Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 09:24 Toplam 38 oyuncu 47 sunucu 534 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Nasıl server istersiniz?

coaxem
Oyuncu
11 Haziran 2002 16:51 %0
HAZIRLIKLAR BASLADI COK YAKINDA TEST SURESI BASLAYACAK!!

http://www.tektonik.tk
Beyler ossden soora (17 Haziran itibariyle)yeni bir server acmayı dusunuyoruz.
İstediginiz ve osn den benim gibi ozlediginiz eski guzellikler varsa e-mail atınz
***Yenilikler
HG veya NE BUL A gibi (o da yakında paralı olacak! )KEsinlikle paralı deil.Ooole 350 kisi gibi oyuncu sınırlaması yok.Cunku bizim serverı saglayacak sponsor AMERiKA nın en buyuk firmalarından !!
Diger serverlar ADSL veya T1 gibi 100 den fazla oyuncuyu kaldıramayan baglantılar kullanırken BiZ TURKiYEDE ilk defa T3 evet T3 baglantı kullanacaz!!(Aylık yaklasık 300$baglantı ucretii server kirası da 700$ toplam)
Serverımız cok hızlı 1gb ram falan!
-
Tamamen beles olacak (edit fln olmayacak,GM ler bayaa tecrubeli ve iyi kisilerden secildi ve hala devam ediyo!)
-
İstemeyen gelmesin servera diyorum cunku yavas serverlarda oynamak istiyorsanız siz bilirsiniz.
-
Bu arada bi webmaster alacam.(ama ne yazikki parasız.Cunku server tamamen amator calısacak.)PHP VE ASP bilgisi olan ayrıca flash animasyon yapan tercihimdir.
-
Hade simdilik gule gule isteyen assadaki email icq ve benzeri ile ulassın!

CoaxeM
e-mail:g.cilsoy@rt.net.tr
TeKToNiK OnLine Gaming Community

(Bu mesaj 30 Haziran 2002 13:21 tarihinde coaxem tarafından güncellenmiştir)

Nemesis-Wyrm-
Oyuncu
11 Haziran 2002 17:44 %0
Öncelikle "Yuh!" diyorum neden mi bu kadar tepkiye ragmen halen gelip baska serverların forumlarında reklam yapmaya calısıyorsunuz...

jonq(!)Stealth Rulz

...The Ghost of Cove...

Doomhammer
Oyuncu
11 Haziran 2002 21:31 %0
İsteklerimi saymakla bitmez ama OSN'den saonra tutunacak bir dal bulamadım. Umarı bu boşluğu doldurabilir. Aslında biraz sert bir öneri ama üye olacak kişilere bir test uygulansın. Belli puan üstünde olanlar alınsın. VeS tel gibi bir hayal kırıklığı olmasın. Yani kendisine paralyze atılan pk sana bi büyü atarak fizzle ettirmeyi bilsin en azından.

Even in the darkest night,
Stars and angels still shine
bright -Azkeel-

Rewendor
Oyuncu
11 Haziran 2002 22:08 %0
Hehe gerçekten kalbimdeki serverı söyleyeyim:

Baştan aşağı buglarla dolu, ne zaman ne olacağı asla belli olmayan, kimi zaman down olan kimi zaman açık olan ama kayıt yapılmayan, bir sürü farklı insanın olduğu, yeni başlayan adamın bile en güçlüyü yenebileceği ve neyin ne olduğunun asla belli olmadığı kimsenin "en güçlüyüm" diyemeyeceği bir server istiyorum. Sürekli değişen, buglar çıkan, bi günde en zor artan skillde oluşan bug sonucu hızla artan ertesi gün örneğin karakterlerin tüm kıyafetlerinin üstünden kaybolduğu, kimi zaman apayrı şeyler ve akla hayale sığmayacak olaylar olduğu bazen questlerle bazen bağlantı sorunlarıyla konuşulan kimi yerlerinde pvp vs nin ağır bastığı kimi bölgelerde de (msl moonglow) RPnin sınırsızlığa dayandığı bir ortam, bir server istiyorum.

Öyle OSIde büyük kalitede gözüm yok, bana göre en güsel server budur. (OSN2yi bile OSN1e değişmezdim mesela)

REWENDOR HAWK[H.C.G]

[AoI]Elessar

tores
Oyuncu
11 Haziran 2002 22:33 %0
Bu dedigin servar kapandı bab ehuehuhu

tores

Rewendor
Oyuncu
11 Haziran 2002 22:38 %0
Biliorum, zaten o yüzden artık UO oynamıyorum

REWENDOR HAWK[H.C.G]

[AoI]Elessar

ptahmos
Oyuncu
11 Haziran 2002 22:50 %0
quote:
Gönderen: RewendoR
Hehe gerçekten kalbimdeki serverı söyleyeyim:

Baştan aşağı buglarla dolu, ne zaman ne olacağı asla belli olmayan, kimi zaman down olan kimi zaman açık olan ama kayıt yapılmayan, bir sürü farklı insanın olduğu, yeni başlayan adamın bile en güçlüyü yenebileceği ve neyin ne olduğunun asla belli olmadığı kimsenin "en güçlüyüm" diyemeyeceği bir server istiyorum. Sürekli değişen, buglar çıkan, bi günde en zor artan skillde oluşan bug sonucu hızla artan ertesi gün örneğin karakterlerin tüm kıyafetlerinin üstünden kaybolduğu, kimi zaman apayrı şeyler ve akla hayale sığmayacak olaylar olduğu bazen questlerle bazen bağlantı sorunlarıyla konuşulan kimi yerlerinde pvp vs nin ağır bastığı kimi bölgelerde de (msl moonglow) RPnin sınırsızlığa dayandığı bir ortam, bir server istiyorum.

Öyle OSIde büyük kalitede gözüm yok, bana göre en güsel server budur. (OSN2yi bile OSN1e değişmezdim mesela)

REWENDOR HAWK[H.C.G]

[AoI]Elessar

Ah evet,ne de güzel özetlemişsin.Birçok insan eminim ki aynı şeyleri istiyor.
Nasıl da özledim Moon'u...

Cold SteeL

Absolut
Oyuncu
12 Haziran 2002 00:29 %0
Server programınız ne? Sphere mi?

Kalplerdeki Kaymak

cyber_ninja
Oyuncu
12 Haziran 2002 02:38 %0
quote:
Gönderen: Absolut
Server programınız ne? Sphere mi?

Kalplerdeki Kaymak

*inceden gülümser*

L. Greenleaf;Evil Never Dies...

Deltoro
Oyuncu
12 Haziran 2002 08:00 %0
Az Pişmiş Az Yağlı Lütfen

Deltoro [ The Spanish ]

coaxem
Oyuncu
13 Haziran 2002 12:46 %0
ilk once destekleriniz icin tesekkur ederim
Serverda bi kere kesinlikle
1)GM edit olmayacak!!Biz bundan bayaa dertliydik(inanmayanlar bende char gelistirirken gorurler)
2)Sphere kullanmak istemiyoruz cunku bir suru bug var.Bu da gereksiz oyun ici gelismelere neden oluyor.
3)Parasız olacagını zaten onceden soylemistim
4)GM ihtiyacı icin sadece sphere ve axis bilenler LUTFEN basvurmasın.Cunku sphere dısı prog. kullanabiliriz

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
19 Haziran 2002 18:21 %0
BEN BAŞKA SERVER ISTEMEM BEN OSN IMI ISTIYORUMMM.

---Zaknafein [!] The One---

nizsaints
Oyuncu
19 Haziran 2002 18:23 %0
YAVRUCUM SERVER İ KURUN ONDAN SONRA GEL BURAYA YAZ ADAMA BAK YA ZUHAUHAUAHUHA

SaYiNtSs RuLaZzZ
nixniz RuLaZzZ
MaNyAkLik RuLaZzZ
HiPeRaCtIv RuLaZzZ

nizsaints
Oyuncu
19 Haziran 2002 18:28 %0
Zuh zuh kendimi tutamiyom şimdi zuhauhauahuahuhauhahauhauhauhauhahahahauhauhauhaahuahahauhauhaahhauhauhauahhauhaaauhauhauahuahuhauhahauhauhauhauhahahahauhauhauhaahuahahauhauhaahhauhauhauahhauhaaauhauhauahuahuhauhahauhauhauhauhahahahauhauhauhaahuahahauhauhaahhauhauhauahhauhaaauhauhauahuahuhauhahauhauhauhauhahahahauhauhauhaahuahahauhauhaahhauhauhauahhauhaaauhauhauahuahuhauhahauhauhauhauhahahahauhauhauhaahuahahauhauhaahhauhauhauahhauhaaauhauhauahuahuhauhahauhauhauhauhahahahauhauhauhaahuaha
yarildim phahuauhaphua
Taamam yeter

Süperoneline rulaz adam amerikada buluyo sponsoru ve t3 filam diyo t3 olsa nolur zuhaahah türkiyenini portlari bozuk amerika bikere dünyanin diyer ucunda phuhaha

SaYiNtSs RuLaZzZ
nixniz RuLaZzZ
MaNyAkLik RuLaZzZ
HiPeRaCtIv RuLaZzZ

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
19 Haziran 2002 18:33 %0
BA BA BA SERVER NASIL OLSUN BILIOMUSUN NAH SOYLE OLSUN
-OSN deki guildler olsun evet evet hepsi olsun esik The Lord lar bile olsun
-OSN deki player lar olsun evet evet Camoka bile olsun
-OSN in boş oldugu gunlerdekı kadar hızlı olsun
-OSN deki gibi set uzerıne prot reac aatılıp tanrı olunsun
-OSN deki bug lar olsun.Bowcraft vs vs
-OSN deki Gm ler olsun evil olsun stranger abimis olsun bırakıp gıdenler de olsun Laroux olsun akara olsun
-OSN Deki gibi magical ve item tekelini delucia elinde bulundursun
-OSN deki gibi pk lar delucia da veya bucs da birliktelik dahilinde olsun
-OSN deki o sıcak ortam olsun
-Ve adı da OSN OLSUN

HA KOÇUM BUNLARI BANA SAGLAYABİLİRSEN BAŞIMLA BERABER SERVER INA GELİRİM HA OLMAZ DIOSAN BYE BYE...

---Zaknafein [!] The One---

nizsaints
Oyuncu
19 Haziran 2002 18:36 %0
tamam zak ben açicam adida

Server ismi : Banane inc.

SaYiNtSs RuLaZzZ
nixniz RuLaZzZ
MaNyAkLik RuLaZzZ
HiPeRaCtIv RuLaZzZ

coaxem
Oyuncu
28 Haziran 2002 17:45 %0
ABi yapılır forum adresi www.tektonik.tk

nix olm bilios senide banlanmadıın server kalmadı superonline fln hikaye ehehe

t3 baglantı olan yabancı serverlada uzun sure oynadım ben hicbi lag olayına rastlamadım

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: