Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
20/11/08 18:09 Toplam 176 oyuncu 49 sunucu 934 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Bırakanlar krahathanesi

_dark-rain_
Oyuncu
03 Aralık 2001 01:55 %0
quote:
Gönderen: -JeDi-SaTaN
Sağol canım

beni sevmezsin ama harbi erkek adamsin. hala onun ben olduguma inaniyorsanda oda senin aptalligin ( anlamissindir )

[JeDi]SaTaN
Oyuncu
03 Aralık 2001 01:57 %0
Alakası yok bitti artık o konular .Yeni bir hayatım var herkese mutluluklar dilerim

Grombar

_dark-rain_
Oyuncu
03 Aralık 2001 02:01 %0
quote:
Alakası yok bitti artık o konular .Yeni bir hayatım var herkese mutluluklar dilerim

Grombar

Dugunun ne zaman gelelim. ?

[JeDi]SaTaN
Oyuncu
03 Aralık 2001 02:06 %0
Dur yavaş daha

_dark-rain_
Oyuncu
03 Aralık 2001 02:12 %0
quote:
Dur yavaş daha

vaybea harbi kizmis ben neden anliyamadim.erkek gibiydi yengemiz

[JeDi]SaTaN
Oyuncu
03 Aralık 2001 02:15 %0
Hah insanlar görüp konuşunca değil sadece duyumlar ve fake olan şeylere bakarak yargılıyorlar da ondan.Benim umrumda değil insanın içinde bitiyor iş oky...

Grombar

_dark-rain_
Oyuncu
03 Aralık 2001 02:16 %0
quote:
Hah insanlar görüp konuşunca değil sadece duyumlar ve fake olan şeylere bakarak yargılıyorlar da ondan.Benim umrumda değil insanın içinde bitiyor iş oky...

Grombar

Hayatinda basarilar dilerim abi

[JeDi]SaTaN
Oyuncu
03 Aralık 2001 02:18 %0
Sağolasın , sana da okuluna önem ver

Grombar

_dark-rain_
Oyuncu
03 Aralık 2001 02:19 %0
quote:
Sağolasın , sana da okuluna önem ver

Grombar

okul iyi istanbuldayim artik.Bide kiz buldum takiliyoruz

OREDİUS
Oyuncu
03 Aralık 2001 05:29 %0
sana ve yengemıze sonsuz mutluluklar murat
saygılarım la hep gulmenızı butun ıyılıklaerın sızın le olmasını dılerım

[yegenı nezaman kucamıza alıyoz ?]

[JeDi]BORTECINE MUTLULUKLAAAAAAAARRRRR

WurkacTuRk
Albay
Albay
03 Aralık 2001 12:17 %0
Ha kim ewlendi? kim dogurdu ? Ore yi kim dowdu? Ekonomi ne zaman iyiye gidecek?

Oralat ım nirda?

Bu arada Bataga 4 uncu aranıyor
"6 ya batanlar dernegi..."

Kim ewlendise hayatta mutluluklar...

Colt nerdesun

mithrandir

Geldım Gordum Gene Gelecek Ben...

Ars Longa,Vita Brevis
Bilgi Çok,Hayat ise Kısadır...

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

coltturk
Oyuncu
03 Aralık 2001 12:25 %0
letscryangel&gromblar mı
cıddı mı bu saka mı

MuRDeReR Lord BuLVa]
I See Dead People

zettar2
Oyuncu
03 Aralık 2001 12:28 %0
Şurda isterdimki 1,2 hatta hiç kimse yazı yazmamasını isterdim ama ne kadar çok kişi bırakmış şu osn valla yazık olmuş bırakanların çoğuda eski yıldızlardan Snn buna bi çağre bulmalı ahh osn ahh

bluexx
Oyuncu
03 Aralık 2001 15:29 %0

Yarıldım bu forumun son iki sayfasını okurken..iki erkeğin nişanlanması olayı güzel ama Türkiyedeyiz arkadaşlar sanırım Hollandada bu yasalaşmış orda takılabilirsiniz..
Ha bu arada bilmek gerekiyor ki tabi ece letscry in gece büründüğü kimlik gündüzleride eray adında AnT klanında Ct kovalıyor heuheuheu
ÇÇOOOOK GÜLLLLDÜM ÇOKKKK...
BLue Anxiety

OREDİUS
Oyuncu
03 Aralık 2001 17:13 %0
lol komık ınsanlar var ya memlekette

börtecine=THE END

silverfrog
Oyuncu
03 Aralık 2001 17:14 %0
deneme 12443
dfglşdghjsdlşfg
sfghfsdjghs987tuy
sfdgsdlfghjsd

tequila [!] , WarrioR
(uin:19081335)

OREDİUS
Oyuncu
03 Aralık 2001 17:22 %0
quote:
Gönderen: silverfrog
deneme 12443
dfglşdghjsdlşfg
sfghfsdjghs987tuy
sfdgsdlfghjsd

tequila [!] , WarrioR

heyt be kocum tequılam ggelmıs olum yap ordan bı acı kave

börtecine=THE END

silverfrog
Oyuncu
03 Aralık 2001 17:26 %0
Mutluluk dileğin için sağol.Gayet doğal olan Bay Bayan şeklinde nişanlandık
bunu senin anlyış kıtlı olduğun için söylüyorum.Ece nin yani nişanlımın size
sesini duyurmasına görünmesine hiç gerek yok o sadece ben ve benim dostlarıma
yakın olacaktır.Zaten senin gibilerle ömürboyu görüşmesini istemem.Hani şimdi hiç
buluşmadan nişanlandılar diyorsunuz biliordum böyle diyeceğinizi.
İstanbulda buluşup nişanlandık gayet mutluyuz darısı başınıza artık ne diyeyim
Yani kıt olduğunuzu anlamıştım ama bukadar boş olacağınızı düşünemedim affedin ,
şurdaki herkes anladı ne olduğunuzu ama ççok çok teşekkür ederim belli ettiğiniz için.
Ece ve ben baya bir gülüyoruz yani halinize aynı zamanda da umrumuzda deil zaten
sizin gibi insanların dedikleri bizi alakadar etmiyor .Heh bir daha tekrar ediyorum anlamıyorsunuz ya...
o Bayan Ece ben Erkek Murat.İsterseniz hecelerim.Veya şurdaki ana okulundan bir öğretmen çağırayim
(Bu mesaj 03 Aralık 2001 17:35 tarihinde silverfrog tarafından güncellenmiştir)

silverfrog
Oyuncu
03 Aralık 2001 17:31 %0
ore uza carpmiyim walla

tequila [!] , WarrioR

OREDİUS
Oyuncu
03 Aralık 2001 18:40 %0
pardon abi hemen abi nasıl ıstersen abı tamam abi cekıldım abı

börtecine=THE END

bluexx
Oyuncu
03 Aralık 2001 23:45 %0

Eh be hala ne diyorlar ya..hala o kız diyorlar..Çisem diyorum ki bu eray peruk veya etek giyerek kandırıp ece yapmıştır kendini bi şekilde nişanlanmışlardır hajshfjafa
yani adamda fikir çok gündüz eray olarak kızların ğeşinde gece nişanlısının yanında jahfja
çarpık bir ilişki reha muhtara haber verecem
ashjfhajfa )
Ölüyorum yaaa gülmekten..

OREDİUS
Oyuncu
04 Aralık 2001 12:14 %0
quote:
Gönderen: bluexx

Eh be hala ne diyorlar ya..hala o kız diyorlar..Çisem diyorum ki bu eray peruk veya etek giyerek kandırıp ece yapmıştır kendini bi şekilde nişanlanmışlardır hajshfjafa
yani adamda fikir çok gündüz eray olarak kızların ğeşinde gece nişanlısının yanında jahfja
ashjfhajfa )

bence bılıp bılmeden konusma cok bılmıs beyefendı kendını de okadar buyuk gorme erkek olduguna daır nerden bılgı aldın bılınmez ama once bılgılerını dorula allahım ya ınsan lar hakında kım se bole bır suclamada bulunamaz ya ınsanlık dısına bukadarda cıkılmas bırısı sıze böle bır suclamada bulunsa kıjm bılır ne yapardınız bıraz dusunun ıgne cuvaldız mısalı

börtecine=THE END

Oyuncu
04 Aralık 2001 16:23 %0
quote:
Gönderen: Deltoro
Ore şişştttt hade beee nerdesin süt istiyom bennnn SÜTT

Deltoro [ The Spanish ]

sen gel ben verecem sana sutu hemde sicacik olacak ama ikimizinde biraz efor sarfetmesi gerekecek muahah

to the people that dwell and drown themselves in negative elements(Locally and Beyond),you will go down alone...
SaTaN

bluexx
Oyuncu
04 Aralık 2001 18:37 %0
quote:
Gönderen: oredius
Gönderen: bluexx

ashjfhajfa )

bence bılıp bılmeden konusma cok bılmıs beyefendı kendını de okadar buyuk gorme erkek olduguna daır nerden bılgı aldın bılınmez ama once bılgılerını dorula allahım ya ınsan lar hakında kım se bole bır suclamada bulunamaz ya ınsanlık dısına bukadarda cıkılmas bırısı sıze böle bır suclamada bulunsa kıjm bılır ne yapardınız bıraz dusunun ıgne cuvaldız mısalı

börtecine=THE END

Bunu diyen sen misin bay çok bilmiş..6 ay aşkım aşkım diye peşinden koştuğun insanın askere gittiğini duyuncada umarım böyle şok olmamışsındır..Birşey biliyoruz ki söylüyoruz..Sen önce çok iyi tanıdığını sandığın adamların kimliklerini bir belirlede sonra başkalarına bilip bilmeden konuşmayın dersin..EMin olmasak söylemeyiz herhalde...

Oyuncu
04 Aralık 2001 18:49 %0
Bana bi soğuk su sonra bi cay verirsin bu banın üstüne soğuk su iyi gider cayıda kasmanın verdiği yorgunluk ve oyunu bırakmanın verdiği efkarla boğaz manzarasına doğru içelim beah ...!

The Glorius Lord iNFLaMe
BaNNeD !!!

Feel My Flame I Am iNFLaMe !!!

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 7 .. 12 »
Alana Geri Dön

Beklediklerimiz:   Need For Speed: ProStreet | StarCraft 2 | Crysis | Team Fortress 2 | Quake Wars | Spore    Konsol: Playstation 2 | Nintendo | Xbox  Â