Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
11/10/08 14:41 Toplam 234 oyuncu 49 sunucu 1090 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: PK DUSMANLARI OKUYUN

DarkbringeR
Oyuncu
12 Temmuz 2000 19:04 %0
buradan PK lara sesleniyorum
1illa oyundan sıkılınca adam kesmekmi gerekir
2karsınızdaki oyuncuyuda dusunun
3sen git oyuna aylarını ver 3-5 PK gelip emegini yok ettsin onca para sayıp aldıgın itemleri armorları alsın
4sende kara kara düsün
Buradan PK duşmanlarına sesleniyorum
Niye PK clanı Varda PK hunter Clanı yok
Bence benim gibi PK dusmanları oturup bu konuyu dusnmeliyiz ortalıgı onlara bırakmamalı onlar terör estirirse bizde huzuru saglarız..........

yevaud
Oyuncu
12 Temmuz 2000 19:55 %0
Aynen katılıyorum

Flame-EYE
Oyuncu
12 Temmuz 2000 20:10 %0
BENDE

ziya_usta
Oyuncu
13 Temmuz 2000 01:04 %0
bu oyunun tarzi rpg istiyen istedigi karakteri oyun izin veriyosa yaratabilir

siz halen bu konuda takiliyosunuz anliyamadim ya

bide sunu soliyicem oyunu bi ay veya hic oynamadan gelip burda bu tip elestri yapmayin bosuna
(Bu mesaj 13 Temmuz 2000 02:53 tarihinde Popeye tarafından güncellenmiştir)

DarkbringeR
Oyuncu
13 Temmuz 2000 17:55 %0
Bir kere ben UO yu ilk cıktıgı zamandan beri takip ediyorum ama o zaman maddi bakımdan zor durumdaydım ve oyunu alamadım vede benim arkadaşlarımda benle aynı goruste bi de sana bir de sana soru umarım yanında yuklu bir gold oldugu zaman karsına bir PK cıkar ve
yenilisen ne demek istedigimi anlarsın
(vede su an bende oyun var)

------------------
DarkbringeR [[GM]]

ziya_usta
Oyuncu
13 Temmuz 2000 19:01 %0
yuklu gold dedigin ne kadar?(belli limitin disinda tasiyamassin he sen eger gelipte uzerinde 15k gold varken pklarin yanina gidersen o senin hatan)

ben vanq weapons kaybettim kac kere pk ve monsterlar yuzunden eger savasa girceksen herseyi goze alicaksin

newbie veya iyi oyuncu bizim icin farketmiyo zaten kendi kurallarimiz olucak ornek bizim monster avladigimiz bi yere gelirse bi player once uyaricaz gitmesi icin eger gitmesse olucek ve uzerindeki herseyide alicaz sora res edicez

not:hic pk bole bisi yapmaz aslinda(seni gordugu yerde oldurur ve res felanda etmez) biz sadece insanlar oyundan sogumasin diye yapiyoruz

Lynx'
Oyuncu
17 Temmuz 2000 04:46 %0
Ya harbi kapatın şu konuyu sıktı artık.Bu arada bende oyun var diyorsun araştırdım diyorsun.Söyle bakalım zeki çocuk madem bu kadar bilgilisin niye milletin pklıgına sataşıyorsun.İnan bana bence senin UO hakkında bildiğin kulaktan doyma şeyler o kadar.Tersini savunmak istiyorsan Atlantic shardında seni bekleyeceğim.Bakalım gerçekten oyunun var mı ve UO da 5 dakika dilenmeden yaşayabilecek misin?Sert konuştum pardon.Dogruya dogru.

Lynx'
Oyuncu
17 Temmuz 2000 05:13 %0
Ya ben bayağı ağır konuşmuşum ha.Ne biliyim artık o kadar çok alakasız kişinin UO hakkında atıp tuttuğunu görünce burda patladım.Affedersin dilenme kısmı için ama yinede PK işi hakkında UO gerçek bir dünya gibidir Kaçmaktan savunmaya yaşamayı bileceksin.

violence_
Oyuncu
19 Temmuz 2000 19:47 %0
zaten bi seyler almiyacan zaman yanin da o kadar para tasiman anlamsiz.banka ya yatirirsin.bankaya da 50 k dan fasla yatmiyo bug war.belki duseltmislerdir.su an okadar param yok ta.hem origin pk olayina isin verdigine gore neyi tartisiyos.

------------------
the violence causes silence!!!

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: