Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
20/11/08 18:02 Toplam 178 oyuncu 49 sunucu 920 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Quake Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Ankaradaki quake2 ve quake3 oyunculari

Mv.Hyperman
Oyuncu
30 Kasım 2001 12:55 %0
iyi yaff ne güzel insanlar çıkmaya başladı ankaradan rigorcum biz ankaraya gelince yazarız formlara zati 14 ü gibi oralardayızz...
frog gelemez ama ....
nie dersen onun bindigi gemi bilem batar bea...
bide beni zorla q2 ye götürüyomüş iftira yalan bunlar görünce kulaklarını çekicem sıpanın... ben hep diyorum hadi gidip oynayalım die yok işi varmış yorgunmus bırakmışmış quake bırakılır mı frog
zati kim kaldı bizden başka....
yaa bi arada iftara biyerlere gidelim ben hep yurtta yemekten sıkıldım...
rigor al sana icq numaram 41899901 bulursun beni konuşuruz..
bye...

Mv Clan&Son Kalanlar

LiOn]RTH[
Oyuncu
30 Kasım 2001 13:58 %0
Sokcam ya quake oynamayalı epey zaman oldu ulan op hyperla frog azınıza bascam lan atalım lan of gelın yurtta makarna yapak doposlar ) Ulen quake forumuna bak baa bı kac ay oncesıne quake serverlarından cıkmazdık sımdıkı olaya bak quake serverlarını sadece oynasana nın stats muhabbetınden goruoz abı acıncak halımız ya neyse bundan bı kac sene sonra meslegı oturtalım da sonra eglenmemıze dewam ederız demı frog demı hyper de Neyse ya beklerız ben bakıyorum * sancharın we daydayın yazdıklarına yazmaya dewam bu forum ölmez quake bolunmez hadı * bye

Mv.Hyperman
Oyuncu
30 Kasım 2001 14:47 %0
hakkaten çok içli konuşmuşsun bea lion pasa gözlerimi yaşarttın tamam ula geliyorum makarna yapalım olm bugün iftarı sizin orda yapim bak gördün mü slm verdin borçlu çıktın
olm hakkaten işleri yoluna koyalım oynarız..
zati bu forum bölünürse quakein son kaleside düşmüş demektir....

Mv Clan&Son Kalanlar

(Bu mesaj 30 Kasım 2001 14:54 tarihinde Mv.Hyperman tarafından güncellenmiştir)

wantedni
Oyuncu
30 Kasım 2001 14:59 %0
yaw wanted ankarada yok su an Maltada Universite okuyu selami var size mucx.
cebo napion amua goim ozledim valla. ama burasi sicak yane ankara gibin deil buz gibi. ahmet abi napio slm sule, box i onda biraktim hala duruosa sen al box i ondan. tarikada slm max a fln filan
(Bu mesaj 30 Kasım 2001 15:03 tarihinde wantedni tarafından güncellenmiştir)

SanCHaR[.]
Oyuncu
30 Kasım 2001 16:25 %0
way maltaya gittigini biarkadasından duymustum da niye oldugunu anlamamıstım.uni hayırlı olsun. Bu arada yukarıda bi arkdas q2 oynuyorum demis ona da selamlar gelsin oynayalım ciddiyse tekrar msg atsin

lion olm sen bayramda ankaraya gelsene elin bos kaldı senin kıbrısta

wantedni
Oyuncu
30 Kasım 2001 16:30 %0
bilkent sarmadi pek buda ruslarla takilioz turk arkadaslarda var. sicak bura baya. ahmet abini cafenin hala cable cikisi varmi. ben bu hafta ici dsl cekecegim isallah eve; baglanirim belkim

Mv.Froggy
Oyuncu
30 Kasım 2001 19:46 %0
quote:
Gönderen: CEBoGeNiE[.]
hmms.. =(
C3BO artık yok..
diğerlerini bilemem ama C3BO yok..
SanCHaR war deli gibin, Tusu war (mı?), Cello war, Speedy war, DieDie'ı salla ()
Wanted demişsin sana sadece OHA diyorum!..
GL & HF LAMAS!!!

The LoNeLy QuaKeR

Cebo got ol pls al wanted varmi yokmuymush adam cikti pat diye al iste niahahahah ceb dop ceb.2 de 2 got oldun olmbi chop sueyde bide gunner sora bunda kizmadin demi canim kardesim ?

www.abdullah18f.cjb.net

LiOn]RTH[
Oyuncu
30 Kasım 2001 23:13 %0
ULEM ANKARA NERE BURA nere gıdecem ızmıre yalıcaz karıları gelıcez ya ortamımıza kavuscaz tekrar of soktumun kıbrısı ya hehe ankara buz gıbıdır sımdı hem ben soguklara alıskın deılız ya yagmurdan baska karı sadece buzdolabında goruoz walla ehhe neyse eahhue hyperla yapmısız makarnamızı sosumuzu koymusuz kasarımızı yemısız of ıftar yemeeee baya saaalam oldu allah ıcın bıde ustune TREX gelınce keyfımıze dıcek olmadı walla ankaralılar TREX kım dersenız HYPER ve FROGGY anlatır sıze gelınce hadı kendınıze ıyı bakın bu arada onu da bu forumlara ınsallah bı kac gun ıcerısınde kazandıracagız neyse bye yafrular

Mv.Rptr
Oyuncu
01 Aralık 2001 00:18 %0
uhah kotum lmn.. ekibe bak.. canawarsınız olm siz war ya. helel ne diim.. ben ki ayakta durmaya erinen bi adam olarak sırf buraya 2 dunya kelamı yazmak icin kayıt oldum spam bi mail adresi aldım fln fln.. (kıymetinisi bilin )
oy Win XP indirdim kurdm flm cok züper sistem siddele tavsiye ederm hepinise..

bu arada wanted kardesimizden de hbr almak ne gusel.. ama diiceem o dur ki.. ula napyon yaw Malta larda.. hasta mısın .. ankara'nın .. bırak ankarayı türkiye'nin suyu mu cıktı..? ama goturuosundur kesin shimdii..muhah kim tutar seni kochum benim bea.. (alla alla ramazan ramazan olmadı shimdi.. afacan ben)
yaa hepinise ayrı ayrı diiceklerim war ama soraki msjlarda yawas yawas giidiririm.. ehueh .. neyse hepinisi opuom.. bu arada olm hyp kayıtlarda bi lion war izmirden o da mı Kıbrız ı kazanmısh ya.. ne mubarek bi ekipsiniz masallah.. haa bu arada ismail+burak+wedo yu da buraya dahil edek.. bi de benim win cd si iso da, onun da printer disketleri bizde.. ayrıca printer kartusunu doldurtcaktım. bozulmush.. haybeden yeni kartush alces ( yaklasık 50 turk kaymagı..zk)

oy cok uzadi.. burdan almanyadaki halamlara we edirnedeki enishtemler slm yolluom.. yaw hep beraber "En Zayıf Halka" ya bashwuralm. hastasıyız..
biras Robotech izleyem.. lam quakele hec alakalı olmadı biras Quake gecsin de alakalı dursun

Du Hast..
Du Hast Mich..

hade cawwzzz..

RaPToR the Pokemon Master

diedie[.]
Oyuncu
01 Aralık 2001 03:37 %0
oha bea
lanm arasan bulamassin bu kadar adami var ya
ahaha manyak insanlar
raprap da geldi tam oldu...
zaten wanted da msg atar deli gibi
orda malta da baska ne yapilir ki...
form lari da biras katlediyos ama olsun ii dir haberlesmek gusel sey
*-*-*-
WANTED ----> ahmet abinin oraya pek fazla(hic) gitmiyos artik
ama cable i hala var
dsl en hayirli olsun artik quake e devam edersin arada
maltanin havasi mi sicak simdi ortamimi ben onu bi de merak ediyom??
we de uni hayirli olsun.
*-*-*-*-
sanc --->
quote:

lion olm sen bayramda ankaraya gelsene elin bos kaldı senin kıbrısta

ohaa hayvan insan biras cik nazik olur ayuu...
- bak gusel lion kardesim sen gel biz seni severis...
*-**-*-*

lion ---> olm hyper deli yemek yer bea
onu doyurabildiniz mi gercekten ??
hee bu arada frog ve hyoer trex kim??
bi anisimi var yoksa ??
*-*-**
mvraprap -> ehue slm lan sanada dop
olm var ya ben winxp yi beegenmedim vallaha
nie diecek olursan acilirken sole bi baya bekliyo
sonracigima cok satafatli
yane gereksiz
bi de onlara alisirsa insan hic mi hic 98 felan kullanamaz
ama bak office xp kullan canimi ye ...
ahha ailevi meselelerinize girmeyim ayip olur biras
neyse hadi gomdum...
*-*-*-*
CEBO -> SUKS sin olm ya
viva yi koymadin ya ben sana koyayim e mi..

ALL WANNA DIE

Mv.Froggy
Oyuncu
01 Aralık 2001 11:59 %0
Reptır naber yaw kardesine en ii sekilde bakıyom degerimi bil ha )bu arada iyi oldu bizim camiayi topluyalim buraya harbi eheh..neysem hyper harbi deli gibi yer abi adam tabakta hergun bisey bırakmıyo temizlio bizim yemekler tabldot cıkıoda hep temiz bi şekilde verio ve bulaşıkcı hypera epey minnettar.Sora cuma Trex bi l-a-m-e-r oluyo kendileri eheh biz quakete ii oynuyomuşuz oda fifa2001 de sora cuma bizim lionla fifa oynadılar :=) 7-0 falan yenildi adam onuda oynuyamadıgını keşfetti.Sanırım burayı okursa beni boğacak eheh..Abi harbi burda bi quake macı atmak istiyoz Lion,Frog,Hyper,Retal_is,Du_Hast(cmpe klanındaki),Killer(bu boss klanındaki ),bide riff.pos un sınıf arkadaşlarından burak die bi cocuk yane pek iyi oynadıgını sanmıyom ama gelsin yinede. 3 on 3 atıcaz işte şimdilik kıbrıstan haberler bu kadar ehehe..gecen seferki maçı gorseniz tam bi rezaletti..Lion hyper oldu ben retal_is le oldum oydular epey fark yedik..neyse guzel maclar olursa dioz demo koycaz siteye aptullah sitesine koyarım ben hadi bu kadar yeter en uzun mesajımı attım ha :=p bu arada raptor seni gormek cok guzel.ha bi kere hyper sana mail atıyodu dur dedim bende bişi yazcam ehehe yani 1 sayfa yazmıştı hyper..altına bişi eklicektim sora nası olduysa yazarken bi tuşa basınca hepsi silindi böylede bi anımız var hadi neyse herkese babay..
Ps.Top cebo sen quake i nası bırakıyon ? quake seni bırakırmı be ..Sancar sen non stop oynamaya devam ama kimle..oynucak adammı kaldı desene..neyse ben gelicem oynarız..eehehehe bu arada ankarada olupta 2 tane daha eleman foruma yazmıstıya onlarada msg cekelimde gelsinler bakalım okey..ben eskilerden hunter,thrinity,chosen falan bunları bulurum..terror vardı ondan ümidi kestim ben = cellat da gelir heralde nesem babay artık.

www.abdullah18f.cjb.net

diedie[.]
Oyuncu
02 Aralık 2001 12:06 %0
haywan... frog o kadar yazilir mi lanm ?
biz terror u metropol sinemasinin oralarda gorduk
yaninda kizin teki vardi
ehehe sonra cru nun yaptigi haraket ap ayri bi olaydir tabi

ALL WANNA DIE

Mv.Rptr
Oyuncu
02 Aralık 2001 19:03 %0
muhah olm diedie sizi (cebo + cru + sach + tusa ) fln özledim lamn.. cafeye gelsem bulamam herhalde.. yoksa bulur muyum.. en son bıraktıımda sanchi orda yasıodu.. ahmet abi bi yatak koymyshtu adam butun gun quweyk oynuodu, yorulunca da uzanıp yatıodu yataana.. mauhauh

olm frog sana emanett ettim hyp'i ona gore yamuk yapma ( ulam emanet edilen adama bak yaw.. cok da saqat..neyse artık..ehueh ) ayrıca ordaki cılgın CMPE ekibini sorcektm ben de adamlar halaa yaşıyolar mı yaw.. serverlarda flm pek gormuoz da.. lam bize guselinden anim (cartoon ve bilimum manga türewi sheyler) fln indirsenize manyak bi uydu baglantısını kullanmıyonus hasta edinuz adamı.. :]

olm hyper.. neyse sana burda yazmiim detaylı bi mail yaziim.. di mi buranın da adminleri war onları sulayalım sewelim büyütelm.. )

athlon 800'lu tnt2 li sistem 480 $ a gusel duruo.. ben AMD sewiom..
hade hepinisi optm olm die sana kafa atasm war..) ehuhehuhe şaka şaka direk furcam seni belimdeki 14'lüü cekip.. muhah..

hade by..
q2 forewer..

RaPToR a.k.a. Maket Bıçaa

(( klawyemin "T" si halaa basmıo o yuzden degisti msj ın T cıkmayan yerleri )
(Bu mesaj 02 Aralık 2001 19:05 tarihinde Mv.Rptr tarafından güncellenmiştir)

SanCHaR[.]
Oyuncu
02 Aralık 2001 21:39 %0
su an tusuyla ben rotadayız burada cable var ama dısaridan baglanilmiyo. Bu arada Süper ortam ya herkes burada mvden raptor ozlemisim seni de haftasonları akasamları rotada bulabilirsin beni die cd lerini verecem bi ara soz hehe süper ya eskiye döndüm sanki q2 foreve'

makarna ha sizi gidi biz de köfte-patates felan yedik iftarda çatlayın hahaha (bu arada makarnada da kuruyumdur )

Mv.Hyperman
Oyuncu
02 Aralık 2001 21:41 %0
heytt be olaya bakin herkes geldi buraya gozlerim yasardi yaaa buyuk ustad raptor
wanted daha kimleri gorucez bakailm
iyi yaff olay guzel oldu boyle yaa bu arada lioncum hakkaten o gun ii bir iftar yaptik
makarnamizin uzerine yaptigimiz trexli sos
uehuehehu
yaa trex pasa nerde o l a m e r bu forumda yazmassa olmaz yaff
ya raptor cmpe klanindan sadece burda bi adam kalmis yani zati ben buraya geldigimde frog efendi kim var kim yok toplamisti
zati burda insanlar bizim gozunuzde quake bilenler ve bilmeyenler die gorunuyo
hersey bi yana adet yerini bulsun quake rulezz
yaa didi noldu lan cru napti gurkana?
yaa bu arada wanted tv de bundan sonra egitimime amerikada devam edicem demisti nerden cikti malta olayii?
yaa hersey bi yana ne guzel biletimi aldim
geliyorum olm ama gelmeden bi denize girmeyi dusunuyorum bakalim havalar biraz iilesirse girip gelicemmm
yaa hakkaten artik bu olay aile ici maila donusmeye basladi
canim admin kizmazzsin di mi?
ueheuhueheuehh
all we gone dieee
didicim burda seni haric tutuyorumm
hakan olm dun ordu evine gittim kendim bile alis veris yapamadan geri dondum
adamlar dukkani 9:30 da kapamislar
hmm students.emu.edu.tr den system of a down un klibini izle cebociniiii
herkese gl
oyun bittikten sonrada gg

Mv Clan&Son Kalanlar

Mv.Hyperman
Oyuncu
02 Aralık 2001 21:51 %0
hm yazimi adam akilli okudum icerik guzel ama anlatim tarzi pek surukleyici diill
yani cumlelerr bircok yaa maa gibi kelimelerle kesilmis aslinda guncellemek lagzim ama neyse muzik beyni mi yedi heralde
byee all ama sonda ki gl gg olayii iii olmus hakkimi yemimmmm

Mv Clan&Son Kalanlar

Mv.Froggy
Oyuncu
02 Aralık 2001 22:03 %0
hyper yani zicmissin icine olayin mina koymussun ashmissin abi ) bu arada abi quake2nin oynasanadeki sountrack i olan rammstein in du hast ini izlio hyper real playerde ama goruntu vermio illaa mouse un sol tusuyla basili tutcaksin pecereye ozaman goruntu verio yane hyper epey zorlandi ama benim configde mouse un sol tusu yurume oldugu icin o gorevi bana verdi ben basili tuttum pasa pasa muziimizi dinnedik klibimizi izledik ohhhhh..Yasasin mouseun sol tusuyla yuruyen quakerlar!!!

www.abdullah18f.cjb.net

Mv.Hyperman
Oyuncu
02 Aralık 2001 22:29 %0
hakkaten yaa hic akilima gelmezdi bi gun mouseun sol tusuyla yuruyen quakerlarin boyle bi ise yariyacagi hakkaten basta frog olmak uzere butun mouseun sol tusuyla yuruyen quakerlara tesekkurlerimi sunarim
yani onlarin oyunlarini izlerken bu olayin cok anlamsiz oldugunu dusunurdum ama bu konudaki fikirlerim degisti....
frogyy gozumu acti realplayer 8 sayesinde acaba bende bundan sonra mose sol tusla mi yurusem???

Mv Clan&Son Kalanlar

Mv.Rptr
Oyuncu
03 Aralık 2001 00:50 %0
lam ole salaq shey mi olur ya.. neymish mouse nin sol tushuna bascan da izliicenmish..

ayrıca ole q2 mi oynanır yaw.. muhahah (zanki ben ii oynuomushum gibi..:)

bu arada olm hyp clip cd lerimizin sayisi 12 ye cikti.. ama halaa adam gibi metal clipi yok elimde hazta olcem.. ben riky martin flm izlemiom.. bi rammstein war ayrica full metallica war.. krenberriys war full.. fln fln

hmm students.emu ya bi bakalm..
bu arada bizim bi MUD serverı wardı yaa hazırlıktaki bilgisayarlardan birinde..
"hazırlık2" die gecio sanırım..
hmm galiba ip'si de 193.140.175.6 idi ama ne zamandır girmedim.. herhalde char'ımı da drop etmishlerdir coktan... neyse mud gunlerim eskide kaldı.. artık daha gercekkci sheylerle ilgileniom cybersx flm dermishim..
muhah uzatmiom we hemen kaciom.
gelenegi bozmuuoz we q2 rulz dioz..
hade hep beraberrrr qqq 2222 rullzzz..
muhah..

bu arada bugunki seinfeld bolumu zuperdi.. 70 bolum indiriodum seinfeld den yarım kaldı.. sinirlendim bak shimdi..
neyse..

olm die war ya ucarak kafa atcem sana.. hemi de gusel bi gerinip.. ehuehe.. afacan ben.. yarına sınawım war ben napyom...
hade by ahali..

MvRulaz&SonKalanlar
( muhah sewdim bunu ben de kullancam artık..)

( ben bole klawyeyi.. ben bole T tushunu :)

RaPToR the Roket Lanchır
(Bu mesaj 03 Aralık 2001 00:57 tarihinde Mv.Rptr tarafından güncellenmiştir)

Mv.Rptr
Oyuncu
03 Aralık 2001 01:18 %0
muhah burdaki yazdklarımız bishii diil yaw.. direkman olayı koparmıshlar..
gusel geymishler.. Ultima Online forumu altında Genel tartışma/bırakanlar kıraathanesi shoyle bi goz gezdirilesi.. tawsiye olunur..
muhah şiir bile yazmıshlar.. dewe derim we giderim..

RaPToR the Cayır Agası

diedie[.]
Oyuncu
03 Aralık 2001 02:48 %0
ahaha raprap
senin su laf ta klasik olmus
quote:
olm die war ya ucarak kafa atcem sana.. hemi de gusel bi gerinip.. ehuehe..

bu ne lanm hatirlanmak ii hos da neden tek kafa yiyen benim

adalet istiyom cebocum avukatim olaya mudahale edermisin plss...
*-*-*-**
raprap ----> olm o ayarlar(insanlar) kktc de bisi cekemesler sen bana sole ben cekerim manga anime
yrl verilirse teleport ta acilir akabinde
56 kb modem felan ama sabirli kullaniciyimdir yane...

bi de divx izlerken de o frog larin dedigi sag tus olayi olabiliyo (sadece bazilarinda)

bi ara su cd leri getir de bi kopy cektirelim soz fazla bisi yapmicam sadece 1 bakimlik olcak
bu ara cd fiyatlari 500 lira sinir bi olay yane

ahaha cyber la mi ilgileniyon dikkat et de benim gibi birine raslayip tro yeme
subseven 2.1 (372 kb-389 kb)
subseven 2.2 (59 kb ) [2 si de exe joiner kullanilmadan yapilmis hali]

bura pisikopattir
genel tartisma form unda bisi sorsana
(bi tane thread acip)
ahaha yemedigin soz kalmaz

*-*-*-*
hyper ---> o crunun yaptigi anlatilmaz yasanir gorusunce anlatirim veya cebo anlatirsa anlatir
onun anlatimi daha gusel

olm gelin de adam gibi bi yemek partisi verek lanm
doyalim zaten evde ufak ufak yemekler yapiyolar

system of a down un ben spider clip ini izledim sadece ??
bahsettigin o muydu??
sey cekin olm
wandue project - king of my castle
severim deli kliptir
hee bi de push de tempo (fatslim herhalde)

ehue cikintilik olsun
quake suks wolf & cossacks rules ...
*-*-**--
frok ---->
sol tusla yuruyen quaker suks ozellikle o eli kasiniyosa(bakiniz frog) ...
hala elin kasiniyo mu la rail atarken ???
*-*

bu arada norton fwall gusel tavsiye edilir ama g o t tro lari direk block luyo...
(bende disable yapiyom)

SANC SUX
CEBO always SUKS...
me saten suks
frog dop
hyper yaladim seni.
raprap a da kafam girsin.
tusum jnm cigerim (msg at la koduuummm!!!)

[size=small]hoh yoruldum ayyyy ay[/size]
hadi ben oyun oynicam sahur a kadar
cya team...

ALL WANNA DIE

Oyuncu
03 Aralık 2001 07:13 %0
* cebo o grup diil sarkinin adi hadi bilion ben yannis annadim dielim "system of a down"un albumu bastan assaa super.eski albumude guseldi zaten ama bu basar...ehe

diedie[.]
Oyuncu
03 Aralık 2001 12:32 %0
ahaha slm zeb... hgos gele
bu arada 100 . msg bu da 5. sayfa demek ahahaha
hayirli olsun

ALL WANNA DIE

C3BO[.]
Oyuncu
03 Aralık 2001 16:35 %0
abi * ne diim..
Bakamıyorum forumlara fazla (cafe deki makinamda oynasana forumlarına girmiyo evden bakıyorum anca o da ayda yılda bir)
Zebo-> sus!
rptr-> hoşgeldin sen de
wantedni--->* ne zaman gittin lan
Malta ya!!Bilkent ne güzel gidiyodu(?!)
Sen oraları anlat bize bakem..Box olayına gelince ne dememi bekliyosun ki?
Ahmet abi ye gidip,
"kusura bakma çok uzun bi süredir gelmiyom; ama zaten quake box varmış onu alıp gidecem"
mi diyeyim??

sen dalsın lam.
Ama harbi ben de özledim.Ne de olsa hocamsın!

Ankaralı diğer quakerlar---> Lan madem sayınız bu kadar çoktu niye ben bırakınca ortaya çıkarsınız anlamamki??
Yırttık her yerimizi yok mu quaker diye hiç ses yok; bırakalım siz çıkın ohoo!!

neyse
görüşürüs cümleten...

The LoNeLy QuaKeR
!NOKTA CLAN!-
HomePage

C3BO[.]
Oyuncu
03 Aralık 2001 17:10 %0
hah sonunda tüm yazılanları okudum..
1)Frog iadeyi sıfat!!
Dop.Ben orada wanted yok derken quake oynamıyo artık demek istedim!!
kışkırtma adamı
2)SanCHaR söyleyebilirdin!!
Demek artık rota ya gidiyosunuz.İyi biz de geliriz hiç değilse LAN game leri orada yaparız..Net game ler için biliyon bbt yi..
Ali ye rağmen geliris yane .
3)Raptor sen ne diyosun bakiim!!
Burada DieDie a kafa atmayı, hem de hiç sebepsiz yere kafa atmayı yasaklıyorum..O benim himayemde.Aksi halde oluşacak hukuki sorumululuklardan dolayı mesuliyet sahipleri sıkıntı çeker!! (NIHAHAHA!! )

Her neyse olm harbi özledim lam sizi..Buuşalım bi ara.Hyper 14 ünde geliyorum demişti, hep beraber bişeyler yaparız..Eskilerin hatrına..

The LoNeLy QuaKeR
!NOKTA CLAN!-
HomePage

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 89 90 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Beklediklerimiz:   Need For Speed: ProStreet | StarCraft 2 | Crysis | Team Fortress 2 | Quake Wars | Spore    Konsol: Playstation 2 | Nintendo | Xbox  Â