Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
13/10/08 07:50 Toplam 2 oyuncu 56 sunucu 646 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Bu sefer osn oyuncularından bir açıklama

-ISDP-CEDAY
Oyuncu
30 Mayıs 2002 14:26 %0
Eğer OSN önümüzdeki 2 gün içinde de bir açıklama da bulunmazsa ben ve birkaç arkadaşım yeni açılmakta olan başka bir uo shardına gidiyoruz Bütün bu olanlar üzücü evet ama elimizden birşey gelmedikçe burda oturup forumlarda eski günlere ağıt yapmaktansa gider oyunumuzu başka bir yerde oynarız
Umei Kaihen

WAF>Robert
Oyuncu
30 Mayıs 2002 15:43 %0
lam hangi seerwer
benide alın araqnısa ewıugfyswucyvısuhvsk8ufhkdsufhvdkfuhvb

The Murderer Lord Robert Poche...your LORD

tores
Oyuncu
30 Mayıs 2002 16:04 %0
Hakaten hangi server bu aslın da böle hep baraber bi serverda flm oynasak ne gusel olur yawww

tores

head[shot]demon
Oyuncu
30 Mayıs 2002 17:57 %0
bole bi cevap geliceğini sanmam pek.en iisi adam akıllı bi server bulun bana da msj atın .

şey aklıma geldi bide elv varya aksu dan osn2 açılırsa aksu da bişi bişi yapcem demişti gitsin onu elv e msj aten arkadaş yapsın huazhuzahu

spincrus

30 Mayıs 2002 21:42 %0
Daha once de bircok defa yapilan aciklama ve Oynasana.com UO Staff kararinca OSN2 projesi tamamiylen sonlandirilmistir.

Basin aciklamasini lutfen tekrar okuyunuz.

sol invictus...
spincrus@oynasana.com

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

martel
Oyuncu
30 Mayıs 2002 22:28 %0
Ben kendim gibi anLayamayanLara bi acikLama yapiyim osn 1 de aciLmiycak osn 2 de bosu bosuna bekLioz o yuzden ben kendi forumumu acmishtim tetk biLmeyen benmiyim diye

hill
Oyuncu
31 Mayıs 2002 14:48 %0
Umei beni de al yanına.

Herşey Moonglow içindi...

steelwind
Oyuncu
31 Mayıs 2002 15:45 %0
Umarım Lost Myth'a gelirsiniz...

Blourf
Oyuncu
02 Haziran 2002 01:25 %0
Arkadaşlarım size Lost Mythe tavsiye etmiyorum çünkü çok bayık bir server arkadaşım orda gm baya kötü server zaten nebula yı biliyorsunuz iğrenç gidilecek en güzel yer şimdilik vestel olsa gerek Lands Of Lore tavsiye ederim.
Mage bi char açın freezetime yok baya ekşın oluyo güzel de oluyo ve zaten 20 25 kişi ordayız..

Jesus is a Hunt
Flaubert

Karpuz
Oyuncu
02 Haziran 2002 10:32 %0
işte yarım akıllı flaubert...
Aha ne kadar zevkli freeze time yok kal vas flam ve ölüm Zuahuaau güldürdün sabah sabah helal...

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

Dalyann
Oyuncu
03 Haziran 2002 20:53 %0
quote:
Gönderen: vegabond
Arkadaşlarım size Lost Mythe tavsiye etmiyorum çünkü çok bayık bir server arkadaşım orda gm baya kötü server zaten nebula yı biliyorsunuz iğrenç gidilecek en güzel yer şimdilik vestel olsa gerek Lands Of Lore tavsiye ederim.
Mage bi char açın freezetime yok baya ekşın oluyo güzel de oluyo ve zaten 20 25 kişi ordayız..

Jesus is a Hunt
Flaubert

Senin uo anlayaşın uo ise ilk defa osn staff'e katılıyorum resimli dövüşlü chat.. Senin için uo buysa OSN'de işin ne ?

En büyük Playerlar
OSN Staff Sahtekar

cyber_ninja
Oyuncu
03 Haziran 2002 22:44 %0
quote:
Gönderen: steelwind
Umarım Lost Myth'a gelirsiniz...

Lost Myth ;
(bu adam staff üyesi orda ve aynı kafedeyiz)
Mertomaniac ; BABACAN dur şuraya şöyle bir şey koyayım.
Admin ; Koy tabi lan muahahah
Diğer Admin ; Ben Gm Portakal lan ....`in gidin daıtırım!
L.Greenleaf ; *oh boy*

L. Greenleaf;Evil Never Dies...

Karpuz
Oyuncu
04 Haziran 2002 12:37 %0
Ve işte görebildiğiniz gibi lost myth staffı oldukça neşeli bir hava içinde çalışmalarını sürdürüyo ordaki admin benim bu arada UZhzuahuahz

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

-ISDP-CEDAY
Oyuncu
06 Haziran 2002 12:39 %0
eskiden bu forumlarda başka shardların reklamlarını yapanlara çok sinirlenirdim belki sadece bu yüzden nebula ya gitmedim (iyi ki de gitmemişim)
ama madem ortada bir OSN server ı yok olmayan bir server için endişelenmeye de gerek yok
eh sonuç itibariyle eski OSN oyuncuları yepyeni bir shard açıyor başında da benim sonuna kadar yapacakları işlere güveneceğim insanlar var
Bu sefer OSN ile kesinkez ilişiğimi keseceğim gibi gözüküyor
yeni shard da hepinizin tanıdıgı isimler admin seer cons oldugu için sizinde yabancılık çekeceğinizi sanmıyorum ama *****lerin bu yeni shardda pek bir şansları olmayacak edit felan da beklemeyin boşuna bana bile yapmıyorlar
Bu yeni serverla ugrasan insanlar da yanlıs anlasılmamak için ve Snn den oyuncu koparıyormus gıbı gorunmemek ıcın bence gereksız kaygılanıyorlar varsın OSN den oyuncu alsınlar benım de ıstegım bu
gene de sozumde durarak bu tanıdıgınız ınsanların ısımlerını vermeyecegım
ama gene de ıcımızden bırılerı olduklarını bılın
yakında daha kapsamlı bır bılgı verebılecegımı sanıyorum
hepınıze sevgıler
Umei Kaihen
Not: ee Hill seni tutan mı var gel sen de biraderim

-ISDP-CEDAY
Oyuncu
09 Haziran 2002 22:54 %0
ben şansımı wildarea da deneyeceğim kalan sağlar bizimdir
www.wildarea.com
Umei Kaihen

CILGIN TURK
Oyuncu
10 Haziran 2002 07:54 %0
yaw millet farkındamısınız ne kadar çok türk server var

-ISDP-CEDAY
Oyuncu
10 Haziran 2002 11:15 %0
eh ama ben bır tanesındeyım
Umei

Nemesis-Wyrm-
Oyuncu
10 Haziran 2002 15:24 %0
Umei orda oynayacagıma UO oynamam daha iyi.
Staff da sadece 1 kişi OSN de oynadı daha önce, gerisinin OSN ile alakası yok.

Evet bir sürü Türk server i var ama OSN gibisi yok...

Jonq(!)Stealth Rulz

...The Ghost of Cove...

cyber_ninja
Oyuncu
11 Haziran 2002 15:38 %0
Jonq`a katılıyorum.

soGul
Oyuncu
11 Haziran 2002 19:12 %0
Snn'den bir arkadaşımız olan Genie'nın açtığı sharda shard açıldığı anda davet edicem hepinizi.
Umei zaten çoktan geldi

Dracula Mager [Humanity]
Cesur Yurek

Rewendor
Oyuncu
11 Haziran 2002 21:38 %0
quote:
Gönderen: cyber_ninja
Jonq`a katılıyorum.

Katılmasına katılıyoruz ama iş katılmakla kalıyor. OSN yok artık, tamam güzeldi falan ama bitti. Hatta adamlar bitirmekle kalmadı OSNyi OSN yapan guildlerin Guild Halldaki msglarını da sildiler. Peki niye yaptılar? Sırf birkaç densiz alakasız mesaj attı diye. Normal kurallara göre o alakasız msglar silinmeli ve o kullanıcıya ceza gelmeliydi ama kullanıcının klan tagı TRK olunca işler değişiyor tabii.
Tabii ki bu msg ım da silinecek, ben de uyarı alacağım, biliyorum. Ama naparsınız belli bir süreden sonra insan artık sabrını tutamıyor. OSN nin en azından playerlarına o kadar hoşgörü tanıması lazımdı.

REWENDOR HAWK[H.C.G]

[AoI]Elessar

Xasf
Oyuncu
11 Haziran 2002 21:43 %0
quote:
Gönderen: RewendoR
Gönderen: cyber_ninja
Jonq`a katılıyorum.

Katılmasına katılıyoruz ama iş katılmakla kalıyor. OSN yok artık, tamam güzeldi falan ama bitti. Hatta adamlar bitirmekle kalmadı OSNyi OSN yapan guildlerin Guild Halldaki msglarını da sildiler. Peki niye yaptılar? Sırf birkaç densiz alakasız mesaj attı diye. Normal kurallara göre o alakasız msglar silinmeli ve o kullanıcıya ceza gelmeliydi ama kullanıcının klan tagı TRK olunca işler değişiyor tabii.
Tabii ki bu msg ım da silinecek, ben de uyarı alacağım, biliyorum. Ama naparsınız belli bir süreden sonra insan artık sabrını tutamıyor. OSN nin en azından playerlarına o kadar hoşgörü tanıması lazımdı.

REWENDOR HAWK[H.C.G]

[AoI]Elessar

Doğru söyleyeni..

Bir Hadeng-i Can Güdazı ahdır sermayesi,
Biz bu meydanın nice çabük süvarın gormüşüz...
(Bu mesaj 11 Haziran 2002 21:51 tarihinde Xasf tarafından güncellenmiştir)

themephisto
Oyuncu
12 Haziran 2002 10:30 %0
Ya beyler neden bu kadar önemli bir konu oynuyacağınız shardlardaki staffın OSN den olması hala anlamış deilim

I.Mephisto[DS]

Bloodsucker selling hope to the hopeless
Newborn messiah or the devil incarnate?
Surrounded by a field of lost souls
These

Deltoro
Oyuncu
12 Haziran 2002 14:00 %0
Nedenmi Snn mantığı çok önemli de ondan osn den bi bok alamamış tiplerin açtıkları server ları gördük aptal aptal uygulamalar varda ondan...

Her şeye alıştım ama aptallara alışamadım...

(Mep üstüne alınma *****ım)

Deltoro [ The Spanish ]

Nemesis-Wyrm-
Oyuncu
12 Haziran 2002 14:01 %0
Bazı seylerin yeri doldurulamaz. Cebren ve hile ile dahi olsa..

jonq(!)Stealth Rulz

...The Ghost of Cove...

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön

Reklam: