Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
11/10/08 20:57 Toplam 271 oyuncu 56 sunucu 1051 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: UO:SNN, PK'lık ve diğerleri...

LordSpike
Oyuncu
15 Temmuz 2000 02:36 %0
Selamlar arkadaşlar,
SNN'de UO server'i açılacağını duyduğum zaman inanmamıştım, taaki gelip burda okuyana kadar. Ne kadar zamandır UO oynamak istiyordum ancak bağlantı problemleri ve LAG mevzuu beni bu zevkten mahrum ediyordu. Şimdi SNN sayesinde bizde minimum LAG ile yaşayabileceğiz bu deneyimi. SNN'ye tekrar teşekkürler.
PK'lık konusunda o kadar çok konuşuluyor ki, sanki UO'da başka iş yok. Neden kimse birbirine nasıl bir meslek sahibi olabileceğini sormuyor? Neden kimse birbirine UO'daki yönetim şeklinin nasıl olacağını sormuyor? Acaba bunları herkes (ben hariç) biliyormu da sormuyor? PK'lığı bende onaylamıyorum ama elemanların dayanak noktası iyi, herşeyde olduğu gibi UO'da da bir iyi-kötü olayı var. Ve onların seçimi de kötü'yü oynamak. Buna hakları da var ayrıca ki oyun buna izin veriyor. O yüzden artık bu konuda polemik yapılmasın lütfen. PK'lardan hoşlanmıyorsanız buna karşı birşeyler yapın, PK Clan'ı kuracak olan arkadaşların dediği gibi bir PK Hunter Clan'ı kurun.
Ayrıca henüz oyun açılıp üstünden bir kaç ay geçmeden boşuna konuşmayın bence. Mutlaka hatalar olacaktır. SNN'de bunları en kısa zamanda giderecektir eminim. Ben şöyle bir şey hatırlıyorum, yanlışım varsa düzeltin lütfen, Origin UO'yu ilk açtığından bir kaç ay sonra serverları resetlemişti bir sorundan dolayı. Yani herşeye yeni baştan olmuştu. SNN'de de böyle bir şey olabilir, mümkündür. O yüzden, yineliyorum, oyun başlayıp biraz vakit geçip, bir şeyler oturmadan paçaları sıvamayın boşuna.
Naçizane düşüncelerimde arkadaşlar ve paylaşmak istedim. Sabredip okuyan ve cevap yazan herkese teşekkürler.

ziya_usta
Oyuncu
15 Temmuz 2000 16:52 %0
eheheh hatirladigim en buyuk hata lord british in oldurulmesiydi eleman okla oldurmus eheh osi kafayi yemisti

kelepirci
Oyuncu
18 Temmuz 2000 00:35 %0
Hadi yaa lord britsh öldürüldümü. Nuhahahaahahaa! amma manyak olmuş hiç haberim yok tu nuahahahhhahahhahahah!

LordSpike
Oyuncu
18 Temmuz 2000 00:39 %0
Hoş ama yazdıklarınızın benim yazdıklarımla alakasını çözemedim arkadaşlar.
Bu arada Lord British'in öldürülmesi gerçekten de çok komik bir durumdu.

[VR]Tozkoparan
Oyuncu
18 Temmuz 2000 00:45 %0
lord british de kim
ölünce noldu
osi neden kafayı yesin ki

------------------
Kanatsız melekten size saaygılar.......

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: