuyorsam, digerlerinden farkim var demektir ve buda benim ayricalikli oldugumu gosterir. En azindan yerine gore.

Kimseye birsey gostermek zorunda degilim. Benim derdim karsisindakini tanimadan konusanlar. Benim onemli olup olmadigimi degil ama en azindan kim oldugum hakkinda biraz bilgi vereyim iyisi mi. Bilgisayar Muhendisiyim, 17 (bir lise ogrencisinin tum hayati) senedir bilgisayar kullaniyorum. Ozel bir tersanede Bilgi Islem Muduruyum. Robot ve CNC teknolojileri uzerine tez ve projelerim var.

Bunlarin disinda hobi olarak ultima ile ilgileniyorum (OSN sagolsun, zehirledi beni), Sphere, POL ve UOX (wolfpack'de var ama uox'den cok farkli degil o) serverleri ile calistim.

Umarim bu bilgi benim hakkimda biraz bilgi vermistir. Yani bilmedigim konu hakkinda ahkam kesmiyorum.

Ama siz arkadasinizi korumak bahanesi ile hakinda hic bilginiz olmayan birine ileri geri konusabiliyorsunuz.

Bu arada kullandigin deyis eksik, baslarina "Ya" koyacaksin. Anlam farkina da dikkat et. Bu arada ben oldugum gibi gorunuyorum. Bu ayrimi yapali cok oldu.

Nizsaints'in en sonunda yaptigi gibi olgun davranip bu gereksiz konusmayida surdurmeyelim.

Konustugum zaman adam gibi adam olsun istiorum karsimda. Adam gibi muhabbet etmek istiyorsaniz sabahlara kadar konusalim sizinle.

Neyse Sir Lancelot mesaj atmis ona bir bakayim. Yeterince vakit harcadim burada.

In God I Trust
For Rest I Test

lucius
Oyuncu
15 Haziran 2002 03:55 %0
quote:
Gönderen: ge-ta
Zeus seni kafesinden kim cikardi? 3. sahis olarak dahayla karnini doyurmadin mi? Yoksa sazanla kast edilen sen misin?

Thelanselot, onemli biri gibi konustugum kanisindaysan yani digerlerinden farkli konusuyorsam, digerlerinden farkim var demektir ve buda benim ayricalikli oldugumu gosterir. En azindan yerine gore.

Kimseye birsey gostermek zorunda degilim. Benim derdim karsisindakini tanimadan konusanlar. Benim onemli olup olmadigimi degil ama en azindan kim oldugum hakkinda biraz bilgi vereyim iyisi mi. Bilgisayar Muhendisiyim, 17 (bir lise ogrencisinin tum hayati) senedir bilgisayar kullaniyorum. Ozel bir tersanede Bilgi Islem Muduruyum. Robot ve CNC teknolojileri uzerine tez ve projelerim var.

Bunlarin disinda hobi olarak ultima ile ilgileniyorum (OSN sagolsun, zehirledi beni), Sphere, POL ve UOX (wolfpack'de var ama uox'den cok farkli degil o) serverleri ile calistim.

Umarim bu bilgi benim hakkimda biraz bilgi vermistir. Yani bilmedigim konu hakkinda ahkam kesmiyorum.

Ama siz arkadasinizi korumak bahanesi ile hakinda hic bilginiz olmayan birine ileri geri konusabiliyorsunuz.

Bu arada kullandigin deyis eksik, baslarina "Ya" koyacaksin. Anlam farkina da dikkat et. Bu arada ben oldugum gibi gorunuyorum. Bu ayrimi yapali cok oldu.

Nizsaints'in en sonunda yaptigi gibi olgun davranip bu gereksiz konusmayida surdurmeyelim.

Konustugum zaman adam gibi adam olsun istiorum karsimda. Adam gibi muhabbet etmek istiyorsaniz sabahlara kadar konusalim sizinle.

Neyse Sir Lancelot mesaj atmis ona bir bakayim. Yeterince vakit harcadim burada.

In God I Trust
For Rest I Test

Şu yazıya bakarak salak salak konuşan arkadaşları g ö t olmanın dayanılmaz hafifliğiyle başbaşa bırakıyorum...

Stigmata[!]

Her zaman bi hayalim vardı.. [!]vardı..!!! Ama artık yok..

virussatan
Oyuncu
15 Haziran 2002 10:02 %0
quote:
Gönderen: nizsaints
Bi aralar hatirlarmisn ben gm filamdim
İluvatar la oynarken ehehe
ilu gm mis filam ortalikta geziniyodu gördügüm adam gmmi oldun lam diyolardi zuhaah
manyak eylenmistim sonra ulam osn de serverda ben olmasam bi sey oldgunu yoktu hep kargasa ben cikarirdim zuhaah paso savas bilmemne sonra baktim savasan yok guild aldim Lotus Hürra kapismaya basladik tekkisilik Hcumu boot Bi ben herkeze savas acmistim

SaYiNtSs RuLaZzZ
nixniz RuLaZzZ
MaNyAkLik RuLaZzZ
HiPeRaCtIv RuLaZzZ

Ismı gıbı hızlı bı guılddı ne dıyım.
Bı de utanmadan yazabılıyorsun o guıldle
adamda kestık dersın.

DaRTaGnaN[DS]

(Bu mesaj 15 Haziran 2002 10:03 tarihinde virussatan tarafından güncellenmiştir)

[DEFENDER]
Oyuncu
15 Haziran 2002 10:02 %0
quote:
Gönderen: ge-ta

In God I Trust
For Rest I Test

yorumsuz...

adam çok güzel konuşmuş
way be ınanılmaz gercekten adam gıbı adamlar da warmısh oyun oynadıgımız server ın ıcınde
buna sevındım ama bıraz gec kaldık

kendınıze ıı bakın
he ge-ta konusmak ıstersen eger
776770

Cesaret Ölmekle Değil, Yaşamakla Ölçülür.
------------
Lord DEFENDER[LoL]

virussatan
Oyuncu
15 Haziran 2002 10:08 %0
quote:
Gönderen: wild_turk

yorumsuz...

adam çok güzel konuşmuş
way be ınanılmaz gercekten adam gıbı adamlar da warmısh oyun oynadıgımız server ın ıcınde
buna sevındım ama bıraz gec kaldık

Cesaret Ölmekle Değil, Yaşamakla Ölçülür.
--
Lord DEFENDER[LoL]

Hic yokkmuydu.
-------
Dartagnan[DS]

Karpuz
Oyuncu
15 Haziran 2002 10:14 %0
ge-ta bırak ya nixniz hiperactive dir bulaşma embesildir biraz... Delidir bırak konuşsun kendi kendine DFasdsfafdsafsda

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

Deltoro
Oyuncu
15 Haziran 2002 12:36 %0
Kıçım bile daha önemlidir sizlerden beee yürüyün sizi taş arabaları... önce adam olun

Nereye daha karpuz yaracadık...

HÖY HÖY HÖY KANKİLER RULAZZ

Deltoro [ The Spanish ]
(Bu mesaj 15 Haziran 2002 12:37 tarihinde Deltoro tarafından güncellenmiştir)

nizsaints
Oyuncu
15 Haziran 2002 15:18 %0
O yazdigin yaziyi hiç gayret gösteripte okumadim varya ben burda daha sana gerçek anlamda karşilik cevap vererek bişi yazmadim ama gerçek anlamda diyorum bak ben konuşursam başin yanar kadeşim benle ugraşma Oynasana de olsun başka yerlerde olsun (forumlar ve uo da) Benle tartişan bana dokunan onun yanina kalmamiştir tamammi gelip te burda hüraa müraa yapmaya gerek yok bu forumuda adi gibi mantar pano idi ve sen gelip burda açiklama yapmişsin yani ne alaka bak yine konuşuyorum kendimi tutamiyom beni konuşturma diyorum zararli olan sen olursun...

SaYiNtSs RuLaZzZ
nixniz RuLaZzZ
MaNyAkLik RuLaZzZ
HiPeRaCtIv RuLaZzZ

nizsaints
Oyuncu
16 Haziran 2002 19:34 %0
Mesaj lara devam

SaYiNtSs RuLaZzZ
nixniz RuLaZzZ
MaNyAkLik RuLaZzZ
HiPeRaCtIv RuLaZzZ

turgoL[dll]
Oyuncu
17 Haziran 2002 04:58 %0
Nizz embesili icq dan ortaligi karistirdigin yetmiyor forumlarida birbirine sokuyon Lame seni ehehehe

Herkese Selamlar bu arada uzun bir suredir mesaj atmiyodum NizZ saolsun

SHaDoW[Union]
AySiKU:672908

nizsaints
Oyuncu
17 Haziran 2002 15:41 %0
Ulam ben naptim icq ya zuhaah adam a bak hem cevap vermezsin kro seni

Bu arada beyler 8 zayifim var nabim
Yükseltme sinavina gircem eheh

SaYiNtSs RuLaZzZ
nixniz RuLaZzZ
MaNyAkLik RuLaZzZ
HiPeRaCtIv RuLaZzZ

nizsaints
Oyuncu
18 Haziran 2002 00:43 %0
Sabir rulaz

Saçma oldu ama napak ehehe

SaYiNtSs RuLaZzZ
nixniz RuLaZzZ
MaNyAkLik RuLaZzZ
HiPeRaCtIv RuLaZzZ

thelanselot
Oyuncu
18 Haziran 2002 12:55 %0
Çok gereksizsin Ge - ta Bilgini ver yeter Hakarete gerek yok insanlarla Çok bilmiş gibi Konuşaazsın kendin dedin Tanımadan konuş Kendimi boşuna tanıtmıyorum ama Sen kendini tanıttın Eğer bu kadarsa sana garanti verebilirim senden daha bilgili ve önemli birisiyim. Öğrenmek istersen özelden konuşuruz.

Göründüğün gibi ol Olduğun gibi görün...
Buna takıldın Deyiş olarak kullanmadım sana bir tavsiye tamam mı ?Gene çok bilmişlik yaptın Sanırım yaşın büyük ne kadar saygılı konuşmak istesemde Öyle yazı yazmışsın ki..
İçin dışın bir olsun tamam mı ?
Ya koymadan söylüyorum tamam mı?
Madem anlam farkını anladın dediğim gibi yap. İçin başka dışın başka olmasın.

Saygılı olmak istiyorum ama bana söz açıklaması yaptırdın helal olsun...

Laf ebeiliği yapma çok bilmiosun.

RaistliN[DS LoA LoL]
The shape of my eyes are formed like an hourglass.I see things as time reflects them..yes,I see you die

nizsaints
Oyuncu
18 Haziran 2002 13:01 %0
sanirim o konuyu kapattik raist salla

Şimdeee 8tane zayif var endiyosun onu söle eheh
sinavada girmiyecem yükseltme sinavina lise sonda düzeltirim nasi olsa dimi

SaYiNtSs RuLaZzZ
nixniz RuLaZzZ
MaNyAkLik RuLaZzZ
HiPeRaCtIv RuLaZzZ

nizsaints
Oyuncu
18 Haziran 2002 17:29 %0
Siz yazmazsaniz yazmayin herkez benim gibi buraya dilediyini yazabiliri herkezi şuan görüyorum ona göre sabirsiz millet sizi gidi sabirsizlar görüşücez ilerde çok yakinda fazla uzak deyil.

SaYiNtSs RuLaZzZ
nixniz RuLaZzZ
MaNyAkLik RuLaZzZ
HiPeRaCtIv RuLaZzZ

HamidoGS
Oyuncu
18 Haziran 2002 17:31 %0
Neyi bekleyecez kardeşim eheh

sTs rulaz yane aaa :Ş

İmza mimza yok kardaşım...
Hamido[sTs]

_harvester_
Oyuncu
19 Haziran 2002 00:56 %0
Raistlin e +1 verdikten sonra gelelim nix in zayıflarına.Olm işi bilcen ******lık yapmayı bilcen.Bak ben zamanında yapmadım verdiler 1 leri.Okadar uo oynarsan bu olur tabi spuç.Peder ne dedi bu işe merak ediyom

Black Devil[DragonSlayerz]
RİSC[DragonSlayerz]

nizsaints
Oyuncu
19 Haziran 2002 15:53 %0
Peder duysa zati evde bilgisayar kalmaz bizim iş yatar aman Makinayi alir sonra

SaYiNtSs RuLaZzZ
nixniz RuLaZzZ
MaNyAkLik RuLaZzZ
HiPeRaCtIv RuLaZzZ

thelanselot
Oyuncu
20 Haziran 2002 12:50 %0
Salla kırık mırık. Yaaa sen bak üniversiteyi çalış. baktın kaldın dışardan bititririrsin. Sen üniverstieye çalış.

RaistliN[DS LoA LoL]

nizsaints
Oyuncu
20 Haziran 2002 12:51 %0
Ya beyler sıktı şu Forumlardaki kirlilik

ne öle zart zurt forum uraya yazin diyorum bu foruma hergün her dakika bakiliyor görülmiyecek kimse bakmayacak diye endişe yapmayin beyler aaa

bu ne şimdi;
Sion neler yaptı of of...
Nedir bu fallen crows?
Fallen crows(duyuru)
Snn halkı neyi bekliyor?
önemli olduğunu düşündüğüm bir durum için...

Ne bunlar yane ahalhal sinir etmeyin adami eheh yeters... Buraya herkez buraya

SaYiNtSs RuLaZzZ
nixniz RuLaZzZ
MaNyAkLik RuLaZzZ
HiPeRaCtIv RuLaZzZ

Sayfa: « 1 2 3 4 5 »
Alana Geri Dön

Reklam: