Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
20/11/08 20:45 Toplam 236 oyuncu 49 sunucu 1037 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Fallen crows(duyuru)

Aikanaro
Oyuncu
09 Mayıs 2002 18:28 %0
Arkadaşlarım hepinize en kolay ulaşmanın yolunun bu olduğunu düşündüm!
Fallen Crows çok sevdiği rp sahnesini tüm osn oyuncuları gibi kaybetmiştir!
Ama size önceden de belirtdiğimiz gibi fallen crows kardeşliği çok geniş bir rp çerçevesinde düşünülmüştür! Açıkcası daha ilerisi için düşünülmüş bir proje olan fc yi
başka alanlara taşıma fikrimizi daha önceden de size bildirmiştik!
Fukuryu ile düşündüğümüzde bu alanın şu anki en iddalı rp oyunlarından biri olan dark ages of camelot olabileceğini düdşündük, önerilere açığız en kötü ihtimal yeniden oside buluşmayı düşünüyoruz! Tüm bu gelişmeler için üyelerimiz arasında bir referandum yapacağız! Bu toplantı 1 ay sonra belirleyeceğimiz bir gün yapılacaktır ,bu bilgi size yine bu kanal aracıyla yada daha başka yollarla(kendi sayfamız veya icq aracılığıyla) bildirilecektir! Yeniden uzun ve zevkli yaz geceler bizleri bekliyor olucak! O zamana kadar hoşcakalın!
Daha güzel günlere,gecelere ve diyarlara birlikte kanat açmak dileğiyle şimdilik hoşcakalın! (bu dünyadan ayrılmamızın şerefine bir hikaye yazılacaktır!)
_Aikanaro Beowulf_
_The Fallen Crow_
_FOREVER_

--The Fallen Crow--
Q:Keskin alev:Aikanaro Beowulf
Altın olan her şey parlamaz,her gezgin yitirmemiştir yolunu!

mathematiker
Oyuncu
09 Mayıs 2002 20:33 %0
Crow kardeşlerim,

Yeni çıkacak Star Wars Galaxies öneririm size...Daha çıkmasına çok var ama...

Bir gün yapacağınız toplantılara HCG den de birilerini çağırsanız sevinirim.

Laren.

spartakuse
Oyuncu
09 Mayıs 2002 21:46 %0
OSN'de bir karga olmak zevkliydi... Ama zorlayan hayat sizleri başka alanlarda yalnız bırakmamı mecbur kılıyor... Hepimize büyük sevgiler ve saygılar dostlarım...

Forewer Crow

spartakuse - the crow familiar
mage of sacrifice

Xasf
Oyuncu
09 Mayıs 2002 22:10 %0
Ben de SWG derim gözüm kapalı ama karga ruhu blaster ve starfighter ların arasına uyar mı ondan süphem var..

Hmm OSI..

Bir Hadeng-i Can Güdazı ahdır sermayesi,
Biz bu meydanın nice çabük süvarın gormüşüz...

Homurtu
Oyuncu
10 Mayıs 2002 10:29 %0
Kuzey Yıldızı Hanı'nda da söylediğim gibi..
hg de oynamaya başladım şu aralar ben, çok zevkli...
OSI de olabilir aslında ama orijinal cd acc falam derken beni bozar.. (ha xasf accyi verirse neden olmasın )
Daoc baya gelecek vadediyo benim gözümde ama onun da original cd problemi var yurdumuzda...
Neyse bakarıs duruma göre eahue

Signed, Kleimael the Fallen Crow

__Manyak__
Oyuncu
10 Mayıs 2002 22:00 %0
Her zaman her yerde...

Lord Fistandantilus (Fallen Crows)
Forever fallen, the crow that fell to eternity...

Röh

Xasf
Oyuncu
10 Mayıs 2002 22:12 %0
DAOC u ortalıktaki bir düzine MMORPG'den ayıran ve daha iyi kılan 5 özellik sayabilir misiniz?

Ben SWG için 25 tane de sayarım.. O yüzden UO yu terkedeceksek SWG gibi bir oyun için olmalı derim..

Oyuncu
10 Mayıs 2002 23:51 %0
başarılar ve bol şans dilerim size eski dost Aikanaro, umarım HL ile FC yine karşılaşır başka diyarlarda..

...when i was young i thought there was black and white, but i only saw grey in time...

Aikanaro
Oyuncu
11 Mayıs 2002 17:40 %0
Ben SWG için 25 tane de sayarım.. O yüzden UO yu terkedeceksek SWG gibi bir oyun için olmalı derim..

hmm fukuyla onuda konuşmuştuk! esas olan rp olunca fallen crows u swg ye uyarlamak çok zor olucağını sanıyorum ,sonuçta fc nin rp tabanına kolayca oturtulacak bir hikayeye sahip , bir keresinde fc yi cyber punk olarakda denemiştik ve gayet güzel olmuştu!
Ama gönül isterki m.earth de rohan ovalarında at6 koşturup ,yabanda yaşayalım
xasf cım bu görüşüp konuşuruz en iyisi ne ise onu yapmaya çalışacağız!

saol sam sizlerle oyun oynamak gerçekten zevkliydi!

spartacım senin nedenlerinide tahmin edebiliyorum hazır olduğunda seni bekliyor olucaz!

Landru
Oyuncu
12 Mayıs 2002 10:31 %0
Dark age. en iyi seçim lag problemide yok hız herşeydir bilirsiniz...

Fandrez[Fallen Crows]
The Crow
___
Kartallar tek,kargalar sürüyle uçar
Ama karga sürüsü uçarken hiçbr kart

thedayafterdark
Oyuncu
12 Mayıs 2002 11:48 %0
WOW u deneyin World of Warcraft bu yaz gibi piyasaya çıkacak veya anarhi online derim..
Sir Lancelot

Aikanaro
Oyuncu
12 Mayıs 2002 18:18 %0
WOW u deneyin World of Warcraft bu yaz gibi piyasaya çıkacak veya anarhi online derim..
Sir Lancelot

HMM!
projeyi duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyordum! bana bilgi alabileceğim sayfa söyleyebilecekmisin?

--The Fallen Crow--

prostaskes_
Oyuncu
14 Mayıs 2002 17:19 %0
Ahhh, beraber olduğumuz günleri hatırlayıp hüzünleniyorum..

Dark Ages Of Camelot yada herneyse.. Bu oyun hakkında pek bi bilgim yok. Ben şu sıralara Utopia oynuyorum keşke hep beraber aynı kingdoma düşebilme gibi bi şansımız olsa. İşte o zaman inanılmaz olurdu.

Ancak amaç beraber olmak ... Ben uyarım

prostaskes - the crow

Homurtu
Oyuncu
14 Mayıs 2002 21:20 %0
Ehueah half rogue oynuyom ben orda geçen birinden rune borç (!)(laren rules) aldım.
Herif kızmış bi fireball çekti
150 acre koydum sustu

Aikanaro
Oyuncu
15 Mayıs 2002 13:50 %0
Şahsi görüşümüz olarak şu an dark ages of the camelot gerçekten en iddalı ve zevkli mmrpg! Fc ye cok uygun bir atmosfer ama çok iddalı bir kaç oyun daha var!
Shadowbane bizi çok heyecanlandırıyor!
bilgi sahibi olmak istiyorsanız!
www.shadowbane.com
www.darkageofcamelot.com
ikisininde birbirine göre çok fazla artıları var ama camelot daha oturmuş bir proje sanırım!

--The Fallen Crow--

Xasf
Oyuncu
15 Mayıs 2002 16:34 %0
Heh bizim yeni kingdom iyice iğrençleşmişti Utopia'da ben de sildim account'u.. Bu age nadasa yatıp bi dahaki age'e WoL de yeni account açacam..

LLEGOLASS
Oyuncu
15 Mayıs 2002 16:51 %0
Okul arkadaşım daoc a başladı. En kısa sürede kendisine uğrayıp oyun hakkında bilgi alacam hatta oynuyacam . Sizle paylaşırım.

Hepinize öpücükler.

Firesoul[Fallen Crows]
The Crow

Oyuncu
15 Mayıs 2002 16:58 %0
ben WoL'da 21:7'den Null Element, bir mesaj atarsanız sevinirim doğrusu.

...when i was young i thought there was black and white, but i only saw grey in time...

Aikanaro
Oyuncu
15 Mayıs 2002 19:53 %0
Sagolasın fificim!
azının yere düşüceğine eminim yani epey bir hayran kalıcaksın!
Ben size biraz bilgi veriyim oyun fantastik ingilterede geçiyor!
3 tane kırallık var biri bildiğiniz arthur un şehri camelot onun batısında irlanda mit lerine dayanan hibernia var ve sanırım kuzeydede viking kırallığı ve onların mitleri!
İngilterede bildiğiniz iskoçlar ingilizler vss ler barınmakda cleric paladin ve benzeri yapılanmalar bu kırallıkda mevcut
Vikingleri ise tam bir barbar kralığı olarak düşünün bu kırallıkda vikingler troller dwarflar koboldlar gibi ırklar bir arada yaşamakda!
Sonuncu olarak bizim fc nin ruhuna şırank diye oturan hibernia var!
Neden mi?
hemen açıklayayım hibernia da kelt mitleri canlanıyor elfler ,keltler( tarih bilgisi olanlar keltlerin avrupanın en eski sakinleri olduğunu bilir) (hibernianın insan chrleri bildiğimiz human yani),lurikeen ( hobitimsi ve kenderimsi arkadaşlar),firbolg ( devasa insanımsı bir arkadaş) gibi ırklardan oluşmakta! hibernia halkı büyü sanatlarında en gelişmiş krallık ama bunun yanında doğa ile iç içe bir kırallık! ormanlarla kaplı bir coğrafyası var!dereler ırmaklar vss! bir anlamda wood elven la kolcuların birleştiği bir kırallık düşünün! albion kırallığındaki clericlerin yerini burda duridler almış burdan daha doğa tabanlı bir kırallık olduğunu kestirebilirsiniz! Bir çok olabileceğiniz seçenek var! daha anlatıp tadını kaçırmak istemem ( tam fc ye biçilmiş kaftan bir kırallık, albion un parlak zırhlı şovalyelerine karşı savaştığımızı düşünsenize )
ama hibernianın savaşcılarının tahmin edebildiğiniz gibi albionun şovalyeleri gibi parlak zırh teknoşojisi yok tahmin edebildiğiniz gibi vikingler kadar da barbar değiller neysee vb.. bilgileri saklıyımda heyecanlanın biraz so olarak söylemem gereeken oyunda sadece bir kez kırallık seçebiliyorsunuz (oyuna başlarken) bir daha değiştirme şamsınız yok!
fificim senden öğrenmeni isteyeceğim bir kaç şey var arkadaşından!
1 minimum sistem gereksinimleri nelerdir?
2 oyunu nasıl temin edebiliriz en kolay?

İyi bir gözlem yapıp benide aydınlatırsan bahtiyar olurum
haaa bu arada

Heh bizim yeni kingdom iyice iğrençleşmişti Utopia'da ben de sildim account'u.. Bu age nadasa yatıp bi dahaki age'e WoL de yeni account açacam..

bu nedir beni bi aydınlatın başka bir shard mI?
bide saymaya başla xasf cım şu 25 özelliği acayip bilgiye ihtiyacım var

--The Fallen Crow--

__Manyak__
Oyuncu
15 Mayıs 2002 21:52 %0
quote:
Gönderen: Homurtu
Ehueah half rogue oynuyom ben orda geçen birinden rune borç (!)(laren rules) aldım.
Herif kızmış bi fireball çekti
150 acre koydum sustu

Heeheh ewtt ben de şimdiden lrod oldum, aslında bi aralar en honorable elf ve 5. en honorable province idim ama acık çizdiler )

__Manyak__
Oyuncu
15 Mayıs 2002 21:54 %0
www.swirve.com
games.swirve.com/utopia/
Oku öğren Aik, browser oyunu ama accaip zevkli, sanki online satranç gibi.
Xasfcan saolsun söledi bana ben de prosa fln yaydım işte )

24:23 ten Angelic Lands here.
Fistan DeRoar the Rogue )

prostaskes_
Oyuncu
15 Mayıs 2002 22:26 %0
Ya Utopia gerçekten ÇOOK ama ÇOOOK zevkli. Bende Battlefieldsda takılıyorum. Oyunu Xasf arkadaştan öğrendik ama onu 5e fln katladık

Şaka bi yana en güzel yanı ne kadar az kalırsanız oyunda o kadar iyi oluyor. Ultimadan sonra gerçekten çok rahatlatıcı ve windows calculator kullanmaktan başınız ağrıyor. Satranç ötesi bişi.

ah bende WoL da olsaydım da Fistandan biraz honor kapsaydım ehauheau

prostaskes - the crow

prostaskes_
Oyuncu
15 Mayıs 2002 22:32 %0
What are the system specifications for Camelot?

The minimum system specs you'll need to play Camelot are:

If you have a Pentium II:

PII 450
256mb RAM
600mb free hard drive space
32mb 3D accelerated video card

If you have a Pentium III/IV:

PIII 450
128mb RAM
600mb free hard drive space
16mb 3D accelerated video card

(Please note that Voodoo 1/2/3/5 cards are not supported in Camelot, although Voodoo 3's and 5's may work).

The recommended system is:

PIII 1ghz
256mb RAM or higher
32mb 3D accelerated video card

Bu oyun beni aşar

prostaskes - the crow

Aikanaro
Oyuncu
16 Mayıs 2002 14:12 %0
Tahmin ettiğim gibi en büyük sorununu bu alanda yaşıyacağız pro.!
Bende ucundan yırtıyorum!
ama makinayı değiştirmeye az var E tabi dua edin öss de var bu sene ıskalarsak seneye ordada size bir sürelik veda etmek zorunda kalacağım !
AMAN ALLAH KORUSUN !

--The Fallen Crow--

Aikanaro
Oyuncu
16 Mayıs 2002 14:15 %0
Bu arada söylemeden edemiyceğim ,beyler gerçekten uo süresini doldurdu özelliklede türkiyede ve türkiyedeki serverlarda! insanımız kaldıramıyor bazı şeyleri dün bir cafeden size msj atarken arkamda bir yerlerde bir gürültü koptu ve 14 yaşındaki veletler sen ****sin hayır sen ****sin muhabbeti yaparken birbirlerine girdiler sonradan öğrendik ki olay olan oyun uo idi
yani bu kararımızın osn ile bir ilgisi yok ! genel durum budur!

--The Fallen Crow--

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 »
Alana Geri Dön

Beklediklerimiz:   Need For Speed: ProStreet | StarCraft 2 | Crysis | Team Fortress 2 | Quake Wars | Spore    Konsol: Playstation 2 | Nintendo | Xbox  Â