Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
20/11/08 19:34 Toplam 229 oyuncu 49 sunucu 1418 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Fallen crows(duyuru)

Aikanaro
Oyuncu
20 Mayıs 2002 13:14 %0
) sen bu mantaliteyle gidersen GMler bi quest falan yaptığında Darth Vader'ı görüp silah falan çekersin, harcanır gidersin sonra yazık olur gençliğine

Şimdiiikk bak işte orda duracan!
UO da lord b. den tırsmadık!
M.E de olsak sauron a ölüm uğruna elendil gibi dalmayacakmıydık?
walla swg de de fc Darth Vader'Amı dalAmıycak? cok ayıp cok yakıstıramadım sıze ( ayrıca amilda gibi hatunun aşkına rağmen hala karanlığı seçen adamın alnını karışlar ım ben ,şahsen bırakır jedi lığı filan giderdim başbaşa galaxinin başka bi köşesine keh keh)(küçüklüğünü bilirim ben onun!)EHH ÖLÜRMÜYÜZ ÖLÜRÜZ O BAŞKA BİR KONU
ama crow gibi yaşar yine crow gibi ölürüz !
neyse cıvıtmadan bu oyun hakkında gerçekten merak ettiğim olaylar var!
1 uo dakı ve diğer mmrpglerdeki gibi ölünce aynı karaterler dirilme varmı? bu işe hep canım sıkılır benim!
2 ciddi olarak jedi nasıl olunur? sadece gm ler mi olucak?
3 ana hikaye L. SKYWALKER ve arkadaşları arasında geçerken biz bu olaylardan nasıl zevk alabileceğiz?
4 ne biliim bilindik bir hikayenin içinde olunca süprizler ortadan yok oluyor gibi de gelmiyormu size ?
( böyle olmasa şahsi amacım senatörü herkesten önce crowlarımla kaçırmak olurdu bide gizli üstümüzde nikah kıyardım ohhhh oh )

--The Fallen Crow--
Q:Keskin alev:Aikanaro Beowulf
Altın olan her şey parlamaz,her gezgin yitirmemiştir yolunu!

Xasf
Oyuncu
20 Mayıs 2002 14:09 %0
Seri şekilde aydınlatayım:

1- Eh,karakterlerin "permanent death" yaşadığı bir sunucuda kimse hiç bir savaşa girmeyeceği için oyunun zevki kalmazdı.. Doğal olarak SWG'de de "yeniden canlanma" var, şöyle ki:
Hemen her "medeni" gezegende en az bir tane klonlama tesisi bulunacak. Buraya gidip karakterimizin gücüne orantılı olarak artan bir fiyatla kendimizi klonlatabiliyoruz. Klonlanmak karakterin eşyaları hariç her şeyiyle (stat,skill,reputation vs.) "save" edilmesi. Ölünce en son klonumuzun bedenine geri dönüyor ruhumuz. Yani en son save i load ediyoruz Böyle bir res sistemi ilginç bir boyut katacak bence.. "Lan son klondan beri baya skill yapmıştım be" gibi..

7.23 How does the character death and respawning system work?

A series of "cloning facilities" are located throughout the game. Each cloning facility is essentially a place where you get to create a partial "save game." The cloning facility "saves" your character's current physical attributes (including customizations) and knowledge (represented by skills and XP values); it doesn't save equipment (we have equipment insurance in the game to cover that; see FAQ 7.17). When your character dies, he or she will respawn at the last cloning facility they visited, with their attributes, skills, and XP reset to whatever they were the last time your character was cloned.

2- Jedi / Dark Jedi olma şansı tüm karakterlere tanınacak, ama (oyunun skill sistemi içerisinde ve GM denetimi altında) çok zor bir iş olacak. Bu sayede Jedi'ların sayısının aşırıya kaçmaması planlanıyor.

6.02 Will there be a numerical limit on the number of Jedi allowed on each server?

No. We're not using artificial means such as quotas or caps to limit the Jedi population. We're designing an organic system that will allow the Jedi population to fluctuate over time.

6.03 Will only the extremely lucky or hardcore players get to play Jedi?

We are not "pre-determining" whether a character can become a Jedi or not. Also, being "hardcore" is not a qualifier used in becoming a Jedi. Our system is designed to allow the casual player, as well as the hardcore player, the opportunity to become a Jedi.

3- Oyun "setting" olarak Classic Trilogy Era'da, Episode 4'ten sonra geçecek olsa da filmlere bağlı olarak ilerleyen sabit bir senaryo kullanmak yerine İmparatorluk ve Asiler bünyesindeki oyuncuların davranışlarına göre şekillenecek dinamik bir senaryo planlanıyor. Yani hikayenin gidişatını değiştirebileceğiz.

2.01 When in the Star Wars timeline is the game set?

The game takes place during the Galactic Civil War, which fans refer to as the "Classic Era", in reference to the "Classic (or Original) Trilogy." We haven't pinpointed the exact point on the timeline yet, but the game will definitely take place after the destruction of the first Death Star and the Battle of Yavin.

2.02 Why did you choose the "Classic Era: as a setting?

There are several reasons for this choice in setting for Star Wars Galaxies:

There's a massive conflict going on. The struggle between the Empire and the Alliance gives us a perfect backdrop for an MMO. The Empire is still incredibly powerful, but the Alliance is growing, too, as new systems join the resistance movement.
Aside from Obi-Wan, all of the major and secondary characters are still alive and kicking. We can include familiar characters if we want.
Many of the major locations are intact or have recently been discovered. If we decide to build Jabba's Palace, complete with Jabba and his crew, we don't need to worry about whether he's moved in yet or whether he's dead
There's a wealth of Expanded Universe sources that cover this time period. These sources provide great inspiration and reference, which we'll need if we want to create an immersive MMO.

2.03 Will the games timeline follow the events of the movie, such as the battle of Hoth and the destruction of the second Death Star?

At this time, we don't have any concrete plans for the game's timeline to advance through the movies. Instead, we're providing the tools for players to shape each galaxy to follow their own path. In the future, our live team may advance the timeline to include events from the movies and Extended Universe, but it will not be tied to a fixed calendar schedule.

Bir Hadeng-i Can Güdazı ahdır sermayesi,
Biz bu meydanın nice çabük süvarın gormüşüz...

prostaskes_
Oyuncu
20 Mayıs 2002 14:45 %0
ne diyonuz la?

bari toplanıp bana bi doumgünü hediyesi alına madem hepinizde böle .aşaklı bilgisayarlar var

prostaskes - the crow

LLEGOLASS
Oyuncu
20 Mayıs 2002 15:02 %0
Rew ile Xasf ın diyaloglarından bişey anlayan varsa banada anlatsın

Bu arada SW u öğrenmek için bi gün ark.larla SW günü yapacaz Dvd kiralayıp filmleri anlamaya çalışacaz niho

Firesoul[Fallen Crows]
The Crow

Xasf
Oyuncu
20 Mayıs 2002 20:01 %0
"Star Wars Galaxies online oyun aleminin tartışmasız kralı olacaktır" die özetlenebilir benim söylediklerim.. Rew'in kilerse her zamanki gibi boş zırvalar işte

Abi gelin Manteran'ın evine adamda projeksiyon makinası var sinema hesabı.. Gene bizim burda (Bakırköy) ufak sinema salonları kiralayan yerler falan var..
Ya da en kolayı sorun bana ben anlatayım size tüm Star Wars'ı..

Rewendor
Oyuncu
20 Mayıs 2002 20:11 %0
quote:
Gönderen: Xasf
"Star Wars Galaxies online oyun aleminin tartışmasız kralı olacaktır" die özetlenebilir benim söylediklerim.. Rew'in kilerse her zamanki gibi boş zırvalar işte

Abi gelin Manteran'ın evine adamda projeksiyon makinası var sinema hesabı.. Gene bizim burda (Bakırköy) ufak sinema salonları kiralayan yerler falan var..
Ya da en kolayı sorun bana ben anlatayım size tüm Star Wars'ı..

BEN Mİ ZIRVALIYOMUŞUM? BURADAKİ BUNAK BÜYÜCÜ SENSİN UNUTMA KISACA SWG ALINASI BİR OYUN, MUTLAKA ALINMALI, LUCAS AMCAM ARADA SIRADA AKLINI YİTİRİP SAÇMALASA DA GENELDE BÖYLE BÜYÜK PROJELERİ ALNININ AKIYLA TAMAMLAR. AMA ŞU KESİN Kİ XASF SUX

REWENDOR HAWK[H.C.G]

[AoI]Elessar

Xasf
Oyuncu
20 Mayıs 2002 21:09 %0
Tabe tabe,bugün önce Quake 3 te sonra Unreal Tournament da tarafımdan katlanınca "Xasf sux" oldu tabi..

Aikanaro
Oyuncu
21 Mayıs 2002 12:13 %0
Keh keh benden beter ingilizce sahipleride varmış aramızda ee haftada 2 saatle buna sahip olduk!
Yazılardan bişiyler çıkaracak kadar ucundan yakaladım!
Bu arada beyler yabancı serverlarda çekeceğimiz en büyük sıkıntıda bu,ingilizce üzerinde büyük bir hakimeyetimi
z olmadığından rp yarım kalıyor eğer alman biri bulabilirsem biraz döktürebiliyorduk ama bu komik durum daha mükkemmel durumlara yol açıyor! çoğu kullanıcı yarım yamalak ingilizce yüzünden bize karşı epey sempati kazanmış vede rp dahilinde bir hareket sanmışlardı bunun yanında türkçeyi hiç duymadıklarından kendi aramızda konuştuğumuz zaman kimse anlayamıyor ve gıbta ediyolardı onlara çok uzakdan geldiğimizi ve bunun çok kadim bir dil olduğunu sadece bu soydan gelenlerin konuşabilceğini filan söyleyip epey eğlenmiştik !
ve epey de hoşlarına gitmişti
YENİDEN SWG YE DÖNMEK GEREKİRSE
beyler dünyanın en beter oyunu olucak olsada( çünkü aşırı göz altında ve kendisinden büyük beklentiler var) bu oyunun ne kadar beter veya mükemmel olduğunu görmek bile çoğu kişi için farz!
açıklamalar için saol xasf
ama jedi işi biraz kapış kapış gibi olmuş !
neyse bulurlar bi yolunu!
Fificim sana tavsiyem şudurki biraz daha bekleyip seri tamamlanınca alın cdleri koşun eve başlayın 1 den 6 ya kadar aralıksız izleyin filmleri sonraki bir kaç hafta elinizde wuuwwnn waaoownn gibi sesler çıkartarak tuttuğunuz bir ağaçdalı filan olucağından emin olun !
eee bilgi sahip olunması daha kolay bir fantastik yapıya sahip olması sw nin en artı yönü! vede zevkli kılanda bu!
Yalnız beyler eski trilogy nin yeniden update edilmiş veya el değmemiş halini iyi görüntü kalitesiyle vcd vs video kaset... gibi bir formatda bulma imkanını bize sağlayabilicek bir yer var mı? bilirmisiniz böyle bir yer?
şahsen ankarada yok fukuyla daha hiç bulamadık!
Kalın sağlıcakla !

--The Fallen Crow--

mathematiker
Oyuncu
21 Mayıs 2002 17:48 %0
OSN SWG Dünyası quote ları devam:

Bir adam kılıç ile tavuk gibi şeyleri kesiyor biri de yanına geliyor soru soruyor:
"Naapıyon?"
"Lightsaber kasıyom"

İki arkadaş biraraya gelir:
"Olm Darth Vader a gidelim deli loot çıkıyormuş"
"Dur ben bi şu magical lightsaber ımı alayım"

"Bank"..."Bank"..."Bank"..."Off nerde bu banker ya"

Jedi Temple'ın kapısında bir Sith içerde de bir Jedi:
J:"Erkeksen içeri gel."

Yine iki arkadaş:
"Olm Krayt Dragon'lardan Black Armor çıkıyormuş?"
"Yok ya gidelim.Ama önce şu Stormtrooper Armorları bırakayım bankaya."

"Kaadu satıyorum!Tanesi 30k.Yeni tameledim."

İki Jedi Temple a girerler ve tabiiki orada Luke Skywalker yoktur (Lord British dokundurması)

"Gold leader reporting!"
"Gold 1 is standing by."
"Gold 2 is standing by."
"Gold 3 is waiting."
"Gold 4 öldü muhahah.ahaha.zuhahhaha ne komik de mi?"

"Nerde bu GM ler off be kaç saattir uzayda takılı kaldık niye ölmüyorum?"

Life is good for only two things: discovering mathematics and teaching mathematics.
- Simeon Poisson

Homurtu
Oyuncu
21 Mayıs 2002 17:52 %0
quote:
Gönderen: Aikanaro
Fificim sana tavsiyem şudurki biraz daha bekleyip seri tamamlanınca alın cdleri koşun eve başlayın 1 den 6 ya kadar aralıksız izleyin filmleri sonraki bir kaç hafta elinizde wuuwwnn waaoownn gibi sesler çıkartarak tuttuğunuz bir ağaçdalı filan olucağından emin olun :)!
--The Fallen Crow--

Eahueahuae ben daha çok ışıkları kapatıp fenerle yapıyom o işi güzel oluyo gayet.
Halen de yaparım ama o benim dengesizliğimden kaynaklanıyo biraz :D

Signed, Kleimael the Fallen Crow

Xasf
Oyuncu
21 Mayıs 2002 23:55 %0
Ben o işi kasıp aldığım lightsaber oyuncağımla yapıyorum! Hem de kendinden sesli ve ışıklı ehehe
Lord Tyrannus'un ki çıkmış şimdi de 35 milyon dediler kaçtım

Aikanaro
Oyuncu
22 Mayıs 2002 18:10 %0
Yalnız beyler eski trilogy nin yeniden update edilmiş veya el değmemiş halini iyi görüntü kalitesiyle vcd vs video kaset... gibi bir formatda bulma imkanını bize sağlayabilicek bir yer var mı? bilirmisiniz böyle bir yer?
Kalın sağlıcakla !

----------------
xasf bu konuda bir bilgin varmı? yardımcı olabilecekmisin bize?

--The Fallen Crow--

Aikanaro
Oyuncu
22 Mayıs 2002 18:16 %0
Kalın sağlıcakla !
XASF BU KONUDA YARDIMCI OLABİLİRSEN SEVİNİRİM!

LLEGOLASS
Oyuncu
22 Mayıs 2002 18:23 %0
quote:
Gönderen: Homurtu
Gönderen: Aikanaro
Fificim sana tavsiyem şudurki biraz daha bekleyip seri tamamlanınca alın cdleri koşun eve başlayın 1 den 6 ya kadar aralıksız izleyin filmleri sonraki bir kaç hafta elinizde wuuwwnn waaoownn gibi sesler çıkartarak tuttuğunuz bir ağaçdalı filan olucağından emin olun !
--The Fallen Crow--

Eahueahuae ben daha çok ışıkları kapatıp fenerle yapıyom o işi güzel oluyo gayet.
Halen de yaparım ama o benim dengesizliğimden kaynaklanıyo biraz

Enteresan tabi

Firesoul[Fallen Crows]
The Crow

mathematiker
Oyuncu
22 Mayıs 2002 20:43 %0
Şİmdiye kadar olan bütün SW filmlerini izlemiş biri olarak ben derim ki:

"Arka arkaya izlemeye gerek yok!"

Ben her SW izleyişimden sonra o betimlediğiniz hareketleri zaten yapıyorum...

Karşınızda Xasf'e kılıç hareketleri çalıştırıp sinema saolununda filmden önce hareket yapalım diye gaza getiren bir insan duruyor.

Yapabildik mi?Yapamadık ama çok doluydu adım atacak yer yoktu offff...

Carousel sinemasını ben şaapayım...

zaten ses bir sağ bir sol yapıyordu sarhoş gibi ahhh...

Quote devam:

"Olm Force Prot açıyon bir de üstüne iki tane Force Push yapıyorsun Prot bitene kadar ölümsüz oluyorsun.Denedim bariz oluyor."

Life is good for only two things: discovering mathematics and teaching mathematics.
- Simeon Poisson

Rewendor
Oyuncu
23 Mayıs 2002 16:08 %0
Fena mı rezil olmaktan kurtuldunuz Millet de meraklıydı filme gelmişken yanında "djinnnn ciuvvv cazadacuzzzz bzzt" diye birbirine oyuncak kılıçlarla vuran adamlar görmeye

Şaka bi yana keşke yapsaydınız da resminizi çekseydim diorum

REWENDOR HAWK[H.C.G]

[AoI]Elessar

mathematiker
Oyuncu
23 Mayıs 2002 17:54 %0
Şebek rewendor un hiçbirşekilde bir şeye bağlanamama sorunu var.

hiçbir şeyi tam olarak sevemiyor.

Sevenlere de yalan yanlış iddialarda bulunuyor.

naaparsınız.

- Simeon Poisson

Homurtu
Oyuncu
23 Mayıs 2002 19:17 %0
Yok bişeyi sevio: kendisi
Lan adam sırf vay be ne karizmatiğim demek için paladin oluyo aehueahu

Rewendor
Oyuncu
23 Mayıs 2002 20:02 %0
Abi sevdiğim şeyler, bağlandığım şeyler elbette var, olmalı da... Ama hiçbir şeye körü körüne, kendimi kaybedecek kadar sıkı bağlanmam. Toplumun tepkisini alacak kadar sıkı bağlanmam. Yani tamam SW severim ben de, hatta en güzel filmlerden biri derim rahatça, yeri gelir saatlerce muhabbetini ederim, oyununu oynarım ama sinemada çıkıp da sinemada ışın kılıcı savaşı yapmam O derece sıkı bağlanana da karışmam ama dostlarımı sevdiğimden dolayı onların böyle bir işe kalkışmalarını onların kendi iyiliğinden dolayı istemedim (benim görüşüm bu).

Paladin olayına gelince, benimle doğru dürüst 1 campaign bile tamamlamayan arkadaşın yaşına veriyorum tepkisini

REWENDOR HAWK[H.C.G]

[AoI]Elessar

Xasf
Oyuncu
23 Mayıs 2002 23:00 %0
Aikanaro öyle bi yer bulsam ben kapacam..! Bir ara İstanbul'daki bilgisayarcılar Classic Trilogy Special Edition VCD lerini satıyolardı ama yıllar geçti üstünden, artık ara ki bulasın..
Netten sipariş etmek mümkündür ama heralde..

Rew abi yahoo.com'a falan gir.. "Star Wars Celebration" diye arat.. Ordaki aktivitelere falan bi bak.. Ondan sonra konuşalım lightsaber konusunu.

mathematiker
Oyuncu
24 Mayıs 2002 16:38 %0
Ya da git www.theforce.net e gir ve fan filmlerini izle.

- Simeon Poisson

Rewendor
Oyuncu
24 Mayıs 2002 20:03 %0
Hehe theforce.net'i tavsiye ederim hakkaten Filmlere pek bakma esas o efektleri öyle "amatör adamlar" nası yapmış yaw...

Xasf, bu arada tamam o konuda haklısın ama orası Avrupa (ve Amerika), ve biz burada Türkiye'de yaşıyoruz. Burada böyle şeyler pek iyi karşılanmıyor.
Açıkçası sinemaya filme giren vatandaşlarımızın %90ının orada "ciuvvv znnnn cazırt cozzz" efektleriyle oyuncak ışın kılıcıyla savaşan kişilere "deli" tanımı yapacağını ve hatta belki de bu kişilerin görevlilerce sinemadan atılacağını göz önüne alırsak böle şeyleri burda yapmak pek öyle hoş sayılmaz
O kadar istiyosanız çıkın dağa bayıra istediğiniz gibi kapışın da sinemada yapmayın be

REWENDOR HAWK[H.C.G]

[AoI]Elessar

mathematiker
Oyuncu
24 Mayıs 2002 21:34 %0
Zaten burası Türkiye diye diye gelişmiyor burda işler.

Ben mecidiyeköyde sinemaya gittiğimde EP I için adamlar ışın kılıçlarıyla yer gösterdiler.

Demek ki birşeyler değişiyor.

Ben orda beni bir görevli dışarı atmaya çalışsaydı üstüne kılıçla koşar vururdum.Sonra da sanki şovun bir parçası gibi güler selam verir yerime otururdum bir şey yapamazdı ama ben geçirmiş olurdum bir tane.

tabi orda dikkatli olmak lazım adamın kafasına gelirse o vuruş orda beni 3 parçaya bölerlerdi muhahaha.

- Simeon Poisson

mathematiker
Oyuncu
24 Mayıs 2002 21:36 %0
http://www.starwars.com/collecting/news/2002/05/news20020522b.html

diğer bir yandan keşke burası amerika olsaydı...

Şu linke bir bakın.

- Simeon Poisson

mathematiker
Oyuncu
24 Mayıs 2002 21:39 %0
Rew eğer asıl Celebration II sayfası istersen buraya buyur:
http://www.starwars.com/community/feature/20020503/index.html

zın zınnnn
vöğrçk

anakin'in kol gider.

- Simeon Poisson

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 »
Alana Geri Dön

Beklediklerimiz:   Need For Speed: ProStreet | StarCraft 2 | Crysis | Team Fortress 2 | Quake Wars | Spore    Konsol: Playstation 2 | Nintendo | Xbox  Â