| Yazar | Konu: Snn'nin karanlık yüzü! [sır meclisi]'üyesinden bir itiraf! |
| Oyuncu |  | 08 Haziran 2002 11:06 %0 | |
|
Eskiler Bilirler..
Delucia'nın En Kalabalık Olduğu Zamanda
Delucia'da Bir Tek Canlı Bırakmayacak Şekilde Herkezi Öldürmüştük.
Orada Bir GM Char'ını Öldürdük Diye Bizi İlk Önce Jail'e Attılar Sonrada Accountlarımızı Blocked'diler.
Böyle Saçma Bir Annayı$ Nerede Görülmüştürya.
REsmen Söylediğişey.
Siz Bekleyin Diyer Accountumla Geliyim.!
Varmı Böyle Bir Geyiq.! |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 08 Haziran 2002 11:39 %0 | |
|
Ohoo Bu Formu kimin açtığını tahmin ediyorum...
Hoca bide ben yazmaya başlasam Forumlara Sığmaz
Camako |
| |
| Oyuncu |  | 08 Haziran 2002 12:33 %0 | |
|
Bi başla bakalım Camoka
Sen zaten kendi başına Bi karanlık yüzdün
RaistliN[DS LoA LoL]
The shape of my eyes are formed like an hourglass.I see things as time reflects them..yes,I see you die |
| |
| Oyuncu |  | 08 Haziran 2002 17:57 %0 | |
|
lol
|
| |
| Oyuncu |  | 08 Haziran 2002 18:47 %0 | |
|
quote: Gönderen: thelanselot
Bi başla bakalım Camoka
Sen zaten kendi başına Bi karanlık yüzdün
RaistliN[DS LoA LoL]
The shape of my eyes are formed like an hourglass.I see things as time reflects them..yes,I see you die
*kopar*
Raist nerelerdesin bre
Virus[Ds] |
| |
| Oyuncu |  | 08 Haziran 2002 19:07 %0 | |
|
daha bir çokşey var bu sadece ba$langıcıydı..
Bundan Sonra OSN'yi Gerçekten Tanıdık.!
 |
| |
| Oyuncu |  | 08 Haziran 2002 19:15 %0 | |
|
Oho osn de bunun gibi daha ne olaylar var.Geçende bi ark sinisterların bi şehrin gz sini kaldırtıp adamı kesip sonra tekrar nasıl şehirden çıkar çıkmaz gz nin geri geldiğini anlatmıştı.Burası Türkiye ve buda bi freeshard=gm ler istediğini yapar konuşursan banı yersin akıllı olcan görmezden gelcen demektir.
Black Devil[DS] |
| |
| Oyuncu |  | 08 Haziran 2002 19:36 %0 | |
|
| Bu arada eskiler bilirler dedigine gore o tip sacma sapan olaylardan sonra GMlerde revizyon ve bir suru oyuncunun incelenmesi gibi olaylarin oldugunu da biliyor olmaliydik. Bir olaya tek yonden bakmamak gerekiyor.. |
| |
| Oyuncu |  | 08 Haziran 2002 19:43 %0 | |
|
quote: Gönderen: _harvester_
Oho osn de bunun gibi daha ne olaylar var.Geçende bi ark sinisterların bi şehrin gz sini kaldırtıp adamı kesip sonra tekrar nasıl şehirden çıkar çıkmaz gz nin geri geldiğini anlatmıştı.Burası Türkiye ve buda bi freeshard=gm ler istediğini yapar konuşursan banı yersin akıllı olcan görmezden gelcen demektir.
Black Devil[DS]
Bu arada karistiginiz olaylar fazla aciga cikmadi diye cok rahatsiniz galiba..
"Knowledge is no more expensive than ignorance, and at least as satisfying." |
| |
| Oyuncu |  | 09 Haziran 2002 03:00 %0 | |
|
Genç sen ne diyon ya Biz ne gibi olaylara karışmışızda adimız açığa çıkmamış babababaa
I.Mephisto[DS] |
| |
. |
| Oyuncu |  | 09 Haziran 2002 03:08 %0 | |
|
Barrin DragonSlayerz ın ne olduğunu ve nasıl playerlardan oluştuğunu herkez bilir.Ben freeshard ın gerçek anlamını söledim.Ben hala adımın yanına DragonSlayerz yazabiliyosam zaten benim bu tür olaylarla alakam olmadığımı gösterir.DS editlenmeden, hiçbi gm yardımı olmadan,osn de sadece DS lilerin değil herkezin efsane olduğunu kabul ettiği bir guild oldu.
Saygılar
Black Devil[DragonSlayerz] |
| |
| Oyuncu |  | 09 Haziran 2002 04:09 %0 | |
|
quote: Gönderen: themephisto
Genç sen ne diyon ya Biz ne gibi olaylara karışmışızda adimız açığa çıkmamış babababaa
ne gibi olaylar onlar?
Chaos is the will of men,
Order was just the dream.. |
| |
| Oyuncu |  | 09 Haziran 2002 04:25 %0 | |
|
Hep 2. 3. kisilerden duyupda buraya yazan tipler çıkyor arada tabiki.Kim biliyor rp yapmasını? kim biliyor questleri bilmemnesini hiçbirini yaşamamışsınızki konusasınız.
i was taken...
|
| |
| Oyuncu |  | 09 Haziran 2002 05:16 %0 | |
|
| olay anında msg atsaydın simdi aklına gelior yazmak ghj |
| |
| Oyuncu |  | 09 Haziran 2002 11:38 %0 | |
|
quote: Gönderen: _harvester_
Black Devil[DS]
lol, sizin gibi saflar olduktan sonra kimbilir daha neler anlatırlar
|
| |
| Oyuncu |  | 09 Haziran 2002 12:24 %0 | |
|
Yolda gidiyordum... evet evet yoldagidiyordum ormanda değil.Hmm... gittin böyle bir süre. Baktım karşımda bi adam. Yanında da bir tavuk. Adam demesin mi "all kill". Ben tabi afalladım böyle ;
-Hı? Ha ? Hıaaaa?!? falan.
Tavuğu öldürdüm adam demesin mi o bizim GM Cevat`ın tavuğuydu geberttin jail`e gireceksin.
-Öehh..
Girdim jail`e hemde 3 ay orda kaldım arkadaşlar Snn böyle bi yerdi işte...
rofl...
L. Greenleaf;Evil Never Dies... |
| |
| Oyuncu |  | 09 Haziran 2002 16:32 %0 | |
|
Nasılsın Uzun kulak?
Bılıyomusun aklıma ne g3eldı bı ara netten X-wıng Tıe Fıghter oynıyalım.
Ayyyy gıne unuttum cok unutkanım pardon sızde CD yoktu dımı ne guzelde oynardık
tuhh kotu oldu bu sımdı
neyse Star destroyerlar benı bekler. Bekletmeye gelmez sımdı bunları. Su Laser cannonları yok edıyım dırek bırakıcam A-wıngle Space bombları hadı Estelede selam soyle gozlerınden optum.
Soul The Dwarven Berserker (alderia) |
| |
| Oyuncu |  | 10 Haziran 2002 19:48 %0 | |
|
quote: Gönderen: zzkasapzz
Ohoo Bu Formu kimin açtığını tahmin ediyorum...
Hoca bide ben yazmaya başlasam Forumlara Sığmaz
Camako
o camoka bey unutmadık senin bug larla pk kestiin günleri görünmez gate acıp GM caırınca GM e ana avrat küfür edip GM gelince ******lık yaptıın günneri
|
| |
| Oyuncu |  | 11 Haziran 2002 14:01 %0 | |
|
Aferin Aferin Atın Bakalım Tutan Çıkacakmı Merak Ettim... İteme Tapan Maddeci Zihniyet Sizi Atın Atın...
Deltoro [ The Spanish ] |
| |
| Oyuncu |  | 13 Haziran 2002 00:33 %0 | |
|
quote: Gönderen: Deltoro
Aferin Aferin Atın Bakalım Tutan Çıkacakmı Merak Ettim... İteme Tapan Maddeci Zihniyet Sizi Atın Atın...
Deltoro [ The Spanish ]
heue koptum deltorocum Hg de de bırakmışsın artık yüzünü gören cennetlik nie öle bi karar aldın anlıyamadım ya neyse valla bi sen bi kaç kişi daha var die oynodum ordada bende bıraktım=D
Mephisto
Who Will Defend Sosaria İf Not Horselords
Alive for revenge |
| |
| Oyuncu |  | 13 Haziran 2002 13:15 %0 | |
|
Cennete gitmek isteyen varsa yüzümü göstereyim hepinize (Mep Level 20 deleted oldu)
Deltoro [ The Spanish ] |
| |
| |