| Yazar | Konu: Fallen crows(duyuru) |
| Oyuncu |  | 24 Mayıs 2002 23:17 %0 | |
|
quote: Gönderen: RewendoR
Hehe theforce.net'i tavsiye ederim hakkaten Filmlere pek bakma esas o efektleri öyle "amatör adamlar" nası yapmış yaw...
Xasf, bu arada tamam o konuda haklısın ama orası Avrupa (ve Amerika), ve biz burada Türkiye'de yaşıyoruz. Burada böyle şeyler pek iyi karşılanmıyor.
Açıkçası sinemaya filme giren vatandaşlarımızın %90ının orada "ciuvvv znnnn cazırt cozzz" efektleriyle oyuncak ışın kılıcıyla savaşan kişilere "deli" tanımı yapacağını ve hatta belki de bu kişilerin görevlilerce sinemadan atılacağını göz önüne alırsak böle şeyleri burda yapmak pek öyle hoş sayılmaz
O kadar istiyosanız çıkın dağa bayıra istediğiniz gibi kapışın da sinemada yapmayın be
REWENDOR HAWK[H.C.G]
[AoI]Elessar
Ee peki sor bakalım bilinçsiz kişilerin koyduğu deli teşhisi umurumda mı? Ben de onlara bir düzine isim yakıştırabilirim di mi?
Kim kimi sinemadan atıyor.. Olmaz öyle şey para veriyoruz biz oraya..
Bu arada Memçoş nası öldü ama ehehehe 
Bir Hadeng-i Can Güdazı ahdır sermayesi,
Biz bu meydanın nice çabük süvarın gormüşüz... |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 25 Mayıs 2002 19:51 %0 | |
|
Xasfcım ahanda buldum swlerimi darısı başına dvx olarak buldum türkçe alt yazılarıda var 4,5,6!
AY COK SEVINDIM BI HOS OLDUM VCDLERİDE MEVCUT AMA ALT YAZISI YOK VE GORUNTU KALITESI O KADAR IYI DEGIL!
--The Fallen Crow--
Q:Keskin alev:Aikanaro Beowulf
Altın olan her şey parlamaz,her gezgin yitirmemiştir yolunu! |
| |
| Oyuncu |  | 26 Mayıs 2002 13:56 %0 | |
|
Okulda kafa bi arkınıza 'WOĞĞĞN WOĞĞĞĞN abi o yoda bööle davşan gibi zıplıyo şööle saber çekio bööle zıplıyo aha kolum kadar kulaklar' falan derken muhabbertin ortasında önceden farketmediiniz 2 kızın bitmesi inanın ki muhabbeti lightsaber gibi kesiyo
Röh |
| |
| Oyuncu |  | 26 Mayıs 2002 15:48 %0 | |
|
yemişim kızları keh keh keh...
Okulda en sağlam muhabbet Utopia muhabbetidir.
fistancım bu arada bi senin accounttan bide benim accounttan birine manalar bitene kadar Fireball yağdırdım. (Rune bitince yine aynı adamdan aldım eheh) En son manayı Crystall Balla harcadım. Kardeşin 1k peasant ı kalmışmış =)
Ertesi gün savaş bitti yiyemedim malesef. Neyse birazdan arayıp anlatıyorum o zmn çok gaz oldum eheh
prostaskes - the crow
|
| |
| Oyuncu |  | 26 Mayıs 2002 17:23 %0 | |
|
Anlat anlat.
Anlatmazsan ayıp zaten
LoL Utopia RULZZZ
|
| |
| Oyuncu |  | 26 Mayıs 2002 22:43 %0 | |
|
quote: Gönderen: Aikanaro
Xasfcım ahanda buldum swlerimi darısı başına dvx olarak buldum türkçe alt yazılarıda var 4,5,6!
AY COK SEVINDIM BI HOS OLDUM VCDLERİDE MEVCUT AMA ALT YAZISI YOK VE GORUNTU KALITESI O KADAR IYI DEGIL!
--The Fallen Crow--
Altın olan her şey parlamaz,her gezgin yitirmemiştir yolunu!
dvx..? DivX mi DVD mi? Ve nerden? 
| |
| Oyuncu |  | 26 Mayıs 2002 22:46 %0 | |
|
quote: Gönderen: prostaskes_
yemişim kızları keh keh keh...
Okulda en sağlam muhabbet Utopia muhabbetidir.
fistancım bu arada bi senin accounttan bide benim accounttan birine manalar bitene kadar Fireball yağdırdım. (Rune bitince yine aynı adamdan aldım eheh) En son manayı Crystall Balla harcadım. Kardeşin 1k peasant ı kalmışmış =)
Ertesi gün savaş bitti yiyemedim malesef. Neyse birazdan arayıp anlatıyorum o zmn çok gaz oldum eheh
prostaskes - the crow
Abi aman dedim siz daha yenisiniz Mehul'u bilmezsiniz (ehehe eziim şööle bi) multiple account kullandığınız şüphesine izin vermeyeceksiniz anında siler valla..
| |
| Oyuncu |  | 27 Mayıs 2002 18:29 %0 | |
|
Selamlar olsun hepinize.
Birkaç gündür birşeyler yazmak istiyordum ama yanlış olarak girdiğim şifrem bu isteğe engel oldu.
Bana biraz şu Utopia'dan bahseder misiniz?Herkesin dilinde..Oyanayanlar büyük bir zevkle anlatıyorlar.
Ayrıca yeni bir oyun seçiminde büyük ihtimalle çoğu karganın kanatları yorulacak ve biraz daha alçaktan uçmak zorunda kalacak.En azından benim öyle,Velter'in öyle,Prostaskes'in de öyle.Yoksa sürü giderek azalacak gibi.
Diğer yazmak istediklerimin hepsi aklımdan uçup gitti.Ha bu arada,Xasf sana özelden msg attım,cevap vermedin.Cevabını bana yollarsın.Tekrardan hepinizi selamlarım.. (Bu mesaj 27 Mayıs 2002 18:38 tarihinde Reyals tarafından güncellenmiştir) |
| |
| Oyuncu |  | 27 Mayıs 2002 22:36 %0 | |
|
Yaf çift account yapmıyoruz be güzelim Xasfçım. Aynı kingdomda takılıyoruz da fistoş 'gay'iyle, o bir kaç günlüüne tatile gitmişti (okul zamanı ba ba ba baaa) bende onun runeları boşu boşuna durmasın dedim...
Xasfçım allah inandırsın ikimizinde Manasını sonuna kadar Fireball için sarf ettim ve tek bir province e. Biraz az peasantı kaldı.
Faeryimde 93k NW war, hani senin 3 ayda yapamadıın sora ağlayıp accountu sildiin Faery (static T/M)... 
prostaskes - the crow
|
| |
| Oyuncu |  | 28 Mayıs 2002 01:06 %0 | |
|
Unutulmuşuz galiba. |
| |
. |
| Oyuncu |  | 28 Mayıs 2002 16:38 %0 | |
|
quote: Gönderen: Reyals
Unutulmuşuz galiba.
Reyals kusura bakma ya özel mesajlarımı pek sık kontrol etmiyorum.. "Mesajınız var" yazısı hep aynı durduğu için yeni mesaj var mı anlaşılmıyor.. Mesajını okuyalı 2 gün falan oldu ve hala senden authorization bekliyorum ICQ da..
| |
| Oyuncu |  | 28 Mayıs 2002 17:03 %0 | |
|
reyal de bizi unutmuş. Ne selam veriyor ne icq vs... 
REWENDOR HAWK[H.C.G]
[AoI]Elessar |
| |
| Oyuncu |  | 28 Mayıs 2002 17:50 %0 | |
|
DivX!!!
yerini yazmak isterim ama açıkcası tırsıyorum sağ salim elime geçsinler haberdar etmediğim kimse kalmıycak :Dkeh keh!
ankarada divx satan bir yere girdim adam arşivlerinde bulunduğunu ve 2 hafta sonra gelmemei söyledi bekliyorum gezmedik pazar çarşı kalmadı!
reyal toplantıya herkesten çok sizin katılmanız gerekli unutlmak gibi bir durum söz konusu değil hepimiz için en iyisini bulacağız !! |
| |
| Oyuncu |  | 28 Mayıs 2002 20:44 %0 | |
|
quote: Gönderen: Aikanaro
DivX!!!
yerini yazmak isterim ama açıkcası tırsıyorum sağ salim elime geçsinler haberdar etmediğim kimse kalmıycak keh keh!
ankarada divx satan bir yere girdim adam arşivlerinde bulunduğunu ve 2 hafta sonra gelmemei söyledi bekliyorum gezmedik pazar çarşı kalmadı!
reyal toplantıya herkesten çok sizin katılmanız gerekli unutlmak gibi bir durum söz konusu değil hepimiz için en iyisini bulacağız !!
Çinde İngilizce seslendirme Çince altyazılı (yani izlenebilir ) DVD leri varmış diye duydum aslı var mı acaba.. DVD varken DivX'e laf düşmez ne de olsa..
| |
| Oyuncu |  | 28 Mayıs 2002 22:08 %0 | |
|
Niye ki? Çin'e mi gidecen.. Aman dikkat et o adamların napıcaa belli olmaz, en ufağından bile korkacan, yalnış malnış anlarlar 2 karete darbesiyle senin 1.95lik boyunu 3te 1 ine indirirler ona göre 
REWENDOR HAWK[H.C.G]
[AoI]Elessar |
| |
| Oyuncu |  | 29 Mayıs 2002 17:06 %0 | |
|
Unuturmuyum hiç sizleri!Hepinizi çok özledim..
Ya icq konusunda hepiniz haklısınız,uzun süredir açmıyorum.Ama birazdan açıp gününüzü göstereceğim hepinize..
Star Wars serisinden hiçbir film izlemedim şu ana kadar.Kendimi öküz gibi hissediyorum.Cidden de eksikliği duyulacak bir konu mu yoksa kuruntu mu yapıyorum kendi kendime?
Aikanaro,tabi ki orada olacağız.Velter'ide kulağından tutup getircem.
Bu arada öss'e ne kaldı sene boyunca gezdim tozdum,şimdi geldi hesaplaşma günü.. |
| |
| Oyuncu |  | 29 Mayıs 2002 18:23 %0 | |
|
Valla SW ile hiç alakan olmadıysa kendini ne kadar öküz hissetsen azdır
SWRPG'ye alalım seni masaüstünde?
| |
| Oyuncu |  | 30 Mayıs 2002 14:28 %0 | |
|
Ühühü SWRPG demeyin bana ya uff şu notlar düzelene kadar oynayamıcam (yani hiç )
Ühühühü
Signed, Kleimael the Fallen Crow |
| |
| Oyuncu |  | 30 Mayıs 2002 18:27 %0 | |
|
Korkma xasfçım.
'mehulated' olmayız
games.swirve.com/utopia/
Xasfcan bana ilk yazdıında şaka gibi geldi adres ama aynen bööle.
Ciddi zevkli bi oyun, tawsiye edilir.
System Requirements
P50 or higher (P100 recommended)
16MB RAM
Screen (14'' Recommended)
Mouse
Keyboard
Some Brain (3.2 kg recommended)
Arms (1.15 meters recommended)
Eye (Min. 1, 2 recommended)
Röh |
| |
| Oyuncu |  | 30 Mayıs 2002 20:19 %0 | |
|
Xasf'cım kusura bakma geçen gün çıkmak zorunda kaldım.SWRPG'ye alın,yazıktır bana.Bende isterim,bende..
Bu arada Velter pazar günüyle ilgili buluşma var falan dedi.Nedir bu haberin doğruluk olasılığı? |
| |
| Oyuncu |  | 31 Mayıs 2002 21:45 %0 | |
|
quote: Gönderen: Reyals
Xasf'cım kusura bakma geçen gün çıkmak zorunda kaldım.SWRPG'ye alın,yazıktır bana.Bende isterim,bende..
Bu arada Velter pazar günüyle ilgili buluşma var falan dedi.Nedir bu haberin doğruluk olasılığı?
Hehe Owin istanbula gelecek(ti). Artık gelmeyecek yani öyle bi plan yok.. Vazgeçti yani gelmekten. Ama halen toplanmak istiyorsanız bi gün toplanırız.
En son bi kaç ay önce toplanmıştık 3-4 kişi ( Xasf ve Rew hatırlar ). Görüşelim..
Firesoul[Fallen Crows]
The Crow |
| |
| Oyuncu |  | 01 Haziran 2002 10:31 %0 | |
|
Zavallı fifi 2 saat trip cafeyi aramıştı
Buluşalım iyi olurda şu öss yi bi atlatalım xarius aik falan adamların döt 3.5 atıyo şimdi sınav bitecek,toplanılacak,içilecek
çıkıştaki sarhoş adamlar dövülüp cüzdanları değerli eşyaları alınacak sonra tenha bir yere gidilip paylaşılacak Arkadan owin gelcek yanında ceren adlı dragonu üfletecek ölecez hepimizi soyup mallara tek başına sahip olcak(uzar mı uzar kısa keseyim )
Fandrez[Fallen Crows]
The Crow
___
Kartallar tek,kargalar sürüyle uçar.. |
| |
| Oyuncu |  | 01 Haziran 2002 13:50 %0 | |
|
quote: Gönderen: Fandrez
Zavallı fifi 2 saat trip cafeyi aramıştı
Buluşalım iyi olurda şu öss yi bi atlatalım xarius aik falan adamların döt 3.5 atıyo şimdi sınav bitecek,toplanılacak,içilecek
çıkıştaki sarhoş adamlar dövülüp cüzdanları değerli eşyaları alınacak sonra tenha bir yere gidilip paylaşılacak Arkadan owin gelcek yanında ceren adlı dragonu üfletecek ölecez hepimizi soyup mallara tek başına sahip olcak(uzar mı uzar kısa keseyim )
Fandrez[Fallen Crows]
The Crow
___
Kartallar tek,kargalar sürüyle uçar..
Of o trip faciası aklıma gelince sinir oluyorum. Hill ve Fand beni bi sokaktan geçirdi bi baktım kadıköy meydandayım sinir krizi geçirecektim
Firesoul[Fallen Crows]
The Crow |
| |
| Oyuncu |  | 01 Haziran 2002 15:19 %0 | |
|
| Heh karşıda buluşuruz size ters düşüyosa bana her şekilde uyar bişey olursa nete giremiyom her zaman cepten haber verin... |
| |
| Oyuncu |  | 02 Haziran 2002 18:21 %0 | |
|
Aikanaro,tabi ki orada olacağız.Velter'ide kulağından tutup getircem.
Bu arada öss'e ne kaldı sene boyunca gezdim tozdum,şimdi geldi hesaplaşma günü..
ISTE O KONUDA KULUBE HOSGELDIN
uffff bu sene iskalarsam bu sinavi ki bi mucize olmazsa aynen ole olacak bi sene daha sabaha kadar fantazi comp/ ve en onemlisi muzik yok...
ama 27 haz/dan itibaren istanbuldayiz beyler
ve de h 2002 ye katilacaklar varsa aranizda haberimiz olsun ama diyim!
--The Fallen Crow--
Altın olan her şey parlamaz,her gezgin yitirmemiştir yolunu! |
| |
| |