Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
11/10/08 23:27 Toplam 290 oyuncu 56 sunucu 1217 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: önemli olduğunu düşündüğüm bir durum için...

Rewendor
Oyuncu
25 Mayıs 2002 14:13 %0
Sevgili dostlar,
OSN UO dünyası kapandığından beri UO oynamamaktayım. Buradan Hard Gamer'a geçmiş bazı arkadaşlar orada bir şahsın nickimi çaldığını görmüşler, hatta bazıları onu ben zannetmişler.
Bu kişi ben değilim. Beni zaten tanıyanlar bilir olmadığımı ama diğerlerine de söyliyeyim dedim. Bi arkadaş sorduğunda eski OSN'deki "neght" diye biri olduğunu söylemiş. Size ricam bu şahsı gördüğünüzde duyduğum rahatsızlığı iletmeniz ve nickini değiştirmesini rica etmeniz.
Bu şahsın herhangi bir art niyeti olmadığını düşünüyorum, fakat beni tanıyormuş ve tanımasına ramen nickini benimki yapmış bu garibime gitti. (Bu arada orada ırk/class seçimi varmış) Kendisi Dwarf/ranger bir karakter oynuyormuş (Bu zaten ben olmadığıma da bir kanıttır). Bunca senelik ve kendi bulduğum (Hiç bir yerden çekmedim, kitap oyun vs vs den alıntı değil ve herhangi bir ingilizce/yabancı dilde bir anlamı yoktur) nick olan Rewendor'un da böyle çalınmasına pek hoş bakmadım.
Eğer kendisini gördüğünüzde uyarırsanız ve benimle bir kontakta bulunmasını sağlarsanız (ICQ mu verir veya onun ICQsunu bana iletirseniz, mail adresi vs vs) sevinirim. Amacım kesinlikle herangi kötü anlamlı bir dialog değil, sadece kendisiyle konuşmak, nickimi kullanmasının sebebini öğrenmek (8 yıllık frpciyim diyen birisine dwarf ranger oynamak komik kaçar bu yüzden doğru söylediğine inanmıyorum o konuda) değiştirmesini rica etmektir.

REWENDOR HAWK[H.C.G]

[AoI]Elessar

CILGIN TURK
Oyuncu
25 Mayıs 2002 14:19 %0
adam o kadar kasmışken bence değiştirmez

Rewendor
Oyuncu
25 Mayıs 2002 14:37 %0
quote:
Gönderen: crazyturk
adam o kadar kasmışken bence değiştirmez

Yaptığı işin farkında ve olgun biriyse yapar bence. Hem karakterini silmek zorunda da değil bence, Eğer G.M.lere bildirirse ve oranın GMleri de anlayışlıysa yardımcı olacaklardır elbette böyle mantıklı bir sebep için.
Bir de zaten kendisi daha yeni başlamış sanırım (level2ymiş) yani o kadar kasmış sayılmaz

REWENDOR HAWK[H.C.G]

[AoI]Elessar
(Bu mesaj 25 Mayıs 2002 14:40 tarihinde RewendoR tarafından güncellenmiştir)

Xasf
Oyuncu
25 Mayıs 2002 16:22 %0
Peeh Rewendor'dan 7 kat daha orjinal "Xasf" niki bile dünya çapında Hotmail'den AG'ye çalınmış, biz bıcır bıcır laf etmioz.. Adamınkini allaın bi frişardında kullandılar diye yaygaraya bak..

Bir Hadeng-i Can Güdazı ahdır sermayesi,
Biz bu meydanın nice çabük süvarın gormüşüz...

Karpuz
Oyuncu
25 Mayıs 2002 18:05 %0
ben de Sherlindayı herangi biyerden bakmayıp kendim uydurmuştum ama HG Dede bi level 23 mü 22 mi ne biri varmış Sherlinda diye... Kıl oldum

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

Doomhammer
Oyuncu
26 Mayıs 2002 00:17 %0
Negth ha revendor oeğer kontakt kurabilirsen bana icqsunu ver veya benim icqmu ona ver onunla görüşmek isterim.
icq=105142906

Even in the darkest night,
Stars and angels still shine
bright -Azkeel-

-KS-Empo
Oyuncu
26 Mayıs 2002 02:14 %0
Rewendor Hawk ismi Eski latinceden gelmektedir Rewendor nın acılımı:
- Re eki bildiginiz gibi tekrar manası taşır; Örnek : retry(tekrar dene) restart (Tekrar bozuldu). ressurect (tekrar acıktım) gibi
- Wendor : bu kelıme yanlış yazılmıştır aslı vendor'dur. Vendor yani latince de vendre dan gelmiştir Vendre satmak demektır Vendor da satıcı demektır
- Hawk : Bir kuş türüdür. Öter . Karaköy'de dönerin içinde vardır.Vapura binenler tadını bilir ama kuş oldugunu bilmez.

Rewendor Hawk'ın ne oldugunu bılmeyenler simdi adım adım birleştirsinler anlamını cıkarsınlar.

Biraz G-e-y-i-k'ten kimseye zarar gelmez.
[Kimse alınmasın gücenmesin just kidding , Rewendor'a karşı hıc bır kasıt falan fılan yoktur Kendısını ve yaptıgı RP yı cok severım... OSN'nin tadı tuzudur , Oyun dakı özveri ile yaptıgı RP si ile tebrık ederim]

E.P
(Bu mesaj 26 Mayıs 2002 02:29 tarihinde EmPo tarafından güncellenmiştir)

Rewendor
Oyuncu
26 Mayıs 2002 10:06 %0
Hehe Kendisinin mail adresini buldum (icq kullanmadığını söylemiş) ve mail attım ama cevap gelmedi henüz.
Bu arada Empo sağolasın güldürdün beni sabah sabah
Ama garanti veririm Rew nicki ordan gelmiyo
Hawk'ın tam türkçesi de "Atmaca"dır, dönerlerde atmaca olduğunu tam bilmiyordum

REWENDOR HAWK[H.C.G]

[AoI]Elessar

-KS-Empo
Oyuncu
27 Mayıs 2002 01:41 %0
karaköy de var..
atmaca&kedi karışık

FlasHMaster
Oyuncu
27 Mayıs 2002 06:03 %0
Türkiyede kaçtane ahmet kaçtane mehmet var

Ragnar Pain, Is There Pain ?
Ragnar@oynasana.com

(Bu mesaj 27 Mayıs 2002 06:04 tarihinde FlasHMaster tarafından güncellenmiştir)

cyber_ninja
Oyuncu
27 Mayıs 2002 15:21 %0
Aah ah

L. Greenleaf;Evil Never Dies...

Rewendor
Oyuncu
27 Mayıs 2002 17:22 %0
Tamam da Rewendor bu yani tamamen hayal gücüyle oluşmuş birşey ve herangi bir anlamı vs.si olmayan bişey. Raistlin maistlindir, gandalftır elessardır, sturmdur, obi wandır darth vaderdır falan onları anlarım sonuçta bilinen kahramanlar vs ama bu nedir ya
Bu arada aynen legonun dediği gibi.. Aahh ah

REWENDOR HAWK[H.C.G]

[AoI]Elessar

nizsaints
Oyuncu
27 Mayıs 2002 17:42 %0
Ya beyler evt benim taklitlerimdne sakinin yane ona cok dikkat edin yararlananlarda oluyor Ben burdayim Nixniz Olarak herzamanda burdayim bakin mesela NBL da Bitane Nix diye chari olan bi eleman var gördüyünüz yerde savurun istediyiniz lafi demediyinizi birakmayin özenti seni filam eheh adam bikti artik oyunu birakcak derecede oldu ama layiktir hala direniyo deyistirmemeye çünkü iyi geldi bilmediyi tanimadigi adamlar paso bisiler veriyo bu adama ehehe

SaYiNtSs RuLaZzZ
nixniz RuLaZzZ
MaNyAkLik RuLaZzZ
HiPeRaCtIv RuLaZzZ

Deltoro
Oyuncu
27 Mayıs 2002 17:45 %0
Evet beyler son günlerde taklitlerimiz piyasada görülmeye başladı aman deyin dikkat edin sonuçda bildiğiz kişi bu değil elinizde patlayabilir aman deyin taklitlerimden sakının..

Deltoro [ The Spanish ]

Deltoro
Oyuncu
27 Mayıs 2002 17:49 %0
Rewendor bana elektrik süpürgesi markasını hatırlatıyo

Deltoro [ The Spanish ]

Deltoro
Oyuncu
27 Mayıs 2002 17:50 %0
elektrik süpürgesi markası gibi gelsi Rewendor sanki bana

Deltoro [ The Spanish ]

Rewendor
Oyuncu
27 Mayıs 2002 19:38 %0
Hehe, yok elektirik süpürgesiyle falan alakası yok.
Hatta madem o kadar üstüne gittiniz, nickimin nereden geldiğini anlatayım.
Önce soyad; Hawk... Hatırlar mısınız çok eskiden, benim baya küçüklüğümde bi çizgifilm vardı. Ben bayılırdım bu çizgi filme ve her bölümünü zewkle takip ederdim. Bu çizgifilm G.I.Joe'ydi.. Hala bulsam izlerim yane (Zaten küçüklüğümde 2 çizgi filme hastaymışım, bi G.I.Joe, bi de Transformers)
Orada G.I.Joe'ların bi lideri vardı Hawk diye.. Adam ful karizmaydı Hem yakışıklı, hem lider, hem karizma hem de çok yetenekli vs vs... E biz de küçüğüz ya etkilendik hemen, sora bikaç yıl sora internet alıp da icq yüklediğimde de direk nicki Hawk koydum tabe

Rew'se çok daha sonra, biz masaüstü FRP denen gavur icadına başladığımızda oldu. Önce standart starting campaigni bitirince yeni oyunumuza başlayalım dedik. Karakter yaratırken isme geldi sıra. Önce Hawk dedim, olmadı... Sora RP kasalım dedik, karakterin lakabı "Hawk", herkes öyle sesleniyor diye. Ama bu da bir paladine yakışmazdı.. Ben duyulmamış görülmemiş bi nick arıyordum bikaç tane buldum beğenmedim derken aklıma "Rendor.. Rewdor.. Rewendor" gibi geldi, ve Rewendor hakkaten çok hoşuma gitti. Ve böylece karakterin ismi doğdu: "Rewendor Hawk"

Not: Tekrar belirtiyorum Elektirik süpürgesiyle hiç bir alakası yoktur
Not2: Taklitler sux!

REWENDOR HAWK[H.C.G]

[AoI]Elessar

Deltoro
Oyuncu
28 Mayıs 2002 14:08 %0
Bak Şimdi iyi düşün küçüklüğüne git dahada küçüklüğüne belki o zamanlar ailen eve o adı taşıyan yada benziyen bir marka elektrik süpürgesi almıştır ve sende tabi bilinç altında bu isim oluşmaya başlamıştır bence sen iyi düşün

Deltoro [ The Spanish ]

-ISDP-CEDAY
Oyuncu
28 Mayıs 2002 15:18 %0
eh allahtan benım ısmım umeı kaıhen

Rewendor
Oyuncu
28 Mayıs 2002 15:33 %0
quote:
Gönderen: Deltoro
Bak Şimdi iyi düşün küçüklüğüne git dahada küçüklüğüne belki o zamanlar ailen eve o adı taşıyan yada benziyen bir marka elektrik süpürgesi almıştır ve sende tabi bilinç altında bu isim oluşmaya başlamıştır bence sen iyi düşün

Deltoro [ The Spanish ]

Yok abi sen karıştırmışsın o süpürge markası rewendor deil rowenta
Bak sırf senin için araştırdım

REWENDOR HAWK[H.C.G]

[AoI]Elessar

Dalyann
Oyuncu
28 Mayıs 2002 16:01 %0
quote:
Gönderen: RewendoR
Gönderen: Deltoro

Deltoro [ The Spanish ]

Yok abi sen karıştırmışsın o süpürge markası rewendor deil rowenta
Bak sırf senin için araştırdım

REWENDOR HAWK[H.C.G]

[AoI]Elessar

meueah koptum

Deltoro
Oyuncu
28 Mayıs 2002 19:16 %0
Olm Tamam İşte Bak Rowenta - Rewendor bak isim benzerliğine sanki ikizin yaa senin isim baban bu işte anladınmı

Deltoro [ The Spanish ]

Rewendor
Oyuncu
30 Mayıs 2002 21:42 %0
5 gündür mailime yanıt bekliyorum ve hala alamadım, artık bu şahsın bilerek ve isteyerek nick hırsızlığı yapmaya başladığını düşünmeye başladım. Ne diyeyim lame sux
Ancak unutulmaması gereken birşey var: Taklitler her zaman orjinallerin gölgesinde kalır, onu ardından izlerler, asla ön plana çıkamaz, hep ezilirler. Ve hiç bir zaman orjinali gibi kaliteli olamazlar, her zaman kalitesiz, değersiz ve aşağılık olmaya mahkumdurlar. Orjinal veya taklit olmaksa insanın kendi elindedir.

REWENDOR HAWK[H.C.G]

[AoI]Elessar

Homurtu
Oyuncu
01 Haziran 2002 20:53 %0
Ehehe heralde çalınmasın die abidik bi nick sallamak lazım eheh kleimael rulaz.

CILGIN TURK
Oyuncu
02 Haziran 2002 07:30 %0
uhuahah ilk girdiğimde karakterimin ismi crazyturk tu (shardın ilk ayları) millet beni makaraya almıştı o günden sonra rp de ilteriş kullandım, oyundada her karakterimin ismi değişik.(manyak sallarım) Althren, Leanias, Tribes of Antraniaha, Alheni (en az on tane daha vardı unuttum) ha bitanede Helina die karakterim vardı birini kazımıştım eheh (kız seçmiştim) sonra vicdanım elvermedi daha uraşmadım allah bilir bikaç hafta aynı saat girip beklemiştir eheh.

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön

Reklam: